Geçmiş olsun Canan.iyi geceler arkadasĺar.
nasílsiníz.
dun oglumu sunnet yaptirdik.telasliziz biraz.umarim herkes hedefine bir adim daha yaklasmistir bugun
Kimse için sağlığını bozduğuna değmez Leyla.Kızlar günaydın, dün gelemedim öncelikle kusura bakmayın. Önceki gün erkek arkadaşımla ayrıldık. Kötü bir ruh halindeydim. Tüm gün yataktan bile çıkmadım. İş namına hiçbirşeyle uğraşmadım. Ama bugün toparladım çok şükür. Düne göre çok daha iyiyim. Beni haketmeyen biri için üzülmeye gerek bile yok diyerek bugün kalktım.
Dünkü menüm
kahvaltı(14:00): 2-3 zeytin, 1-2 çatal peynir, 1 dilim kadar ekmek, 1-2 çatal kadar da börek
öğle yok
akşam: 4 pötibor bisküvi arasına nutella yedim. ama 15 dakika kadar sonra hepsini çıkardım maalesef.
su : 0.5 litre. arttırmam gerekiyor biliyorum, ama bundan sonra düzene sokacağım.
spor: 2 saat kadar dans ettim.
Çok yer kaplıyor mu Funda? Nereden almıştın sen? Ben hiç mekik çekemiyorum, böyle birşeyle daha mı kolay olur acaba?Canım daha yeni kullanmaya başladım bekle istersen ama çalıştırdıgını hissediyorum.Özellikle mekik daha kolay çekiliyor bununla.
Tubacım, çok fit görünüyorsun. Nazar değmesin.
Ben geldim kızlar. Bugünüm beslenme yönünden pek iyi geçmedi. Hiç kaçamak yapmadım. ama detoks sonrası olduğu için miktarlar biraz fazla kaçtı.
09:00
2 dlm peynir
2 dlm ekmek
1 yumurta
çay
13:00
1 porsiyon mantar sote
1 dlm ekmek
yoğurt
15:00
kuru erik
18:00
150 g brokoli
1 porsiyon haşlanmış tavuk
1 dlm ekmek
yoğurt
2 lt su içtim. 3 e tamamlarım herhalde.
geçmişi okumaya gidiyorum. :)
Not:Bugün komşularla toplandık, poğaça ve yaş pasta vardı ve ben tadına bile bakmadım. Ama yaşlı teyzelerden biri senle benim halim ne olacak, gün geçtikçe kilo alıyoruz dedi, bozuldum. Sonra da kadıncağız kendini genç görmek için benimle kıyaslıyor diye kendimi avuttum :)
Doğru kararı vermişsin, umarım kısa zamanda iyileşirsin. Nefes adında bir kitap okumuştum, vücudumuzda oluşan hertürlü hastalığın nefes problemi ile ilgili olduğu üzerineydi. Yani vücutta doğru nefes-oksijen gitmeyen yerde rahatsızlık oluşuyormuş.Benim burnum ilk okul 5. sınıfta kırılmıştı canım. Kocaman bir taş çarpmıştı. O zamanlar kısa süreli tedavi edildi ama ben neredeyse o zamandan bu zamana burundan nefes alma işini beceremedim. Son üç yıldır sürekli kriptik tonsillit diye bir hastalık musallat oldu. Sebebi ise benim tahminimce uyurken ağızdan nefes aldığım için boğazımın kuruması. Dişlerimi yaptırmaya başladığımda da hemen anladılar ağızdan nefes aldığımı. Çünkü diş etlerim çok kötü durumdaydı. Sabah uyandığımda diş etlerim kanamış ve dişlerimin üzerinde pıhtılaşmış şekilde buluyordum kendimi. Diş hekimi cesaretlendirdi. Eğer tedavi olmazsan yine tekrarlar dedi. Bende hemen muayene oldum KBB ye. Ameliyat şart dediler. Plastik cerrahi ile KBB arasında ikilemde kaldım. KBB uzmanı güzel bir açıklama yaptı. Önemli olan sağlıklı bir şekilde burundan nefes alabilmem diye düşünüp KBB den yana karar kıldım. Yani tek amacım burnumdan nefes almayı başarmak. İnşallah her şey güzel geçer.
Sebzeler haşlanmıştı canım.
Ececim meyve ile ilgili olan mesajını atlamışım ama detoksta tek çeşit kullanıyorsun.
