günaydınlarr.............hayırlı cumalar hepimize........
ebrucum dişin, burnun...pek üstüste geldi..Allah kolaylık versin, çabucak iyileş inşallah
Düşünüyorum bunca yıl yedim yedim böyle oldum işte 91 kiloluk dana.ben neden istediğim kıyafeti almayayım ya da arkamdan popoma mı bakıyorlar deyip utana sıkıla yürüyeyim misafirlikte otururken göbeği kapatmak için kırlenti karnıma kapatayım neden aslında yüzün güzel tombiklik sana yakışıyor hakaretlerine maruz kalayım,neden yazın tatile gitmek düşüncesi içimi ürpertsin,neden aynada kendimi şahane bulup güne full motive başlmayayım neden yüzüme ya aslında sen kilolu değilsin sende boy var deyip biraz zayıflayınca ya kalçan çooook kötüydü şimdi daha iyisin yalanlarına maruz kalayım,neden lcw dan başka bir yerde kendime uygun kıyafet bulamayayım,neden neden neden neden neden...Şöyle düşün Funda. Bunca yıl yedik yedik ne oldu? Hiç bir faydası yok aksine zararı var. Ahh geçmişi okuma imkanınız olsa o zaman görürdünüz benim menülerimi. Gerçekten hiç ama hiç kaçamak yapmadım. Sadece bir defa halka tatlı almıştı eşim. Çok çok canım çekti ama akşam yemedim. Sabaha kadar bekleyip sabah kalkar kalkmaz bir ısırık almıştım. Aklımdan çıkmıyor hala o. O kadar iradeliydim. Şimdi çok üstüne düşmüyorum, kalan kilom az ve yavaş gideceğini biliyorum. Sizin şansınız her hafta çok iyi kilo verme kapasiteniz var. Bunu iyi değerlendirin. Zayıflayınca zaten istediğin her şeyden yiyeceksin. Yani bunu uzun bir oruç gibi düşünün.
Biz buralardayız havvanın kilo bildirimi yapacagından bile şüpheliyim ebru:)Bu hafta listeyi Havva yapacak ama geleceğinden bile emin değilim. İnşallah gelir
Günaydın fatmacımmmGünaydın kızlar;
Fatmaa şahaaaaneeee tebrik ederim maşallah.İşte tam da bugun çok çok çok dikkat etmen lazım haftasonu giriyor araya.Şu kısır döngüden çıkalım artık haftasonu kaçamak 3 gün detox cuma kilo kaybı tekrar haftasonu kaçamak tekrar detox tekrar kayıp.Geçen hafta:76.4
Bu hafta:75.5
fark:900 g
Yüzde: %1.18
kilo verenleri tebrik ediyorum.
geçen hafta:69.3
bu hafta:68.7
giden 500 gram
aylardır ilk defa 68 li bir rakam gördüm tartıda.bugün çok mutluyum.kendi başına diyet olmuyor.hepinize teşekkür ediyorum kızlar.iyi ki varsınız
Düşünüyorum bunca yıl yedim yedim böyle oldum işte 91 kiloluk dana.ben neden istediğim kıyafeti almayayım ya da arkamdan popoma mı bakıyorlar deyip utana sıkıla yürüyeyim misafirlikte otururken göbeği kapatmak için kırlenti karnıma kapatayım neden aslında yüzün güzel tombiklik sana yakışıyor hakaretlerine maruz kalayım,neden yazın tatile gitmek düşüncesi içimi ürpertsin,neden aynada kendimi şahane bulup güne full motive başlmayayım neden yüzüme ya aslında sen kilolu değilsin sende boy var deyip biraz zayıflayınca ya kalçan çooook kötüydü şimdi daha iyisin yalanlarına maruz kalayım,neden lcw dan başka bir yerde kendime uygun kıyafet bulamayayım,neden neden neden neden neden...
Ebru gayet iyi gidiyorsun brn bu kiloya 1000 verdim sen o kiloya 500 çok çok iyi kesinlikle.Evet ve kutsal bir hedef için özellikle bu çabam çocuk istiyorum sonuçta bu yolda gereken tüm azmi ve iradeyi kullanmam lazım.Allah yardımcım olsun.
