- 26 Kasım 2014
- 132
- 83
- 38
- 40
Ben yavaş yürüyorum bak bunu öğrendiğim iyi oldu kendimi incitemem hic :) yarın bir sorayım insTatlım ben 85 kilodayken diyetisyenim bana günlük 35 dk tempolu yürüyüş yap demişti. 1 saat bile senin için şuan fazla bence. Yarın gittiğinde danışırsın. Ama yürüyüşlerin mutlaka tempolu olmalı. Yani kalbin çarpacak hızlı hızlı ve terleyeceksin.
Hem kemik eğriliği vardı hemde biraz kaldırdım one doğru eğriliği vardı yani öyle çok küçük felan olmadı ama normal bir hale geldi memnunum kbbci yaptı bakım derken şunu kastettim masajları var bunlar çok önemli sonrasında buz koyuluyo benim kardeşimde oldu onda buza dikkat etmedik yüzü hem morarmisti gözleri felan bende hiç olmadı sen sağlıkçıysan bilirsin zaten bunlariAmin canım çok teşekkürler. Özenli bakım derken? Kendim sağlıkçıyım ama insan başına gelmeyince bilmiyor. Şuan memnun musun peki? Birde KBB mi yaptı Plastik mi?
Ay çok geçmiş olsun canım ya migren fena şimdi daha iyimisinKimse beni sormamis oldum mu kaldim mi
Depresyona girdim ben aksama dogru migrenim tuttu eve geldim kustum suyumu ictim ve kendimi karanlik odaya kapattim 6dan beri uyuyordum migde bulantisiyla uyandim yine
Menum
Sabahb 7.00
1 kucuk paket sut
Ogle 12.30
Domates peynir yesil biber bol miktarda
16.00
1 elma 1 mandalina
Aksam hicbise yiyemedim migrenden dolayi.
Ictiklerim 2 turk kahvesi 1 bitki cayi 1 c.b nescafe 1 limon sıkılmis sade soda 2 lt su
Kimse beni sormamis oldum mu kaldim mi
Depresyona girdim ben aksama dogru migrenim tuttu eve geldim kustum suyumu ictim ve kendimi karanlik odaya kapattim 6dan beri uyuyordum migde bulantisiyla uyandim yine
Menum
Sabahb 7.00
1 kucuk paket sut
Ogle 12.30
16.00
1 elma 1 mandalina
Ictiklerim 2 turk kahvesi 1 bitki cayi 1 c.b nescafe 1 limon sıkılmis sade soda 2 lt su
Fundacım aklıma geldi ama akşam saati müsait değildir diye düşündüm. Neden depresyona girdin? ne oldu böyle? Migren ben de de var, Allah kolaylık versin. Kahve migreni tetiklemiyor mu?Kimse beni sormamis oldum mu kaldim mi
Menum
Sabahb 7.00
1 kucuk paket sut
Ogle 12.30
16.00
1 elma 1 mandalina
Temponun hızlı olması lazım canım yoksa yürümenin çok bir anlamı yok. Yavaş yavaş artırmaya çalış tempoyu ama mutlaka sor diyetisyene.Ben yavaş yürüyorum bak bunu öğrendiğim iyi oldu kendimi incitemem hic :) yarın bir sorayım ins
Hem kemik eğriliği vardı hemde biraz kaldırdım one doğru eğriliği vardı yani öyle çok küçük felan olmadı ama normal bir hale geldi memnunum kbbci yaptı bakım derken şunu kastettim masajları var bunlar çok önemli sonrasında buz koyuluyo benim kardeşimde oldu onda buza dikkat etmedik yüzü hem morarmisti gözleri felan bende hiç olmadı sen sağlıkçıysan bilirsin zaten bunlari
Çok teşekkürler canım. Buz olayını hemşire arkadaşlar söyledi. Nasıl yapacağımı bilmiyorum ama gösterirler mutlaka. Ameliyattan sonra ilaç verecek zaten. İçinde burun için kremde var diye biliyorum. Geri kalan kısmını da doktor anlatır inşallah.Birde serum vardı bak onuda unuttum onuda düzenli kullanmak gerekiyo kremle birlikte masaj vermişti onuda düzenli yapmak lazım ilk altı ay kesinlikle darbe almıyosun 1 senede koruyosun yani doktor öyle demisti
canım özellikle hafif tutmaya çalışıyorum uzun aralıklarla yediğim için günde 2 kere yediğim için.. saldırmamak için hafif tutuyorum, ama daha da iyi oluyor. Suyu daha kolay içiyorum, gece acıksamda daha kolay katlanıyorum, sabah kesinlikle daha rahat hareket ediyorum ve wc sorunum biraz daha az 2 gündür. Ameliyattan da hiç korkma burnumdan değilsede daha önce 4 kez ameliyat geçirdim biri kalp.. Ve sanırım bugün hatırlamamla ve senin nefes sorunuyla ilgili yazdıklarınla hatırlamış olmamla yazın bende olucam benzer bir ameliyatSon iki gündür menülerin hep çok hafif. Özel bir sebebi mi var? İki öğün senin kararın. Eğer öyle etkili oluyorsa öyle devam et ama uyandıktan sonra kahvaltı değil de metabolizmanın çalışması için bir kaç lokma birşeyler ye bence. Geçmiş olsun bu arada umarım önemli bir sorun yoktur canım. Dikkat et kendine. Sen bize lazımsın.
