Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel ifade etmişsin Fundacım, tam benim hissettiklerim. Geçen hafta tatil rezervasyonu yaptırdık, yaptırırken yine tüylerim diken diken oldu, kilolarımı, yağlarımı nasıl saklarım diye.
Haftasonu sarhoşluğuna girmememiz lazım. 1 lokma bile kaçamak yok. bir yerde okumuştum, diyette yapılan bir lokma kaçamak bir balona iğne batırmaya benzer yazıyordu. Ben asla 1 lokma bile kaçamak yapmayacağım.
 
Bu yaşıma kadar bende senin gibi düşünmüştüm ama pes ettim. Bakalım sonucu nasıl olacak.

Ben sana uyku düzeniyle ilgili yazacaktım canım. Kusura bakma gecikti biraz. Ama aklımda belki işine yarayacak bişeyler olur. Nette uyku eğitimiyle ilgili bloglar var. Araştır biraz istersen. Mahçup oldum sana karşı.
Fotoğraf konusu ise kötü olmuş. Keşke olsaydı. Çok güzel bir karşılaşma olurdu. Çünkü toplamda oldukça çok kilo verdin.


İşte bu. Tebrik ederim sizi. Eğer böyle istekli ve istikrarlı devam ederseniz ikinizde yaz tatilinde süper bir görünüme kavuşacaksınız. Funda' nın da dediği gibi lcw dan kurtuldum zayıflayınca. Darısı sizlere inşallah.
 
Gunaydn
Gecen hfta 90.2
Bu hafta 89.8

Günaydın canım hoş geldin. Biriniz biraz gecikince yüreğim ağzıma geliyor gelmeyeceksiniz bildirim yapmayacaksınız diye. Çok sevindim mesajını görünce. Nihayet 8 li rakamları gördün. Tebrik ederim.

ebru geçen hafta ben listede yoktum.önceki haftadan mı hesaplanacak kilom.değiştirip te öyle mi yazayım
İzinli yazıldığın zaman iki hafta listeye giremiyorsun canım. Senin kine iki hafta oldu mu? Kilon bölünecek zaten. Ama ben iki hafta olmadı diye hatırlıyorum.
 
Gerek yok yağlarını saklamaya yaza kadar fit olacaksın kiiii:)Aynen ya normal zamanda yesen okadar farketmiyorsun şuan gramların peşinde oldugumuz için balon gibi patlıyor düşünsene cuma 92.1 iken pazar 93.80 oldum.Ama artık tek kaçamak yokkk
azim diyette çok önemli..ve galiba bunu yeniden yakaladık
Özellikle spor yaparken azim okadar gerekli ki hele de benim gibi hımbıl ve tembel biri için.
 
Çok güzel gitmiş canım. Tebrikler. İlk hafta ödem atmış olabilirsin ama gerçek kilo da vermiş olabilirsin. Şimdi ki ilk hedefin iki haneli rakamları görmek olsun. Gerisi kendiliğinden gelecek zaten.

Tsk ederim evet ya şu ikililere bir düşsem diğer cuma 99.9 olucam inş
 
Toplanti bitti oh rahatladım gerilmistim sabah iki ara bir dere kahvaltıda yaptım ogleden sonrada doktora gidicem ins
 
Ay neyse gecmişi bitireyimde oyle yazayım demiştim ama bitmedi

Gecen hafta 66
Bu hafta 65,7
Fark 300 gr

Ya ben bu hafta tursu yedim vok , yoksa o mı tıttu kiloyu? Hiç aklıma gelmemişti, burda biri yazınca dank etti dun yemedim.. Neyse artık..
 
*** 13. TAKIM 390. ETAP***

Akkat (76.4/75.5/0.9/%1.18)
cerenberen16 (79.8/79.3/0.5/%0.63)
dilarasahra (83.8/83.3/0.5/%0.60)
gubsej (92.1/91.1/1/%1.09)
LAydLiNe (63.4/62.9/0.5/%0.79)
mavera87 (66/65.7/0.3/%0.45)
OoOturtleOoO ( 90.2/89.8/0.4/%0.44)


13. Takım ortalaması : % 0.74
 
Fundacım niye girdin depresyona yaaa cık hemen çık çık , bak ne guzel kilo da vermissin, hormonlarımız işte, bulmustur yine depresyona sokacak bişeler:) sen pozitif olmaya bak.. Reglin yakın mı?
Bu arada revoflwx ile mekik de mi çekiliyor? Aynı seyden bahsediyoruz dii , hani şu egzersiz tekerleginden..

Kızlar cok guzel kilo vermiş herkes, daha iyi zamanlarımız da oldu gerci ama boylesi de gayet iyi bence.. Gecen hafta neydi öyle... Ya benim reglim yakın, tursu ve bulgur pilavı yedim hafta boyunca , bir de tuvalete pek cıkamadım niyeyse.. Hepsi birleşince beklediğim sonucu alamadım..

Bu arada sercecikk hosgeldiiinn, ben de esilerdenim hatırladım seni, hadi gel kurkcu dukkanına, bizi anca burası paklar, herbirimiz en az bir kere denedik ve gorduk ki burdan ayrılmak bize yaramıyor.. Valla burası bagımlılık yapıyor:)

Yazagelen funda, sen yeni hayatına yeni tempona ayak uydurana kadar bekleriz biz, yuzum yok ilan deyip gelmemezlik etme, fırsat buldukca gel, özluyoruz sohbetini:)

Ya ebru hatırlıyormusun Mid Night Sun vardı bi, cok tatlı bi kızdı, hamile kaldıgı için bırakmıstı burayı, ne oldu acaba ne durumda , bebegi nasıl kilosu nasıl, gelmeyecek mi tekrar?

Bir de burcuyu da merak ediyorum, evlilik iyi gidiyordur herhalde..
 
Dunku menum

Sabah 9:00
3 ceviz
Peynir
Salatalık zeytin
Kahvaltılık sos (ev yapımı)

Oğlen 13:30
1 tabak bulgur pilavı ve kuru fasulye
Yogurt

Aksam 19:50 (dersten cıkıp yedim ama cok gece kaldı..)

1 tane tavuk durum


1 bardak sutlu neskafe
2 lt su
 
kızlar merhaba, nasılsınız? dün çok giremedim, kendime biraz zaman verdim. işlerimi erteliyordum, onlara giriştim. işle ilgili birşeyler yapınca kendimi iyi hissettim. Bir an önce halledip dışarı çıkmak istiyorum :)
 
dünkü menüm
kahvaltı yapmadım
öğle yemeği :2-3 kaşık mercimek çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 2-3 kaşık kekikli tavuk, 2 kaşık yoğurt
akşam yemeği : 1 porsiyon su böreği

su 0.5 litre
spor yok

biraz yemeye başladım çok şükür, aç aç gezmekten yorulmuştum.
 

bunu bilmiyordum.neyse önemli olan kilo verebilmek..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…