kızlar merhaba, nasılsınız? dün çok giremedim, kendime biraz zaman verdim. işlerimi erteliyordum, onlara giriştim. işle ilgili birşeyler yapınca kendimi iyi hissettim. Bir an önce halledip dışarı çıkmak istiyorum :)
sağol canım. bu arada çok güzel kilo vermişsin, devamını bekliyoruz :)merhaba canım.iyi olduğuna sevindim
sağol canım. bu arada çok güzel kilo vermişsin, devamını bekliyoruz :)
Ya gulnihalcim, benim de kardesim öyle, insan cok uzuluyor.. Birsey de gelmiyor elimden..teşekkür ederim leyla.sen kardeşinle beraber kilo veriyordun değil mi?benim de bir kızkardeşim var.onu da diyet yapmaya ikna etmek için uğraşıyorum.80i geçti yukarıya doğru tırmanıyor kilosu ama ben yapamam, ben uyamam deyip duruyor
Ondan hiç haber yok canım. Onun üzerine Gülnihal(evamaria) doğum yaptı. Burcu bir ara uğramıştı numarası var bende ararım bir ara. Eminim iyi gidiyordur. Bakalım tayini çıktımı? Bu arada Özlem i aradım iki kez açmadı, mesaj çektim umarım bir sorun yoktur. Sizler böyle gelmeyince ben merak ediyorum. Mezun olup gitseniz bile arada uğrayın haber verin kendinizden.Fundacım niye girdin depresyona yaaa cık hemen çık çık , bak ne guzel kilo da vermissin, hormonlarımız işte, bulmustur yine depresyona sokacak bişeler:) sen pozitif olmaya bak.. Reglin yakın mı?
Bu arada revoflwx ile mekik de mi çekiliyor? Aynı seyden bahsediyoruz dii , hani şu egzersiz tekerleginden..
Kızlar cok guzel kilo vermiş herkes, daha iyi zamanlarımız da oldu gerci ama boylesi de gayet iyi bence.. Gecen hafta neydi öyle... Ya benim reglim yakın, tursu ve bulgur pilavı yedim hafta boyunca , bir de tuvalete pek cıkamadım niyeyse.. Hepsi birleşince beklediğim sonucu alamadım..
Bu arada sercecikk hosgeldiiinn, ben de esilerdenim hatırladım seni, hadi gel kurkcu dukkanına, bizi anca burası paklar, herbirimiz en az bir kere denedik ve gorduk ki burdan ayrılmak bize yaramıyor.. Valla burası bagımlılık yapıyor:)
Yazagelen funda, sen yeni hayatına yeni tempona ayak uydurana kadar bekleriz biz, yuzum yok ilan deyip gelmemezlik etme, fırsat buldukca gel, özluyoruz sohbetini:)
Ya ebru hatırlıyormusun Mid Night Sun vardı bi, cok tatlı bi kızdı, hamile kaldıgı için bırakmıstı burayı, ne oldu acaba ne durumda , bebegi nasıl kilosu nasıl, gelmeyecek mi tekrar?
Bir de burcuyu da merak ediyorum, evlilik iyi gidiyordur herhalde..
Perşembe günü bulgur pilavı yemişsin sonra da şişkinlik diyorsun. Bence kilon bulgur pilavından fazla çıkmış. Tavuk dürümü hiç görmüyorum. Hem geç hem de dürüm olmamış.Dunku menum
Sabah 9:00
3 ceviz
Peynir
Salatalık zeytin
Kahvaltılık sos (ev yapımı)
Oğlen 13:30
1 tabak bulgur pilavı ve kuru fasulye
Yogurt
Aksam 19:50 (dersten cıkıp yedim ama cok gece kaldı..)
1 tane tavuk durum
1 bardak sutlu neskafe
2 lt su
Hoş geldin Leyla' cım. İyi olmana sevindim.kızlar merhaba, nasılsınız? dün çok giremedim, kendime biraz zaman verdim. işlerimi erteliyordum, onlara giriştim. işle ilgili birşeyler yapınca kendimi iyi hissettim. Bir an önce halledip dışarı çıkmak istiyorum :)
Özel bir durumun var diye çok ses çıkarmıyorum ama çok sağlıksız bir menü. Dikkat et sağlığına.dünkü menüm
kahvaltı yapmadım
öğle yemeği :2-3 kaşık mercimek çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 2-3 kaşık kekikli tavuk, 2 kaşık yoğurt
akşam yemeği : 1 porsiyon su böreği
su 0.5 litre
spor yok
biraz yemeye başladım çok şükür, aç aç gezmekten yorulmuştum.
Karar defterinin son halini okudun mu canım? Sürekli değişiklikler oluyor. Arada bir bakmanızı isterim.bunu bilmiyordum.neyse önemli olan kilo verebilmek..
