Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlarrrrrrrr
Kızlar 1-2 gündür çok yoğunum gelemedim sık sık
Önce dünkü menümü yazayım.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 domates
1 dilim ekmek

Öğlen 14.00
3-4 kaşık şehriye ćorbası
1 tabak brokoli
1 kase yogurt
1 bardak domates suyu
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
5-6 parça tavuk kanst mangalda
Havuçlu yogurtlu salata

22.00
1 portakal
1 mandalina

2 litre su

günaydınlarrr...............

Allah kolaylık versin canım..sen mezun değil misin.ben seni diş hekimi olarak çalışıyor diye not almışım

diyetisyenin sana vereceği menü inan bu yediğinin en az iki katı olacakböyle az yemeye devam edecek olursan metabolizman durur canım.neyse şimdi çok yesen için rahat etmez.cumaya sonuçların çıkana kadar kafana göre takıl

iyi geceler arkadasĺar.
nasílsiníz.
dun oglumu sunnet yaptirdik.telasliziz biraz.umarim herkes hedefine bir adim daha yaklasmistir bugun

hayırlı olsun canım,damat olduğunuda gör inş..
Günün ilk mesajı ve günaydını benden gelsin yine

Uyanın artık uykucular sabah oldu

günaydın ebrucumm :)

menun cok guzel olmus canım keske biraz sporda ekleyebilseydin.

dünkü menüm.........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çay
1 lavaş
kk peynir
1 muz
iftar:
1 hurma
6-7 ızgara köfte
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
2-3 kaşık barbunya yemeği
ara:
1 elma
1 armut

1 litre su

canım teşekkür ederim çok güzel ve yararlı bilgiler paylaşıyorsun.

menün güzel olmuş afiyet olsun ececim.

Kızlar günaydın, dün gelemedim öncelikle kusura bakmayın. Önceki gün erkek arkadaşımla ayrıldık. Kötü bir ruh halindeydim. Tüm gün yataktan bile çıkmadım. İş namına hiçbirşeyle uğraşmadım. Ama bugün toparladım çok şükür. Düne göre çok daha iyiyim. Beni haketmeyen biri için üzülmeye gerek bile yok diyerek bugün kalktım.

Dünkü menüm
kahvaltı(14:00): 2-3 zeytin, 1-2 çatal peynir, 1 dilim kadar ekmek, 1-2 çatal kadar da börek
öğle yok
akşam: 4 pötibor bisküvi arasına nutella yedim. ama 15 dakika kadar sonra hepsini çıkardım maalesef.
su : 0.5 litre. arttırmam gerekiyor biliyorum, ama bundan sonra düzene sokacağım.
spor: 2 saat kadar dans ettim.

kızlar bu arada geçmişi okuyamıyorum. bayağı yazışmışsınız. bundan sonrasında takip edeceğim. herşeyi boşverdim. işlerimi toparlamam lazım, kendime çeki-düzen vermem lazım. ben bu kadar zayıf bir insan değildim, ne oldu bana

iyi geceler arkadasĺar.
nasílsiníz.
dun oglumu sunnet yaptirdik.telasliziz biraz.umarim herkes hedefine bir adim daha yaklasmistir bugun

geçmiş olsun, erkenden yaptırmak en iyisi herhalde :)

Günün ilk mesajı ve günaydını benden gelsin yine

Uyanın artık uykucular sabah oldu

günaydııııııın :)

menüne hayran kaldım. özellikle su kısmına, ama spor eksik :)

günaydın kızlarrr
Günaydın :)

raw food duymamıştım ece.salata olarak bazı sebzeleri çiğ yemeye alışkınız ama extra çiğ sebze yiyemem herhalde.yine de öğrenmiş olduk teşekkürler canım

ahhh..canım benim biz kadınlar böyle oluyoruz.erkekler rahat..toparlarsın kendini, yakında hiçbirşeyin kalmaz.düşünmemeye çalış.şimdiye kadar yapamadıklarına odaklan.zayıf değilsin.bu bir süreç ve geçecek canım

geçecek biliyorum, şimdiye dek hep çabuk atlattım, bu kez de çabuk atlatacağım, ama yaş ilerledikten sonra daha fazla üzüyor onu anladım, daha fazla anlam yüklüyorum sanırım.
yine oruçlu musun :)

aaaaa..dilara senin profil fotoğrafını nedense hep balıklıgöl olarak düşünüyordum.şimdi yakından baktım..pes bana

bu arada fatmacım dünkü mesaj sayım 8

geçecek biliyorum, şimdiye dek hep çabuk atlattım, bu kez de çabuk atlatacağım, ama yaş ilerledikten sonra daha fazla üzüyor onu anladım, daha fazla anlam yüklüyorum sanırım.
yine oruçlu musun :)

hee..kronik orucumçok borcum vardı.azalıyor inşallah.
üzülme leylacım.eğer üzülmene değseydi şimdi yanında olurdu.dediğin gibi bunu da atlatırsın sen.biz kadınlar daha kırılganız ama acılar söz konusu olduğunda güçlüyüz.

hayırlı olsun canım,damat olduğunuda gör inş..

günaydın ebrucumm :)

menun cok guzel olmus canım keske biraz sporda ekleyebilseydin.

Dilara sporu bir türlü oturtamıyorun tempomun içine. Ama dn kısa sürede çözüm bulucağım buna.

dünkü menüm.........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çay
1 lavaş
kk peynir
1 muz
iftar:
1 hurma
6-7 ızgara köfte
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
2-3 kaşık barbunya yemeği
ara:
1 elma
1 armut

1 litre su

Menün bayağı güzel canım. Afiyet olsun

Hayirlisı olsun hakkında leylacım.
Menün çok düzensiz ama bu sıkıntılar geçtikten sonra düzene girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…