Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanırım şuan aranızda ki en kilolu kişi benim
Cuma günleri kilo bildirimlerimizi nereye yazıyoruz. Burayamı?

Bunlar ilk mesajlarımdan özellikle ilk mesaja bakar mısınız? O zaman takımın en kilolusu benmişim. Vayy beeee

o kadar duygulandım ki okuyunca :) huzur serptin içime sağol.. sizlerin yanımda olduğunu da bilmesem ne yapardım bilemem.. elimden geldiğince yüz vermiyorum artık canım.. ama benim aklımı kurcalayan bir şey var aslında çok saçma ama takıldı yine de .. önümüz yılbaşı o gece ailemle olamayacam gerçi onlarla olsamda pek bir şey olmuyor. Kızlar dışarıdan gelecek 2 arkadaşta dahil olmak üzere odada eğlenelim diyorlar ama hem dışlanacağımı biliyorum hem de para toplama olayı olacak.. görmemiş gibi alınıcak bir sürü şey e bende o gece kendime izin versem bile eskisi gibi yiyemem midem almaz en kötü ihtimalle kaldı ki ben taviz veremem .. ama odadan gidersem tek kalıcam üstüne üstlük trip yapıcaklar gittim diye ne yapayım bilemedim.. bir de çok inanmamakla beraber o günkü aktivitemi etkileyen bir söylem var: "yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle olur" bi türlü silemedim aklımdan ne yapayım bilemedim
Bunlar ilk mesajlarımdan özellikle ilk mesaja bakar mısınız? O zaman takımın en kilolusu benmişim. Vayy beeee
canım o sayfaya gittim bende bir kaç sayfayı okudum eski tanıdık isimleri görmekte ayrıca iyi geldi ne günlerdi bee

Yılbaşına daha var canım yaaaa. Şimdiden düşünüp kendini sıkıntıya strese sokma. Güzel bir dille anlat diyette olduğunu. Odada kal ama karışma onların para işini. Sen sağlıklısından kendine bir şeyler hazırla. Çerez olur, meyve olur azar azar atıştırırsın. Hem onlardan uzak kalmamış olursun hem de diyetin bozulmaz. Hem de onlara para vermemek için güzel bir bahane olur diyet işi. Dışarıda tek başına daha kötü olur. Yakın olsaydın bize gel derdim ama uzaktasın. Ayrıca inanma o nasıl girersen öyle gider lafını. Arada ben uyuyarak giriyorum ama tüm sene uyumuyorum

Ben şimdi geçmişi okuyorum. Yazdığım ilk menüyü buraya yazacağım ama hatırladığım kadarıyla çok kötüydü.

tamam canım :) ay ne diyim hiç bulamadım sağol valla akşam akşam kendime getirdin beni neyse ben çıkayım yarın yazarlık eğitimim var :) görüşürüüz :)

Menümü yazayım
sabah 2 dilim peynir bir dilim ekmek 1 patetes haşlama bir bardak çay
öğlen çok yoğundum fırsatım olmadı
akşam 1 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt greyfurt
gece kaçamağı 1 kase yağsız tuzsuz makarna biliyorum yanlış ama çok canım çekti bu son merak etmeyin
spor yapamadım suyuda çok içeme dim malesef ama yarın diyet listemde geliyorum herkese iyi geceler tatlı ruyalar

kardeşimle birlikte kilo veriyoruz evet, ama o da pek uymuyor diyebilirim, dün gitmiş mesela hamburger filan yemiş. tam dayaklık :)

Aaaa olmuyor böyle meslektaşım, silkin kendine gel :) sonra geçen günlerimize üzülüyoruz. biraz spor filan yap, vücudun mutluluk hormonu salgılar. ben kötü hissettiğimde müzik açıp dans ediyorum mesela, acayip iyi hissettiriyor, dene bence sen de :)

Evet hep böyle versem keşke hemen 60 olsam ne iyi olurdu
60 da olursun, sadece sabretmek ve azimli ve kararlı olmak gerekiyor :)

