- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
ah canım uyanmasak derslerden kalacağız mecbur uyanıyorum ama buraya gelemiyorumGünün ilk mesajı ve günaydını benden gelsin yine
Uyanın artık uykucular sabah oldu
güzel olmuş canım afiyet olsunGünaydınlarrrrrrrr
Kızlar 1-2 gündür çok yoğunum gelemedim sık sık
Önce dünkü menümü yazayım.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 domates
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
3-4 kaşık şehriye ćorbası
1 tabak brokoli
1 kase yogurt
1 bardak domates suyu
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
5-6 parça tavuk kanst mangalda
Havuçlu yogurtlu salata
22.00
1 portakal
1 mandalina
2 litre su
evet canım ilginç geldi bana da :)Gunaydınlaarrr
Ececim raw foodu hiç duymaymamıstım, ilginçmiş:
bende çok gerginim yaa.. birde regl başladıGunaydin.dolunay mi var ben niye bukadar gerginim!!!!!!!
canım ilginç değişik bilmediğimiz o kadar çok değişik bilgi ve fikir var ki kimin kendine nerden nasıl iyi bir kapı açacağı belli olmaz :) bende bulduklarımı paylaşıyorum..canım teşekkür ederim çok güzel ve yararlı bilgiler paylaşıyorsun.
menün güzel olmuş afiyet olsun ececim.
canım öncelikle kendine bir yas için zaman ver.. kendinden bari çekinme hatta becerebiliyorsan ağla sonra içinde gökkuşağı kendiliğinden çıkarkızlar bu arada geçmişi okuyamıyorum. bayağı yazışmışsınız. bundan sonrasında takip edeceğim. herşeyi boşverdim. işlerimi toparlamam lazım, kendime çeki-düzen vermem lazım. ben bu kadar zayıf bir insan değildim, ne oldu bana
canim kesinlikle cabuk atlaticaksin, hic birsey kendini uzmene degmez..geçecek biliyorum, şimdiye dek hep çabuk atlattım, bu kez de çabuk atlatacağım, ama yaş ilerledikten sonra daha fazla üzüyor onu anladım, daha fazla anlam yüklüyorum sanırım.
yine oruçlu musun :)
kronik oruc:)) sen de bendensin desene.. ne kadar kaldi oruclrin ne kadarini tuttun?hee..kronik orucumçok borcum vardı.azalıyor inşallah.
üzülme leylacım.eğer üzülmene değseydi şimdi yanında olurdu.dediğin gibi bunu da atlatırsın sen.biz kadınlar daha kırılganız ama acılar söz konusu olduğunda güçlüyüz.
ah canım uyanmasak derslerden kalacağız mecbur uyanıyorum ama buraya gelemiyorum
güzel olmuş canım afiyet olsun
evet canım ilginç geldi bana da :)
bende çok gerginim yaa.. birde regl başladı
canım ilginç değişik bilmediğimiz o kadar çok değişik bilgi ve fikir var ki kimin kendine nerden nasıl iyi bir kapı açacağı belli olmaz :) bende bulduklarımı paylaşıyorum..
canım öncelikle kendine bir yas için zaman ver.. kendinden bari çekinme hatta becerebiliyorsan ağla sonra içinde gökkuşağı kendiliğinden çıkarbiz bayanlar hep güçlüyüz zaten ama arada içimizdeki düşünceleri atmamız gerekiyor .. biz de yanındayız ayrıca
Canım daha yeni kullanmaya başladım bekle istersen ama çalıştırdıgını hissediyorum.Özellikle mekik daha kolay çekiliyor bununla.Allah Allah, tickerim olmus gibi gorunuyor aaslinda ama buraya mesaj yazinca cikmiyor... neyse artik, ben okula gec kalicam, cikayim kizlar, ordan yazmaya calisirim, bugun formasyon gunu...
ay bu arada fundacim sen revofleks yapiyorsun galiba, nasil memnun musun, bende siparis vericem de..
kizlar profilimde bazi degisiklikler yaptim yazi rengi ticker vs. bakayim olmus mu?
Kızlar gelemedim bir türlü. Ama geleceğim yakındır
Ameliyat tarihim belli oldu. 9 Aralık Salı günü burun ameliyatı olacağım.
Sebzeler çiğ miydi Ebru, cuma öncesi hafif geçirmişsin. yarın güzel sonuç gelecek bence.Menümü yazayım unutmadan.
08:00
1 tane haşlanmış yumurta
4 tane küçük çeri domates
12:30
1 tabak buğdaylı yayla çorbası
Bolca karnabahar, brokoli ve havuç salatası
1 tane küçük köfte, iki tane küçük kuşbaşı et, iki tane kuşbaşı tavuk ızgara
17:30
1,5 tane portakal
2,5 lt su spor şimdilik yok.
Senin geçmişi tamamen okuduğunu biliyorum canım. Zaten öyle her mesaja tek tek cevap yazmıyorsun. Okuduğun bütün mesajlara tek mesajla cevap veriyorsun zaten. O nedenle şimdilik seni bu uygulamadan muaf tutuyorum ama geçmişi okuyama yine devam.Selam kızlar
Kaptancım cokuşu alıntı olayı suan için mumkun gorunmuyor benim açımdan, zira telefondan normal mesajımı yazıp gonderebildiğimde sanslı hissediyorum , insallah laptopumu almama az kaldıozaman rahat rahat yazıcam .. Simdi ancak ipadden girersem birazdaha rahy alıntı yapabiliyorum..
