- 25 Ağustos 2014
- 2.188
- 3.441
- 208
- 44
Fundacım biz kesinlikle uçundan bile bakmamalıyız. Diyorlarmış ya sana oruçlu gibi düşünmeliyiz kendimizi. Ben öyle ortamlara girdiğimde tabağıma alıyorum, hatta çatalla tıttıklıyorum, sonra da sessezce mutfağa götürüp bırakıyorum.Seni gidi muhendis binary dilden konusuyoruz ha:)cok cok dogru diyorsun fatmacim.ucunu kacirmamis olsak bu kiloda olmazdik.ben zaten o konuda cok fenayim lan olum orucunami girdin ucundan bak diye israr ediyorlar.bende hayir diyorum biliyorum ki basladim mi devami gelir.bence de durum felan uzak.ben suan 1 durum yesem diyet kacti bitti diye dusunurum.suanki tek zaafim tuz ve salca ayari kaciriyorum.biliyorumki tuzu kessem istahda kalmayacak.
Sağlıklı değil ama birşeyler yemekten daha iyidir. gerçi kan şekerini hızla düşürebilir.birde size bşey danışmak istiyorum yemek yerken falan canım bazen bişeyler içmek istiyor eskiden her yemekte deli gibi kola içerdim neyse asıl mesele de okuldan çıkınca migrosa uğradım doğadanın 250ml cam şişelerde yeşil çay limonlu -32kcal- beyaz çay armutlu -29kcal- birde form soğuk çayı -5kcal- vardı 3 ünüde aldım böyle şeyleri içmek konusunda ne düşünüyorsunuz kalorileride yüksek değil hatta gelince 2 tanesini içtim yani içilebilir mi
kcal miktarları 100ml için:)
Haketttin Ebrucum, tebrikler.Menüm
08:00 ödül 6 yane küçük jöleli şekerleme
11:00 1 tane metro
12:30
1 kepçe tavuklu çorba
1 tabak Yoğurtlu ıspanak
18:45
1 tabak Yoğurtlu kabak yemeği
2.5 lt su spor yok olursa yazarım
Verilir, verilirHepsiburadadan sipariş ettim canım 25 lira , yaklasık 5 lirada kargo
Canım benim boyum 169
Dediğin gibi yaptıgım anlaşmaya uyarsam kolayca veririm, zaten bana ne oluyrsa çikolatadan tatlıdan oluyor.. Soyle bi hesap yapıyorum da 2,5 ay hiç yemezsem bunları, 6-7 kilo veiririm diyorum.. Sizce de verilir mi bu kiloda?
Geçmiş olsun, of ne acır o.Kızlar menüm
Sabah 9,00 1 kepekli tost
Öğle 12,30 1 tabak ıspanak,1 kase bulgur pilavı,yoğurt
Akşam 19,30 1 tabak kapuska,1 tabak salata,1 dilim kepek ekmeği
2 lt su,spor yapamayabilirim sanırım bileğimi incittim yarın emara alıcak doktor ayağım ağrıyor kızlar.:'(
Tebrikler Ece.Kızlar ben geldim :) sonunda.. sevgili rakibem -500 gr çıktım .. ve regl oldum sonunda ama 2 gündür beni benden etti bu regl.. geçmiş bende çok karışmış durumda eğer sancım yeniden tutmazsa mutlaka okuyacağım ama
güzel olmuş. suyu da dengelersen daha iyi olur.unutmadan menümü de yazayım :
10.15: 2şer dl salatalık domates, 3 zeytin, 2 kk peynir, 2 dl ekmek, plastik çay kaşığının ucuyla da ballı tereyağ (tadını alıyım diye yedim sadece) şekersiz çay
15.45: yr muz, 1 mandalina
17.10: 1 kase sebze çorbası, yr tabak tavuklu patates yemeği, 1 kase yoğurt, 3 tane kavrulmuşlarından düdük makarna.. yanık yanık görünce dayanamadım
1,5 lt su, 20 dk yürüyüş
Ececim yurttaki kızlar mı azdılar yine?Kimseler gelmemiş.. kızlar benim moralim çok bozuk yine.. ben niye bu kadar yabaniyim.. neden bi tek aykırı davranan çekilmez olan benim