Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fundacım biz kesinlikle uçundan bile bakmamalıyız. Diyorlarmış ya sana oruçlu gibi düşünmeliyiz kendimizi. Ben öyle ortamlara girdiğimde tabağıma alıyorum, hatta çatalla tıttıklıyorum, sonra da sessezce mutfağa götürüp bırakıyorum.

Sağlıklı değil ama birşeyler yemekten daha iyidir. gerçi kan şekerini hızla düşürebilir.

Menüm

08:00 ödül 6 yane küçük jöleli şekerleme

11:00 1 tane metro

12:30
1 kepçe tavuklu çorba
1 tabak Yoğurtlu ıspanak

18:45
1 tabak Yoğurtlu kabak yemeği

2.5 lt su spor yok olursa yazarım
Haketttin Ebrucum, tebrikler.

Verilir, verilir

Geçmiş olsun, of ne acır o.

Tebrikler Ece.

güzel olmuş. suyu da dengelersen daha iyi olur.

Kimseler gelmemiş.. kızlar benim moralim çok bozuk yine.. ben niye bu kadar yabaniyim.. neden bi tek aykırı davranan çekilmez olan benim
Ececim yurttaki kızlar mı azdılar yine?

Menün çok güzel canım afiyet olsun. Geçmiş olsun inşallah önemli bir durum yoktur. Nazara mı geldin ne yaptın?

Süper yaa ben de bu hafta -500 verdim. Ama haftaya sanki daha çok verecekmişim gibi hissediyorum. 62 olsam süper olacak. Mezuniyet kiloma sadece 2,9 kilo kaldı. En son 60 la mezun olmuştum. Demek ki korumayı öğrenmek için burada bir süre daha kalmak gerekliymiş. Diyet bittikten sonrada buradan ayrılamayacağım anlaşılan.

Menün patates haricinde süper olmuş. Biliyorsun patatesten uzak durmak lazım. Su az olmuş ama sana göre gayet iyi. Afiyet olsun.

Teşekkürler canım. Bu bu haftanın ilk ve son kaçamağıydı. Onu da dün akşam söylemiştim yaaa tartıda 62,9 u görürsem yiyeceğim diye. Tamda o rakamı gördüm. Güzel bir ödül oldu. Ama cumaya kadar hiç kaçamak olmayacak söz veriyorum kendime.

bugünkü menüm:
08:00
1 kase yoğurt
6-7 ad. haşlanmış kayısı
1 dlm ekmek

13:30
6-7 yk kavrulmuş yağsız dana eti
1 porsiyon haşlanmış brokoli
1 dlm ekmek
1 elma

20:30 (dışarda yediğimiz için baya geç oldu)
1 porsiyon somon ızgara
2 dlm ekmek
biraz fırında sebze garnitürü

Bugünde kaçamaksız 5. günümdeyim. Kızım çok istediği için kek yaptım, yemedim. (halbuki çocukluğumdan kalma en büyük zevkim kek yapılan kabı sıyırmaktır.) Yemekte eşimle kızım tatlıları götürürken 1 çatal bile almadım.
Yaşasın irade!
2,5 lt su. Spor yok.
Bir de ekmeği azaltıp spora başlayabilsem süper olacak.

Ben nasıl atladım bu mesajı bilmiyorum ama Fatma yazınca aklıma geldi. Ben tavsiye etmiyorum canım böyle hazır paketli yiyecek ve içecekleri. Canan Karatay a bu konuda sonuna kadar katılıyorum. En sağlıklısı ev yapımı olanlar. Kalorisine bakma bu tür yiyeceklerin. İçlerinde raf ömürlerini uzatabilmek için zararlı olan katkılar var. Mümkün olduğunca tüketmemek lazım. Onların yerine ayran iç daha sağlıklı. Yeşil çayını kendin demle istersen içine limon sık. Aynı kapıya çıkar hatta için rahat olur.

Ebrucum olur artık o kadar. Ah biz de o günleri görecek miyiz acaba. Benim tek korkum eskisi gibi 1 defadan birşey olmaz deyip sonra nasıl olsa diyet bozuldu döngüsüne girmek.

Kocaman tebrik ediyorum seni. Hem çok güzel bir menü. Hem de kaçamaksız 5. gün. Ekmek konusunu da şu şekilde hallet bence. Mesela balık yiyorsun yaaa yanına salatayı çok ye. Ben öyle çözmüştüm. Et yiyorsam yanına ekmek niyetine yoğurt yedim. Diğer yemeklerin yanına da genelde salata koydum. Bazı yemekler ekmeksiz zor gidiyor ama ekmeksiz hayat çok güzel bir hayat. Aynı zamanda şekersiz bir hayatta paha biçilemez. Sen trombolini ne yaptın? Bir ara çok istekliydin.

Geçen haftalarda moralim çok bozuk olduğu için değil trambolin ayağa kalkmayı bile canım istemiyordu. Bugün daha iyiyim, yeniden başlayayım diyorum aslında.
Ekmek konusundaki tavsiyeni deneyeceğim mutlaka.

Ebrucum olur artık o kadar. Ah biz de o günleri görecek miyiz acaba. Benim tek korkum eskisi gibi 1 defadan birşey olmaz deyip sonra nasıl olsa diyet bozuldu döngüsüne girmek.

Hiç merak etme canım o günler uzak değil. Ben size inanıyorum ve çok güveniyorum. Size mezuniyet karnesi hazırlattırmadan burdan gitmem haberiniz olsun. Ona göre elinizi çabuk tutun.