Fundacım aporun harika masallah
Fatmacım detoks benim de cok kafama yattı , ben de denemek istiyorum, carsamba persembe olur benim de..
Dün bende yedim kuru fasulye ve turşu. Menü gayet güzel afiyet olsun.Sabah 9:00
(Lapa ile basladım normal bitirdim:) )
1 kase baharatlı pirinç lapası
Öğlen 13:45
Sabahtan kalan bir çaybardagı pirincin devamı
Yarım kase kadar lapa , birazda tursu (tursu lapanın tadını bastırdı iyi oldu)
2. Kasık bulgur pilavı
Aksam 18:30
1 tabak bulgır pilavı+kuru fasulye (fundayla aynıymıs menumuz)
Tursu
2,5 lt su
Azcık mekik cektim.. Saymadım
Ece' cim meyve çeşitli olmayacak. Sadece bir tanesini seçip 1 kilo alıp gün içinde üçe bölüp tüketecekmişiz. Fatma' nın mesajını okumadın mı? Üç ayrı meyve ya da sebze olmayacak bir tane seçmemiz gerekiyor.ilk başına yetişemedim derse imza atmam gerekiyodu, ama anlam önem belirten konuşma gibi bişey duydum eşyaları bırakırken.. sonrasında engelli tanınmış kişilerle ilgili bir slayt hazırlamışlar beethoven gibi mesela, bir engelli annesi kısa birkaç anısını anlattı, birkaç hoca neler yapıldığından bahsetti falan en sonda da müzik dinletisi ve film gösterimi vardı canım.. 70i göreyim derken bünyen isyankar etme sakın :)
canım ben meyve olarak mandalina portakal elma alırım zaten değişik olsun diye bi de belki armut malum 1 gün bunları içericeksebze ne önerirsin kaptanım çiğ yenebileceklerden.. domates salatalık havuç hatta turpda olur ama onu soyabilir miyim ki hiç denemedim
canım aslında o kadar zor değil.. ilk denemede zorlarsan 2 litreye kadar çıkıyorsun ondan sonra wc korkusundan takıldım benözellikle regl öncesi rahat oluyorum ama ben ama.. hem regl içinde iyi oluyor su içmek
Şimdiye kadar duymamıştım ama sayende geniş bir bilgiye sahip oldum. Buradan çıkarttığım tek ders az da olsa hayvansal protein tüketmemizin gerekli olduğu. Biliyorsunuz ki Funda hiç tüketmiyor. İnşallah ileride her hangi bir hastalık çıkmaz.Sebzeleri tüketirken bu pişirme koşullarına dikkat etmek ve sebzeleri çeşitli şekilde tüketmek gerekir. Bazı sebzeler hazmı kolay olması açısından pişirilmeden tüketilebilir. Semizotu, ıspanak, havuç, kereviz, biber, soğan, karnabahar gibi sebzeleri çiğ olarak besin değeri kaybolmadan salatalarda tüketebilirsiniz. Gastrit, reflü gibi sindirim rahatsızlıkları olanlar, sezaryen ile yeni doğum yapmış olan anneler dışında herkes çiğ sebzeleri rahatlıkla tüketebilir.
Meyvelerde aynı şekilde bol suda yıkanarak kabukları ile yenilebilenler kabuğu ile beraber tüketilerek çok parçalanmadan kesilmeden tüketilmelidir.
Alıntıdır..
Menün çok güzel tek sorun iki öğün olması ve kahvaltının çok geç olması.11:00 3 dl salatalık, 1 dl domates, 2 dl kepekli ekmek, 2,5 kk peynir, şekersiz çay
18.45 1 kase mercimek çorbası, yr tabak mantar yemeği, 1 kase yoğurt
1,25 lt su, 50 dk yürüyüş (orta tempo ve ellerim doluydu, hatta fazladan 2 kez daha merdiven çıktım), bugün ders az çalıştım, kitap yatarken okurum birkaç sayfa.. İyi geceler kızlar..
bununla beraber 7 mesaj..
Geçmiş olsun Canan' cım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.iyi geceler arkadasĺar.
nasílsiníz.
dun oglumu sunnet yaptirdik.telasliziz biraz.umarim herkes hedefine bir adim daha yaklasmistir bugun
Aynen canım. İlk altı ay bebek için en önemli besin anne sütü. En azından ilk altı ay asla diyet yapmamalısın. Sadece sağlıklı beslenmelisin. Emzirmek çok önemli. Benim büyük kız 15 gün az az emdi, küçüğü 2,5 ay emdi. Emzirmeyi çok istememe rağmen olmadı nedense. Emzirebildiğin kadar emzir çünkü Allah onlar için yaratmış o muhteşem besini.ay telefondan yazmak tam bir eziyet.imleci hareket ettiremedim bir turlu.sizde boyle oluyor mu.neyse.
hepberacim simdi doktorlar erken sunneti tavsiye ediyor iltahap ve bitigj knlemek icin.olsun kurtulsun dedik.
ebrucum mesajini okudjm da cevap yazamadim.yarismaya girme ama menulerini paylas diyorsun degol mi.cok iyi olur bence.
Umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsın Ebrucum. Burun ameliyatı kemik kırdırma mıysı? benim de burun kemiğim eğri, ameliyat olmam gerekiyor. Cesaret edemiyorum bir türlü. nefes kalitemi düşürüyor ama. Sebzeler çiğ miydi Ebru, cuma öncesi hafif geçirmişsin. yarın güzel sonuç gelecek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?