Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günün ilk mesajı ve günaydını benden gelsin yine

Uyanın artık uykucular sabah oldu
ah canım uyanmasak derslerden kalacağız mecbur uyanıyorum ama buraya gelemiyorum
güzel olmuş canım afiyet olsun
Gunaydınlaarrr

Ececim raw foodu hiç duymaymamıstım, ilginçmiş:
evet canım ilginç geldi bana da :)
Gunaydin.dolunay mi var ben niye bukadar gerginim!!!!!!!
bende çok gerginim yaa.. birde regl başladı
canım teşekkür ederim çok güzel ve yararlı bilgiler paylaşıyorsun.

menün güzel olmuş afiyet olsun ececim.
canım ilginç değişik bilmediğimiz o kadar çok değişik bilgi ve fikir var ki kimin kendine nerden nasıl iyi bir kapı açacağı belli olmaz :) bende bulduklarımı paylaşıyorum..

canım öncelikle kendine bir yas için zaman ver.. kendinden bari çekinme hatta becerebiliyorsan ağla sonra içinde gökkuşağı kendiliğinden çıkar biz bayanlar hep güçlüyüz zaten ama arada içimizdeki düşünceleri atmamız gerekiyor .. biz de yanındayız ayrıca

geçecek biliyorum, şimdiye dek hep çabuk atlattım, bu kez de çabuk atlatacağım, ama yaş ilerledikten sonra daha fazla üzüyor onu anladım, daha fazla anlam yüklüyorum sanırım.
yine oruçlu musun :)
canim kesinlikle cabuk atlaticaksin, hic birsey kendini uzmene degmez..
kronik oruc:)) sen de bendensin desene.. ne kadar kaldi oruclrin ne kadarini tuttun?

agla, icinde gokkusagi kendiliginden cikar, vaaaaayyy tuttum bu lafi:))

ohhh bee dunya varmis, esim evde birakmis laptopini , ordan yaziyorum simdi, gonlumce alinti yapabiliyorum:)) mesajlarimi da saydim rahat rahat.. dunku mesaj sayim 8

Allah Allah, tickerim olmus gibi gorunuyor aaslinda ama buraya mesaj yazinca cikmiyor... neyse artik, ben okula gec kalicam, cikayim kizlar, ordan yazmaya calisirim, bugun formasyon gunu...
ay bu arada fundacim sen revofleks yapiyorsun galiba, nasil memnun musun, bende siparis vericem de..

Canım daha yeni kullanmaya başladım bekle istersen ama çalıştırdıgını hissediyorum.Özellikle mekik daha kolay çekiliyor bununla.

Kızlaar tarih projesının toplantısındayım, su ıcemedım bır turlu wc korkusundan 1.5-2 saate gıderım yurda

Herkese merhaba bugün çok yoğundum giremedim bir türlü bugün sanki biraz fazla yedim vermedim gibi
Ya ben bu çoklu alıntı da çok zorlaniyiyim
biz yapiyoz sen niye yapamiyorsun derseniz telofondan giriyorum hem çok zaman alıyo hemde zor yazılıyor gerçekten öyle ayrı ayrı msj yasAksa alıntı siz tek mesajda herkese cevap versem olurmu acep

Kızlar gelemedim bir türlü. Ama geleceğim yakındır

Ameliyat tarihim belli oldu. 9 Aralık Salı günü burun ameliyatı olacağım.

Menümü yazayım unutmadan.

08:00
1 tane haşlanmış yumurta
4 tane küçük çeri domates

12:30
1 tabak buğdaylı yayla çorbası
Bolca karnabahar, brokoli ve havuç salatası
1 tane küçük köfte, iki tane küçük kuşbaşı et, iki tane kuşbaşı tavuk ızgara

17:30
1,5 tane portakal

2,5 lt su spor şimdilik yok.

