Gunaydinlar
Gecen hafta 92.1
Bu hafta 91.1
Fark 1000gr
Aslinda pazar gunu kacamaklardan dolayi 93.80 dim okdaar suya spora ragmen bukadar oldu neyse canim buna da sukur seni sevgiyle ugurluyorum 1000gr gidisin olsunda donusun olmasin insallllahh.
Gunaydinlar
Gecen hafta 92.1
Bu hafta 91.1
Fark 1000gr
Aslinda pazar gunu kacamaklardan dolayi 93.80 dim okdaar suya spora ragmen bukadar oldu neyse canim buna da sukur seni sevgiyle ugurluyorum 1000gr gidisin olsunda donusun olmasin insallllahh.
Hahahahha ebru okadar suya spora kaçamaksız 4 güne + 1000 fazla ya huu:)Bir an 92 yi 90 gibi gördüm yani sonucu +1000 sandım. Gözlerim faltaşı gibi açıldı. 92 yi görünce derin bir ohhh çektim. Harika bir sonuç Funda tebrik ediyorum. Çok az kaldı 8 li rakamları görmene. Haaa gayret.
Günaydın canım. Hiç yoktan iyi diyeceğim ama hem menülerine hem de kilona göre çok az vermişsin. Acaba bir sorun mu var? Diyetisyene gidecek miydin?Gunaydin kizlar
Gecen hafta 83,80
Bu hafta 83,30
Fark:500 gr
Daha iyi sonuc bekliyodum sasirdim acikcasi regl oldugum icin mi acaba anlamadim..neyse en azindan eksi olduguma seviniyorum:))
GünaydınGünaydınlarrrrrrr
Dilara gibi senin sonucunda olması gerektiği gibi değil canım. Bu kiloları iyi değerlendirin. Sonra benim gibi gram gram gidecek. Düşünsene ben bu hafta 500 gram verdim. Yani senin yüzdenle benim yüzdem aşağı yukarı aynı olacak hatta benimkisi daha yüksek. Demek ki bu hafta gerektiği gibi beslenmemişsin. Haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum. Bu arada fotoğraf demiştim sana. Cevap gelmedi.Geçen hafta : 79.8
Bu hafta : 79.3
Fark : 500 gram
Hahahahha ebru okadar suya spora kaçamaksız 4 güne + 1000 fazla ya huu:)
+lara regl dahil çıkmayacağım ebrucum inşallah aslında daha fazla verebilirdim ama ahhh o kaçamakları yapmasaydım neyse sen dedin ya 85 den inene kadar zerre kaçamak yapmadım diye etkilendim ben ondan benim hakkım yok ki kaçamağa bu kiloyla.Bugunden itibaren daha sıkı olacak özellikle haftasonu cozutuluyor bu moddan çıkmadığım sürece problem yok.Haftaya hedefim 89.9
Gelmeye yüzüm yok vallahi.
Bir de öyle bir yazıyorsunuz ki gelip de okumaya vaktim olmuyor. Ne yapacağım böyle bilmiyorum. Bugünkü saçma menüm:
13:00
2 açma
1 poğaça
19:00
1 paket kraker
21:30
1 muz
Hiçbir şey yazmanıza gerek yok.
Bugün kahvaltı için alışveriş yaptım. Artık kahvaltılarım da daha iyi olacak diye umuyorum. Of aman, bilmiyorum. Toparlayamıyorum hiçbir şeyi. Ama yine de kararımın arkasındayım, bakmayın bugünkü menüme, diğer günleri cozurtmuş değilim. Aralık ayı değişim projem hala geçerli. Hatta yarın güzel bir sonuç yazmayı umuyorum sizlere. :)
Maalesef iyi geceler ve maalesef bugünkü mesaj sayım: 1
Günaydın canım. Hiç yoktan iyi diyeceğim ama hem menülerine hem de kilona göre çok az vermişsin. Acaba bir sorun mu var? Diyetisyene gidecek miydin?
bende anlamadım canım hiç kaçamak yapmadım ama durakladı kilo vermem..düzenli sporda yapıyorum..homo-ır yuksekti bende gitmem lazım bi doktora..
Günaydın
Dilara gibi senin sonucunda olması gerektiği gibi değil canım. Bu kiloları iyi değerlendirin. Sonra benim gibi gram gram gidecek. Düşünsene ben bu hafta 500 gram verdim. Yani senin yüzdenle benim yüzdem aşağı yukarı aynı olacak hatta benimkisi daha yüksek. Demek ki bu hafta gerektiği gibi beslenmemişsin. Haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum. Bu arada fotoğraf demiştim sana. Cevap gelmedi.
Geçen hafta:76.4
Bu hafta:75.5
fark:900 g
Hormonlar tahliller önemli. Mutlaka en kısa zamanda git doktora. 500 gr duraklama olmaz. Sadece az vermişsin. Ödem de olabilir ama menülerin gerçekten çok güzeldi bu hafta. Spor olarak yürüyordun yanlış hatırlamıyorsam. Peki yürüyüşün temposu nasıl düşük mü yüksek mi?bende anlamadım canım hiç kaçamak yapmadım ama durakladı kilo vermem..düzenli sporda yapıyorum..homo-ır yuksekti bende gitmem lazım bi doktora..
Kesinlikle Ebrucum, detokstan oldu. Yaparsan dikkat et, sonrasında psikolojik açlık oluyor.Harika bir sonuç Fatma kocaman tebrik ediyorum.Birde bu hafta kötüydün ama yinede çok iyi verdin. Son üç gün kurtardı seni. En kısa zamanda ben de detoks yapıyorum.
Kızlar gelemedim bir türlü. Ama geleceğim yakındır
Ameliyat tarihim belli oldu. 9 Aralık Salı günü burun ameliyatı olacağım.
Kızlar menüm
Sabah 9,00 2 yumurtalı omlet
Öğle 12,30 1 tavuk budu haslanmıs
Akşam 19,30 1 dilim biftek,2 kaşık pilav
1 muz
Spor 45 dk,2 lt su
Arkadaslar birsey sorucam ben günlük bir saat yürüyüş yapıyorum bunun fazlasi zararlımi sizce yürüyüş bandında yürüyorum bu arada
Kimse beni sormamis oldum mu kaldim mi
Depresyona girdim ben aksama dogru migrenim tuttu eve geldim kustum suyumu ictim ve kendimi karanlik odaya kapattim 6dan beri uyuyordum migde bulantisiyla uyandim yine
Menum
Sabahb 7.00
1 kucuk paket sut
Ogle 12.30
Domates peynir yesil biber bol miktarda
16.00
1 elma 1 mandalina
Aksam hicbise yiyemedim migrenden dolayi.
Ictiklerim 2 turk kahvesi 1 bitki cayi 1 c.b nescafe 1 limon sıkılmis sade soda 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?