Benim ki de bir nevi sinüzit ameliyatı canım. Yani burnum dışarıdan aynı kalacak. İç kısımda yapacaklar değişiklikleri. Septum deviasyonu var. Çok mu zordu seninkisi? Morarma oldu mu? Birde ne kadar zamanda toparlanabildin? Ay ne çok soru sordum böyle ama korkuyorum da bir yandan ameliyattan
Yok iyi degilim migdem bulaniyorAy çok geçmiş olsun canım ya migren fena şimdi daha iyimisin
Kafeinin azalmis hali hu ebru amacim gunde 1 tane turk kahvesi icmek sadece neacafeden baya bi sogumaya basladim sabah getiriyorlar yarim iciyorum onu da.aksama et yemegim vardi yiyemedim ki bise.iyi degilim hala tekrar uyumaya calisacagim.Aklımdasın canım da gelirsin diye bekledim. Şimdi nasılsın? İnşallah düzelmiştir. Çok fazla kafein tüketiyorsun farkındasın dimi canım. Migreni tetikler diye biliyorum. Menün çok hafif ama yine sağlıksız olmuş.
Tetikliyor diye biliyorum fatma ama daha cok stres sebep oluyor benimkinde.bilmiyorum ya sabahtan beri gergin ve mutsuzum sebep mutlaka vardir da sudur diye tanimlayamiyorum.uyumaya calisacagim sabaha gecer insallah.Fundacım aklıma geldi ama akşam saati müsait değildir diye düşündüm. Neden depresyona girdin? ne oldu böyle? Migren ben de de var, Allah kolaylık versin. Kahve migreni tetiklemiyor mu?
emin ol değişim olabiliyor canım :)Aa yarın kilolar soylenicek dimi
Sürekli tartildigim için bana süpriz olmicak
Uyu canım uyu, en iyi ilacı uyku. Karanlık odada uyuyorsundur herhalde.Yok iyi degilim migdem bulaniyortesekkur ederim.
Kafeinin azalmis hali hu ebru amacim gunde 1 tane turk kahvesi icmek sadece neacafeden baya bi sogumaya basladim sabah getiriyorlar yarim iciyorum onu da.aksama et yemegim vardi yiyemedim ki bise.iyi degilim hala tekrar uyumaya calisacagim.
Tetikliyor diye biliyorum fatma ama daha cok stres sebep oluyor benimkinde.bilmiyorum ya sabahtan beri gergin ve mutsuzum sebep mutlaka vardir da sudur diye tanimlayamiyorum.uyumaya calisacagim sabaha gecer insallah.
Yok iyi degilim migdem bulaniyortesekkur ederim.
Kafeinin azalmis hali hu ebru amacim gunde 1 tane turk kahvesi icmek sadece neacafeden baya bi sogumaya basladim sabah getiriyorlar yarim iciyorum onu da.aksama et yemegim vardi yiyemedim ki bise.iyi degilim hala tekrar uyumaya calisacagim.
Tetikliyor diye biliyorum fatma ama daha cok stres sebep oluyor benimkinde.bilmiyorum ya sabahtan beri gergin ve mutsuzum sebep mutlaka vardir da sudur diye tanimlayamiyorum.uyumaya calisacagim sabaha gecer insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?