Sakıncası yoksa boyunu ve hedefini yeniden yazabilir misin?bu arada herkes çok güzel kilolar vermiş, tebrik ediyorum. bildirim saati 12ye kadarmış sanırım, ben kaçırdım. ama yine de bildirimimi yapsam iyi olur
haftabaşında 57 kilo olarak başlamıştım. şimdi 56.2 kilo çıktım. 800 gram kadar vermişim. ama çok düzensiz beslendim. 2 gün yemek yiyemedim ve metabolizmamı kötü etkilediğim için olduğunu düşünüyorum. yarından itibaren çok daha dikkatli olacağım ve en öncemlisi suyu arttırıp, spora başlayacağım.
Bence bir şekilde ikna et canım. Kilolu olmak bence çok kötü bir durum. Eminim ikna edebilirsin.teşekkür ederim leyla.sen kardeşinle beraber kilo veriyordun değil mi?benim de bir kızkardeşim var.onu da diyet yapmaya ikna etmek için uğraşıyorum.80i geçti yukarıya doğru tırmanıyor kilosu ama ben yapamam, ben uyamam deyip duruyor
Kola haricinde güzel bir menü. Yalnız bu tür menülerle kilo vermek yerine olduğun kiloyu korursun. Mesela sahurda yediğin lavaş yerine daha doyurucu bişey yesen meyveleride sahurda yesen daha iyi olur. Oruç tutarken ben çok kilo veremem. Sen veriyorsun maşallah ama yavaş gidiyor. Daha tutacak mısın?dünkü menümü yazmayı unutmayayım
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 lavaş
çay
1 tatlı kaşığı bal
iftar:
8-10 barbun(tavada)
biraz roka
1 bardak kola
ara:
1 muz
ara:
1 portakal
1.5 litre su
Büyük ihtimal onun etkisi canım. Sen diyetini bozma sakın. Hatta mümkünse yakın zamanda doktora git. Eğer regl dönemini kaçamaksız geçirirsen sonrasında çok iyi gidecek kilolar.
Günaydın canım hoş geldin
Hemen kilomu yazayım toplantıya giricem
geçen cuma 107
bu cuma 104
aradaki fark 3kg
şimdi toplantıya gidicem herkesi öpüyorum kocamannn
İyi yolculuklar canım.Hayırdır inşallah hastaneye neden gitmiştin?
Ondan hiç haber yok canım. Onun üzerine Gülnihal(evamaria) doğum yaptı. Burcu bir ara uğramıştı numarası var bende ararım bir ara. Eminim iyi gidiyordur. Bakalım tayini çıktımı? Bu arada Özlem i aradım iki kez açmadı, mesaj çektim umarım bir sorun yoktur. Sizler böyle gelmeyince ben merak ediyorum. Mezun olup gitseniz bile arada uğrayın haber verin kendinizden.
Perşembe günü bulgur pilavı yemişsin sonra da şişkinlik diyorsun. Bence kilon bulgur pilavından fazla çıkmış. Tavuk dürümü hiç görmüyorum. Hem geç hem de dürüm olmamış.
Hoş geldin Leyla' cım. İyi olmana sevindim.
Özel bir durumun var diye çok ses çıkarmıyorum ama çok sağlıksız bir menü. Dikkat et sağlığına.
Karar defterinin son halini okudun mu canım? Sürekli değişiklikler oluyor. Arada bir bakmanızı isterim.
Sakıncası yoksa boyunu ve hedefini yeniden yazabilir misin?
Bence bir şekilde ikna et canım. Kilolu olmak bence çok kötü bir durum. Eminim ikna edebilirsin.
Kola haricinde güzel bir menü. Yalnız bu tür menülerle kilo vermek yerine olduğun kiloyu korursun. Mesela sahurda yediğin lavaş yerine daha doyurucu bişey yesen meyveleride sahurda yesen daha iyi olur. Oruç tutarken ben çok kilo veremem. Sen veriyorsun maşallah ama yavaş gidiyor. Daha tutacak mısın?
Ebru tavuk durum olmaz mı? Niye ki ? Lavasın cok zararı yok diye dusunmustum.. İçide tavuk zaten
Merhabalar kızlar, merhaba kaptan. İstanbula geldim ailemin yanına.
Ben de annemlerdeki baskül ile tartıldım ama sonucuna pek güvenemiyorum. Digital tartı değil. Kilom da 80 cıktı, inşallah doğrudur...
Geçmişi okudum, herkes çok güzel kilolar varmiş, çok becerikli hatunlarsınız....
