Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarın ki menümü de yemeklerimi de hazırladım kızlar. Hiç bu kadar kararlı olmamıştım. Nazar değmesin bana.
hayal kırıklığına uğramazsın, çekimler güzel ama dediğim gibi yine yarıda kaldı.
Teşekkürler canım. Tuttum ben bu detoksu. En kısa zamanda yapacağım inşallah. İş yerinde yapamam ama cumartesi pazar eminim çok işe yarayacak. İçecek olarak yasak olan bişeyler var mı çay kahve gibi?
Yok canım, şekersiz çay, kahve tüketebilirsin.
Ya ben onu bilmiyorum çoklu alıntıyami tıklıyoruz nasıl oluyo
Evet canım, çoklu alıntıya tıklıyoruz sonra da msj yazdığımız alana gelip "alıntıları ekle" diyoruz. daha sonra cevabımızı yazıyoruz.

Tamam o zaman en kısa zamanda yapıyorum bende bu detoksu. Peki kilonu etkiliyor mu?

Aaaa ben öyle yapmıyordum. Bir msjı alıntılıyıp en alta inip cevabı yazıp tekrar sayfaya dönüyordum. Artık ben de öyle yapayım. Boşa dememişler akıl akıldan üstün diye.
Tamam o zaman en kısa zamanda yapıyorum bende bu detoksu. Peki kilonu etkiliyor mu?
Etkiliyor ama geçici olduğunu düşünüyorum. 1 kg düştüm 2 günde, bağırsaklar temizlendiği için herhalde. Yarın normal besinlere dönünce artacağına eminim.

Kizlar selam menum;

Sabah 9,00 2 dilim peynir

Ogle 12,30 3 parca tavuk gogsu,yogurt,2 avuc kuru uzun

Aksam 19,30 2 yumurta,1 dilim peynir,1 elma
Spor 45 dk,2 lt su

Bugünkü menum
sabah doktora gideceğim için kahvaltı yapmadım tahliller için
öğlen 13.00 2 yumurta akı 1 dilim kepek ekmek 1 kase yoğurt 1 mandalin
akşam6.00 gibi 1 greyfurt yedim
şimdi bişey yicem ama karar veremedim 1 meyveli yesem 1 grisinimi ne dersiniz

Zor olmuyo mu cnm,cok fazla halsiz kaliyosundur heralde..en fazla 1 gun yapabilirim sanirim:))

Ya ben onu bilmiyorum çoklu alıntıyami tıklıyoruz nasıl oluyo

Bana da karisik geldi telefondan girince ama denicem hemen..

Fatmacim masallah diyorum sana cuma guzel bi sonuc bekliyorum senden.

Yeee yeee bende yiyorum şuan.

Afiyet olsun kaptan..benimde canim pilav cekti simdi:)
Yedim gitti valla afiyet olsun sana da:)
Fundacim sana da afiyet olsun.

Menun cok guzel olmus.sporu da yaparsan harika olacak.

şimdiye kadar gördüğüm en iyi funda menüsü tebrik ederim su ve sporda eklersen ilerleyen saatlerde çok güzel bir menü olacak
Birazdan geliyor tatlim.oluyor galiba artik hi ebru?
Fatma tam benlik tek ogun beslenmeye bayilirim ozumde tembellik var benim ondan gliba:)kilom durdugunda bende deneyecegim.
Fatmacim muthissin insallah bu hafta iyi sonuclar gelecek senden.
Kizlar selam menum;

Spor 45 dk,2 lt su
Canim allesen su 45dk spor ne yaaauuw yuruyus?mekik?cok stabil menuler nasil basariyorsun ya masallah.
Zehraaaaaa bu saate yemek mi kalir canim yapma lutfen vallaha da billaha da yanlis yoldasin.simdi sen habire tartiliyorsundur zayifladim mi diye hi dogrumuyum?yememe istikrarini kacamak yapmama olarak kullansan cok daha iyi olacak.

canım şalgam çekti şimdik :) güzel olmyş canım afiyet olsun da ekmek nasıl ekmek tam anlamadım :) şu roll lardan mı hani paket çıkıyor hastanelerde falan
âmin canım. sporla suyu tamamlarsan çok daha iyi görünecek afiyet olssun :)
pirinç pilavımııı turşu muu sevgili rakibem bence yarında böyle yemelisin cuma günü bildirimde de tebriğimi hazırlarsın :) onun haricinde çok güzel olmuş afiyet olsun
miktarını da yazsan canım detoks diye alıp başını gideceğini sanmıyorum gerçi.. ama alışkanlık olmuş merak ediyorum
suyu gramını nasıl ölçücez yaa :) birde canım ben meyve ve sebze yapmayı düşünüyorum haşlama imkanım yok çünkü, sebze gününde çiğ yenilebilecek neler var, havuç salatalık domates olur mu mesela.. Bir de beyaz lahana.. Biz geçen sene arkadaşımla çok yedik çiğ beyaz lahana lahana diyeti yapmıştık daa
bende istiyorum ebrucum ne zaman yapacaksın karar ver önceden bende alışveriş yapayım :) birlikte yapalım yine
Kizlar selam menum;

