- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
canım aman yeme sırf ona inat yeme o öyle yaptığı için yeme.. odadakilerde her akşam çeşit çeşit kahve bisküvi çikolata cips ne varsa yiyorlar ekmek falan yiyorlar ama yemiyorum sırf onlar bak gördün mü yasak koyarsan böyle olur diyemesin diyeBakın şimdide gitmiş cips almış getirmiş nasıl yiyo görmeniz lazım insan esine destek olmazmi kizlar haksizmiyim
Direndim yemedim ama sinirkatsayısıni yükseltiyor insanın inada yapıyo sanki ama vazgecmicem zafer benim olacakcanım aman yeme sırf ona inat yeme o öyle yaptığı için yeme.. odadakilerde her akşam çeşit çeşit kahve bisküvi çikolata cips ne varsa yiyorlar ekmek falan yiyorlar ama yemiyorum sırf onlar bak gördün mü yasak koyarsan böyle olur diyemesin diye
evet canım zafer bizim :) hep bizim :)Direndim yemedim ama sinirkatsayısıni yükseltiyor insanın inada yapıyo sanki ama vazgecmicem zafer benim olacak
O kadar da güzel anlatmışsın ki 2 kez tebrik ediyorum canım..Veeee tubayıııııı kocaaamaannnn alkıslarrlaaaaa sahneye cagırıyoruuuzzz
Şak şak şak şak şak şak şak şak şak şak
-edendim onca sevdiğiniz pasta ve tatlıya nasıl dayanabildiniz? O muhtesem gorunen tatlı ve pastadan hiç mi canınız cekmedi?? Merak içerisindeyiz...
Ben : öhöm öhöm, yani ne yalan soyliyyim kendimle gurur duydum bu aksam.. Cocuklara yedirdiktem sonra elime bulasan çikolata soslarını peceteye silip yıkarken de ne kadar guclu oldugumu hissettim.. Herkes tatlı tabaklarına gomulmuslen gidip kendime muhtesem bi kahve yaptım ve karnımı onunla doldurdum.. Harika hissediyorummmmm:))
nasıl bir etkisi olduğunu bildiğimden söyleyeceklerim varsa bile es geçicem canım afiyet olsun :) çok güzelBugunku menum
Sabah 10:30
2 yumurta yagda
1,5 ceviz
Salatalık
Peynir zetyin
Oğlen 15:00
1 tabak kadar iç pilav (pirinç malesef ama ben bugunun tek kaçamagının o olmasına gobek atıyorum suan)
Sarma yaptım da bi yandan da iç pilavından yedim, :))
Aksam 20:00
1 servis kasıgı karakız koftesi (ince bulgurdan)
1 servis kasıgı erişte
1 kupa neskafe sutlu sekersiz
2,5 litre su
Cok sagol canım, suanda pastanın yarıdan fazlası dolapta, ama umrumda değil:)nasıl bir etkisi olduğunu bildiğimden söyleyeceklerim varsa bile es geçicem canım afiyet olsun :) çok güzel
oh mis :) bizim çok güzel elbiselerimiz var pasta da neymiş :) herkesin şaşkın hatta kıskanç bakışları karşısında tadacağımız haz var daha ne olsun.Cok sagol canım, suanda pastanın yarıdan fazlası dolapta, ama umrumda değil:)
Nedir bizim bu kocalarimizdan cektigimizZehracım öyle bi koca da bende var... Diyorum ya gitmiş kadayıf getirmiş pişireyim diye, ve ben bayılırım, dusunsene yapıcam bi guzel ve agzıma bile surmicem, cin işkencesi degil de ne...
Harika bi degişim gercekten kaptan, kocaman tebrikler:)Hatta o kadar ekmekle bile doymuyordum Tuba. Gerisini sen düşün artık. Diyetin ilk başlarında çok dolandım açım açım diye. Ama şimdi kuş kadar yiyip doyuyorum. Yani mideyi küçültüp büyütmek bizim elimizde.
Fatmacım menun iyi olmus bence.. Afiyet olsunDünkü menümü:
09:00
1 kase yoğurt
3 avuç dolusu yaban mersini
1 dlm ekmek
13:30
1 porsiyon haşlanmış tavuk
60 g zeytinyağlı brokoli
1 dlm ekmek
1 elma
20:00
1 porsiyon haşlanmış tavuk
60 g zeytinyağlı brokoli
1 dlm ekmek
1 armut
malesef su 1,5 lt. Buzdolabı koşuşturması içinde yemek yemeye zor vakit buldum. Bu buzdolabı işi hiç iyi olmadı. Durduk yere yeni masraf ki fiyatları çok yüksek; içinde de bir sürü et, köfte, yazdan yaptığım sebze falan vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?