Canım şekeri hayatımdan cıkarma durumum cay kahve ile değil, tamamen, yani 2,5 aylık bi surecte hiç tatlı cikolata sekerli bir gıda yemek yok, cayı kahveyi ben de yıllardır sekersiz içerim, ona cok alısıgım ama sikolatasız ve tatlısız bir hayat beni baa zorlar gibi, ama söz verdim ve o laptopi is-ti-yo-rum!:))
14 subatta teslim alıcam laptopi eger sözümde durup kendime hakim olursam:)
İyi akşamlar 13.takımcım
Ben 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı bizlere,
Takım listelerinde yarışan 100 üye var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki yarımızdan çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806
Ebruuu bulgur pilavi kilo yapar mi?ekmek yemiyorum zaten soyle 8-9 kaasik yesem cok ozlemisim yaha bi de yaninda kuru fasulye var?
Yedim gitti vallaYeee yeee bende yiyorum şuan.
Bulgurdan hiç bir zarar gelmez. Sadece tartı gününe yakın zamanlarda yenilmemesi lazım. Yani perşembe sakın ama sakın bulgur yemeyin şişirir.Yedim gitti vallaafiyet olsun sana da:)
şimdiye kadar gördüğüm en iyi funda menüsü tebrik ederim su ve sporda eklersen ilerleyen saatlerde çok güzel bir menü olacakOhhhhh doldu migdem Allah kimseyi ac birakmasin amin.
Sabah 7.10
1 haslanmis yumurta
2 tam ceviz
1 c.b nescafe
Ogle 12.30
Domates,slaatalik,peynir
1 sade turk kayfesiiii
Aksam 19.00
1 kepce kuru fasulye
Yarim kase yogurt
10 kasik bulgur pilavi tepeleme degil ama
2 tane tursu biber
Su simdilik 1 litre sporda 1 icerim sporu ve suyu sonra yazayim
Son sınıfta böyle şeyler hep oluyor Havvacım, yorgunluktan ve sınav stresinden erkek arkadışına patlıyor olabilirisin. Bu aralar onunla fazla polemiğe girme en azından o tarafta sorun çıkmasın. Mezun olup diplomanı eline aldığında bunların hiçbirini hatırlamayacaksın.selam herkese Ben geldim bu ara kafam hiç rahat değil psikolojik olarak da çöktüm okul klinik hepsi üst üste gelince çok geldi yorgun düştüm resmen bazen böyle issiz bi adaya düşüp 10-15gun aralıksız uyuyup kendime gelmek istiyorum huzur istiyorum sadece
Zaten en büyük problem de sabırsızlık, kilo vermek için sabırsızlanıp aç kalınca fazlasıyla geri alınıyor kilolar.Hiç zaman kaybetme ben önce gerek yok diyodum ama olmuyo bana kalsa hiçbişey yemeyeyim hemen vereyim mantığı var oda sağlıksız oluyo darısı basina
Film güzel de çok böldüler Dilara. Son kitabı da 2 defada mı çekecekler 3 defada mı bilmiyorum. Bugün fazla keyif almadım. Kim kimdi kim neydi unutmuşum hatta. Yılda bir çekilen diziye döndü artık.yorumlarını bekliyorum fatmacım :) iyi seyirler..
Dilara'ya da yazdığım gibi Ebrucum güzel fim ama yine yarıda kaldı, bu bölümde fazla birşey olmadı zaten. Ben karakterleri hatırlayana kadar film bitti.Ben otomatik kullanmıyorum ama normalinden çok memnunum. Şimdiki arabamız Seat Cordoba Dizel yakıt tüketimi çok az. Parçası, bakımı ve vergisi yönünden oldukça problemsiz bir araç.
Süper bir haber canım. İnşallah bütün tahliller normal çıkarda sağlıklı bir şekilde zayıflarsın.
Şişmanken hamile kalmak çok zor zaten. O nedenle lafı uzatmaya gerek yok. Önce zayıfla sonra hamilelik düşün. Israr edenlerede doktora gittim hamile kalmak için kilomun fazla olduğunu söyledi. Önce zayıflayacağım de. Yeterli olur bence.
