canım en etki gördüğünüz liste hangisi ise ben onu alsammerhaba burcu.hangi listeyi gönderelim canım
ben de onu sorucktım, diyetisyen hangi videoyu onermişhangi video canım o merak ettim
Selm kızlar
Bugun kendine tail yaptım, gitmedim okula , haftasonu ili gun misafir agırlayınca yorulmusum durayım dedim..
Ay kızlar resmen aydınlandıgımı hissesiyorum:))dun de bi tepai kadayıf yaptım bol serbetli ve ben cok severim kadayıfı, ama tadına bile bakmadım, misafîrler bayıldı iki dilim yediler yanımda.. Hiç yemedim ben, bu aydınlanmak değil de ne...
Birde herkes gidince eşim dediki, uff yaa üç dilim yedim kadayıftan şiştim cok gena, ne gereksiz yedim yaa filan dedi.. Onceden bunu birlikte diyor olurduk, şimdi o bunu söylerken uzulerek baktım..
Ya dedim insanlar naıl nefislerîne zılmediyorlar, bi anlık zevk için...:) boyle yani, tam olarak aydınlandım:)
Selm kızlar
Bugun kendine tail yaptım, gitmedim okula , haftasonu ili gun misafir agırlayınca yorulmusum durayım dedim..
Ay kızlar resmen aydınlandıgımı hissesiyorum:))dun de bi tepai kadayıf yaptım bol serbetli ve ben cok severim kadayıfı, ama tadına bile bakmadım, misafîrler bayıldı iki dilim yediler yanımda.. Hiç yemedim ben, bu aydınlanmak değil de ne...
Birde herkes gidince eşim dediki, uff yaa üç dilim yedim kadayıftan şiştim cok gena, ne gereksiz yedim yaa filan dedi.. Onceden bunu birlikte diyor olurduk, şimdi o bunu söylerken uzulerek baktım..
Ya dedim insanlar naıl nefislerîne zılmediyorlar, bi anlık zevk için...:) boyle yani, tam olarak aydınlandım:)
günaydınlarrrrr................................
3-4 kaşıkla başlarda doyulmuyor fatmacım.haklısın.masadakiler hapur hupur yemek yerlerken 2 lokmalık tabağa baktıkça sinir basıyordu beni..mesela evdekilere karnıyarık yapmıştım birgün, o kadar canım çekti ama yarım karnıyarıkla ne kadar doyulur.80 kiloyum o zamanlar.kalori sepetinin başına oturdum , tek tek hesaplayarak kendime karnıyarık hazırladım.3 patlıcanı 2 biberi közledim.100 gram kadar yağsız kıymayla 2 domates 1 soğan istediğim kadar baharat kısık ateşte pişirdim.patlıcanları bu içle doldurdum.yanına da iki biberi koydum.salçalı suyla fırınladım.şu küçük yuvarlak borcam dolusu karnıyarık yemeğim vardı ve sadece 170 kaloriydi.yanına da koca bardak ayranrakamları bile unutmamışım
sıkı diyet yaptığım zamanlarda pek içmiyordum onları.ama şimdi içiyorum.onlardan almıştım tadı da fena değildi
geçmiş olsun canım yaaa..aman dikkat et kendine
seni anlamayarak ve dışlayarak bence onlar yabani davranıyorlar ececim.boşver hepsini
biz neyi nasıl yaparsak öyle olmaz ece, Allah neyi, nasıl dilerse öyle olur canım.O yaratır ve yarattığına yol çizer, takip eder.."Yarabbi şu insanların şerrinden Sana sığınıyorum,beni onlara dost eyle" diye dua et canım.inşallah kabul olur da huzur bulursun.
listeyi yazabilir misin canım.biz de faydalanalım
hoşgeldin canım.ben gülnihal.denizlide yaşıyorum.çalışıyorum.umarım kolayca istediğin kiloyu verirsin
şimdiden geçmiş olsun ebrucum.ameliyatın inşallah kolay geçer canım.
benim eşim de ben diyete başlayınca gizli diyet yapar.canı istemiyordur zaten, yemezsonra da bak sen diyet yapıyorsun ama ben yiyip içtim verdim der
hoşgeldin canım.ben gülnihal.ben de 1. takımdan mezun olmuştum.yine buralardayım
geçmiş olsun dilaracım.
eski arkadaşlar...harika moral olur sana fundacım.
afiyet olsun canım.aman listenin dışına çıkma.en önemli hatalardan biri bunlar bana fazla birazını yemeyeyim düşüncesi...bi diğeri de bu yazılan yok onun yerine şunu yiyivereyim nolcakbu arada bunlar itiraflarım ben yaptım sen yapma....
Selm kızlar
Fundaa hoşgeldin çok özledik seni :) senin şu zaman kazanmak için koşman az biraz bana da etki etti diğer koridora su almaya giderken asansöre giderken asansörden yemekhaneye giderken vs hep koşarak gidiyorumGelmeye yüzüm yok yemin ederim.