Doğru kararı vermişsin, umarım kısa zamanda iyileşirsin. Nefes adında bir kitap okumuştum, vücudumuzda oluşan hertürlü hastalığın nefes problemi ile ilgili olduğu üzerineydi. Yani vücutta doğru nefes-oksijen gitmeyen yerde rahatsızlık oluşuyormuş.
Kızlar gelemedim bir türlü. Ama geleceğim yakındır
Ameliyat tarihim belli oldu. 9 Aralık Salı günü burun ameliyatı olacağım.
Ben geldim kızlar. Bugünüm beslenme yönünden pek iyi geçmedi. Hiç kaçamak yapmadım. ama detoks sonrası olduğu için miktarlar biraz fazla kaçtı.
09:00
2 dlm peynir
2 dlm ekmek
1 yumurta
çay
13:00
1 porsiyon mantar sote
1 dlm ekmek
yoğurt
15:00
kuru erik
18:00
150 g brokoli
1 porsiyon haşlanmış tavuk
1 dlm ekmek
yoğurt
2 lt su içtim. 3 e tamamlarım herhalde.
geçmişi okumaya gidiyorum. :)
Not:Bugün komşularla toplandık, poğaça ve yaş pasta vardı ve ben tadına bile bakmadım. Ama yaşlı teyzelerden biri senle benim halim ne olacak, gün geçtikçe kilo alıyoruz dedi, bozuldum. Sonra da kadıncağız kendini genç görmek için benimle kıyaslıyor diye kendimi avuttum :)
Senin de menülerin iyi, umarım hak ettiğimiz sonuçları alırız.Tuğbacım maşallah diyorum darıso başıma süperrsin..
Canım çok geçmiş olsun ben sinüzit ameliyatı olmuştum,sonrası çok zor geçmişti..inş rahat atlatırsın.
En iyi sonucu senden bekliyorum fatma çok iyiydi menülerin:))
Son iki gündür menülerin hep çok hafif. Özel bir sebebi mi var? İki öğün senin kararın. Eğer öyle etkili oluyorsa öyle devam et ama uyandıktan sonra kahvaltı değil de metabolizmanın çalışması için bir kaç lokma birşeyler ye bence. Geçmiş olsun bu arada umarım önemli bir sorun yoktur canım. Dikkat et kendine. Sen bize lazımsın.kaptanım oncelıkle gecmıs olsun, sebze meyve cesıdını yanlıs anlamısım demek ki ama olsun sorun degıl hatta oyle daha kolay.. Aklımda kalanlardan son olarak, benım son benımsedıgım duzenım bu kaptanım.. 2 ogun. Kahvaltı o kadar gec olmamalı onu duzeltecegım ama 10 ıyıdır. Bu sekılde yapınca yemek yerken kendımı daha ıyı frenlıyorum ve aksam da daha az acıkıyorum benım kendımde gordugum sonuclar boyle
rahatsızım bu aksam o yuzden bılgısayarı acamıyorum alıntı yapamadım yani, menumu yazıyım daha sonra tekrar ugramaya calısırım
10.30 3 dl salatalık, 1 dl domates, 2 dl kepeklı ekmek, 1 kk peynır, 3 zeytin şekersiz çay
17,15 1 kase mantar corbası, 1 tavuk but (sosu suluydu ve tamamen haşlamaydı kucuktu bır de), 1 kase yoğurt
Pilav ve muz haricinde çok güzel ve hafif bir menü. Ama kaçamaksız olduğun için onlarda hiç göze batmıyor. Afiyet olsun.Kızlar menüm
Sabah 9,00 2 yumurtalı omlet
Öğle 12,30 1 tavuk budu haslanmıs
Akşam 19,30 1 dilim biftek,2 kaşık pilav
1 muz
Spor 45 dk,2 lt su
Ellerine sağlık Fatma' cım.bu haftaki menü yazma durumumuz:
Eki Görüntüle 1324598
Benim ki de bir nevi sinüzit ameliyatı canım. Yani burnum dışarıdan aynı kalacak. İç kısımda yapacaklar değişiklikleri. Septum deviasyonu var. Çok mu zordu seninkisi? Morarma oldu mu? Birde ne kadar zamanda toparlanabildin? Ay ne çok soru sordum böyle ama korkuyorum da bir yandan ameliyattanTuğbacım maşallah diyorum darıso başıma süperrsin..
