canım kolay gelsin, Allah yardımcın olsun..
Slm kızlar ben geldim. Gelemedim bugün ama hep aklımdaydınız. Hastaneye yatış işlemleriyle ilgilendim. Bazı kişisel işlerim vardı onları hallettim. Ancak şimdi oturabildim. Hatta hala bir sürü işim var ama size uğramadan edemedim. Umarım her şey yolundadır.
Fitnessblender fat burning and Cardiovascular workout youtube dan açabilirsinizhangi video canım o merak ettim
Fitnessblender fat burning and Cardiovascular workout youtube dan açabilirsiniz
Günaydınlarrrrrr.
Ebru dün yazıcaktım fırsatım olmadı. Hayrola ne ameliyatı oluyorsun çok geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir inşallah.acil şifalar silerim.
kızlar morgen
Fundacım bu koşuşturmanın dışında iyi misin?
Fundaa hoşgeldin çok özledik seni :) senin şu zaman kazanmak için koşman az biraz bana da etki etti diğer koridora su almaya giderken asansöre giderken asansörden yemekhaneye giderken vs hep koşarak gidiyorum
En kısa zamanda toparlamam lazım erkek arkadaşımdan ayrıldım mutlu olmak için kendimi yemeğe verdim resmen içime canavar kaçtı doyma hissi denen şey gelmiyor bir türlü baş edemeiyorum kızlar doymuyorum ki
Slm kızlar ben geldim. Gelemedim bugün ama hep aklımdaydınız. Hastaneye yatış işlemleriyle ilgilendim. Bazı kişisel işlerim vardı onları hallettim. Ancak şimdi oturabildim. Hatta hala bir sürü işim var ama size uğramadan edemedim. Umarım her şey yolundadır.
kızlar bugün canım hiçbişey istemiyoooo heryerim ağrıyo bi tuhafım
En kısa zamanda toparlamam lazım erkek arkadaşımdan ayrıldım mutlu olmak için kendimi yemeğe verdim resmen içime canavar kaçtı doyma hissi denen şey gelmiyor bir türlü baş edemeiyorum kızlar doymuyorum ki
kızlar bugün canım hiçbişey istemiyoooo heryerim ağrıyo bi tuhafım
Bugunki menum
sabah800 yumurta
2 dilim peynir
bol maydonoz
yarım kase yoğurt
3 dilim kepek ekmek
ara öğün 1elma
öğlen salata yogurt haşlanmış et çok az
akşam 5.30 bulgur pilavı salata 2 bardak ayran küçük porsiyon haşlanmış tavuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?