Tatlı harici güzel bir menü. Allah kabul etsin bu arada. Ne orucu tutuyorsun? Benim de tutmam lazım. Ama ne zaman tutacağım bilmiyorum. Yakında burun ameliyatım var.
Önce senin gitmen iyi oldu. Fikir verirsin bize.
A evet ben de duymuştum, hatta bir arkadaşım vücut ısısını ölçüyordu termeometre ile ona göre yumurtala zamanını bulup hamile kaldı.yumurta takibi mi..ilk defa duyuyorum zeynep.neler çıkmış yaaa
Geçmiş olsun Fatma Zehra, umarım sonuçlar iyi çıDiyetisyene gittim bir sürü kan aldılar çok acidisonuçlar cuma günü cikacak o yüzden ben kendi bildiğim gibi devam edicem
ama diyetisyen çok iyi birine benziyordu inş iyi olucak iyi
Dilara'ya da yazdığım gibi Ebrucum güzel fim ama yine yarıda kaldı, bu bölümde fazla birşey olmadı zaten. Ben karakterleri hatırlayana kadar film bitti.
Keşke en son bölümün çekilmesini bekleyip tüm bölümleri ard arda izleseymişim.
A evet ben de duymuştum, hatta bir arkadaşım vücut ısısını ölçüyordu termeometre ile ona göre yumurtala zamanını bulup hamile kaldı.
Geçmiş olsun Fatma Zehra, umarım sonuçlar iyi çı
Bugün ki menüm:
10:00 haşlanmış patates
14:00 haşlanmış patates
18:00 haşlanmış patates
detoks bitti, yarın yemek menülerine döneceğim artık.
Su miktarını yatana kadar tamamlayıp öyle yazarım artık Funda.
kendimi tebrik ediyorum. kaçamaksız 3.günüm. :)
Şöyle Ebrucum,Fatma' cım illaki senin yaptığın şekilde mi yapmak lazım? Yani önce meyve sonra patates gibi. Ben patatesi çok severim ama diyetten dolayı çok uzun zamandır yemiyorum. Glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. Ama bu detoksu yapmak istiyorum. Nasıl yapmalıyım?
Şöyle Ebrucum,
ilk gün;
-istediğin bir meyveyi seçip 1 kg alıyorsun.
-3 e bölüp 5 er saat ara ile toplamda 3 öğün olacak şekilde yiyorsun.
ikinci gün;
-1,5 kg patatesi alıp güzelce yıkayıp kabukları ile haşlıyorsun.
-3 e bölüp 5 er saat ara ile toplamda 3 öğün olacak şekilde yiyorsun. tuz ve pul biber atabilirsin. ama yağ, limon vb yok.
en fazla 2 gün yapılıyor.
bir de sebze günü var istersen; patates ya da meyve günü yerine onu da yapabilirsin.
-1,5 kg sebze çiğ, yada haşlanmış olarak 3 öğüne bölünerek yenecek.
Mutlaka en az kg başına 35g su içilmesi gerekiyor.
Biraz zor geçiyor, halsizlik oluyor ama vücut temizleniyor, bunu hissedebiliyorsun.
Bir de bu dönemde spor yapılmıyor, zamanında uyuyarak vücudun dinlendirilmesi sağlanıyor.
Kızlar alıntılama olayını herkes okudu dimi. Lütfen okuyan herkes bu mesajı beğensin. Bundan sonra mümkün olduğunca tekli alıntı istemiyorum. Özellikle takıma geldiğiniz ilk mesajda mutlaka ve mutlaka çoklu alıntı istiyorum. Geçmişin tamamı gözetimim altında. Yani bu alıntı olayını denetleyeceğim. Sizlerde özen gösterin lütfen. 5 mesajı doldurup gideyim olayı olmasın.
Bundan sonra da önemli mesajlarımı kırmızıyla yazacağım. O zaman daha dikkat çekici olur diye düşünüyorum.
Ya ben onu bilmiyorum çoklu alıntıyami tıklıyoruz nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?