Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dunku menum
Sabah 10:30
6-7 tane sarma
Salatalık
Peynir

Oğlen 14:30
1 kase karakız koftesi

Aksan 19:00
Azcık hamsi ve cinekop
1 tabak fırında besemal soslu patates
Salata

(Evdeki ikram edip agzıma surmediğim tatlılar, cikolatalı pasta, kadayıf, misafirin getirdiği revani

2,5 lt su

son cümlelerimiz böyle olmaz inşallahtopraktan olanı doyuruyor insanlar.biz terbiye etme çabasındayız..güzel aydınlanmışsın..bu arada kadayıfı ben de çookkkk severim..yemeden nasıl durdun

süpersin canım tebrik ederim..en sevdiğim tatlı ben olsam dayanamazdım heralde :)

Dilaracım cok gecmiş olaun babannene..

Ya kızlar, hani orucluyken onunuzde enfes bir sofra olsa da yemeyeceginizi bilîrsiniz ya, azcık yesem tadına baksam gibi ni durum soz konus olamaz, yemeyeceksinizdir okadar basit. Bu tatlıyı kafamdan silişim de aynı oyle oldu, onunde en sevdiğim tatlı bile olsa yemeyecegimi biliyorum, ucından bakmak gibi bişe yok. Demekki hersey kafaya koyup lendini oyle sartlandırmakta bitiyormus. Bir hafta. Once bu tatlıları agzıma sırmeyecegimi söyleseneiz inanmazdım gulerdim. :)
Cok acaip,

Hosbuldum Gülnihal, ben Nur.
Aylar önce bircok nedenden dolayi izine ayrilmistim. Sindide kilo almis olarak döndüm. Insallah istedigimiz kiloyu verir ve koruruz.

Seni cani gönülden tebrik ediyorum :)

Fundaa hoşgeldin çok özledik seni :) senin şu zaman kazanmak için koşman az biraz bana da etki etti diğer koridora su almaya giderken asansöre giderken asansörden yemekhaneye giderken vs hep koşarak gidiyorum
canım kaçamak yapmadığından en azından olumsuz değil afiyet olsun
ayy canım tavuklu pilav çekti şimdi :) canım ne güzel tatlarına bakıp bırakmayı başarmışsın :)
canım söylediklerin için çok sağol :)
canım sen öğlen neden birşey yemiyorsun?
canım öyle kendimi daha iyi frenliyorum bu kadar saat yemedim tabi ki saldırmıycam diyorum kendi kendime , birde daha kolay doyuyorum :)
okurken çok şey geçmişti aklımdan ama hatırlamıyorum şimdi tebrik ederim canım seni.. canım çekti şimdi yaa kadayıf
Bende abur cubur konusunda öyleyim ucunu açık bıraktım mı hem param gidiyor hemde kaloriler peşimi bırakmıyor ama abur cubur yok dediğimde aklıma gelse bile yoğun bir istek olmuyor sadece yediğim günlere özlem duyuyorum :d

Merhaba kızlar :) okuldan geldim şimdi.. galiba yazarlık eğitimine devam etmiycem adamı hiç duymuyorum.. zaten yazı konusunda hedefim yok gibi bir şey :) onun yerine dinlenirim kitap okurum ders çalışırım.. şimdi su içmeye girişeceğim :) görüşürüz tekrar :)

Tavuk yiyebilirsin canim ama pilav pirincten dgl bulgurdan yapabilirsin.
Evet ama hic yememem gerekirdi aslinda

En kısa zamanda toparlamam lazım erkek arkadaşımdan ayrıldım mutlu olmak için kendimi yemeğe verdim resmen içime canavar kaçtı doyma hissi denen şey gelmiyor bir türlü baş edemeiyorum kızlar doymuyorum ki

Menum
Kahvaltı
1yumurta
Öğlen13:00
Kori soslu tavuk
1kucuk ekmek
1 bardak ice tea
Aksam17:30
1porsiyon barbunya
2lt su içtim birazdan mekik cekcem toparlicam artık toparlanan lazım yoksa verdiğim tüm kiloyu geri alcam

Bugün menüm

13:00
Yine 1 kase nesfit tarzi ve az yagli süt

18:00
1 tabak soganli hamsi buglama
Yarim tabak salata
1 dilim siyah ekmek
Yarim kirmizi biber közleme
3 tane ceviz

Suyum kötü icicem biraz daha

Menüm,

Sabah 2 dilim peynir,9:00

Öğle yağsız kıymalı yumurta bir porsiyon 13,00

Akşam iskender yedim kızlar hastaneden çıkınca,ama ekmek çok az yedim

Spor 30 dk yürüyüş dışarda,1,5 lt su

Slm kızlar ben geldim. Gelemedim bugün ama hep aklımdaydınız. Hastaneye yatış işlemleriyle ilgilendim. Bazı kişisel işlerim vardı onları hallettim. Ancak şimdi oturabildim. Hatta hala bir sürü işim var ama size uğramadan edemedim. Umarım her şey yolundadır.

canım kolay gelsin, Allah yardımcın olsun..

Kızlar bütün geçmişi okudum ama hiç alıntı yapmadım. Mesajlarını saymayanlar var. Menülerini yazmayanlar var. Hatta hiç uğrayamayanlar var. Yarın ameliyat olacağım ve sanırım birkaç gün gelemeyeceğim. Umarım yine bütün motivasyon kaybolmaz.

Fatma' cım ben yokken katılmak isteyen arkadaşlara sen cevap ver lütfen. Bir iki kişilik yerimiz daha var.

Ayrıca lütfen herkes mesaj sayılarına ve menülerine dikkat etsin. Motivasyonumuzu kaybetmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…