Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar haftaya hedef kilom 65.4 olsun, kolay gitmeyeye basladı baksanıza gram gram.. Ama bu nedemekkk, ideal kiloma yakınım demerkkk:)) onun için gram gram gidiyor

Kızlar geçmişi okuyamadım. Sabahtan beri okuldayım. Daha da 2 dersim var. Kilo verenleri tebrik ederim. Umarım haftaya daha güzel verirler.
Zeynepcim yaa kolay gelsin, çalısmak boylr zamanlarda beni biraz urkutuyor, ben rahatlıgı severim.. Ama bakalım , belkide seneye meslektasın olurum:)

Kızlar ben şunu fark ettim, kilo vermek istiyorsak stardart yiyeceklerle çok zor. İmkansıza yakın. Gülnihal, Tuba aslında siz şuan normal kilonuza yakınsınız, fotoğraflardan da gördüğüm kadarıyla gayet iyi görünüyorsunuz. Ama benim gibi kilolu kategorisinde olan arkadaşların mutlaka yağ ve karbonhidrat oranı az olan diyet yemekler tüketmesi gerekiyor. O nedenle 300 cal bile olsa bizim için şu aşamada dürüm, simit tüketilmemesi gereken yiyecekler arasında. Zaten Gülnihalden almış olduğum bu tüyo ile bu hafta kendime özel yemekler hazırlamaya başladım.

Ben geçmişte çok fazla diyetisyene gittim, bulunduğum ilin en iyi diyetisyenlerini de denedim. Hiç birinde başarılı olamadım. Diyeti zorlaştırmamak amacıyla standart yemeklerden 3 kaşık 4 kaşık veriyorlar. Onları da haksız görmüyorum ama ben şuan bunun için hazır değilim. Çünkü miktarı yönetemiyorum. O nedenle biraz kendimi zorlayacağım, konforum bozulacak ama kendime özel yemek hazırlamaya gayret göstereceğim. Geçmişte başarısız olmamın nedeni bu oldu. Yani şuan için ya 1 ya 0, ya yenecek ya yenmeyecek. yenmemesi gereken bir şeyden az yemek gibi bir kavram olmamalı.
Vermem gereken kiloları verdikten sonra yavaş yavaş o gıdaları da az miktarda tüketmeye başlarım. Ama şuan değil.

Bu arada akşam dışarı çıkacağız, bir fön çektireyim diyorum. Ne zamandır kendime bakmıyorum. Eve erken gelirsem görüşürüz.

Ebru tavuk durum olmaz mı? Niye ki ? Lavasın cok zararı yok diye dusunmustum.. İçide tavuk zaten
Senin de dediğin gibi kilon ideale yaklaştı o nedenle karbonhidrat alımına dikkat etmen lazım. Bana kalsa hiç birinize ekmek yedirmem ama maalesef ki Türk milleti olarak ekmeği hepimiz çok seviyoruz. Dürüm yerine tavuğun kendisini, salatasını yemek yanında ayran içmek daha sağlıklı bence.

Evet hep böyle versem keşke hemen 60 olsam ne iyi olurdu
Sen biraz acelecisin anlaşılan Burada önemli olan yani benim en çok önem verdiğim şey sağlıklı beslenebilmek. Bütün bu kiloların hepsi sağlıksız beslendiğimiz için geldiler. Şimdi hızlı hızlı da verebilirsin kiloyu ama beslenme alışkanlığını değiştirmediğin sürece ne zaman diyeti bırakırsan fazlasıyla geri alırsın. Bunu tecrübe edip onayladım. Mezuniyetten sonra yaklaşık 5-6 kilo fazlalıkla geldim yine takıma. Çünkü ucunu bıraksaydım eğer eminim ki diyete başlama kiloma bile dönebilirdim. Kısacası buradan gittiğinde sağlıklı beslenmeyi öğrenmiş olursun inşallah. Çünkü işin sırrı bu.

Kızlar geçmişi okuyamadım. Sabahtan beri okuldayım. Daha da 2 dersim var. Kilo verenleri tebrik ederim. Umarım haftaya daha güzel verirler.
Allah kolaylık versin sana canım. Çalışanların işi daha bir zor. Şimdi işten geldim. Birazcık size bakıp akşam yemeğini hazırlayacağım. Allahtan dünden kalan yemek var. Yoksa zordu işim.

Kızlar haftaya hedef kilom 65.4 olsun, kolay gitmeyeye basladı baksanıza gram gram.. Ama bu nedemekkk, ideal kiloma yakınım demerkkk:)) onun için gram gram gidiyor
En az 500 gr vermen lazım Tuba. Ama istersen eğer fazlasını da yaparsın. Eğer yaptığın anlaşmaya uyarsan 1 kilo bile verebilirsin. Bu arada boyun kaçtı senin?