Biz buralardayız havvanın kilo bildirimi yapacagından bile şüpheliyim ebru:)
Günaydın fatmacımmm
Fatmaa şahaaaaneeee tebrik ederim maşallah.İşte tam da bugun çok çok çok dikkat etmen lazım haftasonu giriyor araya.Şu kısır döngüden çıkalım artık haftasonu kaçamak 3 gün detox cuma kilo kaybı tekrar haftasonu kaçamak tekrar detox tekrar kayıp.
Çok şahane bir sonuç tebrik ederimmm.Kesinlikle iyi ki burası var ve iyi ki sizler varsınız.kilo verenleri tebrik ediyorum.
geçen hafta:69.3
bu hafta:68.7
giden 500 gram
aylardır ilk defa 68 li bir rakam gördüm tartıda.bugün çok mutluyum.kendi başına diyet olmuyor.hepinize teşekkür ediyorum kızlar.iyi ki varsınız
İstiyorummmmmmmm hemde çok.İşte görmek istediğim Funda. Bu kez sana her zamankinden daha çok inanıyor ve güveniyorum. Ne zaman umutsuzluğa kapılsan beni getir aklına. Senin benden hiç bir eksiğin yok. Ben yapabildiysem eğer sen daha iyisini yapabilirsin. Yeter ki iste.
Hormonlar tahliller önemli. Mutlaka en kısa zamanda git doktora. 500 gr duraklama olmaz. Sadece az vermişsin. Ödem de olabilir ama menülerin gerçekten çok güzeldi bu hafta. Spor olarak yürüyordun yanlış hatırlamıyorsam. Peki yürüyüşün temposu nasıl düşük mü yüksek mi?
Bence bu kadar hafif tutma canım. Sonra kötü kaçamak yapabilirsin. Aç bırakma kendini. İki defa sezaryen doğum yaptım canım oda bildiğin ameliyat. Genel anezteziyle yapılacak. Tek korkum ameliyat sonrası. İnşallah çok acı çekmem. Çünkü benimkiler zor oluyor.canım özellikle hafif tutmaya çalışıyorum uzun aralıklarla yediğim için günde 2 kere yediğim için.. saldırmamak için hafif tutuyorum, ama daha da iyi oluyor. Suyu daha kolay içiyorum, gece acıksamda daha kolay katlanıyorum, sabah kesinlikle daha rahat hareket ediyorum ve wc sorunum biraz daha az 2 gündür. Ameliyattan da hiç korkma burnumdan değilsede daha önce 4 kez ameliyat geçirdim biri kalp.. Ve sanırım bugün hatırlamamla ve senin nefes sorunuyla ilgili yazdıklarınla hatırlamış olmamla yazın bende olucam benzer bir ameliyat
Hoş geldin Funda' cım. Yokluğun çok belli oluyor. Tam sen gittin bizim paylaşımlar çoğaldı. Hem de dolu dolu oluyor mesajlar. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Ama dünkü menün çok kötü.Gelmeye yüzüm yok vallahi.
Bir de öyle bir yazıyorsunuz ki gelip de okumaya vaktim olmuyor. Ne yapacağım böyle bilmiyorum. Bugünkü saçma menüm:
13:00
2 açma
1 poğaça
19:00
1 paket kraker
21:30
1 muz
Hiçbir şey yazmanıza gerek yok.
Bugün kahvaltı için alışveriş yaptım. Artık kahvaltılarım da daha iyi olacak diye umuyorum. Of aman, bilmiyorum. Toparlayamıyorum hiçbir şeyi. Ama yine de kararımın arkasındayım, bakmayın bugünkü menüme, diğer günleri cozurtmuş değilim. Aralık ayı değişim projem hala geçerli. Hatta yarın güzel bir sonuç yazmayı umuyorum sizlere. :)
Maalesef iyi geceler ve maalesef bugünkü mesaj sayım: 1
Bu aşamada çok fazla spora yüklenme canım. Yavaş yavaş. Acele etme. Önünde çok uzun bir zaman var.Sonunda su hedefimi bitirdim yubbi
1 saat yürüdüm
100 mekik cektim
Hoş geldin Nur' cum.Selamunaleyküm,
Ebru
Burcu
cerenberen
Gubsej
Nasilsiniz?
Baya yeni katilim olmus eskilet az kalmis.
Benim 6ayim doldu ve kilo aldim, sanirim diskalifiye oldum
Ebrucum ben bu siteden baska hicbir sekilde tek basima kilo veremiyorum tam aksine kilo aliyorum. Bu arada hayatimda degisklikler oldu streste üzerine geldi derken kendimi salmak icin bahanem coktu maalesef. Gerci cok abartmadim ama cabuk kilo alip zor kilo veren biriyim.
