Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bakın şimdide gitmiş cips almış getirmiş nasıl yiyo görmeniz lazım insan esine destek olmazmi kizlar haksizmiyim
canım aman yeme sırf ona inat yeme o öyle yaptığı için yeme.. odadakilerde her akşam çeşit çeşit kahve bisküvi çikolata cips ne varsa yiyorlar ekmek falan yiyorlar ama yemiyorum sırf onlar bak gördün mü yasak koyarsan böyle olur diyemesin diye

Direndim yemedim ama sinirkatsayısıni yükseltiyor insanın inada yapıyo sanki ama vazgecmicem zafer benim olacak

Veeee tubayıııııı kocaaamaannnn alkıslarrlaaaaa sahneye cagırıyoruuuzzz

Şak şak şak şak şak şak şak şak şak şak

-edendim onca sevdiğiniz pasta ve tatlıya nasıl dayanabildiniz? O muhtesem gorunen tatlı ve pastadan hiç mi canınız cekmedi?? Merak içerisindeyiz...

Ben : öhöm öhöm, yani ne yalan soyliyyim kendimle gurur duydum bu aksam.. Cocuklara yedirdiktem sonra elime bulasan çikolata soslarını peceteye silip yıkarken de ne kadar guclu oldugumu hissettim.. Herkes tatlı tabaklarına gomulmuslen gidip kendime muhtesem bi kahve yaptım ve karnımı onunla doldurdum.. Harika hissediyorummmmm:))

Zehracım öyle bi koca da bende var... Diyorum ya gitmiş kadayıf getirmiş pişireyim diye, ve ben bayılırım, dusunsene yapıcam bi guzel ve agzıma bile surmicem, cin işkencesi degil de ne...

Bugunku menum

Sabah 10:30
2 yumurta yagda
1,5 ceviz
Salatalık
Peynir zetyin

Oğlen 15:00
1 tabak kadar iç pilav (pirinç malesef ama ben bugunun tek kaçamagının o olmasına gobek atıyorum suan)
Sarma yaptım da bi yandan da iç pilavından yedim, :))

Aksam 20:00
1 servis kasıgı karakız koftesi (ince bulgurdan)
1 servis kasıgı erişte

1 kupa neskafe sutlu sekersiz

2,5 litre su

O kadar da güzel anlatmışsın ki 2 kez tebrik ediyorum canım.. Bravvoooooooo

nasıl bir etkisi olduğunu bildiğimden söyleyeceklerim varsa bile es geçicem canım afiyet olsun :) çok güzel

Cok sagol canım, suanda pastanın yarıdan fazlası dolapta, ama umrumda değil:)
oh mis :) bizim çok güzel elbiselerimiz var pasta da neymiş :) herkesin şaşkın hatta kıskanç bakışları karşısında tadacağımız haz var daha ne olsun. öbürleri hemencik gelip geçer ama gıcık bir arkadaşın kıskanç bakışları unutlmaz

Bugünkü menum u yazayım
sabah 1 yumurta 2 dilim peynir
2 dilim kepek ekmek yarım kase yogurt
öğlen 2 gibi 2 kaşık fasulye yemegi
1 kase dövme corbasi
1 porsiyon salata 2 bardak ayran
3 köfte 1tane elmalı pasta
aakşam 1 dolma 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt
ara öğün 1 elma 1 bardak ayran
yürüyüş yapamadım
not bugün diyete uyanmadim yarın listeye göre başlicam

Arkadas lar böyle geç saate kadar uyumuyorum saBahta geç kalkiyorum bunuda bir düzene koymak gerekiyo
sizi seviyorum iyi geceler

Ebrucum tesekkür ederim.
Izine ayrildiktan sonra 64kg'ma düsmüstüm hizla ama saglikla degil fena hasta olmustum.
Bu arda gecmis olsun, Allah acil sifalar versin. Neyin var sali günü ameliyat olacaksin?

Ece'cim özür dilerim gecmisi olurken seng burcu olarak aklimda kaldi.

mavera87 tebrik ederim seni benimde bugün benzer sey basima geldi ama ben antep fistigi ve az meyve ile atlattim. Gerci vakit gecti ama hamur isi ve tatlilardan uzak durmak icin yaptim, bahanem var accik :)

Günaydın kızlar, dün hiç gelemedim. Buzdolabımız bozulmuş. Birsürü para istediler tamir ettirmek için. Yenisini alacağız herhalde. Dondurucuda bisürü yiyecek vardı. Ne kadar önemliymiş bu cihaz. Çok moralim bozuldu. Bu işi bugün halletmem lazım

Dünkü menümü:
09:00
1 kase yoğurt
3 avuç dolusu yaban mersini
1 dlm ekmek

13:30
1 porsiyon haşlanmış tavuk
60 g zeytinyağlı brokoli
1 dlm ekmek
1 elma

20:00
1 porsiyon haşlanmış tavuk
60 g zeytinyağlı brokoli
1 dlm ekmek
1 armut

malesef su 1,5 lt. Buzdolabı koşuşturması içinde yemek yemeye zor vakit buldum. Bu buzdolabı işi hiç iyi olmadı. Durduk yere yeni masraf ki fiyatları çok yüksek; içinde de bir sürü et, köfte, yazdan yaptığım sebze falan vardı.

Fatmacım çok kötü ollmuş ya, kolay gelsin, kurtarabildin mi buzlıktakileri? Bizim komşunun da bozulmuştu da bana getirmişti benim buzluga koymustuk..
Kolay gelsin tekrar

Harika bi degişim gercekten kaptan, kocaman tebrikler:)
Fatmacım menun iyi olmus bence.. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…