Korkunda çok haklısın. Bu iş 0 kaçamakla oluyor. Azıcık şundan azıcık bundan deyince kilolar yerinde sayıyor. Sonra motivasyon bozuluyor nasıl olsa yedim diye devam ediyorsun. Büyük bir kısır döngü. Aynı bugün yaptığın gibi tadına bile bakmayacaksın. Şöyle bir şeyde yapabilirsin. Şu an canın neyi çok çekerse bir deftere not al ve de ki kendi kendine. Şu kiloya mesela 60 kiloya ulaştığımda şundan yiyeceğim. Bundan yiyeceğim diye. Mesela benim ilk hedefim 60 kiloyu gördüğümde kocaman bir waffle yemek. Ona ulaşmak içinde çaba sarfetmek lazım. Beyine iyi geliyor böyle telkinler. Lütfen her verdiğiniz 5 kiloya kendinize bir ödül belirleyin ve buraya yazın. Bakalım en çok ödülü kim kazanacak.

Ececim uzme kendini yaa, bi rahat bıraksalar seni...

Sabah 11:30
2 yumurta yagda
3 ceviz
Salatalık peynir
Zeytin

Oğlen 14:30
1 kase kuru fasulye
Yarım kase bulgur pilavı
Yogurt

Ara
Sekersiz sutlu neskafe

Ara
Muz mandalina

Patlamıs mısır (ödül) :)

2 lt su

Ben geçen hafta kendime bir elbise aldım. XL yerine M beden. 3-4 gündür deneyip deneyip duruyorum. Hedefim onun içine girmek. Zaten eşimle bahsede girmiştik, 20 ocağa kadar 10 kg vermem gerekiyor. 2,5'u gitti, kaldı 7,5.

Menünün olan kısmı gayet güzel ama akşam yemeği nerde? Birde neden ödül verdin ki kendine?

Bizim ev halkı yattı, benim de gözler gidiyor. Hepinize iyi geceler. Tatlı rüyalar. Msj sayım 12 oldu.

Ben geçen hafta kendime bir elbise aldım. XL yerine M beden. 3-4 gündür deneyip deneyip duruyorum. Hedefim onun içine girmek. Zaten eşimle bahsede girmiştik, 20 ocağa kadar 10 kg vermem gerekiyor. 2,5'u gitti, kaldı 7,5.

Çok güzel yapmışsın M almakla. Bende diyete ilk başladığımda yatak odasındaki dolabın üzerine eski zayıf fotoğraflarımdan birini yapıştırmıştım. Her gördüğüm de eski halime döneceğim diye diye döndüm. Seni en çok ne motive edecekse onu yap. Ama aklın sürekli zayıflamakta olsun. Hatta kendine bir hedef belirle ve sürekli o kiloya ineceğini düşün. Hiç farkettin mi iki haftadır ben 62,9 diyordum ve bu hafta tartı tam 62,9 u gösterdi. Ne eksiği var ne fazlası. Düşünce gücüyle zayıflamaya inanıyorum. Hatta ileride bunun hakkında bir çok şey geliştirebilirim. Kendine makul bir hedef belirle. Mesela bu hafta 75.5 tün. Haftaya 74.4 olmayı iste ve bu hafta boyunca bunu sürekli aklında tutmaya çalış. Bence işe yarayacak.

Ebrucum o kadar mantıklı şeyler yazıyorsun ki sabaha kadar okuyabilirim. Düşünce gücüne ben de çok inanıyorum. Bu konuda bigün uzun uzun konuşalım. iyi geceler.

Tebrikler Ece.

güzel olmuş. suyu da dengelersen daha iyi olur.

Ececim yurttaki kızlar mı azdılar yine?
canım suyu dengeleme konusunda elimden geleni yapıyorum..
Hayırdır canım yaaa ne oldu? Kim üzdü seni?
bilmiyorum ben artık ne olduğunu.. işitme sorunum yüzünden yürürken konuşmaya katılmadığımdan alıp başlarını gidiyorlar.. işlerine gelince yakın işlerine gelmezse uzak davranıyorlar.. bi kere birşeye izin verdin mi hep yararlanıyorlar ama hepsi bir arada konuşarak yürürken arkada kaldım mı ben suçlu oluyorum bir de gelip utanmadan bunu ima edebiliyorlar kesin bende bir şey var artık eminim olmaz bu kadarı diyorum.. para sıkıntısı yüzünden gitmediğim sinema için suçlamazlar, maddi durumu iyi değil diye ailemden para isteyememi garipsemezler diye düşünüyorum
biliyorum canımda karnıyarık kızartma falan ya o yüzden sulu yemek olsun dedim çokda koymamıştı zaten patatesini sebze vardı biber domates falan
hazır paketli şeylere bende karşıyım.. ve kesinlikle yasakladım kendime elimden geldiğince kullanmıyorum

Sanırım buraya derken kastettiğiniz yer burası :)

Kızlar bu benim takıma ilk yazdığım mesaj. Linkini atıyorum. Bakmak isteyen olursa. İlk menülerimin ne kadar kötü olduğunu ve zamanla nasıl düzeldiğini yeniden görmek istedim. Kaptanınızın nasıl bir üye olduğun merak ediyorsanız linkten sonra bol bol mesaj yazmışım. Okuyun derim.

Tarih 20 Ocak 2012

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.138629/page-7301

Boş ver Ece yaa öyle insanlara ihtiyacın yok senin. Hiç o tatlı canını sıkma. Biz varız burada. Canın ne zaman isterse gel canım. Hep yanındayız hep destekçiniz. Bizim sevgimiz yeter sana. Yüz verme hiç birine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…