Artik silkenip istedigin kiloya innek istiyorum.
Diskalifiye olsamda bu grub liste disi katilabilirmiyim?
75kg oldum neredeyse, yani 10kgdab fazla almis oldum offf keske 64kg koruyabilseydim. Neyseki cikis kilom 82ye yükselmedim. Ama böyle dvm edersen hersey olabilir malum troid rahatsizligim var dikkat etmedigim an kilomar geliyor hemen.
Teşekkür ederim daha iyiyim bugun.geçmiş olsun fundacım.bugün iyi misin?
Bence bu vki göre değişebilir boyda önemli bir etken sabah 1 akşam 1 çok fazla bence de.Biraz da kondisyona bağlı geçmişinde spor vs yoksa hareketsizse çok dikkatli spor yapmak lazım.kızkardeşim bir ara 90 kilo civarındaydı ve yürüyüşle kilo vermeye çalıştı.sabah 1 saat akşam 1 saat kadar yürüyordu.biraz da diyet yaptı ama dizleri ağrımaya başladı.gittiği ortopedi doktor ona 90 kiloyla yürünür mü demiş.70-75 e inmen lazımdı diz eklemlerini mahvetmişsin demiş.kızcağız bir süre fizik tedavi gördü.o süreçte de yeniden kilo aldı.bugün diyetisyenine sor canım ve o ne derse öyle yap
Ebru tubayla havva + çıkmazsa sonuç iyi gibi hı?*** 13. TAKIM 390. ETAP***
Akkat (76.4/75.5/0.9/%1.18)
cerenberen16 (79.8/79.3/0.5/%0.63)
dilarasahra (83.8/83.3/0.5/%0.60)
gubsej (92.1/91.1/1/%1.09)
LAydLiNe (63.4/62.9/0.5/%0.79)
mavera87 (66///%)
OoOturtleOoO ( 90.2///%)
13. Takım ortalaması : %
Günaydın zehracım.Günaydın arkadaşlar
Büyük ihtimal onun etkisi canım. Sen diyetini bozma sakın. Hatta mümkünse yakın zamanda doktora git. Eğer regl dönemini kaçamaksız geçirirsen sonrasında çok iyi gidecek kilolar.6,00 yürüyorum cnm yüksek tempo yanii..çok iyi ter atıyorum..regl ım su an onunda etkisi olabilir..
Günaydın canım hoş geldinGünaydın arkadaşlar
Günaydın canım hoş geldin.
Öyle oldu maalesef, hatta üst üste geldi ben ameliyatı erteledim diş işim bitsin diye. Zaten diş doktorunun ısrarıyla ameliyat olmaya karar verdim. Duan içinde amin diyorum yürekten. Korkuyorum çünkü.
Çok şahane bir sonuç tebrik ederimmm.Kesinlikle iyi ki burası var ve iyi ki sizler varsınız.
Hemen kilomu yazayım toplantıya giricem
geçen cuma 107
bu cuma 104
aradaki fark 3kg
şimdi toplantıya gidicem herkesi öpüyorum kocamannn
Ebru tubayla havva + çıkmazsa sonuç iyi gibi hı?
Günaydın zehracım.
Ebrucum kilomun az olduğunu biliyorum. Nedeni de spor olmayışı. Kızıma uykh düzeni oluşturuyorum. O düzen oturunca spor da yapmaya başlayacağım.Günaydın canım. Hiç yoktan iyi diyeceğim ama hem menülerine hem de kilona göre çok az vermişsin. Acaba bir sorun mu var? Diyetisyene gidecek miydin?
Günaydın
Dilara gibi senin sonucunda olması gerektiği gibi değil canım. Bu kiloları iyi değerlendirin. Sonra benim gibi gram gram gidecek. Düşünsene ben bu hafta 500 gram verdim. Yani senin yüzdenle benim yüzdem aşağı yukarı aynı olacak hatta benimkisi daha yüksek. Demek ki bu hafta gerektiği gibi beslenmemişsin. Haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum. Bu arada fotoğraf demiştim sana. Cevap gelmedi.
Hemen kilomu yazayım toplantıya giricem
geçen cuma 107
bu cuma 104
aradaki fark 3kg
şimdi toplantıya gidicem herkesi öpüyorum kocamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?