Çok güzel bir düşünce. Bende aynı fikirdeyim. Hatta genelde şişman ailelerin çocukları da şişman oluyor. Zayıf olanlar zayıf oluyor. Tamamen beslenme alışkanlığıyla alakalı. Mesela annenin sevmediği yemeği genelde çocuklarda sevmiyor çünkü anne yemeği sevmediği için yapmıyor.Öyle, çaresizlikten kullanılıyor çoğu zaman.Beslenme düzeni değişmediği sürece kilo verilse bile fazlasıyla geri alınıyor. Çocuklarımızı beslenme konusunda iyi yetiştirmeliyiz ki ilerde aynı problemi onlar da yaşamasınlar.
Hoş geldin canım.herkese selammmmmmmm...cihaz ayarları anca bitti..geçmişi okuyup geliyorum
Merhaba arkadaşlar ben bugun yine düzensiz beslendim herzamanki gibi ve yine kahvaltı yapmadım ve su içmedim kilo verdim ama yanlış biliyorum şimdi kalkıp icebildigim kadar su icicem ve yarın randevu aldım diyetisyene gidiyorum böyle olmaz bilinçli yapmam lazım
Ebrucum canım çok sıkkın. Bugün öğlenden sonra bir arkadaşımlaydım, iyice canımı sıktı. Üniversiteden sınıf arkadaşım kendisi, iyi bir yerde çalışıyor. Yükselemediği için çok dertliymiş, dertlerini anlattı durdu. İnsanlar neden böyle sadece kendilerini düşünüyorlar acaba, karşımızdaki insanın ne durumda olduğunu düşünmeden konuşup duruyoruz.
Kendimi iyice toparlamıştım son günlerde ama yine gerçeklerle yüzleştim. İşsizim ve zaman benim aleyhime işliyor. Beni biraz mazur görün bu aralar lütfen.
Akşam neden gelemiyorsun Canım? İnternetin mi yok?
Çok iyi bir karar vermişsin. Zaten diyetisyenden de önemlisi tahlillerinin yapılıp her hangi bir rahatsızlığın var mı yok mu ortaya çıkması. Önce dahiliye ya da endokrin uzmanına görün. Sonrasında ise diyetisyene gitmek istediğini söyle.
Kizlar suan esimin telefonundan yaziyorum cok daha rahat ,
Sizin icin fotolar cektim musait olunca eklicem,
Az once esimle ne anlasmasi yPtik biliyormusunuz? 14 subaata kadar yani 2,5 ay cikolata tatli ekmek simit yemezsem eger laptop almaya hak kazaniyorum:)
,,el sikistik, imzalari attik ve sozlestik, 2,5 aylik nefis mucadelesi basliyor:) ondan sonrada zaten tadini unutmus olurum o tarz seylerin, canim istemez herbalde diyorum:)
Heyyyy dostlar su yarismasinda arayi cok actim ben 2 gunde 6.5 lt olmus gunumun yarisi lavaboda geciyor ama olsun:)var mi benle yarisacak olan?:)
Kızlar menümü yazayım
Sabah 9,00 2 dilim beyaz peynir
Öğle 12,30 tavuk iki parça suyuyla çorba seklinde yedim
Akşam 2 çinekop,1 kase salata
2 lt su,45 dk spor
Kızlar hediye demişken süs balığı 9 saat yol gider mi yaa, 2,5 saat ya da veya çok sık yemlemek gerekir mi ki :/ arkadaşıma alayım ama o muğladayken ne olacak
kızlar kimse msj sayısını yazmamış. moralim bozuk ama menü ve msj takibindeyim ona göre.
Çok güzel bir düşünce. Bende aynı fikirdeyim. Hatta genelde şişman ailelerin çocukları da şişman oluyor. Zayıf olanlar zayıf oluyor. Tamamen beslenme alışkanlığıyla alakalı. Mesela annenin sevmediği yemeği genelde çocuklarda sevmiyor çünkü anne yemeği sevmediği için yapmıyor.
Hoş geldin canım.