Canım çok geçmiş olsun ben sinüzit ameliyatı olmuştum,sonrası çok zor geçmişti..inş rahat atlatırsın.
En iyi sonucu senden bekliyorum fatma çok iyiydi menülerin:))
Fatma' cım saymakla kendine eziyet etmişsin. Ellerine sağlık ama yorma kendini. Göndermeyen ya da yazmayan ceza alacak bundan sonra. Kızlar lütfen herkes mesajlarını mutlaka saysın. Ayrıca 24 olayını çok iyi yapmışsın söylemekle sen söylemesen ben söyleyecektim.Bu haftaki mesaj sayıları
* bilgi gelmeyenler için msjları kendim saydım. Haliyle baya vaktimi aldı. Lütfen msj sayılarını bildirelim arkadaşlar.
*Bir de sayım esnasında yanlışlık oluyor, gece 24'den sonra yazılan msjlar birsonraki güne giriyor. Bunu dikkate alarak sayımı yapalım.
Eki Görüntüle 1324599
Akşam ki yediğin meyveler olmasaymış eğer süper bir menü olurmuş. Afiyet olsun canım.Günaydınlarrrrrrrr
Kızlar 1-2 gündür çok yoğunum gelemedim sık sık
Önce dünkü menümü yazayım.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 domates
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
3-4 kaşık şehriye ćorbası
1 tabak brokoli
1 kase yogurt
1 bardak domates suyu
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
5-6 parça tavuk kanst mangalda
Havuçlu yogurtlu salata
22.00
1 portakal
1 mandalina
2 litre su
Neden böyle bişey yaptın Zeynep' cim? Bir sorun mu var? Ayrıca daha sık gelmen gerekiyor biliyorsun dimi? Buradan uzak kalmaması gerekenlerden birisi de sensin. Lütfen daha çok çaba. Yaza seni mezun olarak görmek istiyorum. Uzun zamandan beridir mezun veremiyoruz 13. takım olarak. Bakalım ilk kim mezun olacak bu ekipten.Funda salı günkü menümü yszmadım.
Yenmemesi gereken ne varsa yedim. Ama su 2.5 litre su içtim.
Sanırım var çünkü bugünlerde ben de çok iyi değilim.Gunaydin.dolunay mi var ben niye bukadar gerginim!!!!!!!
Her şey geliyor ve geçiyor Leyla' cım. Sonra bir dönüyorsun arkana ne kadar yol kat ettiğine kendin bile şaşıyorsun. Herkes söylemiş bende tekrarlıyorum hiç kimse için üzülmeye değmez. Önemli olan sensin bunu asla unutma. Eminim karşına yeniden aşık olabileceğin bir insan çıkacaktır. Menün çok kötü zaten ama önemli olan sağlığın. Bırak o senin için üzülsün.Kızlar günaydın, dün gelemedim öncelikle kusura bakmayın. Önceki gün erkek arkadaşımla ayrıldık. Kötü bir ruh halindeydim. Tüm gün yataktan bile çıkmadım. İş namına hiçbirşeyle uğraşmadım. Ama bugün toparladım çok şükür. Düne göre çok daha iyiyim. Beni haketmeyen biri için üzülmeye gerek bile yok diyerek bugün kalktım.
Dünkü menüm
kahvaltı(14:00): 2-3 zeytin, 1-2 çatal peynir, 1 dilim kadar ekmek, 1-2 çatal kadar da börek
öğle yok
akşam: 4 pötibor bisküvi arasına nutella yedim. ama 15 dakika kadar sonra hepsini çıkardım maalesef.
su : 0.5 litre. arttırmam gerekiyor biliyorum, ama bundan sonra düzene sokacağım.
spor: 2 saat kadar dans ettim.
