Ebru tam sakinledi dedim cuma gunu mud. Yard. Bana verdiler stres stres stres tekrar azdi acimdan oluyorum bir lokma birsey atinca yine basliyor.genetik annem sagolsun tum hastaliklarini gecirmis bana suan onun migren seruveni cok kotu ilac igne kar etmiyor onun gibi olmak istemedigim icin ilaca bile yanasmiyorum bisey yemedigim surece fena degil basim bugunu kurtarirsam yarina biseyim kalmaz insallahhhh.Kuzum bu kadar uzun sürmesi normal mi? Yarını bekleme şimdi git acile. İlaç alıyor musun?
Bende okuyorum vaktim olunca. Ne büyük değişim geçirmişim meğer. Şimdi daha iyi anlıyorum.
13. takım bambaşka dediğin gibi. Ben geldiğimde de öyleydi inşallah hep böyle devam edecek. Bir gün takımı tam anlamıyla emanet edeceğim biri çıktığında da emekliye ayrılırım artık
Ebru tam sakinledi dedim cuma gunu mud. Yard. Bana verdiler stres stres stres tekrar azdi acimdan oluyorum bir lokma birsey atinca yine basliyor.genetik annem sagolsun tum hastaliklarini gecirmis bana suan onun migren seruveni cok kotu ilac igne kar etmiyor onun gibi olmak istemedigim icin ilaca bile yanasmiyorum bisey yemedigim surece fena degil basim bugunu kurtarirsam yarina biseyim kalmaz insallahhhh.
Hayirrrrrr biyere gitme sen en fit en azimli en caliskan en enerjik kaptan sensin kimse sen gibi olmaz.sen ideal kilona ulas sonra da spor yap, karnina six pack( 6 baklava:) ) yakisir:)
Selamunaleyküm güzel takimin güzel kaptani ve üyeleri.
Gecmisi oludum ama telefondan girdigim icin coklu alintiyi beceremedim.
seng (burcucum)
Sen dogru olduktan sonra etrafi daki insanlarin senu kötü yönde etkilemelerine izin verme ve mümkünse sana kendi iyi hissettiren insanlarla vakit gecirmeye calis.
Yilbasi olayi batil canim cok takma. Ben söylemesi ayip bir kere wcdeyien havai fisekler atilmaya baslamisti ama tüm yil wcde degildim
Ebrucum
Eskiye az bir göz attim nasil acemilikten profeyobellige gecmissin ve kilo konusunda ne gzl bir yol katetmissin hele o ekmeklere vedana hayran kaldim :)
Bu arada atladin sanirim tekrar sorayim, benim izine ayrildigim kilo kacti? Yada benim bakabilecegim bir yer varmi nasil bulabilirim?
mavera87
Canim ebrununda dedigi gibi künefe ödülpnden vazgecmen iyi olmus.
Ben cokca saclarimi boyattim ve stiliylede cokca oynadim cogu zaman kuaförümden memnun kalmadim ve artik ana rengime geri dönüyorum. En son sariydi ve koyu renge boyattim. Uzadikca kestiriyorum ana rengimw dönmek icin. Boyamalarada bagli baska nedenide var saclarim döküldü bu yüzden iyi kuaföre gitmeni tavsiye ederim. Ve önce sana yakisacak renkleri iyi belirlemeye dikkat et.
Sanirim sende örtülüsün. Bu rengi sana yakisan esarptan tespit etmen daha kolay olur :)
Bu arada 1. gün bile menüye dikkat etmek ertesi gün cok ise yatiyor ben dayanamam tartilirim ve sonucu cok begendim. Bu bana dahada cok gaz verdi bugün suyuma dikkat edicem.
2lt siseyi bitircem insallah.
Dün nettede aradtirdim günde 3-4lt su icerek zayiflayanlar. Bir nevi su bizi yaglardan arindiriyor. Bunu burcugncy bana ögretti aslinda ve gercekten ise yariyor suyunuzu önemseyin.
Insallah bu sefer diledigim kiloya düserim ve orada kalirim. Ne güzel 64kg olmustum yav halen inanamiyorum 10kg aldigima. Ama Allahin izniyle gidecekler insallah yine :)
Ne olacak benim bu halim kendimi hic iyi hissetmiyorum gecmedi su migren ne yerdeyim ne goktegecmisi teeek teeek okudum valla.ebru ne kadar benziyormusuz senle ya full kahve:)tamam kesin idolum sensin ben vakit buldukca gecmisini okurum senin.farkli bir yer burasi ya seviyorum 13.takimin sicakligini.
Ne yemek yiyebiliyorum ne spor yapabiliyorum nasil olacak bilmiyorum tum kontrolu basim ele gecirdi.yarina da toparlamazsam mecburen acillik olcagim.opuyorum kizlar sizi amann kendinize dikkat edin.
