Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelmeye yüzüm yok yemin ederim.
İki gündür eve 23:30 da geliyordum, cuma tartıldım ama giremedim. Zaten listede de değildim. 78.3, yani bir önceki tartıldığım zaman ile aynı çıktım. İlk zamanlarda eve yürüyerek geliyordum, yine mi öyle yapsam acaba? Ama o zamanlar 30 dakikada yürüyordum. Sabahları vakitten kar etmek için koşa koşa kondüsyon kazanmışım herhalde, 20 dakikada geldim dünkü yolu. Üstelik 11 saatlik ayakta çalışmanın üzerine ve yolum da yokuş. Yani yürüsem bile eskisi kadar etkisi olur mu bilmiyorum.

Bu arada bugünkü menüm

10:00
3 ince dilim (uno) tahıllı ekmek
kahvaltılık sos (ince ince dilimlerin üzerine)
1 muz

17:00
1 tabak pilav üstü nohut+kuru fasulye+ salata

21:00 (lanet şansıma bakınki evde de aynı menü)
3-4 kaşık pilav
2-3 kaşık nohut
3 dilim domates

Kızlar selam..anneannem ameliyat oldu bugün sabahtan beri hastanedeydim uğrayamadım..inşallah haftasonunuz iyi geçiyodur bu güzel havada..

Geçmiş olsun.

O kadar sıkma kendini, hiç değilse yarım saat yürümeye çık. Arkadaşlarınla da şimdiden iyi eğlenceler. :)

Ebru bisküvin bile var menünde.
İnanmıyorum ya, nerden nereye...

Harikasın Tubacım.
Hiç panik olmaya gerek yokmuş demek ki. :)

-----------

Ebru geçmişte paylaşılan güzel yazıları tekrar paylaşmış, eline sağlık. :)

Bence en güzel iştah kesen yöntem diş fırçalamak. Kesinlikle benim için 1 numara o.

----------

Gelseniz de konuşsak, böyle mesaj sayısı yükseltmeye çalışıyormuşum gibi oldu, hep alt alta ben varım.
Artık sizi bekliyorum kızlar. Böyle on bir buçuklarda gelmediğim sürece her gün gireceğim takıma.

Yürüyüşü azalttım 20 dakika tempolu yürüyüş 20 dakikada diyetisyenin tavsiye ettiği video eşliğinde spor yaptım çok yoruldum cok

Kizlar bugün az yedim ve mevlit vardi etin yaninda pilav yemedimmm kendimi kutluyorum ama cok aciktim suan fakat gec oldugu icin yememek icin direniyorum.
Basaricam insallah.
Dün 2 kisi bana kilo almissin görüsmeyeli dedi bu beni kilo verme konusunda dahada atesledi :)
Insallah kilo vercem bu arada bugün suyum dünkinden daha iyi ama henüz az. Yatana kadar biraz daha icecegim insallah. Zaten cok gec yatip gec kalkiyorum icerim yani :)

Dilarasahra anneannene gecmis olsun. Allah sifalar versin.

Cok gec yatip gec kalktigim icin kahvaltimi gec yapiyorum artik.

12:00
1 kase nesfit tarzi bisey ve az yagli süt

17:00
4-5 yemek kasigi az yagli et kavurmasi
Yagsiz salata
1 kutu ayran
1 tk tavuk gögsü
1 tk irmik helva
1 su bardaginin 5de 1i kadar mevlit serbeti

Suyum 1lt civari ama daha icicem.
Kacamak var ama eve yürüyerek geldim erittim sanirim

Fundacım bu koşuşturmanın dışında iyi misin?

Merhaba kızlar
Bendeniz Ceco34, 8.ci takımda kilo verme çabasında olan biriyim
Maalesef bu hafta belirlediğim hedefime sabit kalarak ulaşamadım
Bu hafta Kilo verememim sebepleri maalesef çok fazla yoğunluk yüzünden stres yapmış olmam ( stresli olduğum zamanlar maalesef tartı inatlaşıyor benimle ) tabi birde bir başka sebebi suyu yeterince içmememdi
Hatamın farkındayım ve sizlerinde huzurunuzda takımımdan özür diliyor ve şu andan itibaren çok daha dikkatli davranıp hedefimi tutturmak adına elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum

Herkesin sağlıklı şekilde zayıflayıp hedefine ulaşmasını diliyorum

Ebru buldum geçmişteki listelerini maşallah. Benim de bunu yapmam lazım ama 2-3 ay sonra sıkılıyorum. Buna çözüm bulmam kazım. Aynı tempoda 7-8 ay gidemiyorum. Azıcık rahatlayınca da mehter gibi 2 ileri bir geri olduğu için azıcık yol almış oluyorum.

Zeynepcim yaa kolay gelsin, çalısmak boylr zamanlarda beni biraz urkutuyor, ben rahatlıgı severim.. Ama bakalım , belkide seneye meslektasın olurum:)

Tubacım çalışmak çok güzel. Benim küçük kızım çok huysuz o yüzden bir kaç yıl zorlanıcağım. O da büğüyünce çok daha kolay olur.

Fatmacım menüne bayıldım. Çok güzel.
Buzdolabı konusunda da yenisine sağlık diyeceksin. Buzdolabı olmadan hayat zor evde.

Kızlar selam..anneannem ameliyat oldu bugün sabahtan beri hastanedeydim uğrayamadım..inşallah haftasonunuz iyi geçiyodur bu güzel havada..

Dilaracım çok geçmiş olsun anneannecine.

Funda benim eve de gel de spor yap kuzum sen. Hafta sonu sürdklj gezdim. Hafta içind kaldı işlerim. Bu hafta içi bol bkl tdmizlik yapıcağım.

günaydınlarrrrr................................