Ben geldim kızlar. Bugünüm beslenme yönünden pek iyi geçmedi. Hiç kaçamak yapmadım. ama detoks sonrası olduğu için miktarlar biraz fazla kaçtı.
09:00
2 dlm peynir
2 dlm ekmek
1 yumurta
çay

13:00
1 porsiyon mantar sote
1 dlm ekmek
yoğurt

15:00
kuru erik

18:00
150 g brokoli
1 porsiyon haşlanmış tavuk
1 dlm ekmek
yoğurt

2 lt su içtim. 3 e tamamlarım herhalde.

geçmişi okumaya gidiyorum. :)
Not:Bugün komşularla toplandık, poğaça ve yaş pasta vardı ve ben tadına bile bakmadım. Ama yaşlı teyzelerden biri senle benim halim ne olacak, gün geçtikçe kilo alıyoruz dedi, bozuldum. Sonra da kadıncağız kendini genç görmek için benimle kıyaslıyor diye kendimi avuttum :)

Kızlar gelemedim bir türlü. Ama geleceğim yakındır

Ameliyat tarihim belli oldu. 9 Aralık Salı günü burun ameliyatı olacağım.

Umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsın Ebrucum. Burun ameliyatı kemik kırdırma mıysı? benim de burun kemiğim eğri, ameliyat olmam gerekiyor. Cesaret edemiyorum bir türlü. nefes kalitemi düşürüyor ama. Sebzeler çiğ miydi Ebru, cuma öncesi hafif geçirmişsin. yarın güzel sonuç gelecek bence.

Senin geçmişi tamamen okuduğunu biliyorum canım. Zaten öyle her mesaja tek tek cevap yazmıyorsun. Okuduğun bütün mesajlara tek mesajla cevap veriyorsun zaten. O nedenle şimdilik seni bu uygulamadan muaf tutuyorum ama geçmişi okuyama yine devam.

Dün bende yedim kuru fasulye ve turşu. Menü gayet güzel afiyet olsun.

Ece' cim meyve çeşitli olmayacak. Sadece bir tanesini seçip 1 kilo alıp gün içinde üçe bölüp tüketecekmişiz. Fatma' nın mesajını okumadın mı? Üç ayrı meyve ya da sebze olmayacak bir tane seçmemiz gerekiyor.

Şimdiye kadar duymamıştım ama sayende geniş bir bilgiye sahip oldum. Buradan çıkarttığım tek ders az da olsa hayvansal protein tüketmemizin gerekli olduğu. Biliyorsunuz ki Funda hiç tüketmiyor. İnşallah ileride her hangi bir hastalık çıkmaz.

Menün çok güzel tek sorun iki öğün olması ve kahvaltının çok geç olması.

iyi geceler arkadasĺar.
nasílsiníz.
dun oglumu sunnet yaptirdik.telasliziz biraz.umarim herkes hedefine bir adim daha yaklasmistir bugun
Geçmiş olsun Canan' cım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.

Aynen canım. İlk altı ay bebek için en önemli besin anne sütü. En azından ilk altı ay asla diyet yapmamalısın. Sadece sağlıklı beslenmelisin. Emzirmek çok önemli. Benim büyük kız 15 gün az az emdi, küçüğü 2,5 ay emdi. Emzirmeyi çok istememe rağmen olmadı nedense. Emzirebildiğin kadar emzir çünkü Allah onlar için yaratmış o muhteşem besini.

Benim burnum ilk okul 5. sınıfta kırılmıştı canım. Kocaman bir taş çarpmıştı. O zamanlar kısa süreli tedavi edildi ama ben neredeyse o zamandan bu zamana burundan nefes alma işini beceremedim. Son üç yıldır sürekli kriptik tonsillit diye bir hastalık musallat oldu. Sebebi ise benim tahminimce uyurken ağızdan nefes aldığım için boğazımın kuruması. Dişlerimi yaptırmaya başladığımda da hemen anladılar ağızdan nefes aldığımı. Çünkü diş etlerim çok kötü durumdaydı. Sabah uyandığımda diş etlerim kanamış ve dişlerimin üzerinde pıhtılaşmış şekilde buluyordum kendimi. Diş hekimi cesaretlendirdi. Eğer tedavi olmazsan yine tekrarlar dedi. Bende hemen muayene oldum KBB ye. Ameliyat şart dediler. Plastik cerrahi ile KBB arasında ikilemde kaldım. KBB uzmanı güzel bir açıklama yaptı. Önemli olan sağlıklı bir şekilde burundan nefes alabilmem diye düşünüp KBB den yana karar kıldım. Yani tek amacım burnumdan nefes almayı başarmak. İnşallah her şey güzel geçer.

Sebzeler haşlanmıştı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…