Eşim eve yeni geldi, kaçıyorum ben kızlar. Biraz da onunla ilgilenip yatarım artık. Iyi geceler herkese.
Fundacım 2,5 lt su. Spor yok.
Aynen oyle canim
Sen kac kg ile basladin diyete?
Zamanla alışıyorsun canım. Sonra vücut kendi istiyor. Su çok önemli mutlaka içilmeli.Ya bu suyu içmek nekadar zor 2.5 litre suyu kışin icenleri tebrik ediyorum valla ben çok zorlanıyorum
Şimdi ne yap biliyor musun? Tartını çok uzak bir yere kaldır. Taa ki cuma sabahına kadar. Sabah kalktığın zaman önce bir güzel tuvaletine git. Hatta mümkünse cuma günü normal zamanından biraz önce uyan ki ödemin gitsin. Sonra üzerindeki fazlalıkları çıkar ve tartıl. Tartılma işin bitince tartını yine kaldır. Bir daha ki cumaya kadar. Bu yöntem çok ama çok etkili diyet yaparken. Sürekli tartılırsan motivasyonun kaybolur. Tecrübeyle sabit.112.8le başladım şimdi 105 im
evet sürekli tartiliyorum neyse bugün kaçamak yapmicam
Tartiyi kaldırmak benim için biraz zor olacak ama denicemZamanla alışıyorsun canım. Sonra vücut kendi istiyor. Su çok önemli mutlaka içilmeli.
Şimdi ne yap biliyor musun? Tartını çok uzak bir yere kaldır. Taa ki cuma sabahına kadar. Sabah kalktığın zaman önce bir güzel tuvaletine git. Hatta mümkünse cuma günü normal zamanından biraz önce uyan ki ödemin gitsin. Sonra üzerindeki fazlalıkları çıkar ve tartıl. Tartılma işin bitince tartını yine kaldır. Bir daha ki cumaya kadar. Bu yöntem çok ama çok etkili diyet yaparken. Sürekli tartılırsan motivasyonun kaybolur. Tecrübeyle sabit.
Valla bugun 45 de tikandim zaten son 15dk tempomu baya dusurdum.ilk zamanlar 30dk dusuk tempoda yuruyordum kondisyon artti heralde ebru revoflexle calismayi da isinma olarak yapiyorum.ilerde mutlaka daha fazlasi gerek olacak kesmeyecek bu cunku yuruyus arti yuksek tempo hareket yapacagim once bi su obezlikten kurtulayim.biktim bu kisir donguden hersey cok guzel olacak insallah.Menüler gayet güzel gidiyor. Bu hafta iyi bir sonuç gelir senden inşallah. Bu arada şuana kadar takımda tek kaçamak yapmayan sen varsın Dilara. Tebrikler.
Tatlım bu kadar kiloya çok az yiyorsun. Yarın bir gün ideal kilona yaklaştığında nasıl besleneceksin hiç bir şey yemeyecek misin? Şu tahlillerin sonuçları çıkar inşallah biran öncede diyetisyenin muhteşem listesine başlarsın. Çok iyi gelecek eminim.
Haklısın tatlım. Zaten çarşamba diye yedim. Perşembe olsaydı imkanı yok kimse yediremezdi bana o turşuyu pilavı fasulyeyi. Anlaştık o zaman birlikte yapıyoruz detoksu. Ben kivi yerine elma yemeyi düşünüyorum. Ama patatesi başka bişeye değişmem.
Süpersin süper maşallah sana. Ama sporu abartma tamam mı? En fazla 45 dk tempolu yürü yeter. İleride daha fazlası lazım olacak yoksa. Dikkat et. Önünde daha çok yolun var.
İyi yolculuklar canım.Hayırdır inşallah hastaneye neden gitmiştin?
Tatlim ben ise gidince kucuk su istiyordum aksama kadar kaliyordu masa da full kahve iciyordum aksam yanima aliyordum yolda icerim diye o da kaliyordu vucudu okadar susuz birakiyormusum ki gece dayiyordum siseyi agzima.simdi gun icinde is yerinde 1 lt bitirmeye calisiyorum canim su istemese de ben ona mucize ismini koydum zemzem suyu icersin ya sifa olur niyetiyle bende zayiflatacak beni diye iciyorum ve gidiyor valla hele spor yapip terleyince kendiliginden iciyorsun.ve yuzde yuz etkili yagi baska turlu cok zor atarsin vucudundan.test ettim onayladim su icmedigim hafta daha az kilo veriyorum.Ya bu suyu içmek nekadar zor 2.5 litre suyu kışin icenleri tebrik ediyorum valla ben çok zorlanıyorum
Iyi geceler canimm.Kızlar bende kaçıyorum. Biraz dinleneyim.
