Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler arkadasĺar.
nasílsiníz.
dun oglumu sunnet yaptirdik.telasliziz biraz.umarim herkes hedefine bir adim daha yaklasmistir bugun
Geçmiş olsun Canan.

Kimse için sağlığını bozduğuna değmez Leyla.

Canım daha yeni kullanmaya başladım bekle istersen ama çalıştırdıgını hissediyorum.Özellikle mekik daha kolay çekiliyor bununla.
Çok yer kaplıyor mu Funda? Nereden almıştın sen? Ben hiç mekik çekemiyorum, böyle birşeyle daha mı kolay olur acaba?

Tubacım, çok fit görünüyorsun. Nazar değmesin.

Menünde sadece ekmek fazla olmuş. Ama bu hafta ben senden ümitliyim. Son üç günün gayet güzeldi. Bu şekilde devam edersen eğer iyi sonuçlar alacaksın. Şu menüden sadece akşam ki bir dilim ekmeği çıkartırsan tam diyetisyen menüsü olur. Yaşlı teyze içinde kendini avutma. Seni beğenmiştir. Ondan söylemiştir. Belki de hala kendini genç hissediyordur. :)

Ececim meyve ile ilgili olan mesajını atlamışım ama detoksta tek çeşit kullanıyorsun.

Doğru kararı vermişsin, umarım kısa zamanda iyileşirsin. Nefes adında bir kitap okumuştum, vücudumuzda oluşan hertürlü hastalığın nefes problemi ile ilgili olduğu üzerineydi. Yani vücutta doğru nefes-oksijen gitmeyen yerde rahatsızlık oluşuyormuş.

Doğrudur canım çünkü bir çok hastalığa neden oluyormuş. KBB uzmanı anlattı hepsini. En barizi sabah yorgun uyanmak. Omuz ve boyun ağrıları.

kaptanım oncelıkle gecmıs olsun, sebze meyve cesıdını yanlıs anlamısım demek ki ama olsun sorun degıl hatta oyle daha kolay.. Aklımda kalanlardan son olarak, benım son benımsedıgım duzenım bu kaptanım.. 2 ogun. Kahvaltı o kadar gec olmamalı onu duzeltecegım ama 10 ıyıdır. Bu sekılde yapınca yemek yerken kendımı daha ıyı frenlıyorum ve aksam da daha az acıkıyorum benım kendımde gordugum sonuclar boyle

rahatsızım bu aksam o yuzden bılgısayarı acamıyorum alıntı yapamadım yani, menumu yazıyım daha sonra tekrar ugramaya calısırım

10.30 3 dl salatalık, 1 dl domates, 2 dl kepeklı ekmek, 1 kk peynır, 3 zeytin şekersiz çay

17,15 1 kase mantar corbası, 1 tavuk but (sosu suluydu ve tamamen haşlamaydı kucuktu bır de), 1 kase yoğurt

Kızlar menüm

Sabah 9,00 2 yumurtalı omlet

Öğle 12,30 1 tavuk budu haslanmıs

Akşam 19,30 1 dilim biftek,2 kaşık pilav

1 muz

Spor 45 dk,2 lt su

Tuğbacım maşallah diyorum darıso başıma süperrsin..
Kızlar gelemedim bir türlü. Ama geleceğim yakındır

Ameliyat tarihim belli oldu. 9 Aralık Salı günü burun ameliyatı olacağım.

Canım çok geçmiş olsun ben sinüzit ameliyatı olmuştum,sonrası çok zor geçmişti..inş rahat atlatırsın.

En iyi sonucu senden bekliyorum fatma çok iyiydi menülerin:))

Bu haftaki mesaj sayıları
* bilgi gelmeyenler için msjları kendim saydım. Haliyle baya vaktimi aldı. Lütfen msj sayılarını bildirelim arkadaşlar.
*Bir de sayım esnasında yanlışlık oluyor, gece 24'den sonra yazılan msjlar birsonraki güne giriyor. Bunu dikkate alarak sayımı yapalım.

Senin de menülerin iyi, umarım hak ettiğimiz sonuçları alırız.

Son iki gündür menülerin hep çok hafif. Özel bir sebebi mi var? İki öğün senin kararın. Eğer öyle etkili oluyorsa öyle devam et ama uyandıktan sonra kahvaltı değil de metabolizmanın çalışması için bir kaç lokma birşeyler ye bence. Geçmiş olsun bu arada umarım önemli bir sorun yoktur canım. Dikkat et kendine. Sen bize lazımsın.

Kızlar menüm

Sabah 9,00 2 yumurtalı omlet

Öğle 12,30 1 tavuk budu haslanmıs

Akşam 19,30 1 dilim biftek,2 kaşık pilav

1 muz

Spor 45 dk,2 lt su
Pilav ve muz haricinde çok güzel ve hafif bir menü. Ama kaçamaksız olduğun için onlarda hiç göze batmıyor. Afiyet olsun.

bu haftaki menü yazma durumumuz:
Eki Görüntüle 1324598
Ellerine sağlık Fatma' cım. Bu liste bence çok işe yaradı. Ayrıca kendimle gurur duyuyorum her gün yazmışım menümü. Bu demek oluyor ki kaçamaksız bir hafta geçti benim için. Eşim gelirken en sevdiğim şekerlemelerden getirmiş. Ama ben yemedim. Eğer yarın 62 li rakamları görürsem ödül için yiyeceğim bir kaç tane.