Bunun zayıflıkla alakası yok ki. Emin ol senin yerinde kim olsa aynısını yaşardı. O nedenle akışına bırak her şeyi. İçine atma. Açıktan yaşa bütün duygularını.kızlar bu arada geçmişi okuyamıyorum. bayağı yazışmışsınız. bundan sonrasında takip edeceğim. herşeyi boşverdim. işlerimi toparlamam lazım, kendime çeki-düzen vermem lazım. ben bu kadar zayıf bir insan değildim, ne oldu bana
Demek ki neymiş iddiayı kazanıp laptopu kapıyormuşuzohhh bee dunya varmis, esim evde birakmis laptopini , ordan yaziyorum simdi, gonlumce alinti yapabiliyorum:)) mesajlarimi da saydim rahat rahat.. dunku mesaj sayim 8
Normal bilgisayarda yazma şansın yoksa canım, oku bütün geçmişi, tek mesajda cevap vermen gerekenlere ver ama dediğim gibi alıntı yapabiliyorsan mutlaka istiyorum. Bu arada deneme süresinde olduğunuz için paylaşımlarınız sizin için daha önemli. Daha sık bekliyorum takıma seni.Herkese merhaba bugün çok yoğundum giremedim bir türlü bugün sanki biraz fazla yedim vermedim gibi
Ya ben bu çoklu alıntı da çok zorlaniyiyim
biz yapiyoz sen niye yapamiyorsun derseniz telofondan giriyorum hem çok zaman alıyo hemde zor yazılıyor gerçekten öyle ayrı ayrı msj yasAksa alıntı siz tek mesajda herkese cevap versem olurmu acep
Fotoğrafları çok bol kıyafetlerle çekiyorsun Tuba cım bu da gerçek kilonu yansıtmıyor. Ama yine de eski haline göre ilerleme var. Daha zayıf fotoğraflarını gördüğüm için bu bana çok iyi gelmedi. Hedef kilonun fotolarını istiyorum elini çabuk tut
Tamam mesaj alınmıştırAkşam ki yediğin meyveler olmasaymış eğer süper bir menü olurmuş. Afiyet olsun canım.
Neden böyle bişey yaptın Zeynep' cim? Bir sorun mu var? Ayrıca daha sık gelmen gerekiyor biliyorsun dimi? Buradan uzak kalmaması gerekenlerden birisi de sensin. Lütfen daha çok çaba. Yaza seni mezun olarak görmek istiyorum. Uzun zamandan beridir mezun veremiyoruz 13. takım olarak. Bakalım ilk kim mezun olacak bu ekipten.
Sanırım var çünkü bugünlerde ben de çok iyi değilim.
Her şey geliyor ve geçiyor Leyla' cım. Sonra bir dönüyorsun arkana ne kadar yol kat ettiğine kendin bile şaşıyorsun. Herkes söylemiş bende tekrarlıyorum hiç kimse için üzülmeye değmez. Önemli olan sensin bunu asla unutma. Eminim karşına yeniden aşık olabileceğin bir insan çıkacaktır. Menün çok kötü zaten ama önemli olan sağlığın. Bırak o senin için üzülsün.
Bunun zayıflıkla alakası yok ki. Emin ol senin yerinde kim olsa aynısını yaşardı. O nedenle akışına bırak her şeyi. İçine atma. Açıktan yaşa bütün duygularını.
Demek ki neymiş iddiayı kazanıp laptopu kapıyormuşuz
Normal bilgisayarda yazma şansın yoksa canım, oku bütün geçmişi, tek mesajda cevap vermen gerekenlere ver ama dediğim gibi alıntı yapabiliyorsan mutlaka istiyorum. Bu arada deneme süresinde olduğunuz için paylaşımlarınız sizin için daha önemli. Daha sık bekliyorum takıma seni.
Fotoğrafları çok bol kıyafetlerle çekiyorsun Tuba cım bu da gerçek kilonu yansıtmıyor. Ama yine de eski haline göre ilerleme var. Daha zayıf fotoğraflarını gördüğüm için bu bana çok iyi gelmedi. Hedef kilonun fotolarını istiyorum elini çabuk tutSenden önce mezun olursa mm çok üzülürüm
Bugünkü menum u yazıyorum
sabah 2 kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin 1 yumurta 1 dilim normal ekmek 2 kupa cay
Öğlen patetes haslamasi yarım dilim kek
Aksam 1 greyfurt
Dikkat ederseniz baya bir artirmisim
Arkadaslar birsey sorucam ben günlük bir saat yürüyüş yapıyorum bunun fazlasi zararlımi sizce yürüyüş bandında yürüyorum bu arada
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorumZehra' cım kilona göre çok az yemişsin. Sadece patates ve kek olmamış. Senin bu kilolarda dolu dolu ama sağlıklı yemen lazım. Yarın sonuç günü. Sabırsızlıkla bekliyorum senin diyetisyen menünü.
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada ameliyat olucakmissin canım Allah yardımcın olsun bende oldum 6 yıl felan oldu sonrasi icin özenli bakim gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?