Bugün ki mesaj sayım 25. İçtiğim toplam su miktarı 2 lt. Spor yok maalesef. Ama 5744 adımım var.
İyi geceler herkese.
Ay artırayım o zamanValla bugun 45 de tikandim zaten son 15dk tempomu baya dusurdum.ilk zamanlar 30dk dusuk tempoda yuruyordum kondisyon artti heralde ebru revoflexle calismayi da isinma olarak yapiyorum.ilerde mutlaka daha fazlasi gerek olacak kesmeyecek bu cunku yuruyus arti yuksek tempo hareket yapacagim once bi su obezlikten kurtulayim.biktim bu kisir donguden hersey cok guzel olacak insallah.
Tatlim ben ise gidince kucuk su istiyordum aksama kadar kaliyordu masa da full kahve iciyordum aksam yanima aliyordum yolda icerim diye o da kaliyordu vucudu okadar susuz birakiyormusum ki gece dayiyordum siseyi agzima.simdi gun icinde is yerinde 1 lt bitirmeye calisiyorum canim su istemese de ben ona mucize ismini koydum zemzem suyu icersin ya sifa olur niyetiyle bende zayiflatacak beni diye iciyorum ve gidiyor valla hele spor yapip terleyince kendiliginden iciyorsun.ve yuzde yuz etkili yagi baska turlu cok zor atarsin vucudundan.test ettim onayladim su icmedigim hafta daha az kilo veriyorum.
Iyi geceler canimm.
ilk başına yetişemedim derse imza atmam gerekiyodu, ama anlam önem belirten konuşma gibi bişey duydum eşyaları bırakırken.. sonrasında engelli tanınmış kişilerle ilgili bir slayt hazırlamışlar beethoven gibi mesela, bir engelli annesi kısa birkaç anısını anlattı, birkaç hoca neler yapıldığından bahsetti falan en sonda da müzik dinletisi ve film gösterimi vardı canım.. 70i göreyim derken bünyen isyankar etme sakın :)Etkinlikte neler yaptiniz ece cok iyi olmus gercekten.canim dinlenmekten ne zarar gelirki keske benimde uykum gelse pofff.
70i gorene kadar cokkkk cokkk iyi olmam gerek:)
canım ben meyve olarak mandalina portakal elma alırım zaten değişik olsun diye bi de belki armut malum 1 gün bunları içericekHaklısın tatlım. Zaten çarşamba diye yedim. Perşembe olsaydı imkanı yok kimse yediremezdi bana o turşuyu pilavı fasulyeyi. Anlaştık o zaman birlikte yapıyoruz detoksu. Ben kivi yerine elma yemeyi düşünüyorum. Ama patatesi başka bişeye değişmem.
canım aslında o kadar zor değil.. ilk denemede zorlarsan 2 litreye kadar çıkıyorsun ondan sonra wc korkusundan takıldım benYa bu suyu içmek nekadar zor 2.5 litre suyu kışin icenleri tebrik ediyorum valla ben çok zorlanıyorum
aminAlldah hayırlısıyla damatlığını da göstersin inş :)
ayyy...sünnet olmak için pek te küçük.hayırlı olsun canım.Allah damatlığını da göstersin
iyiyim ece.senden naber.dersler nasıl gidiyor
Bende senin gibiyim canım merak etme. Eminim senin benim gibi olan bir sürü kadın daha var. Çok kasma kendini. Önceliklerini belirle. Yavaş yavaş öğreneceğiz bu zamanı yönetme işini. Uyku eğitimi aklımda ama iyi toparlamam lazım en kısa zamanda yazacağım.
Kendine bir saat belirle ve o saatte mutlaka yatağa gir. Uykun gelmese bile her gün aynı vakitte yatarsan emin ol düzene girer uykuların. İyi uyuyamadığın için iyi kiloda veremezsin. Uyku çok önemli. Mutlaka bir çözüm bulmalısın. Papatya çayı denesene. İyi geleceğini düşünüyorum bu konuya.
Hadi bakalım cumaya kim daha iyi durumda olacak. Nihayet kiloma göre birini buldum ama senin BMİ daha yüksek. Olsun yine de yarışalım. Motivasyon olur. Kızlar herkes gözüne bir rakip kestirsin. Bu hafta yarışalım ne dersiniz?
Çok kilo almışsın canım ama gideceğini sende biliyorsun. Yazmıştım senin için şuan diyet yapma bebeğin için diye okudun mu?
Sünneti de hayırlı uğurlu olsun inşallah. İyi yapmışsın küçük yaptırmakla.
Kolay gelsin sevgili rakibem. Kaçamak yaparken ben geleyim aklına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?