Kimseler gelmemiş.. kızlar benim moralim çok bozuk yine.. ben niye bu kadar yabaniyim.. neden bi tek aykırı davranan çekilmez olan benim
kıyamam canım ya, neden öyle hissediyorsun ya, çekilmez olduğunu düşünen insanları hayatından uzak tut bence, daha mutlu olursun :)

Ben geçen hafta kendime bir elbise aldım. XL yerine M beden. 3-4 gündür deneyip deneyip duruyorum. Hedefim onun içine girmek. Zaten eşimle bahsede girmiştik, 20 ocağa kadar 10 kg vermem gerekiyor. 2,5'u gitti, kaldı 7,5.
verirsin bence, ayrıca benim de bir şortum var s giyerken almıştım, o benim hedef şortum, bir gün o şortun içine gireceğim :)

dünkü menüm

kahvaltı 10:00 gibi
3-4 tane zeytin, 0.5 kk peynir, 2-3 çatal yumurta,2 dilim kadar ekmek

öğle yemeğim 4:00 gibi
2 kaşık kadar sebzeli noddle, 3-4 kaşık kadar sebzeli tavuk, diyet kola(günün hatası)

akşam yemeği 8 gibi
2 dilim ekmek üzerine nutella sürdüm, 0.5 şekerli çay(şekeri azaltıyorum)

gece 1 fincan mocha

su hiç içmedim spor yapmadım

dünkü mesaj sayımı da yazıyorum 6.

su konusunda kendimi kötü hissediyorum. yazın water my body diye bir uygulama vardı onu kullanıyordum, su içmeyi hatırlatıyordu ve günde 2 litre kadar içiyordum, ama artık bazen 2-3 gün su içmediğim oluyor, işin kötü yanı kilo vermeyi vs geçtim, böbreklerime aşırı zarar veriyorum, bir gün çok kötü çıkacak acısı biliyorum yarın sabahtan itibaren yine uygulamayı yükleyip suyumu içmeye başlıyorum.

kardeşimle birlikte kilo veriyoruz evet, ama o da pek uymuyor diyebilirim, dün gitmiş mesela hamburger filan yemiş. tam dayaklık :)
diyete ve hamburger mii
kıyamam canım ya, neden öyle hissediyorsun ya, çekilmez olduğunu düşünen insanları hayatından uzak tut bence, daha mutlu olursun :)
canım oda arkadaşlarım bir kısmıyla da aynı sınıftayız ister istemez konuşmaya devam ediyorsun .. ama artık kendimi çoğunlukla geri çekiyorum ben kimsenin peşinden gitmem bir bildiğim vardır ki yapmakta olduğum şeyi yapıyorumdur.. mesela ben bu yurda daha uyguna geldiği için geldim seneyede kyk düşünüyorum onlar oraya gidiyor oraya gitmeliyim demedim ama onlar böyle sanıyorlar her neyse evet canım dediğin gibi uzak tutmak en iyisi
bulabilirsem bende benzer bir uygulama yükleyeyim ama günlük koşturmacada insan korkuyor wcye fırsat bulamamaktan

Günaydın kızlaar :) dünkü mesaj sayım 5
kendimi çok yorgun hissediyorum fazla uyumıycam diye karar almıştım ama haftada bir gün en azından pazar gününü uyuyarak ve ders çalışarak kitap gazete ile ilgilenerek geçiricem gezme falan normal günde de oluyor

noddle kola nutella ve mochayla diyet nasıl yapılıyor?
ben kendimi bildim bileli şekerde kullanmam yağda kullanmam koladan da mümkün mertebe uzak durmama rağmen hormonal sıkıntım da yok buna rağmen doğru düzgün kilo veremiyorum...kızlar bana bir el atın Allasen..

