Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar 13.takımcım
Ben 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı bizlere,
Takım listelerinde yarışan 100 üye var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki yarımızdan çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806

Kızlar alıntılama olayını herkes okudu dimi. Lütfen okuyan herkes bu mesajı beğensin. Bundan sonra mümkün olduğunca tekli alıntı istemiyorum. Özellikle takıma geldiğiniz ilk mesajda mutlaka ve mutlaka çoklu alıntı istiyorum. Geçmişin tamamı gözetimim altında. Yani bu alıntı olayını denetleyeceğim. Sizlerde özen gösterin lütfen. 5 mesajı doldurup gideyim olayı olmasın.
Bundan sonra da önemli mesajlarımı kırmızıyla yazacağım. O zaman daha dikkat çekici olur diye düşünüyorum.

Bence durabilirsin. Zaten 2,5 aya varmadan da canın bile istemez emin ol. İlk diyetimde öyle olmuştum. Bir süre sonra zaten sana çikolatalar çok tatlı, şekerler ise yenilmeyecek tat da gelecek. Çünkü vücut unutuyor şekeri ve tuzu.

Monicim sen hatırlatmasaydın ben yeniden hatırlatacaktım bütün takımlara çok iyi etmişsin. Aksilik gibi bu oylamada kimlerin oy verdiği görülmüyor. Görülebilseydi bilirdik kimlerin kullanıp kimlerin kullanmadığını. Üye sayımız belli zaten. Sürekli takipte olalım

Ebruuu bulgur pilavi kilo yapar mi?ekmek yemiyorum zaten soyle 8-9 kaasik yesem cok ozlemisim yaha bi de yaninda kuru fasulye var?

Ohhhhh doldu migdem Allah kimseyi ac birakmasin amin.
Sabah 7.10
1 haslanmis yumurta
2 tam ceviz
1 c.b nescafe
Ogle 12.30
Domates,slaatalik,peynir
1 sade turk kayfesiiii
Aksam 19.00
1 kepce kuru fasulye
Yarim kase yogurt
10 kasik bulgur pilavi tepeleme degil ama
2 tane tursu biber
Su simdilik 1 litre sporda 1 icerim sporu ve suyu sonra yazayim

şimdiye kadar gördüğüm en iyi funda menüsü tebrik ederim su ve sporda eklersen ilerleyen saatlerde çok güzel bir menü olacak

Benim menüm

07:15
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane siyah zeytin

12:30
1 kepçe kuru fasulye
1 sk0 pirinç pilavı
turşu

15:00
1 tane mandalina

19:00
1 tabak Mantarlı bulgur pilavı
2 tane limonlu kırmızı turp

Su ve spor sonra

Son sınıfta böyle şeyler hep oluyor Havvacım, yorgunluktan ve sınav stresinden erkek arkadışına patlıyor olabilirisin. Bu aralar onunla fazla polemiğe girme en azından o tarafta sorun çıkmasın. Mezun olup diplomanı eline aldığında bunların hiçbirini hatırlamayacaksın.
Hiç zaman kaybetme ben önce gerek yok diyodum ama olmuyo bana kalsa hiçbişey yemeyeyim hemen vereyim mantığı var oda sağlıksız oluyo darısı basina
Zaten en büyük problem de sabırsızlık, kilo vermek için sabırsızlanıp aç kalınca fazlasıyla geri alınıyor kilolar.

yorumlarını bekliyorum fatmacım :) iyi seyirler..
Film güzel de çok böldüler Dilara. Son kitabı da 2 defada mı çekecekler 3 defada mı bilmiyorum. Bugün fazla keyif almadım. Kim kimdi kim neydi unutmuşum hatta. Yılda bir çekilen diziye döndü artık.

Dilara'ya da yazdığım gibi Ebrucum güzel fim ama yine yarıda kaldı, bu bölümde fazla birşey olmadı zaten. Ben karakterleri hatırlayana kadar film bitti.
Keşke en son bölümün çekilmesini bekleyip tüm bölümleri ard arda izleseymişim.
yumurta takibi mi..ilk defa duyuyorum zeynep.neler çıkmış yaaa
A evet ben de duymuştum, hatta bir arkadaşım vücut ısısını ölçüyordu termeometre ile ona göre yumurtala zamanını bulup hamile kaldı.
Diyetisyene gittim bir sürü kan aldılar çok acidi sonuçlar cuma günü cikacak o yüzden ben kendi bildiğim gibi devam edicem
ama diyetisyen çok iyi birine benziyordu inş iyi olucak iyi
Geçmiş olsun Fatma Zehra, umarım sonuçlar iyi çı

Bugün ki menüm:
10:00 haşlanmış patates
14:00 haşlanmış patates
18:00 haşlanmış patates
detoks bitti, yarın yemek menülerine döneceğim artık.
Su miktarını yatana kadar tamamlayıp öyle yazarım artık Funda.

kendimi tebrik ediyorum. kaçamaksız 3.günüm. :)

Tavsiye için teşekkürler canım
Anlattığın kadarıyla ikincisinin çekilmesini beklemek lazım. İlk ikisini izledim. Son kitabını da yeni okudum sayılır. Az çok hatırlıyorum. Beklentim çok yüksek değil ama umarım hayal kırıklığına uğramam.

Fatma' cım illaki senin yaptığın şekilde mi yapmak lazım? Yani önce meyve sonra patates gibi. Ben patatesi çok severim ama diyetten dolayı çok uzun zamandır yemiyorum. Glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. Ama bu detoksu yapmak istiyorum. Nasıl yapmalıyım?

Şöyle Ebrucum,
ilk gün;
-istediğin bir meyveyi seçip 1 kg alıyorsun.
-3 e bölüp 5 er saat ara ile toplamda 3 öğün olacak şekilde yiyorsun.
ikinci gün;
-1,5 kg patatesi alıp güzelce yıkayıp kabukları ile haşlıyorsun.
-3 e bölüp 5 er saat ara ile toplamda 3 öğün olacak şekilde yiyorsun. tuz ve pul biber atabilirsin. ama yağ, limon vb yok.
en fazla 2 gün yapılıyor.
bir de sebze günü var istersen; patates ya da meyve günü yerine onu da yapabilirsin.
-1,5 kg sebze çiğ, yada haşlanmış olarak 3 öğüne bölünerek yenecek.

Mutlaka en az kg başına 35g su içilmesi gerekiyor.

Biraz zor geçiyor, halsizlik oluyor ama vücut temizleniyor, bunu hissedebiliyorsun.
Bir de bu dönemde spor yapılmıyor, zamanında uyuyarak vücudun dinlendirilmesi sağlanıyor.

Teşekkürler canım. Tuttum ben bu detoksu. En kısa zamanda yapacağım inşallah. İş yerinde yapamam ama cumartesi pazar eminim çok işe yarayacak. İçecek olarak yasak olan bişeyler var mı çay kahve gibi?

Ya ben onu bilmiyorum çoklu alıntıyami tıklıyoruz nasıl oluyo

Ya ben onu bilmiyorum çoklu alıntıyami tıklıyoruz nasıl oluyo

Cevap vermek istediğin mesajların alt kısmındaki çoklu alıntı yazısını tıklıyorsun. En son mesaj yazacağın zaman alt tarafta solda alıntıları ekle diye bir yazı çıkıyor. Onu tıkladığın zaman bütün alıntıları ekliyor. Sende QUOTE yazan mesajların arasına yazmak istediklerini yazıyorsun. Dene istersen çok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…