Inşallah canimmdiyetisyen kararın için tebrik ediyorum canım.sonuçta elbette uygulayacak olan sensin ama her hafta onun önünde tartılacağın için ve menü takibini yapacağı için ağır bir suçluluk psikolojisiyle de diyete asılırsın inşallah.
evet fatmacım zaman aleyhine işliyor.yapıyor oldukların devam edip yapmıyor olduklarına başlaman lazım.en kötüsü kararsızlık....
oğlumu bilgisayardan uzak tutmam lazım ebrucum.o yüzden gelemiyorum.evde internet var ama sadece ödevler için açılıyor.
siz çok tatlısınız yaaaa....Allah mutluluğunuzu artırsın canım
amanın..kim tutar seni funda
dilara bu menü çok az değil mi..doyabildin mi
gider..gider..giderken biraz diyet yapıverir
ben yazmıştım..8 di galiba
hoşbuldum.evet çocuk beslenmesinde anneler çok etkili.geçenlerde hep zayıf olan bir arkadaşım eve pek ekmek almadığını, çocukların da az ekmekle yemeye alıştıklarını,çaya şeker atmadığını,çocuklarını da böyle alıştırdığını anlattı.hatta çocuklar misafirlikte şekerli buldukları için tatlı malzemeli şeyleri yiyemiyormuş..ahhhh...dedim..ama geçti artık...oğlan da benim gibi koyversen götürecek
Görmemişim herhalde Gülnihal.diyetisyen kararın için tebrik ediyorum canım.sonuçta elbette uygulayacak olan sensin ama her hafta onun önünde tartılacağın için ve menü takibini yapacağı için ağır bir suçluluk psikolojisiyle de diyete asılırsın inşallah.
evet fatmacım zaman aleyhine işliyor.yapıyor oldukların devam edip yapmıyor olduklarına başlaman lazım.en kötüsü kararsızlık....
oğlumu bilgisayardan uzak tutmam lazım ebrucum.o yüzden gelemiyorum.evde internet var ama sadece ödevler için açılıyor.
hoşbuldum.evet çocuk beslenmesinde anneler çok etkili.geçenlerde hep zayıf olan bir arkadaşım eve pek ekmek almadığını, çocukların da az ekmekle yemeye alıştıklarını,çaya şeker atmadığını,çocuklarını da böyle alıştırdığını anlattı.hatta çocuklar misafirlikte şekerli buldukları için tatlı malzemeli şeyleri yiyemiyormuş..ahhhh...dedim..ama geçti artık...oğlan da benim gibi koyversen götürecek
Benim aracım Ford Fiesta. otomatik vites. 4,5 yıl önce almıştım, çok memnunum. Yalnız yakıt tüketimi fazla. Gerçi başka araç kullanmadığım için kıyaslama şansım yok ama genel olarak otomatik vitesler daha çok yakıt tüketiyor diye duymuştum.sabah arabam bozuldu arkadaşlar.eşimin arabasıyla işe geldim.benimki tamirde..epeydir değiştireyim diyordum, bugün internetten de bakındım biraz.ama arabalara konusunda pek bir bilgim yok.dacia sandero stepwayi görünüş ve donanım olarak çok beğendim ama otomatik vites istiyorum, o da bu arabada yok.evet gören,duyan, bilen varsa önerilerinizi bekliyorum canlar.....
Diyetisyene gittim bir sürü kan aldılar çok acidisonuçlar cuma günü cikacak o yüzden ben kendi bildiğim gibi devam edicem
ama diyetisyen çok iyi birine benziyordu inş iyi olucak iyi
Fundacım, eğer yakın zamanda gitmediysen öncelikle bir kadın doğum dokturuna gidip muayene ol, böylece herhangi bir problem var mı yok mu için rahat eder. Öbür taraftan eğer gerçekten çok kararlıysan 6 ay dişini sık, kilo verip öyle hamile kal. Kilolu hamilelik bebeğin sağlığı açısından da sakıncalı. Senin ve bebeğinin sağlığı söz konusu, eğer kendine güveniyorsan, yani ben kilo veririm diyorsan, 6 ay bekle derim ben. İnşallah sğlıkla bebeğini kucağına alırsın, dünyanın en güzel şeyi.Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var 2 yıllık evliyim biliyorsunuz e kilom da 92 bunu da biliyorsunuz.Çocuk konusu çok canımı sıkmaya başladı sağlı sollu üzerime üzerime geliyorlar benim ailem eşimin ailesi vs vs sen devam et ilerde olmazsa görürsün ne biliyorsun olacağını daha bir çok laf.Eşim de baskı yapmıyor ama çooook istiyor yaşımız çok geçiyor diyor.Arada derede kaldım bu kiloyla hamilelik istemiyorum ileride doğabilecek sıkıntıları düşünüp ama bir yandan da içim içimi kemiriyor ya olmazsa diye kaldıki eşimin şu sıralar tayin durumu var belirsizlik önümüzde o gidecek ben ne olacağım vs.En azından 85 kg olayım diye geçirdim içimden Allah var o bile çok fazla ama ne diyorsunuz hedefim olan 70e erişene kadar çıkarayım mı aklımdan çocuk işini akıl verin bana çok canımı sıkıyor bu mevzu.Yolumun da uzun olduğunu düşününce 70e varana kadar en az 6ay ötelemiş olacağım.Tecrübelisiniz hemen hemen hepiniz bu konuda ne dersiniz?