Benim ki de bir nevi sinüzit ameliyatı canım. Yani burnum dışarıdan aynı kalacak. İç kısımda yapacaklar değişiklikleri. Septum deviasyonu var. Çok mu zordu seninkisi? Morarma oldu mu? Birde ne kadar zamanda toparlanabildin? Ay ne çok soru sordum böyle ama korkuyorum da bir yandan ameliyattan

Fatma' cım saymakla kendine eziyet etmişsin. Ellerine sağlık ama yorma kendini. Göndermeyen ya da yazmayan ceza alacak bundan sonra. Kızlar lütfen herkes mesajlarını mutlaka saysın. Ayrıca 24 olayını çok iyi yapmışsın söylemekle sen söylemesen ben söyleyecektim.

Bugünkü menum u yazıyorum
sabah 2 kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin 1 yumurta 1 dilim normal ekmek 2 kupa cay

Öğlen patetes haslamasi yarım dilim kek

Aksam 1 greyfurt
Dikkat ederseniz baya bir artirmisim

Akşam ki yediğin meyveler olmasaymış eğer süper bir menü olurmuş. Afiyet olsun canım.

Funda salı günkü menümü yszmadım.
Yenmemesi gereken ne varsa yedim. Ama su 2.5 litre su içtim.
Neden böyle bişey yaptın Zeynep' cim? Bir sorun mu var? Ayrıca daha sık gelmen gerekiyor biliyorsun dimi? Buradan uzak kalmaması gerekenlerden birisi de sensin. Lütfen daha çok çaba. Yaza seni mezun olarak görmek istiyorum. Uzun zamandan beridir mezun veremiyoruz 13. takım olarak. Bakalım ilk kim mezun olacak bu ekipten.

Gunaydin.dolunay mi var ben niye bukadar gerginim!!!!!!!
Sanırım var çünkü bugünlerde ben de çok iyi değilim.

Her şey geliyor ve geçiyor Leyla' cım. Sonra bir dönüyorsun arkana ne kadar yol kat ettiğine kendin bile şaşıyorsun. Herkes söylemiş bende tekrarlıyorum hiç kimse için üzülmeye değmez. Önemli olan sensin bunu asla unutma. Eminim karşına yeniden aşık olabileceğin bir insan çıkacaktır. Menün çok kötü zaten ama önemli olan sağlığın. Bırak o senin için üzülsün.

Bunun zayıflıkla alakası yok ki. Emin ol senin yerinde kim olsa aynısını yaşardı. O nedenle akışına bırak her şeyi. İçine atma. Açıktan yaşa bütün duygularını.

ohhh bee dunya varmis, esim evde birakmis laptopini , ordan yaziyorum simdi, gonlumce alinti yapabiliyorum:)) mesajlarimi da saydim rahat rahat.. dunku mesaj sayim 8
Demek ki neymiş iddiayı kazanıp laptopu kapıyormuşuz

Normal bilgisayarda yazma şansın yoksa canım, oku bütün geçmişi, tek mesajda cevap vermen gerekenlere ver ama dediğim gibi alıntı yapabiliyorsan mutlaka istiyorum. Bu arada deneme süresinde olduğunuz için paylaşımlarınız sizin için daha önemli. Daha sık bekliyorum takıma seni.

Fotoğrafları çok bol kıyafetlerle çekiyorsun Tuba cım bu da gerçek kilonu yansıtmıyor. Ama yine de eski haline göre ilerleme var. Daha zayıf fotoğraflarını gördüğüm için bu bana çok iyi gelmedi. Hedef kilonun fotolarını istiyorum elini çabuk tut Senden önce mezun olursa mm çok üzülürüm

Tamam mesaj alınmıştır

Arkadaslar birsey sorucam ben günlük bir saat yürüyüş yapıyorum bunun fazlasi zararlımi sizce yürüyüş bandında yürüyorum bu arada

Bugünkü menum u yazıyorum
sabah 2 kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin 1 yumurta 1 dilim normal ekmek 2 kupa cay

Öğlen patetes haslamasi yarım dilim kek

Aksam 1 greyfurt
Dikkat ederseniz baya bir artirmisim

Zehra' cım kilona göre çok az yemişsin. Sadece patates ve kek olmamış. Senin bu kilolarda dolu dolu ama sağlıklı yemen lazım. Yarın sonuç günü. Sabırsızlıkla bekliyorum senin diyetisyen menünü.

Arkadaslar birsey sorucam ben günlük bir saat yürüyüş yapıyorum bunun fazlasi zararlımi sizce yürüyüş bandında yürüyorum bu arada

Tatlım ben 85 kilodayken diyetisyenim bana günlük 35 dk tempolu yürüyüş yap demişti. 1 saat bile senin için şuan fazla bence. Yarın gittiğinde danışırsın. Ama yürüyüşlerin mutlaka tempolu olmalı. Yani kalbin çarpacak hızlı hızlı ve terleyeceksin.

Kızlar bugünlük benden bu kadar. Yarın inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur. Herkese iyi geceler. Menüleri ve mesaj sayılarınızı yazmayı unutmayın lütfen.

Bugün ki mesaj sayım : 12

Zehra' cım kilona göre çok az yemişsin. Sadece patates ve kek olmamış. Senin bu kilolarda dolu dolu ama sağlıklı yemen lazım. Yarın sonuç günü. Sabırsızlıkla bekliyorum senin diyetisyen menünü.
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada ameliyat olucakmissin canım Allah yardımcın olsun bende oldum 6 yıl felan oldu sonrasi icin özenli bakim gerekiyor

Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada ameliyat olucakmissin canım Allah yardımcın olsun bende oldum 6 yıl felan oldu sonrasi icin özenli bakim gerekiyor

Amin canım çok teşekkürler. Özenli bakım derken? Kendim sağlıkçıyım ama insan başına gelmeyince bilmiyor. Şuan memnun musun peki? Birde KBB mi yaptı Plastik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…