merhaba canım hoşgeldin kaptanımız gelince ilgilenecektir seninle :)merhaba banada yer varmi aranızda acep :)
kolay gelsin canımGünaydın kızlar, dün hiç gelemedim. Buzdolabımız bozulmuş. Birsürü para istediler tamir ettirmek için.Yenisini alacağız herhalde. Dondurucuda bisürü yiyecek vardı. Ne kadar önemliymiş bu cihaz. Çok moralim bozuldu. Bu işi bugün halletmem lazım
günaydın canım :) yataktan çıkmadım daha bugün ders haricinde tembelliik günü ilan ettimHerkese merhaba güzel bir pazar günü keyifler nasil arkadaslar
Oh iyi yapmissin Ben çok iyiyim bugün evde dinlenicem en sevdiğim gün pazar ama çabuk bitiyo keşke pazargününden ikitane olsa yada saati daha fazla olsagünaydın canım :) yataktan çıkmadım daha bugün ders haricinde tembelliik günü ilan ettimkeyfim fena değil ama saçma bir boşluk hissediyorum niyeyse.. sen nasılsın
keşke canım ya gerçi yeri geliyor pazar günü de yoğun oluyor..Oh iyi yapmissin Ben çok iyiyim bugün evde dinlenicem en sevdiğim gün pazar ama çabuk bitiyo keşke pazargününden ikitane olsa yada saati daha fazla olsa
Benim misafirim var bugun canım, hazırlık yapıyorum.. Ohh miss keyfini yapmıssın, şimdi calışma zamanı bencede:)kızlaar kızlar nerdesiniz yahuu :) gazete bulmaca keyfimi yaptım yine uykum geldiama biraz ders çalışıcam.. kimseler yok yine hayırdır
kızlaar kızlar nerdesiniz yahuu :) gazete bulmaca keyfimi yaptım yine uykum geldiama biraz ders çalışıcam.. kimseler yok yine hayırdır
Geçmiş olsun canim Allah şifa versinKızlar selam..anneannem ameliyat oldu bugün sabahtan beri hastanedeydim uğrayamadım..inşallah haftasonunuz iyi geçiyodur bu güzel havada..
geçmiş olsun canım, Rabbim hayırlısıyla şifa versin inşallahKızlar selam..anneannem ameliyat oldu bugün sabahtan beri hastanedeydim uğrayamadım..inşallah haftasonunuz iyi geçiyodur bu güzel havada..
oh maşallah sana :)Selammm kizlarrr enerjimi topladim nihayet migren kacti gitti yarin is yerinde gerilmezsem topladim sayilir:)
Dun kendimi biraz iyi hiasedince banyoyu temizledim 4 saat boyunca tirnaklarimla kazidim desem yeridir parill parilll parliyor spor yapinca bukadar agrimiyor suan heryerimde agri hissediyorum spor yerine her gun evin bi yerine mi girissem ya:)
Bugunde evi soyle bir genel temizligini yapayim isim tamamdir.insallah gelecek haftasonuna uniden arkadaslarim gelecek ilk kez geliyorlar evime ve ben coook ozledim onlari.moral motivasyon tavan yapar bayadir evden disari cikmiyorum accayip bunaldim.