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var 2 yıllık evliyim biliyorsunuz e kilom da 92 bunu da biliyorsunuz.Çocuk konusu çok canımı sıkmaya başladı sağlı sollu üzerime üzerime geliyorlar benim ailem eşimin ailesi vs vs sen devam et ilerde olmazsa görürsün ne biliyorsun olacağını daha bir çok laf.Eşim de baskı yapmıyor ama çooook istiyor yaşımız çok geçiyor diyor.Arada derede kaldım bu kiloyla hamilelik istemiyorum ileride doğabilecek sıkıntıları düşünüp ama bir yandan da içim içimi kemiriyor ya olmazsa diye kaldıki eşimin şu sıralar tayin durumu var belirsizlik önümüzde o gidecek ben ne olacağım vs.En azından 85 kg olayım diye geçirdim içimden Allah var o bile çok fazla ama ne diyorsunuz hedefim olan 70e erişene kadar çıkarayım mı aklımdan çocuk işini akıl verin bana çok canımı sıkıyor bu mevzu.Yolumun da uzun olduğunu düşününce 70e varana kadar en az 6ay ötelemiş olacağım.Tecrübelisiniz hemen hemen hepiniz bu konuda ne dersiniz?
Diyetisyene gittim bir sürü kan aldılar çok acidisonuçlar cuma günü cikacak o yüzden ben kendi bildiğim gibi devam edicem
ama diyetisyen çok iyi birine benziyordu inş iyi olucak iyi
ben de çıkıyorum kızlar. açlık oyunlarına gidiyorum.
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var 2 yıllık evliyim biliyorsunuz e kilom da 92 bunu da biliyorsunuz.Çocuk konusu çok canımı sıkmaya başladı sağlı sollu üzerime üzerime geliyorlar benim ailem eşimin ailesi vs vs sen devam et ilerde olmazsa görürsün ne biliyorsun olacağını daha bir çok laf.Eşim de baskı yapmıyor ama çooook istiyor yaşımız çok geçiyor diyor.Arada derede kaldım bu kiloyla hamilelik istemiyorum ileride doğabilecek sıkıntıları düşünüp ama bir yandan da içim içimi kemiriyor ya olmazsa diye kaldıki eşimin şu sıralar tayin durumu var belirsizlik önümüzde o gidecek ben ne olacağım vs.En azından 85 kg olayım diye geçirdim içimden Allah var o bile çok fazla ama ne diyorsunuz hedefim olan 70e erişene kadar çıkarayım mı aklımdan çocuk işini akıl verin bana çok canımı sıkıyor bu mevzu.Yolumun da uzun olduğunu düşününce 70e varana kadar en az 6ay ötelemiş olacağım.Tecrübelisiniz hemen hemen hepiniz bu konuda ne dersiniz?
Fundacım o baskılar hep olur. Birinci olunca da ikinci ne zaman diye bastırırlar. Öncelikle siz eşinle hazırmısınız.Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var 2 yıllık evliyim biliyorsunuz e kilom da 92 bunu da biliyorsunuz.Çocuk konusu çok canımı sıkmaya başladı sağlı sollu üzerime üzerime geliyorlar benim ailem eşimin ailesi vs vs sen devam et ilerde olmazsa görürsün ne biliyorsun olacağını daha bir çok laf.Eşim de baskı yapmıyor ama çooook istiyor yaşımız çok geçiyor diyor.Arada derede kaldım bu kiloyla hamilelik istemiyorum ileride doğabilecek sıkıntıları düşünüp ama bir yandan da içim içimi kemiriyor ya olmazsa diye kaldıki eşimin şu sıralar tayin durumu var belirsizlik önümüzde o gidecek ben ne olacağım vs.En azından 85 kg olayım diye geçirdim içimden Allah var o bile çok fazla ama ne diyorsunuz hedefim olan 70e erişene kadar çıkarayım mı aklımdan çocuk işini akıl verin bana çok canımı sıkıyor bu mevzu.Yolumun da uzun olduğunu düşününce 70e varana kadar en az 6ay ötelemiş olacağım.Tecrübelisiniz hemen hemen hepiniz bu konuda ne dersiniz?
diyetisyen kararın için tebrik ediyorum canım.sonuçta elbette uygulayacak olan sensin ama her hafta onun önünde tartılacağın için ve menü takibini yapacağı için ağır bir suçluluk psikolojisiyle de diyete asılırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?