Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba canım.iyi olduğuna sevindim

bu arada herkes çok güzel kilolar vermiş, tebrik ediyorum. bildirim saati 12ye kadarmış sanırım, ben kaçırdım. ama yine de bildirimimi yapsam iyi olur
haftabaşında 57 kilo olarak başlamıştım. şimdi 56.2 kilo çıktım. 800 gram kadar vermişim. ama çok düzensiz beslendim. 2 gün yemek yiyemedim ve metabolizmamı kötü etkilediğim için olduğunu düşünüyorum. yarından itibaren çok daha dikkatli olacağım ve en öncemlisi suyu arttırıp, spora başlayacağım.

sağol canım. bu arada çok güzel kilo vermişsin, devamını bekliyoruz :)

teşekkür ederim leyla.sen kardeşinle beraber kilo veriyordun değil mi?benim de bir kızkardeşim var.onu da diyet yapmaya ikna etmek için uğraşıyorum.80i geçti yukarıya doğru tırmanıyor kilosu ama ben yapamam, ben uyamam deyip duruyor

dünkü menümü yazmayı unutmayayım
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 lavaş
çay
1 tatlı kaşığı bal
iftar:
8-10 barbun(tavada)
biraz roka
1 bardak kola
ara:
1 muz
ara:
1 portakal

1.5 litre su

Ya gulnihalcim, benim de kardesim öyle, insan cok uzuluyor.. Birsey de gelmiyor elimden..

Ondan hiç haber yok canım. Onun üzerine Gülnihal(evamaria) doğum yaptı. Burcu bir ara uğramıştı numarası var bende ararım bir ara. Eminim iyi gidiyordur. Bakalım tayini çıktımı? Bu arada Özlem i aradım iki kez açmadı, mesaj çektim umarım bir sorun yoktur. Sizler böyle gelmeyince ben merak ediyorum. Mezun olup gitseniz bile arada uğrayın haber verin kendinizden.

Perşembe günü bulgur pilavı yemişsin sonra da şişkinlik diyorsun. Bence kilon bulgur pilavından fazla çıkmış. Tavuk dürümü hiç görmüyorum. Hem geç hem de dürüm olmamış.

Hoş geldin Leyla' cım. İyi olmana sevindim.

Özel bir durumun var diye çok ses çıkarmıyorum ama çok sağlıksız bir menü. Dikkat et sağlığına.

bunu bilmiyordum.neyse önemli olan kilo verebilmek..
Karar defterinin son halini okudun mu canım? Sürekli değişiklikler oluyor. Arada bir bakmanızı isterim.

Sakıncası yoksa boyunu ve hedefini yeniden yazabilir misin?

Bence bir şekilde ikna et canım. Kilolu olmak bence çok kötü bir durum. Eminim ikna edebilirsin.

dünkü menümü yazmayı unutmayayım
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 lavaş
çay
1 tatlı kaşığı bal
iftar:
8-10 barbun(tavada)
biraz roka
1 bardak kola
ara:
1 muz
ara:
1 portakal

1.5 litre su
Kola haricinde güzel bir menü. Yalnız bu tür menülerle kilo vermek yerine olduğun kiloyu korursun. Mesela sahurda yediğin lavaş yerine daha doyurucu bişey yesen meyveleride sahurda yesen daha iyi olur. Oruç tutarken ben çok kilo veremem. Sen veriyorsun maşallah ama yavaş gidiyor. Daha tutacak mısın?

inşallah canım kaptanım..en uzun diyet serüvenim oldu bu tabi ki sizlerin sayesinde

Hemen kilomu yazayım toplantıya giricem
geçen cuma 107
bu cuma 104
aradaki fark 3kg
şimdi toplantıya gidicem herkesi öpüyorum kocamannn

süper başarı ben sadece ilk diyete başladığımda bi anda 3 kg verebilmiştim..sonra en fazla1-1,5 verebildim..şimdi düşünüyorum 1 haftada 3 kg versem ne güzel olur diye ama olmuyo :)

Ebru tavuk durum olmaz mı? Niye ki ? Lavasın cok zararı yok diye dusunmustum.. İçide tavuk zaten

İyi yolculuklar canım. Hayırdır inşallah hastaneye neden gitmiştin?

Merhabalar kızlar, merhaba kaptan. İstanbula geldim ailemin yanına.

Ben de annemlerdeki baskül ile tartıldım ama sonucuna pek güvenemiyorum. Digital tartı değil. Kilom da 80 cıktı, inşallah doğrudur...

Geçmişi okudum, herkes çok güzel kilolar varmiş, çok becerikli hatunlarsınız....

çok önceden bir diyetisyene gitmiştim.çünkü ramazanda kilo vermem durmuştu.sahurda lavaş ya da çeyrek ekmek yiyebileceğimi söylemişti.akşam için tatlı yemeyeyim diye çift ara yapıyorum.yoksa insülin direncim hortlayacak.orucu kış çıkıncaya kadar tutarım inşallah.epey borcum var ebru.biran önce bitsin istiyorum
karar defterine bakalım canım.haklısın

Ebru tavuk durum olmaz mı? Niye ki ? Lavasın cok zararı yok diye dusunmustum.. İçide tavuk zaten

1 tavuk dürümle 1 simitin kalorisi aynı canım.300 kalori civarında.çarşıya gezmeye gittiğimde dürüm benim kurtarıcım

hadi gönül haftaya 70 leri gör inşallah

teşekkürler canım,, vayy ben bunu hiç düşünmemiştim, dürüm ve simitin kalorisi aynı yazmıssın..simit daha masum gibi görünüyordu gözüme.

Maalesef Ebrucum öyle oldu. O benim bir konum vardiya sen biliyorsun zaten, o konu istemesekte kapandi maalesef.

O halde ben eski kiloma grupta dönmeye calisip listeye girerim insallah. Bu kural degisikligine cok sevindim.

Benim izine ayrildigim kilo kacti ebrucum?

Ne bileyim tubacım ya enerjim çok düşük mutsuzluk tavan stres tavan.başıma vurdu yine miğdem bulanıyor iki lokma yiyince çıkarıyorum.Canım o ayak konulan kısmı dizlerimi büküp ayaklarımın altına alıyorum tutamaçlardan da tutup arkaya doğru geriliyorum geri lastikler yardımıyla doğruluyorum mekik değil mi o? :)

:) ben siparişi verdim bakalım, bir suru ceşit varmıs yapılabilecek hareketlerle ilgili, kullanıslı bişeye benziyor

Nur hoşgeldin inşallah bu sefer tutunursun ve kurtulursun kilolarından.Bende debeleniyorum buralarda hala:)

Kızlar geçmişi okuyamadım. Sabahtan beri okuldayım. Daha da 2 dersim var. Kilo verenleri tebrik ederim. Umarım haftaya daha güzel verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…