Spor 45 dk,2 lt su
güzel olmuş canım afiyet olsun. Da akşam az olmadı mı

Cok acikirsam 1 elma daha yerim artik canim..gecen hafta 100 gr verdim sadece telafi etmeye calisiyorum ama bakalim ne olcak.

Hahaha dogru demissin ne oldugunu yazmayi unutmusum ama fix yuruyus bebisim ya:)))

Efenim simdi durum soyle size bunu kan ter icinde kirmizi bir surat ve zonklayan bir sol ayak tabani ile yaziyorum:)60 dk yuksek tempo bu sfer 5km yaptim yehuuu 10 dk revoflexle calistim toplamda 70dk spor 2.5 lt su oldu.ohhh bee

kızlar kimse msj sayısını yazmamış. moralim bozuk ama menü ve msj takibindeyim ona göre.

Tatlım bugünkü mesaj sayım 1. o da şimdi yazdıım mesaj
Bugun hiç uğrayamadım, hastane iş, akşamda işgüç için dışardydım şimdi geldim..Bide regli oldum tüm gün karnım ağrıdı şimdi bavul hazırlayıp yatıcm yarın yolculu var. Klaveyde bir sorn varrr...buğun beni affedinnnn......yatıyoru, hepinize iyi geceler, öpücüklrrr...

Merhaba kızlaar :) bugün erken kalkamadım ne yazık ki direnemedim, çünkü oyalanacak bir şey bulamadım (bahaneye bak)
burası bayağı yağmurluydu ve kursa giderken hayli zorlandım.. engelli farkındalık günüyle ilgili programa gittik bugün çok güzeldi, hatta muhteşemdi. empati kurabilmek iyi geldi. bugün tembelliğim üstümde anlamadım gitti. Aslında biraz üşütmüş olduğumu farkediyorum ama uyursamda bir daha olmasa da bahane olacak bünyeme..

Cok acikirsam 1 elma daha yerim artik canim..gecen hafta 100 gr verdim sadece telafi etmeye calisiyorum ama bakalim ne olcak.
anladım canım inşallah karşılığını alırsın bu hafta :)
maşallah cnaım :) çok iyisin

Etkinlikte neler yaptiniz ece cok iyi olmus gercekten.canim dinlenmekten ne zarar gelirki keske benimde uykum gelse pofff.
anladım canım inşallah karşılığını alırsın bu hafta :)

maşallah cnaım :) çok iyisin
70i gorene kadar cokkkk cokkk iyi olmam gerek:)

Eşim eve yeni geldi, kaçıyorum ben kızlar. Biraz da onunla ilgilenip yatarım artık. Iyi geceler herkese.
Fundacım 2,5 lt su. Spor yok.

Kizlar selam menum;

Spor 45 dk,2 lt su
Menüler gayet güzel gidiyor. Bu hafta iyi bir sonuç gelir senden inşallah. Bu arada şuana kadar takımda tek kaçamak yapmayan sen varsın Dilara. Tebrikler.

Tatlım bu kadar kiloya çok az yiyorsun. Yarın bir gün ideal kilona yaklaştığında nasıl besleneceksin hiç bir şey yemeyecek misin? Şu tahlillerin sonuçları çıkar inşallah biran öncede diyetisyenin muhteşem listesine başlarsın. Çok iyi gelecek eminim.

Haklısın tatlım. Zaten çarşamba diye yedim. Perşembe olsaydı imkanı yok kimse yediremezdi bana o turşuyu pilavı fasulyeyi. Anlaştık o zaman birlikte yapıyoruz detoksu. Ben kivi yerine elma yemeyi düşünüyorum. Ama patatesi başka bişeye değişmem.

Süpersin süper maşallah sana. Ama sporu abartma tamam mı? En fazla 45 dk tempolu yürü yeter. İleride daha fazlası lazım olacak yoksa. Dikkat et. Önünde daha çok yolun var.

İyi yolculuklar canım. Hayırdır inşallah hastaneye neden gitmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…