Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pekala hayırlı mübarek olsun 13.takım kuralları okudum ve kabul ediyorum günde en az beş mesaj yazarak sisteme dahil oluyorum...

O zaman yeniden hoş geldin canım aramıza. Sana kendimi tanıtayım hemen. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Çok yakın bir tarihte 33 yaşında olacağım. İki kız annesi çalışan bir ev hanımı olarak tanımlıyorum kendimi. Konya' da yaşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum diyomuşum .

Sende kendini bu şekilde tanıtırsan memnun olurum.

Takımla birlikte iki defa 80 li kilolardan 60 lı kilolar indin. Şuan 62,9 kiloyum. 61,8 kiloyla hamile kalmıştım ve şuan tam 1.1 kg var doğum öncesi kiloma ulaşmama.

İnşallah sende bizimle birlikte hedefine ulaşırsın. Bu arada boyunu, şuan ki kilonu ve hedef kilonu yazarsan eğer not alacağım.

merhaba ebru bende burcu aslen konyalıyım ailem de orda ben bursadayım
27 nyaşımdayım az bi zaman sonra 28 olacağım nasipse..
evliyim bir düşüğüm var kürtaj oldum..tekrar istiyoruz ama benim biraz kilo vermem lazım,hamile kalsam dahi kilo almamak için bir diyet uygulamak istiyorum..
masa başı çalışıyorum hareket olayı yok hayatımda yani ...
dukan diyetine başladım bana çok uygun olmadığından protein bazlı bir beslenme benimsedim..90 kiloydum 85,9 u zorluyordum geçen haftaya kadar ama tahminim 87 ye geri yükseldim bir haftadır bol çeşit yiyince..68 e düşmek istiyorum daha aşağısını hiç görmedim iri ve kemiklibir bedenim var kilomu göstermediğimi söylüyorlar ama tartılar ve kıyafet bedenleri yalan söylemez..

Boyun kaç canım?

Benim 5 kg sonraki hedefim ne olsa karar veremedim, künefe mi desem..:)
Menünün olan kısmı gayet güzel ama akşam yemeği nerde? Birde neden ödül verdin ki kendine?
ya evet yazarken farkettim aksam yemegi olmadıgını.. Kahvaltılık yicektim unutmusum, kahve muz fîlan olunca tok hissettim herhalde..
Ödül 3. Kacamaksız gunum içîn :)in

kızlar özellikle kalori sayanlarınız için FATSECRET programını telefonunuza yüklemenizi tavsiye ederim bir de su saymak istiyorsanız WATER YOUR BODY programını telefonunuza yükleyin...

Bana Ebru de Burcu' cum. Biz biraz samimi insanlarız takım olarak. Boyuna göre senin en az 60 lı kilolarda olman lazım. Hatta normalde boyun 10 aşağısını kabul ediyorum ama iri kemikliyim demişsin. Yani 52 olman biraz zor. Yarın sabah açken tartılıp kilonu buraya yazar mısın canım. Kesin kilo lazım bana.

Ama senin 5 kilo sonraki hedefinin künefe olabilmesi için 2,5 ayını tatlısın atlatman lazım. O nedenle kendine başka bir ödül ver lütfen. Uzun zamandan beri almak isteyip de alamadığın bişey var mı? Ya da zayıflayınca giymek istediğin bir kıyafet.

Ödülüne kızdım çünkü kaçamaksız olmana rağmen bu hafta çok az kilo verebildin. Haftaya senden iyi bir rakam istiyorum Tuba. Madem tatlı yasağın var bence en az 1 kilo verebilirsin. Spor salonu ne oldu senin? Gitmiyorsun sanırım artık.

Ayy ebruuuu, sen de acemiymişsin zamanında yaaaa, ay cok tatlıı:))

K
Daha ilk menümü bulamadım. Bulayım da yorumlayın bakalım. İlk menülerim çok kötüydü. Ben okurken bile çok komik geldi. O zaman ki kaptanımızın kulakları çınlasın. Bir gitti tam gitti. Keşke gelse yeniden. Ben onun ve takımın sayesinde verdim bunca kiloyu.

kızlar özellikle kalori sayanlarınız için FATSECRET programını telefonunuza yüklemenizi tavsiye ederim bir de su saymak istiyorsanız WATER YOUR BODY programını telefonunuza yükleyin...
Takım olarak ilk hedefimiz sağlıklı beslenmek canım. Zaten onu başardığımız zaman kilolarımız kendiliğinden gidiyor. Kalori saymaya çok sıcak bakmıyorum. Çünkü tam anlamıyla şu şu kadar kaloridir diye bişey yok. İçine kattığın her şey değiştiriyor kaloriyi. Kaba hesaplama olabilir ama asıl yapılması gereken sağlıklı beslenmek. Zaten dukanın protein kısmını benimsemişsin. Ben hem dukan hem karatay karıştırıp kendime göre bir yol izliyorum. Çokta işe yarıyor. Diyetisyene gittin mi, gitmediysen gitmeyi düşünüyor musun?

Bakın ilk kilo verdiğimde sadece haftadan haftaya tartılıyordum. En doğrusu o aslında. Hafta içi tartılınca arada bir insanın morali bozuluyor.

Kızlar kaptanınızın ilk menüsü. Günde üç fincan kahve ikisi üçü bir arada birisi ikisi bir arada, etiform bile var. Ekmekler havada uçuşuyor. Bu arada burada 82 li kilolardayım.