İki gündür eve 23:30 da geliyordum, cuma tartıldım ama giremedim. Zaten listede de değildim. 78.3, yani bir önceki tartıldığım zaman ile aynı çıktım. İlk zamanlarda eve yürüyerek geliyordum, yine mi öyle yapsam acaba? Ama o zamanlar 30 dakikada yürüyordum. Sabahları vakitten kar etmek için koşa koşa kondüsyon kazanmışım herhalde, 20 dakikada geldim dünkü yolu. Üstelik 11 saatlik ayakta çalışmanın üzerine ve yolum da yokuş. Yani yürüsem bile eskisi kadar etkisi olur mu bilmiyorum.
canım kaçamak yapmadığından en azından olumsuz değilBu arada bugünkü menüm
10:00
3 ince dilim (uno) tahıllı ekmek
kahvaltılık sos (ince ince dilimlerin üzerine)
1 muz
17:00
1 tabak pilav üstü nohut+kuru fasulye+ salata
21:00 (lanet şansıma bakınki evde de aynı menü)
3-4 kaşık pilav
2-3 kaşık nohut
3 dilim domates
ayy canım tavuklu pilav çekti şimdi :) canım ne güzel tatlarına bakıp bırakmayı başarmışsın :)Cok gec yatip gec kalktigim icin kahvaltimi gec yapiyorum artik.
12:00
1 kase nesfit tarzi bisey ve az yagli süt
17:00
4-5 yemek kasigi az yagli et kavurmasi
Yagsiz salata
1 kutu ayran
1 tk tavuk gögsü
1 tk irmik helva
1 su bardaginin 5de 1i kadar mevlit serbeti
Suyum 1lt civari ama daha icicem.
Kacamak var ama eve yürüyerek geldim erittim sanirim
canım söylediklerin için çok sağol :)seni anlamayarak ve dışlayarak bence onlar yabani davranıyorlar ececim.boşver hepsini
biz neyi nasıl yaparsak öyle olmaz ece, Allah neyi, nasıl dilerse öyle olur canım.O yaratır ve yarattığına yol çizer, takip eder.."Yarabbi şu insanların şerrinden Sana sığınıyorum,beni onlara dost eyle" diye dua et canım.inşallah kabul olur da huzur bulursun.
canım öyle kendimi daha iyi frenliyorum bu kadar saat yemedim tabi ki saldırmıycam diyorum kendi kendime , birde daha kolay doyuyorum :)canım sen öğlen neden birşey yemiyorsun?
okurken çok şey geçmişti aklımdan ama hatırlamıyorum şimdiSelm kızlar
Bende abur cubur konusunda öyleyim ucunu açık bıraktım mı hem param gidiyor hemde kaloriler peşimi bırakmıyor ama abur cubur yok dediğimde aklıma gelse bile yoğun bir istek olmuyor sadece yediğim günlere özlem duyuyorumYa kızlar, hani orucluyken onunuzde enfes bir sofra olsa da yemeyeceginizi bilîrsiniz ya, azcık yesem tadına baksam gibi ni durum soz konus olamaz, yemeyeceksinizdir okadar basit. Bu tatlıyı kafamdan silişim de aynı oyle oldu, onunde en sevdiğim tatlı bile olsa yemeyecegimi biliyorum, ucından bakmak gibi bişe yok. Demekki hersey kafaya koyup lendini oyle sartlandırmakta bitiyormus. Bir hafta. Once bu tatlıları agzıma sırmeyecegimi söyleseneiz inanmazdım gulerdim. :)
Cok acaip,
Fundaa hoşgeldin çok özledik seni :) senin şu zaman kazanmak için koşman az biraz bana da etki etti diğer koridora su almaya giderken asansöre giderken asansörden yemekhaneye giderken vs hep koşarak gidiyorum
canım kaçamak yapmadığından en azından olumsuz değilafiyet olsun
ayy canım tavuklu pilav çekti şimdi :) canım ne güzel tatlarına bakıp bırakmayı başarmışsın :)
canım söylediklerin için çok sağol :)
canım öyle kendimi daha iyi frenliyorum bu kadar saat yemedim tabi ki saldırmıycam diyorum kendi kendime , birde daha kolay doyuyorum :)
okurken çok şey geçmişti aklımdan ama hatırlamıyorum şimditebrik ederim canım seni.. canım çekti şimdi yaa kadayıf
Bende abur cubur konusunda öyleyim ucunu açık bıraktım mı hem param gidiyor hemde kaloriler peşimi bırakmıyor ama abur cubur yok dediğimde aklıma gelse bile yoğun bir istek olmuyor sadece yediğim günlere özlem duyuyorum:d
ah canım bulamam ki zaten ikisinide yurtta kalıyorum :)Tavuk yiyebilirsin canim ama pilav pirincten dgl bulgurdan yapabilirsin.
Evet ama hic yememem gerekirdi aslinda
canım kolay gelsin, Allah yardımcın olsun..Slm kızlar ben geldim. Gelemedim bugün ama hep aklımdaydınız. Hastaneye yatış işlemleriyle ilgilendim. Bazı kişisel işlerim vardı onları hallettim. Ancak şimdi oturabildim. Hatta hala bir sürü işim var ama size uğramadan edemedim. Umarım her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?