Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ya bu aksamki misafirlerimiz için balık olucak menude.. Yanına ne yapılır? Biraz hamsi biraz çinekop olucak.. Bana akıl verin ne yapılır balıgın yanına?

merhaba banada yer varmi aranızda acep :)
merhaba canım hoşgeldin kaptanımız gelince ilgilenecektir seninle :)
kolay gelsin canım

günaydın canım :) yataktan çıkmadım daha bugün ders haricinde tembelliik günü ilan ettim keyfim fena değil ama saçma bir boşluk hissediyorum niyeyse.. sen nasılsın
Oh iyi yapmissin Ben çok iyiyim bugün evde dinlenicem en sevdiğim gün pazar ama çabuk bitiyo keşke pazargününden ikitane olsa yada saati daha fazla olsa

kızlaar kızlar nerdesiniz yahuu :) gazete bulmaca keyfimi yaptım yine uykum geldi ama biraz ders çalışıcam.. kimseler yok yine hayırdır

kızlaar kızlar nerdesiniz yahuu :) gazete bulmaca keyfimi yaptım yine uykum geldi ama biraz ders çalışıcam.. kimseler yok yine hayırdır
Benim misafirim var bugun canım, hazırlık yapıyorum.. Ohh miss keyfini yapmıssın, şimdi calışma zamanı bencede:)

Kızlar selam..anneannem ameliyat oldu bugün sabahtan beri hastanedeydim uğrayamadım..inşallah haftasonunuz iyi geçiyodur bu güzel havada..

Selammm kizlarrr enerjimi topladim nihayet migren kacti gitti yarin is yerinde gerilmezsem topladim sayilir:)
Dun kendimi biraz iyi hiasedince banyoyu temizledim 4 saat boyunca tirnaklarimla kazidim desem yeridir parill parilll parliyor spor yapinca bukadar agrimiyor suan heryerimde agri hissediyorum spor yerine her gun evin bi yerine mi girissem ya:)
Bugunde evi soyle bir genel temizligini yapayim isim tamamdir.insallah gelecek haftasonuna uniden arkadaslarim gelecek ilk kez geliyorlar evime ve ben coook ozledim onlari.moral motivasyon tavan yapar bayadir evden disari cikmiyorum accayip bunaldim.

Kızlar selam..anneannem ameliyat oldu bugün sabahtan beri hastanedeydim uğrayamadım..inşallah haftasonunuz iyi geçiyodur bu güzel havada..
geçmiş olsun canım, Rabbim hayırlısıyla şifa versin inşallah
oh maşallah sana :)

selam hanımlar gününüz güzel geçmiştir umarım,
sabah bol maydonoz dereotu,haşlanmış yumurta beyazı şekersiz çay yedim içtim..
öğlen yemedim malum afyondayız oteldeyiz canımız istemedi..
2,5 saat kadar yüzdüm..
akşama da hafif bir şeyler atıştırırım muhtemelen..

bu arada bende profilimde 13.takım yazsın istiyorum...kendimi böyle daha çok gaza getirebilirim

Bunlar ilk mesajlarımdan özellikle ilk mesaja bakar mısınız? O zaman takımın en kilolusu benmişim. Vayy beeee
Ebrucum şimdi hangi duygularla okuyorsundur a mesajları bilmiyorum ama ben de tatmak istiyorum o duyguları :)

Bazen sırf yalnız kalmamak için istemediğimiz insanlarla birlikte olmak durumumda kalıyoruz Ece, o nedenle yalnız kalmaktansa onlarla birlikte geçirmen daha iyi. Diyette olduğum için yemek olayına katılmamayım desen sorun olmaz bence.

gece yemeği hiç olmamış Fatma.

Fatmacım çok kötü ollmuş ya, kolay gelsin, kurtarabildin mi buzlıktakileri? Bizim komşunun da bozulmuştu da bana getirmişti benim buzluga koymustuk..
Kolay gelsin tekrar
Saol tuba. Bir kısmını götürdüm ama şuan herkesinki dolu. O kadar emeğe mi yanayım, maddi kaybıma mı yanayım bilmiyorum.

Kızlar ya bu aksamki misafirlerimiz için balık olucak menude.. Yanına ne yapılır? Biraz hamsi biraz çinekop olucak.. Bana akıl verin ne yapılır balıgın yanına?
Canım şimdi okuyabildiğim için msjını öneride bulunup sana yardımcı olamadım. Üzgünüm

geçmiş olsun.

Süpersin Funda, yarın olumsuz birşey olursa da umursama artık. Zaten iş hayatında başarılı olmanın ilk kurallarından biri; hiç kimseyi umursamayacaksın, asla atıp tutmayacasın, olayları o anda unutacaksın.

Eve yorgun argın bitmiş birşekilde geldim. Çok kötü beslendim, kaçamak yapmadım ama buzdolabı araştırma süreci içinde yemek yiyecek ortam olmadı, o nedenle çok aç bıraktım kendimi akşam da saldırdım. Sonunda buzdolabını aldım. Yarın bir aksilik olmazsa getirecekler. Bugün de heryerde deli gibi trafik var, tam anlamıyla bittim. Kafamı taşıyamıyorum şuan.

bugünkü menüm

10:00
1 kase yoğurt
2 dlm ekmek
(kahvaltıyı dışarda yaptık, ama yiyebileceğim yalnızca yoğurt ve ekmek vardı, o nedenle hafif bir kahvaltı oldu. herkes yerken ben öyle yalnızca yoğurt yiyince inanılmaz havalı oldu, ooo ne kadar iradelisin diye övgüler aldım )

18:00
1 tabak kavrulmuş et
2 tabak beşamel soslu karnabahar
3 dlm ekmek
1 kivi
daha ne olsun?

1 lt su. 2 gündür su içemiyorum, su içerken midemde bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor. Nedenini anlayamadım. Ama yatmadan 1 lt daha içerim.

Spor yaptım çok yoruldum yürüyüş yaparken hiç kendimi incitmiyormusum meğerse herleri dökülüyor oy oy

günün sonunda mutsuz olduktan sonra bir farkı olmayacak gerçi ama şimdilik yemek olayına girmeden onlarla geçiricem sanırım

bugünkü menüm:
11.30: 3 dl salatalık, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 dl kepekli ekmek, 1 dl domates
18.00: yr kase yoğurt çorbası, 1 tabak kapuska yemeği, 1 kase yoğurt
2 lt su, 30 dk yürüyüş, 50 mekik

Menümü yazayım
sabah kahvaltıda 1 yumurta 2 dilim peynir
2 dilim kepek ekmek 1 kupa cay

Ara öğün yarım muz 2 kaşık yoğurt
öğlen mercimek çorbası 2 köfte salata 2 dilim kepek ekmegi

Aksam büyük tabak salata 2 dilim kepek ekmek 1 kase yogurt 1 kase çorba 8 kaşık fasulye

Ara öğün 2 ceviz 1 elma
bir dünya yemek yedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…