Ebrucuğum otelde tartılma imkanım var mı bilmiyorum bakarım ama olmadı perşembe dönüyoruz evimize nasip olursa dijital tartım var en geç cuma sabah aç karnına kilomu yazarım teşekkür ederim çok önceden vücut analizi yaptırdığımda kemik ağırlığım 49,4 kilo gelmişti nasıl ölçüyolar inan bilmiyorum bu kiloyu baz alarak 52-53 olmak gibi bir lüksüm yok öyle bir amacım da yok kıvrımlı vücudu seviyorum hafif balık etini bu sebeple minimum 65 idealim olsun

O zaman hiç tartılma canım. Evine gittikten sonra dediğin gibi cuma sabahı bildirim yap. Deneme süresi var zaten. Cuma günü yaptığın bildirim ilk bildirimin olacak zaten. O ölçülere inanma canım. Fotoğraflarına baktım. Hiçte öyle kemiklerin iri durmuyor. Hadi bakalım inşallah kurtul bütün kilolarından da öncesi sonrası yapalım birlikte. Ben yaptım. İzlemeye al beni profilimde fotoğraflarım var. Belki motivasyon olur sana. Hedefini 65 alalım o zaman şimdi. 65 e indiğinde zaten daha çok inmek isteyeceksin. Duruma göre aşağıya çekeriz. Karar senin yani.

deneme sürüşünü geçerim bağrıma 13,takım diye yazdırtırım ben ebrucuğum bu konuda azimliyim inşaallah izlemeye alıp fotolarına bakacağım şimdi ..

deneme sürüşünü geçerim bağrıma 13,takım diye yazdırtırım ben ebrucuğum bu konuda azimliyim inşaallah izlemeye alıp fotolarına bakacağım şimdi ..

İnşallah canım. Azimli insanları severim. Bende seni izlemeye aldım şimdi görebilirsin büyük ihtimal.

Burcucum hosgeldin bu arada, ben tuba 27 yasındayım, 2 kızım var , istanbuldayım
75 kilo ile basladım suan 66 civarıyım, hedefim 60, bu arada 2,5 aylık sekerli gıdalar tuketmeme maratonundayım:)
Tanıstıgımıza memnun oldum, aramıza hosgeldin

Kızlar bu saat olmuş hala gelmeyenler var. Lütfen biraz daha özen gösterelim takıma ve paylaşımlarımızı çoğaltalım. Bu hafta zor toparladık kendimizi bir daha o hallere düşmeyelim lütfen.

Canım diyorsun ki yani 2,5 ayda 5 kilodan fazla verirsin, öyle mi? Ozaman tamam tatlı ödülü istemiyorum, saclarımı boyatıcam ilk kez demiştim ama bunu erteledim 2015 de 10. Evlilik yıldonumunuz için çok guzel planlarım var, hatika fit bir vucut ve degişmiş saçlar:)
Spor salonuna bu yogunlugum arasında gidemiyorum, ama dun kafamda bi ampul belirdi ve dedim ki, esim sabah 7 de evden cıkıyor , ben de 6 dan 7ye kadar yuruyuse cıkabilirim, bayılıyorum sabah sporuna butun gun muhtesem dinç oluyor insan.. Bu hafta bunu denicemm insallah
kaptan ne kadar ekmek yiyormussun oyle, vay bee:) nerden nereye

Süper fikir bence saç boyatmak. Ayrıca yürüyüş işi daha süpür. Bende her gün 6 da kalkıyorum ama kızımı okula götürmek için. Bir hafta yürüdüm çok iyi geliyordu ama sonrasında işe yetişme problemi oldu bıraktım. Bundan sonra Ocak a kadar evdeyim inşallah. Bol bol yürürüm diye düşünüyorum Allahın izniyle. Bence sen yapabilirsin süper spor olur.

O daha düzeltilmiş menüm. Demiştim yaa 3,5 kilo vermiştim takımdan önce kendi başıma. O arada biraz düzeltmiştim. Diyet günlüğüm vardı defter şeklinde. Oradaki menüler tam bir felaket. Bir ara fotoğraf çeker eklerim.

Hatta o kadar ekmekle bile doymuyordum Tuba. Gerisini sen düşün artık. Diyetin ilk başlarında çok dolandım açım açım diye. Ama şimdi kuş kadar yiyip doyuyorum. Yani mideyi küçültüp büyütmek bizim elimizde.

Ne olacak benim bu halim kendimi hic iyi hissetmiyorum gecmedi su migren ne yerdeyim ne goktegecmisi teeek teeek okudum valla.ebru ne kadar benziyormusuz senle ya full kahve:)tamam kesin idolum sensin ben vakit buldukca gecmisini okurum senin.farkli bir yer burasi ya seviyorum 13.takimin sicakligini.
Ne yemek yiyebiliyorum ne spor yapabiliyorum nasil olacak bilmiyorum tum kontrolu basim ele gecirdi.yarina da toparlamazsam mecburen acillik olcagim.opuyorum kizlar sizi amann kendinize dikkat edin.

Kuzum bu kadar uzun sürmesi normal mi? Yarını bekleme şimdi git acile. İlaç alıyor musun?

Bende okuyorum vaktim olunca. Ne büyük değişim geçirmişim meğer. Şimdi daha iyi anlıyorum.

13. takım bambaşka dediğin gibi. Ben geldiğimde de öyleydi inşallah hep böyle devam edecek. Bir gün takımı tam anlamıyla emanet edeceğim biri çıktığında da emekliye ayrılırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…