Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlarr.............hayırlı cumalar hepimize........

ebrucum dişin, burnun...pek üstüste geldi..Allah kolaylık versin, çabucak iyileş inşallah

Günaydın canım hoş geldin.
Öyle oldu maalesef, hatta üst üste geldi ben ameliyatı erteledim diş işim bitsin diye. Zaten diş doktorunun ısrarıyla ameliyat olmaya karar verdim. Duan içinde amin diyorum yürekten. Korkuyorum çünkü.

kilo verenleri tebrik ediyorum.
geçen hafta:69.3
bu hafta:68.7
giden 500 gram

aylardır ilk defa 68 li bir rakam gördüm tartıda.bugün çok mutluyum.kendi başına diyet olmuyor.hepinize teşekkür ediyorum kızlar.iyi ki varsınız

Düşünüyorum bunca yıl yedim yedim böyle oldum işte 91 kiloluk dana.ben neden istediğim kıyafeti almayayım ya da arkamdan popoma mı bakıyorlar deyip utana sıkıla yürüyeyim misafirlikte otururken göbeği kapatmak için kırlenti karnıma kapatayım neden aslında yüzün güzel tombiklik sana yakışıyor hakaretlerine maruz kalayım,neden yazın tatile gitmek düşüncesi içimi ürpertsin,neden aynada kendimi şahane bulup güne full motive başlmayayım neden yüzüme ya aslında sen kilolu değilsin sende boy var deyip biraz zayıflayınca ya kalçan çooook kötüydü şimdi daha iyisin yalanlarına maruz kalayım,neden lcw dan başka bir yerde kendime uygun kıyafet bulamayayım,neden neden neden neden neden...
Ebru gayet iyi gidiyorsun brn bu kiloya 1000 verdim sen o kiloya 500 çok çok iyi kesinlikle.Evet ve kutsal bir hedef için özellikle bu çabam çocuk istiyorum sonuçta bu yolda gereken tüm azmi ve iradeyi kullanmam lazım.Allah yardımcım olsun.
Bu hafta listeyi Havva yapacak ama geleceğinden bile emin değilim. İnşallah gelir
Biz buralardayız havvanın kilo bildirimi yapacagından bile şüpheliyim ebru:)
Günaydın kızlar;
Günaydın fatmacımmm
Geçen hafta:76.4
Bu hafta:75.5
fark:900 g
Yüzde: %1.18
Fatmaa şahaaaaneeee tebrik ederim maşallah.İşte tam da bugun çok çok çok dikkat etmen lazım haftasonu giriyor araya.Şu kısır döngüden çıkalım artık haftasonu kaçamak 3 gün detox cuma kilo kaybı tekrar haftasonu kaçamak tekrar detox tekrar kayıp.

Tebrik ederim canım. Gayet güzel bir sonuç. Aslında gerçek anlamda dikkatli olsan çok daha çabuk gidecek kilolar.

İşte görmek istediğim Funda. Bu kez sana her zamankinden daha çok inanıyor ve güveniyorum. Ne zaman umutsuzluğa kapılsan beni getir aklına. Senin benden hiç bir eksiğin yok. Ben yapabildiysem eğer sen daha iyisini yapabilirsin. Yeter ki iste.

Çok şahane bir sonuç tebrik ederimmm.Kesinlikle iyi ki burası var ve iyi ki sizler varsınız.

İstiyorummmmmmmm hemde çok.

6,00 yürüyorum cnm yüksek tempo yanii..çok iyi ter atıyorum..regl ım su an onunda etkisi olabilir..

Bence bu kadar hafif tutma canım. Sonra kötü kaçamak yapabilirsin. Aç bırakma kendini. İki defa sezaryen doğum yaptım canım oda bildiğin ameliyat. Genel anezteziyle yapılacak. Tek korkum ameliyat sonrası. İnşallah çok acı çekmem. Çünkü benimkiler zor oluyor.

Hoş geldin Funda' cım. Yokluğun çok belli oluyor. Tam sen gittin bizim paylaşımlar çoğaldı. Hem de dolu dolu oluyor mesajlar. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Ama dünkü menün çok kötü.

Sonunda su hedefimi bitirdim yubbi
1 saat yürüdüm
100 mekik cektim
Bu aşamada çok fazla spora yüklenme canım. Yavaş yavaş. Acele etme. Önünde çok uzun bir zaman var.

Hoş geldin Nur' cum. Kilo almana üzüldüm. Keşke hiç gitmeseydin ama artık olan olmuş. Diskalifiye olmadın canım kurallar değişti. Ne zaman istersen gelebilirsin ama eski kilona inmeden listeye giremiyorsun biliyor zaten. Giden herkes aynı şekilde dönüyor ve bu beni çok üzüyor.

geçmiş olsun fundacım.bugün iyi misin?
Teşekkür ederim daha iyiyim bugun.
Bence bu vki göre değişebilir boyda önemli bir etken sabah 1 akşam 1 çok fazla bence de.Biraz da kondisyona bağlı geçmişinde spor vs yoksa hareketsizse çok dikkatli spor yapmak lazım.

Ebru tubayla havva + çıkmazsa sonuç iyi gibi hı?
Günaydın arkadaşlar
Günaydın zehracım.

Hemen kilomu yazayım toplantıya giricem
geçen cuma 107
bu cuma 104
aradaki fark 3kg
şimdi toplantıya gidicem herkesi öpüyorum kocamannn

6,00 yürüyorum cnm yüksek tempo yanii..çok iyi ter atıyorum..regl ım su an onunda etkisi olabilir..
Büyük ihtimal onun etkisi canım. Sen diyetini bozma sakın. Hatta mümkünse yakın zamanda doktora git. Eğer regl dönemini kaçamaksız geçirirsen sonrasında çok iyi gidecek kilolar.

Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım hoş geldin

benim de sol burnumdan olmam gerekiyor.ben de korkudan bu burunla yaşlanıp ölmeye karar verdim

Çok şahane bir sonuç tebrik ederimmm.Kesinlikle iyi ki burası var ve iyi ki sizler varsınız.

teşekkür ederim fundacım.sen de iyi ki varsın.verdiğin kilo çok güzel.ve dediğin gibi senin hedefin şirin bir bebişAllahım kucağına almayı nasip etsin

Ebrucum kilomun az olduğunu biliyorum. Nedeni de spor olmayışı. Kızıma uykh düzeni oluşturuyorum. O düzen oturunca spor da yapmaya başlayacağım.
Bu arada resim baktım ama o kilolu dönemlerimde hiç foto çektirmemişim. Boydan hiç fotom tok. O zaman ki telefonumda eskiydi. Pek karşılaştırilacak foto bulamadım.bir tane var ama o zaman 88 lerdeyim zaten. 70 le gelince bu iki fotoyu koymak istiyorum.

Hemen kilomu yazayım toplantıya giricem
geçen cuma 107
bu cuma 104
aradaki fark 3kg
şimdi toplantıya gidicem herkesi öpüyorum kocamannn

Çok güzel gitmiş canım. Tebrikler. İlk hafta ödem atmış olabilirsin ama gerçek kilo da vermiş olabilirsin. Şimdi ki ilk hedefin iki haneli rakamları görmek olsun. Gerisi kendiliğinden gelecek zaten.

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum öğle arası görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…