Ebrucum şimdi hangi duygularla okuyorsundur a mesajları bilmiyorum ama ben de tatmak istiyorum o duyguları :)Bunlar ilk mesajlarımdan özellikle ilk mesaja bakar mısınız? O zaman takımın en kilolusu benmişim. Vayy beeee
Bazen sırf yalnız kalmamak için istemediğimiz insanlarla birlikte olmak durumumda kalıyoruz Ece, o nedenle yalnız kalmaktansa onlarla birlikte geçirmen daha iyi. Diyette olduğum için yemek olayına katılmamayım desen sorun olmaz bence.o kadar duygulandım ki okuyunca :) huzur serptin içime sağol.. sizlerin yanımda olduğunu da bilmesem ne yapardım bilemem.. elimden geldiğince yüz vermiyorum artık canım.. ama benim aklımı kurcalayan bir şey var aslında çok saçma ama takıldı yine de .. önümüz yılbaşı o gece ailemle olamayacam gerçi onlarla olsamda pek bir şey olmuyor. Kızlar dışarıdan gelecek 2 arkadaşta dahil olmak üzere odada eğlenelim diyorlar ama hem dışlanacağımı biliyorum hem de para toplama olayı olacak.. görmemiş gibi alınıcak bir sürü şey e bende o gece kendime izin versem bile eskisi gibi yiyemem midem almaz en kötü ihtimalle kaldı ki ben taviz veremem .. ama odadan gidersem tek kalıcam üstüne üstlük trip yapıcaklar gittim diye ne yapayım bilemedim.. bir de çok inanmamakla beraber o günkü aktivitemi etkileyen bir söylem var: "yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle olur" bi türlü silemedim aklımdan ne yapayım bilemedim
canım o sayfaya gittim bende bir kaç sayfayı okudum eski tanıdık isimleri görmekte ayrıca iyi geldi ne günlerdi bee
gece yemeği hiç olmamış Fatma.Menümü yazayım
sabah 2 dilim peynir bir dilim ekmek 1 patetes haşlama bir bardak çay
öğlen çok yoğundum fırsatım olmadı
akşam 1 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt greyfurt
gece kaçamağı 1 kase yağsız tuzsuz makarna biliyorum yanlış ama çok canım çekti bu son merak etmeyin
spor yapamadım suyuda çok içeme dim malesef ama yarın diyet listemde geliyorum herkese iyi geceler tatlı ruyalar
Saol tuba. Bir kısmını götürdüm ama şuan herkesinki dolu. O kadar emeğe mi yanayım, maddi kaybıma mı yanayım bilmiyorum.Fatmacım çok kötü ollmuş ya, kolay gelsin, kurtarabildin mi buzlıktakileri? Bizim komşunun da bozulmuştu da bana getirmişti benim buzluga koymustuk..
Kolay gelsin tekrar
Canım şimdi okuyabildiğim için msjını öneride bulunup sana yardımcı olamadım. ÜzgünümKızlar ya bu aksamki misafirlerimiz için balık olucak menude.. Yanına ne yapılır? Biraz hamsi biraz çinekop olucak.. Bana akıl verin ne yapılır balıgın yanına?
geçmiş olsun.Kızlar selam..anneannem ameliyat oldu bugün sabahtan beri hastanedeydim uğrayamadım..inşallah haftasonunuz iyi geçiyodur bu güzel havada..
Süpersin Funda, yarın olumsuz birşey olursa da umursama artık. Zaten iş hayatında başarılı olmanın ilk kurallarından biri; hiç kimseyi umursamayacaksın, asla atıp tutmayacasın, olayları o anda unutacaksın.Selammm kizlarrr enerjimi topladim nihayet migren kacti gitti yarin is yerinde gerilmezsem topladim sayilir:)
Dun kendimi biraz iyi hiasedince banyoyu temizledim 4 saat boyunca tirnaklarimla kazidim desem yeridir parill parilll parliyor spor yapinca bukadar agrimiyor suan heryerimde agri hissediyorum spor yerine her gun evin bi yerine mi girissem ya:)
Bugunde evi soyle bir genel temizligini yapayim isim tamamdir.insallah gelecek haftasonuna uniden arkadaslarim gelecek ilk kez geliyorlar evime ve ben coook ozledim onlari.moral motivasyon tavan yapar bayadir evden disari cikmiyorum accayip bunaldim.
günün sonunda mutsuz olduktan sonra bir farkı olmayacak gerçi ama şimdilik yemek olayına girmeden onlarla geçiricem sanırımBazen sırf yalnız kalmamak için istemediğimiz insanlarla birlikte olmak durumumda kalıyoruz Ece, o nedenle yalnız kalmaktansa onlarla birlikte geçirmen daha iyi. Diyette olduğum için yemek olayına katılmamayım desen sorun olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?