3-4 kaşıkla başlarda doyulmuyor fatmacım.haklısın.masadakiler hapur hupur yemek yerlerken 2 lokmalık tabağa baktıkça sinir basıyordu beni..mesela evdekilere karnıyarık yapmıştım birgün, o kadar canım çekti ama yarım karnıyarıkla ne kadar doyulur.80 kiloyum o zamanlar.kalori sepetinin başına oturdum , tek tek hesaplayarak kendime karnıyarık hazırladım.3 patlıcanı 2 biberi közledim.100 gram kadar yağsız kıymayla 2 domates 1 soğan istediğim kadar baharat kısık ateşte pişirdim.patlıcanları bu içle doldurdum.yanına da iki biberi koydum.salçalı suyla fırınladım.şu küçük yuvarlak borcam dolusu karnıyarık yemeğim vardı ve sadece 170 kaloriydi.yanına da koca bardak ayranrakamları bile unutmamışım

sıkı diyet yaptığım zamanlarda pek içmiyordum onları.ama şimdi içiyorum.onlardan almıştım tadı da fena değildi

geçmiş olsun canım yaaa..aman dikkat et kendine

Kimseler gelmemiş.. kızlar benim moralim çok bozuk yine.. ben niye bu kadar yabaniyim.. neden bi tek aykırı davranan çekilmez olan benim

seni anlamayarak ve dışlayarak bence onlar yabani davranıyorlar ececim.boşver hepsini

biz neyi nasıl yaparsak öyle olmaz ece, Allah neyi, nasıl dilerse öyle olur canım.O yaratır ve yarattığına yol çizer, takip eder.."Yarabbi şu insanların şerrinden Sana sığınıyorum,beni onlara dost eyle" diye dua et canım.inşallah kabul olur da huzur bulursun.

Diyetisyene gittim beni baya bilinçlendirdi
Liste bana fazla geldi ama mecburen uyucaz inş vereyim derken kilo almam

listeyi yazabilir misin canım.biz de faydalanalım

pekala hayırlı mübarek olsun 13.takım kuralları okudum ve kabul ediyorum günde en az beş mesaj yazarak sisteme dahil oluyorum...

hoşgeldin canım.ben gülnihal.denizlide yaşıyorum.çalışıyorum.umarım kolayca istediğin kiloyu verirsin

şimdiden geçmiş olsun ebrucum.ameliyatın inşallah kolay geçer canım.

Bakın şimdide gitmiş cips almış getirmiş nasıl yiyo görmeniz lazım insan esine destek olmazmi kizlar haksizmiyim

benim eşim de ben diyete başlayınca gizli diyet yapar.canı istemiyordur zaten, yemezsonra da bak sen diyet yapıyorsun ama ben yiyip içtim verdim der

hoşgeldin canım.ben gülnihal.ben de 1. takımdan mezun olmuştum.yine buralardayım

geçmiş olsun dilaracım.

eski arkadaşlar...harika moral olur sana fundacım.

afiyet olsun canım.aman listenin dışına çıkma.en önemli hatalardan biri bunlar bana fazla birazını yemeyeyim düşüncesi...bi diğeri de bu yazılan yok onun yerine şunu yiyivereyim nolcakbu arada bunlar itiraflarımben yaptım sen yapma....

kızlar listeyi bi gönderin bana ..şu tatil bi biteydi şiştiğimi hissediyorum adet olacam onunda etkisi var günde iki üç saatte yüzüyorum gerçi eve döndüğümde tartıldığımda ne çıkacak meraklar içindeyim
bu arada yeni gördüm merhaba gülnihalciğim bende burcu memnun oldum

Son düzenleme:
Günaydınlarrrrrrrr
Güzel bir hafta geçirmeniz dileyiğle

günaydın canım.nasılsın?

dün oruç tutmadım.arkadaşlarla günümüz vardı.sabahtan itibaren kaçamaklı bir gün oldu
dünkü menüm............
sabah 11:
2 pişi
peynir
reçel
domates,salatalık,maydanoz
zeytin
(miktar veremiyorum)
öğle 2:
yarım kase keşkek
bir kase aşure
akşam 6:
2 kaşık erişte
ara :
patlamış mısır
kestane
çay

merhaba burcu.hangi listeyi gönderelim canım

bugünkü menüm:
11.30: 3 dl salatalık, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 dl kepekli ekmek, 1 dl domates
18.00: yr kase yoğurt çorbası, 1 tabak kapuska yemeği, 1 kase yoğurt
2 lt su, 30 dk yürüyüş, 50 mekik

canım sen öğlen neden birşey yemiyorsun?

canım ne güzel menün afiyet olsun..

Günaydınlarrrrrrrr
Güzel bir hafta geçirmeniz dileyiğle

günaydın canımmmmm iyi haftalar

gülnihalcim ne güzel karnıyarık tarifi vermişsin öyle...evde olduğumda denicem inş. :)

Selm kızlar

Bugun kendine tail yaptım, gitmedim okula , haftasonu ili gun misafir agırlayınca yorulmusum durayım dedim..
Ay kızlar resmen aydınlandıgımı hissesiyorum:))dun de bi tepai kadayıf yaptım bol serbetli ve ben cok severim kadayıfı, ama tadına bile bakmadım, misafîrler bayıldı iki dilim yediler yanımda.. Hiç yemedim ben, bu aydınlanmak değil de ne...
Birde herkes gidince eşim dediki, uff yaa üç dilim yedim kadayıftan şiştim cok gena, ne gereksiz yedim yaa filan dedi.. Onceden bunu birlikte diyor olurduk, şimdi o bunu söylerken uzulerek baktım..
Ya dedim insanlar naıl nefislerîne zılmediyorlar, bi anlık zevk için...:) boyle yani, tam olarak aydınlandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…