Ne güzel ifade etmişsin Fundacım, tam benim hissettiklerim. Geçen hafta tatil rezervasyonu yaptırdık, yaptırırken yine tüylerim diken diken oldu, kilolarımı, yağlarımı nasıl saklarım diye.Düşünüyorum bunca yıl yedim yedim böyle oldum işte 91 kiloluk dana.ben neden istediğim kıyafeti almayayım ya da arkamdan popoma mı bakıyorlar deyip utana sıkıla yürüyeyim misafirlikte otururken göbeği kapatmak için kırlenti karnıma kapatayım neden aslında yüzün güzel tombiklik sana yakışıyor hakaretlerine maruz kalayım,neden yazın tatile gitmek düşüncesi içimi ürpertsin,neden aynada kendimi şahane bulup güne full motive başlmayayım neden yüzüme ya aslında sen kilolu değilsin sende boy var deyip biraz zayıflayınca ya kalçan çooook kötüydü şimdi daha iyisin yalanlarına maruz kalayım,neden lcw dan başka bir yerde kendime uygun kıyafet bulamayayım,neden neden neden neden neden...
Ebru gayet iyi gidiyorsun brn bu kiloya 1000 verdim sen o kiloya 500 çok çok iyi kesinlikle.Evet ve kutsal bir hedef için özellikle bu çabam çocuk istiyorum sonuçta bu yolda gereken tüm azmi ve iradeyi kullanmam lazım.Allah yardımcım olsun.
Biz buralardayız havvanın kilo bildirimi yapacagından bile şüpheliyim ebru:)
Günaydın fatmacımmm
Fatmaa şahaaaaneeee tebrik ederim maşallah.İşte tam da bugun çok çok çok dikkat etmen lazım haftasonu giriyor araya.Şu kısır döngüden çıkalım artık haftasonu kaçamak 3 gün detox cuma kilo kaybı tekrar haftasonu kaçamak tekrar detox tekrar kayıp.
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum öğle arası görüşürüz.
Bu yaşıma kadar bende senin gibi düşünmüştüm ama pes ettim. Bakalım sonucu nasıl olacak.benim de sol burnumdan olmam gerekiyor.ben de korkudan bu burunla yaşlanıp ölmeye karar verdim
teşekkür ederim fundacım.sen de iyi ki varsın.verdiğin kilo çok güzel.ve dediğin gibi senin hedefin şirin bir bebişAllahım kucağına almayı nasip etsin
Ben sana uyku düzeniyle ilgili yazacaktım canım. Kusura bakma gecikti biraz. Ama aklımda belki işine yarayacak bişeyler olur. Nette uyku eğitimiyle ilgili bloglar var. Araştır biraz istersen. Mahçup oldum sana karşı.Ebrucum kilomun az olduğunu biliyorum. Nedeni de spor olmayışı. Kızıma uykh düzeni oluşturuyorum. O düzen oturunca spor da yapmaya başlayacağım.
Bu arada resim baktım ama o kilolu dönemlerimde hiç foto çektirmemişim. Boydan hiç fotom tok. O zaman ki telefonumda eskiydi. Pek karşılaştırilacak foto bulamadım.bir tane var ama o zaman 88 lerdeyim zaten. 70 le gelince bu iki fotoyu koymak istiyorum.
İşte bu. Tebrik ederim sizi. Eğer böyle istekli ve istikrarlı devam ederseniz ikinizde yaz tatilinde süper bir görünüme kavuşacaksınız. Funda' nın da dediği gibi lcw dan kurtuldum zayıflayınca. Darısı sizlere inşallah.Ne güzel ifade etmişsin Fundacım, tam benim hissettiklerim. Geçen hafta tatil rezervasyonu yaptırdık, yaptırırken yine tüylerim diken diken oldu, kilolarımı, yağlarımı nasıl saklarım diye.
Haftasonu sarhoşluğuna girmememiz lazım. 1 lokma bile kaçamak yok. bir yerde okumuştum, diyette yapılan bir lokma kaçamak bir balona iğne batırmaya benzer yazıyordu. Ben asla 1 lokma bile kaçamak yapmayacağım.
Gunaydn
Gecen hfta 90.2
Bu hafta 89.8
İzinli yazıldığın zaman iki hafta listeye giremiyorsun canım. Senin kine iki hafta oldu mu? Kilon bölünecek zaten. Ama ben iki hafta olmadı diye hatırlıyorum.ebru geçen hafta ben listede yoktum.önceki haftadan mı hesaplanacak kilom.değiştirip te öyle mi yazayım
azim diyette çok önemli..ve galiba bunu yeniden yakaladık
Gerek yok yağlarını saklamaya yaza kadar fit olacaksın kiiii:)Aynen ya normal zamanda yesen okadar farketmiyorsun şuan gramların peşinde oldugumuz için balon gibi patlıyor düşünsene cuma 92.1 iken pazar 93.80 oldum.Ama artık tek kaçamak yokkkNe güzel ifade etmişsin Fundacım, tam benim hissettiklerim. Geçen hafta tatil rezervasyonu yaptırdık, yaptırırken yine tüylerim diken diken oldu, kilolarımı, yağlarımı nasıl saklarım diye.
Haftasonu sarhoşluğuna girmememiz lazım. 1 lokma bile kaçamak yok. bir yerde okumuştum, diyette yapılan bir lokma kaçamak bir balona iğne batırmaya benzer yazıyordu. Ben asla 1 lokma bile kaçamak yapmayacağım.
Özellikle spor yaparken azim okadar gerekli ki hele de benim gibi hımbıl ve tembel biri için.azim diyette çok önemli..ve galiba bunu yeniden yakaladık
Çok güzel gitmiş canım. Tebrikler. İlk hafta ödem atmış olabilirsin ama gerçek kilo da vermiş olabilirsin. Şimdi ki ilk hedefin iki haneli rakamları görmek olsun. Gerisi kendiliğinden gelecek zaten.
Günaydın canım hoş geldin. Biriniz biraz gecikince yüreğim ağzıma geliyor gelmeyeceksiniz bildirim yapmayacaksınız diye. Çok sevindim mesajını görünce. Nihayet 8 li rakamları gördün. Tebrik ederim.
İzinli yazıldığın zaman iki hafta listeye giremiyorsun canım. Senin kine iki hafta oldu mu? Kilon bölünecek zaten. Ama ben iki hafta olmadı diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?