Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydinlar
Gecen hafta 92.1
Bu hafta 91.1
Fark 1000gr

Aslinda pazar gunu kacamaklardan dolayi 93.80 dim okdaar suya spora ragmen bukadar oldu neyse canim buna da sukur seni sevgiyle ugurluyorum 1000gr gidisin olsunda donusun olmasin insallllahh.

Gunaydinlar
Gecen hafta 92.1
Bu hafta 91.1
Fark 1000gr

Aslinda pazar gunu kacamaklardan dolayi 93.80 dim okdaar suya spora ragmen bukadar oldu neyse canim buna da sukur seni sevgiyle ugurluyorum 1000gr gidisin olsunda donusun olmasin insallllahh.

Bir an 92 yi 90 gibi gördüm yani sonucu +1000 sandım. Gözlerim faltaşı gibi açıldı. 92 yi görünce derin bir ohhh çektim. Harika bir sonuç Funda tebrik ediyorum. Çok az kaldı 8 li rakamları görmene. Haaa gayret.

Gunaydinlar
Gecen hafta 92.1
Bu hafta 91.1
Fark 1000gr

Harika sonuc canim tebrikler

Hahahahha ebru okadar suya spora kaçamaksız 4 güne + 1000 fazla ya huu:)
+lara regl dahil çıkmayacağım ebrucum inşallah aslında daha fazla verebilirdim ama ahhh o kaçamakları yapmasaydım neyse sen dedin ya 85 den inene kadar zerre kaçamak yapmadım diye etkilendim ben ondan benim hakkım yok ki kaçamağa bu kiloyla.Bugunden itibaren daha sıkı olacak özellikle haftasonu cozutuluyor bu moddan çıkmadığım sürece problem yok.Haftaya hedefim 89.9

Gunaydin kizlar

Gecen hafta 83,80

Bu hafta 83,30

Fark:500 gr

Daha iyi sonuc bekliyodum sasirdim acikcasi regl oldugum icin mi acaba anlamadim..neyse en azindan eksi olduguma seviniyorum:))
Günaydın canım. Hiç yoktan iyi diyeceğim ama hem menülerine hem de kilona göre çok az vermişsin. Acaba bir sorun mu var? Diyetisyene gidecek miydin?

Günaydınlarrrrrrr
Günaydın

Geçen hafta : 79.8
Bu hafta : 79.3
Fark : 500 gram
Dilara gibi senin sonucunda olması gerektiği gibi değil canım. Bu kiloları iyi değerlendirin. Sonra benim gibi gram gram gidecek. Düşünsene ben bu hafta 500 gram verdim. Yani senin yüzdenle benim yüzdem aşağı yukarı aynı olacak hatta benimkisi daha yüksek. Demek ki bu hafta gerektiği gibi beslenmemişsin. Haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum. Bu arada fotoğraf demiştim sana. Cevap gelmedi.

Şöyle düşün Funda. Bunca yıl yedik yedik ne oldu? Hiç bir faydası yok aksine zararı var. Ahh geçmişi okuma imkanınız olsa o zaman görürdünüz benim menülerimi. Gerçekten hiç ama hiç kaçamak yapmadım. Sadece bir defa halka tatlı almıştı eşim. Çok çok canım çekti ama akşam yemedim. Sabaha kadar bekleyip sabah kalkar kalkmaz bir ısırık almıştım. Aklımdan çıkmıyor hala o. O kadar iradeliydim. Şimdi çok üstüne düşmüyorum, kalan kilom az ve yavaş gideceğini biliyorum. Sizin şansınız her hafta çok iyi kilo verme kapasiteniz var. Bunu iyi değerlendirin. Zayıflayınca zaten istediğin her şeyden yiyeceksin. Yani bunu uzun bir oruç gibi düşünün.

Bu hafta listeyi Havva yapacak ama geleceğinden bile emin değilim. İnşallah gelir

Günaydın kızlar;

Geçen hafta:76.4
Bu hafta:75.5
fark:900 g

Harika bir sonuç Fatma kocaman tebrik ediyorum. Birde bu hafta kötüydün ama yinede çok iyi verdin. Son üç gün kurtardı seni. En kısa zamanda ben de detoks yapıyorum.

bende anlamadım canım hiç kaçamak yapmadım ama durakladı kilo vermem..düzenli sporda yapıyorum..homo-ır yuksekti bende gitmem lazım bi doktora..
Hormonlar tahliller önemli. Mutlaka en kısa zamanda git doktora. 500 gr duraklama olmaz. Sadece az vermişsin. Ödem de olabilir ama menülerin gerçekten çok güzeldi bu hafta. Spor olarak yürüyordun yanlış hatırlamıyorsam. Peki yürüyüşün temposu nasıl düşük mü yüksek mi?

Harika bir sonuç Fatma kocaman tebrik ediyorum. Birde bu hafta kötüydün ama yinede çok iyi verdin. Son üç gün kurtardı seni. En kısa zamanda ben de detoks yapıyorum.
Kesinlikle Ebrucum, detokstan oldu. Yaparsan dikkat et, sonrasında psikolojik açlık oluyor.

günaydınlarr.............hayırlı cumalar hepimize........

Kızlar gelemedim bir türlü. Ama geleceğim yakındır

Ameliyat tarihim belli oldu. 9 Aralık Salı günü burun ameliyatı olacağım.

ebrucum dişin, burnun...pek üstüste geldi..Allah kolaylık versin, çabucak iyileş inşallah

Kızlar menüm

Sabah 9,00 2 yumurtalı omlet

Öğle 12,30 1 tavuk budu haslanmıs

Akşam 19,30 1 dilim biftek,2 kaşık pilav

1 muz

Spor 45 dk,2 lt su

dilara bence haftanın en güzel menüsü bu.afiyet olsun canım

Arkadaslar birsey sorucam ben günlük bir saat yürüyüş yapıyorum bunun fazlasi zararlımi sizce yürüyüş bandında yürüyorum bu arada

kızkardeşim bir ara 90 kilo civarındaydı ve yürüyüşle kilo vermeye çalıştı.sabah 1 saat akşam 1 saat kadar yürüyordu.biraz da diyet yaptı ama dizleri ağrımaya başladı.gittiği ortopedi doktor ona 90 kiloyla yürünür mü demiş.70-75 e inmen lazımdı diz eklemlerini mahvetmişsin demiş.kızcağız bir süre fizik tedavi gördü.o süreçte de yeniden kilo aldı.bugün diyetisyenine sor canım ve o ne derse öyle yap

geçmiş olsun fundacım.bugün iyi misin?

*** 13. TAKIM 390. ETAP***

Akkat (76.4/75.5/0.9/%1.18)
cerenberen16 (79.8/79.3/0.5/%0.63)
dilarasahra (83.8/83.3/0.5/%0.60)
gubsej (92.1/91.1/1/%1.09)
LAydLiNe (63.4/62.9/0.5/%0.79)
mavera87 (66///%)
OoOturtleOoO ( 90.2///%)

13. Takım ortalaması : %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…