çok önceden bir diyetisyene gitmiştim.çünkü ramazanda kilo vermem durmuştu.sahurda lavaş ya da çeyrek ekmek yiyebileceğimi söylemişti.akşam için tatlı yemeyeyim diye çift ara yapıyorum.yoksa insülin direncim hortlayacak.orucu kış çıkıncaya kadar tutarım inşallah.epey borcum var ebru.biran önce bitsin istiyorum
karar defterine bakalım canım.haklısın
1 tavuk dürümle 1 simitin kalorisi aynı canım.300 kalori civarında.çarşıya gezmeye gittiğimde dürüm benim kurtarıcım
hadi gönül haftaya 70 leri gör inşallah
Bence bu kadar hafif tutma canım. Sonra kötü kaçamak yapabilirsin. Aç bırakma kendini. İki defa sezaryen doğum yaptım canım oda bildiğin ameliyat. Genel anezteziyle yapılacak. Tek korkum ameliyat sonrası. İnşallah çok acı çekmem. Çünkü benimkiler zor oluyor.
Hoş geldin Funda' cım. Yokluğun çok belli oluyor. Tam sen gittin bizim paylaşımlar çoğaldı. Hem de dolu dolu oluyor mesajlar. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Ama dünkü menün çok kötü.
Bu aşamada çok fazla spora yüklenme canım. Yavaş yavaş. Acele etme. Önünde çok uzun bir zaman var.
Hoş geldin Nur' cum.Kilo almana üzüldüm. Keşke hiç gitmeseydin ama artık olan olmuş. Diskalifiye olmadın canım kurallar değişti. Ne zaman istersen gelebilirsin ama eski kilona inmeden listeye giremiyorsun biliyor zaten. Giden herkes aynı şekilde dönüyor ve bu beni çok üzüyor.
Ne bileyim tubacım ya enerjim çok düşük mutsuzluk tavan stres tavan.başıma vurdu yine miğdem bulanıyor iki lokma yiyince çıkarıyorum.Canım o ayak konulan kısmı dizlerimi büküp ayaklarımın altına alıyorum tutamaçlardan da tutup arkaya doğru geriliyorum geri lastikler yardımıyla doğruluyorum mekik değil mi o? :)Fundacım niye girdin depresyona yaaa cık hemen çık çık , bak ne guzel kilo da vermissin, hormonlarımız işte, bulmustur yine depresyona sokacak bişeler:) sen pozitif olmaya bak.. Reglin yakın mı?
Bu arada revoflwx ile mekik de mi çekiliyor? Aynı seyden bahsediyoruz dii , hani şu egzersiz tekerleginden..
Kızlar cok guzel kilo vermiş herkes, daha iyi zamanlarımız da oldu gerci ama boylesi de gayet iyi bence.. Gecen hafta neydi öyle... Ya benim reglim yakın, tursu ve bulgur pilavı yedim hafta boyunca , bir de tuvalete pek cıkamadım niyeyse.. Hepsi birleşince beklediğim sonucu alamadım..
Bu arada sercecikk hosgeldiiinn, ben de esilerdenim hatırladım seni, hadi gel kurkcu dukkanına, bizi anca burası paklar, herbirimiz en az bir kere denedik ve gorduk ki burdan ayrılmak bize yaramıyor.. Valla burası bagımlılık yapıyor:)
Yazagelen funda, sen yeni hayatına yeni tempona ayak uydurana kadar bekleriz biz, yuzum yok ilan deyip gelmemezlik etme, fırsat buldukca gel, özluyoruz sohbetini:)
Ya ebru hatırlıyormusun Mid Night Sun vardı bi, cok tatlı bi kızdı, hamile kaldıgı için bırakmıstı burayı, ne oldu acaba ne durumda , bebegi nasıl kilosu nasıl, gelmeyecek mi tekrar?
Bir de burcuyu da merak ediyorum, evlilik iyi gidiyordur herhalde..
:) ben siparişi verdim bakalım, bir suru ceşit varmıs yapılabilecek hareketlerle ilgili, kullanıslı bişeye benziyorNe bileyim tubacım ya enerjim çok düşük mutsuzluk tavan stres tavan.başıma vurdu yine miğdem bulanıyor iki lokma yiyince çıkarıyorum.Canım o ayak konulan kısmı dizlerimi büküp ayaklarımın altına alıyorum tutamaçlardan da tutup arkaya doğru geriliyorum geri lastikler yardımıyla doğruluyorum mekik değil mi o? :)
Nur hoşgeldin inşallah bu sefer tutunursun ve kurtulursun kilolarından.Bende debeleniyorum buralarda hala:)Maalesef Ebrucum öyle oldu. O benim bir konum vardiya sen biliyorsun zaten, o konu istemesekte kapandi maalesef.
O halde ben eski kiloma grupta dönmeye calisip listeye girerim insallah. Bu kural degisikligine cok sevindim.
Benim izine ayrildigim kilo kacti ebrucum?
Evet hep böyle versem keşke hemen 60 olsam ne iyi olurdusüper başarı ben sadece ilk diyete başladığımda bi anda 3 kg verebilmiştim..sonra en fazla1-1,5 verebildim..şimdi düşünüyorum 1 haftada 3 kg versem ne güzel olur diye ama olmuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?