Çok doğru düşünmüşsün canım ama yağıda çok kısma. Yaptığın yemeklerden yeme miktarın daha önemli. Özellikle protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Kaçamak kesinlikle ve kesinlikle yapma. Bu çok önemli. Fön konusunu iyi düşünmüşsün. İyi eğlenceler

Seni gidi muhendis binary dilden konusuyoruz ha:)cok cok dogru diyorsun fatmacim.ucunu kacirmamis olsak bu kiloda olmazdik.ben zaten o konuda cok fenayim lan olum orucunami girdin ucundan bak diye israr ediyorlar.bende hayir diyorum biliyorum ki basladim mi devami gelir.bence de durum felan uzak.ben suan 1 durum yesem diyet kacti bitti diye dusunurum.suanki tek zaafim tuz ve salca ayari kaciriyorum.biliyorumki tuzu kessem istahda kalmayacak.

Nur hoşgeldin inşallah bu sefer tutunursun ve kurtulursun kilolarından.Bende debeleniyorum buralarda hala:)

Insallah canim hepimiz diöediginiz kiloya inerit ce orada kaliriz :)
Artik elbiselerim yine dar olmaa basladi ve alisveriste zorlaniyorum ayrica saglik icinde önemli

selam kızlar yorgunluktan ölmek üzereyim çok yoruldum bu gün sabahtan beri koşmaktan bi hal oldum yemek yiyip geçmişi okuycam

birde size bşey danışmak istiyorum yemek yerken falan canım bazen bişeyler içmek istiyor eskiden her yemekte deli gibi kola içerdim neyse asıl mesele de okuldan çıkınca migrosa uğradım doğadanın 250ml cam şişelerde yeşil çay limonlu -32kcal- beyaz çay armutlu -29kcal- birde form soğuk çayı -5kcal- vardı 3 ünüde aldım böyle şeyleri içmek konusunda ne düşünüyorsunuz kalorileride yüksek değil hatta gelince 2 tanesini içtim yani içilebilir mi
kcal miktarları 100ml için:)

Menüm

08:00 ödül 6 yane küçük jöleli şekerleme

11:00 1 tane metro

12:30
1 kepçe tavuklu çorba
1 tabak Yoğurtlu ıspanak

18:45
1 tabak Yoğurtlu kabak yemeği

2.5 lt su spor yok olursa yazarım

Nerden sipariş ettin Tubacım, ne kadar? Mekik çekeceksin değil mi?
Hepsiburadadan sipariş ettim canım 25 lira , yaklasık 5 lirada kargo

Canım benim boyum 169
Dediğin gibi yaptıgım anlaşmaya uyarsam kolayca veririm, zaten bana ne oluyrsa çikolatadan tatlıdan oluyor.. Soyle bi hesap yapıyorum da 2,5 ay hiç yemezsem bunları, 6-7 kilo veiririm diyorum.. Sizce de verilir mi bu kiloda?

2.5 ayda iki katı verilir ayrıca idealin 60 gibi görünüyor. Kaçamak yapmaz üzerine spor eklersen süper olur

Kızlar menüm

Sabah 9,00 1 kepekli tost

Öğle 12,30 1 tabak ıspanak,1 kase bulgur pilavı,yoğurt

Akşam 19,30 1 tabak kapuska,1 tabak salata,1 dilim kepek ekmeği

2 lt su,spor yapamayabilirim sanırım bileğimi incittim yarın emara alıcak doktor ayağım ağrıyor kızlar.:'(

Kızlar ben geldim :) sonunda.. sevgili rakibem -500 gr çıktım .. ve regl oldum sonunda ama 2 gündür beni benden etti bu regl.. geçmiş bende çok karışmış durumda eğer sancım yeniden tutmazsa mutlaka okuyacağım ama

Senin için büyük başarı. Zaten bir süre sonra göreceksin ki artık canın istemeyecek. Yemeye yemeye tadını unutuyorsun.
Gercekten benim için buyuk basarı:)

Gecmiş olsun canım, umarım oneml bişey yoktur.. Bu arada menun guzel

Ay araya yazamadım, ece canım hosgeldin:)

unutmadan menümü de yazayım :
10.15: 2şer dl salatalık domates, 3 zeytin, 2 kk peynir, 2 dl ekmek, plastik çay kaşığının ucuyla da ballı tereyağ (tadını alıyım diye yedim sadece) şekersiz çay
15.45: yr muz, 1 mandalina
17.10: 1 kase sebze çorbası, yr tabak tavuklu patates yemeği, 1 kase yoğurt, 3 tane kavrulmuşlarından düdük makarna.. yanık yanık görünce dayanamadım
1,5 lt su, 20 dk yürüyüş

Kimseler gelmemiş.. kızlar benim moralim çok bozuk yine.. ben niye bu kadar yabaniyim.. neden bi tek aykırı davranan çekilmez olan benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…