Kızlar bugun yandım ben yandııımmm
Kızımın salı gunku dogumgununu bugun kutlayalım dedik, pasta aldık, kardesim de tatlı yapıp getircek.. Ne yapıcam ben, nasıl dayanıcam tadına bile bakmadan. ? Esimde gitmiş çiğnkadayıf almıs bi de şeker getirmiş , canı cok kadayıf istemiş yaparmıymısım... Off , onu da yarınki misafirlerimize erteledik, bu haftasonunu bi atlatayım bi taraflarım şişmeden..
Bugünki dersten hiç bir şey anlamadım.. hocayı duymadım bile.. ilerleyen dersler nasıl olacak bakalım.. sadece hikaye okuduİyi dersler canım. Tüyolarından bize de verirsin artık. Kendine gelmene de çok sevindim. Biliyorsun ki hepimiz çok seviyoruz seni. İyi ki gelmişsin bizim takıma.
canım burcu değil ece :) o zaman yeni yıla spor salonunda spor yaparak girebilirimseng (burcucum)
Sen dogru olduktan sonra etrafi daki insanlarin senu kötü yönde etkilemelerine izin verme ve mümkünse sana kendi iyi hissettiren insanlarla vakit gecirmeye calis.
Yilbasi olayi batil canim cok takma. Ben söylemesi ayip bir kere wcdeyien havai fisekler atilmaya baslamisti ama tüm yil wcde degildim
canım unutma şimdiye kadar hep yediğimiz için şiştik.. bunu düşün yersem şişicem hemde daha uzun süre zorda kalıcam de onun yerine giymek istediğin elbiseleri düşün :)Kızlar bugun yandım ben yandııımmm
Kızımın salı gunku dogumgununu bugun kutlayalım dedik, pasta aldık, kardesim de tatlı yapıp getircek.. Ne yapıcam ben, nasıl dayanıcam tadına bile bakmadan. ? Esimde gitmiş çiğnkadayıf almıs bi de şeker getirmiş , canı cok kadayıf istemiş yaparmıymısım... Off , onu da yarınki misafirlerimize erteledik, bu haftasonunu bi atlatayım bi taraflarım şişmeden..
merhaba tubacım memnun oldum bende,hoşbulduk ,umarım birbirimize adapte oluruz..ben genelde bdv de bilinirim,bundan sonra kronik 13.takımcı olma fikrindeyim şöyle iki bilemedin 3 ayda bi 10 kilo verirsem sağlam gaza geleceğimBurcucum hosgeldin bu arada, ben tuba 27 yasındayım, 2 kızım var , istanbuldayım
75 kilo ile basladım suan 66 civarıyım, hedefim 60, bu arada 2,5 aylık sekerli gıdalar tuketmeme maratonundayım:)
Tanıstıgımıza memnun oldum, aramıza hosgeldin
İyi dersler canım. Tüyolarından bize de verirsin artık. Kendine gelmene de çok sevindim. Biliyorsun ki hepimiz çok seviyoruz seni. İyi ki gelmişsin bizim takıma.
Biz sana o yüzden çok az yiyorsun diyorduk. Senin yaptığın en büyük hata az yiyerek zayıflamaya çalışmak. Unutma az yiyerek zayıflanmaz. Zaten vücut açlık kıtlık alarmı veriyor kendini beklemeye depolamaya çekiyor. Az yedikçe kilo alıyorsun. Şu su içsem yarıyor diyen insanlar bunlardan aslında. Su kimseye kilo olarak yaramaz aksine çok içmek lazım. Diyetisyenin listesini buraya yazar mısın? Menülerini bende takip etmek istiyorum. Ama harfiyen uyman gerekli.
Patatesi çıkart hayatından. Glisemik indeksi yüksek bir besin. Yani yedikten sonra fazladan insülin salgılanması sağlıyor ve bu da senin daha çabuk acıkmanı sağlıyor. Öğün atlıyorsun bu en büyük yanlış. Bir de kendini gün içinde aç bıraktığın için gece acıkıp kaçamak yapıyorsun. Eeee bunların neticesi de yaklaşık bir fazla 40 kilo demek. Spor için ne dedi diyetisyen? Sorsaydın özellikle.
Bence de tam dayaklık. 14. takım bu hafta kötüydü hatırladığım kadarıyla. İnşallah tam anlamıyla yapar da kurtulur kilolarından.
Menün çok kötü olmuş canım. Öğünlerin saati uygunsuz . Kola, noddle ve nutella yememen gereken şeyler. Birde şekeri azaltarak bırakamazsın. Birden bırakman lazım. Bir pet bardağa zamanında 6 şeker atan bir insan olarak tavsiye ediyorum bunu sana. Birden bire kes lütfen şekeri yoksa olmaz. Su içmek çok önemli. İçmeye çalış mutlaka.
En kısa zamanda başla lütfen canım sende farkındasın ne kadar önemli olduğunu. Sadece böbreklerin değil vücudunun her zerresine zarar veriyorsun su içmemekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?