162 ye 87 kiloyum kızlar beni de takıma alır mısınız diyet günlüğümde var yaklaşık bir haftadır eğitim için bir otelde kalıyoruz bu ara noldum bilmiyorum ekmek katiyen yemiyorum gerçi ama her yemekte karnım şiş ayrılıyorum...
bağrımda 13.takım amblemini görmek istiyorum alın beni alıııın

tamam canım :) ay ne diyim hiç bulamadım sağol valla akşam akşam kendime getirdin beni neyse ben çıkayım yarın yazarlık eğitimim var :) görüşürüüz :)
İyi dersler canım. Tüyolarından bize de verirsin artık. Kendine gelmene de çok sevindim. Biliyorsun ki hepimiz çok seviyoruz seni. İyi ki gelmişsin bizim takıma.

Diyetisyene gittim beni baya bilinçlendirdi
Liste bana fazla geldi ama mecburen uyucaz inş vereyim derken kilo almam
Biz sana o yüzden çok az yiyorsun diyorduk. Senin yaptığın en büyük hata az yiyerek zayıflamaya çalışmak. Unutma az yiyerek zayıflanmaz. Zaten vücut açlık kıtlık alarmı veriyor kendini beklemeye depolamaya çekiyor. Az yedikçe kilo alıyorsun. Şu su içsem yarıyor diyen insanlar bunlardan aslında. Su kimseye kilo olarak yaramaz aksine çok içmek lazım. Diyetisyenin listesini buraya yazar mısın? Menülerini bende takip etmek istiyorum. Ama harfiyen uyman gerekli.

Patatesi çıkart hayatından. Glisemik indeksi yüksek bir besin. Yani yedikten sonra fazladan insülin salgılanması sağlıyor ve bu da senin daha çabuk acıkmanı sağlıyor. Öğün atlıyorsun bu en büyük yanlış. Bir de kendini gün içinde aç bıraktığın için gece acıkıp kaçamak yapıyorsun. Eeee bunların neticesi de yaklaşık bir fazla 40 kilo demek. Spor için ne dedi diyetisyen? Sorsaydın özellikle.

Bence de tam dayaklık. 14. takım bu hafta kötüydü hatırladığım kadarıyla. İnşallah tam anlamıyla yapar da kurtulur kilolarından.

Menün çok kötü olmuş canım. Öğünlerin saati uygunsuz . Kola, noddle ve nutella yememen gereken şeyler. Birde şekeri azaltarak bırakamazsın. Birden bırakman lazım. Bir pet bardağa zamanında 6 şeker atan bir insan olarak tavsiye ediyorum bunu sana. Birden bire kes lütfen şekeri yoksa olmaz. Su içmek çok önemli. İçmeye çalış mutlaka.

En kısa zamanda başla lütfen canım sende farkındasın ne kadar önemli olduğunu. Sadece böbreklerin değil vücudunun her zerresine zarar veriyorsun su içmemekle.

Zaten onlarla diyet yapılmıyor canım. lady yeni başladığı için menülerini düzenlemeye çalışıyoruz. Unutma ki eğer kilo veremiyorsan mutlaka yanlış yaptığın bişeyler vardır. Biz fark edemiyoruz yanlışlarımızı ama anlattığında başka insanlar anlayabiliyorlar. Doğru yerdesin. Hoş geldin aramıza.

Bunlar takım kurallarımız. Okuduktan sonra senin için de uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

13.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Fatma' cım dünkü mesaj sayım 37. Dün sayamadım kusura bakma.

pekala hayırlı mübarek olsun 13.takım kuralları okudum ve kabul ediyorum günde en az beş mesaj yazarak sisteme dahil oluyorum...

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Pazartesi kayınvalidemler geliyor. Ayrıca pazartesi hastaneye yatışımı yaptırıp salı ameliyat olacağım. Bu sürede evdeyim zaten. Şimdi genel bir temizlik yapmam lazım. Ara ara uğramaya çalışırım. Gelemezsem merak etmeyin. Mutlu hafta sonları diliyorum hepinize.

Ayrıca bugün de mesaj sayıyoruz.

Pazar tatil günümüz, pazar mesaj saymıyoruz ama mümkünse eğer takıma uğramaya çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…