Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler. Soranlar olmuş. Burun ameliyatı olacağım inşallah. Henüz sıra gelmedi bekliyorum odada. Sizlere bi bakayım dedim.
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler. Soranlar olmuş. Burun ameliyatı olacağım inşallah. Henüz sıra gelmedi bekliyorum odada. Sizlere bi bakayım dedim.[/QUOTE
Allah kolaylik ve acil sifalar versin canim
Kısmen onun bir öğünün sebze yemeği olmasi gerekiyordu diğerleri tutuyobu diyetisyenin listesi mi canım?
Çok gecmis olsun bir an önce kurtulur sun inş canimGeçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler. Soranlar olmuş. Burun ameliyatı olacağım inşallah. Henüz sıra gelmedi bekliyorum odada. Sizlere bi bakayım dedim.
2-3 kaşık yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal,1 çay kaşığı tarçın ekle canım.karıştır.yemeklerden yarım saat önce günde 3 defa onu ye.iştahını keser.ayrılık acısına malesef reçetem yok.onun ilacı zaman....
geçmiş olsun dilara.dün hastanede üşüttün mü acep?
Kısırın kalorisi çokmu acaba kızlar bulgur pilaviyla aynı diyebilirmiyiz
bugun kahvaltidan sonra ara ogun olarak diyet yogurdumun icine yulaf kepegi ekleyip karistirdim
oglen: hindi fume kivircik ve salataligi sandvic halinde yedim
ara ogun: yesil elma ve diyet yogurt
aksam: antirikot ve kivircik salata biraz maydanoz ekmek yok
Kısırın kalorisi çokmu acaba kızlar bulgur pilaviyla aynı diyebilirmiyiz
Bugunki menum
sabah800 yumurta
2 dilim peynir
bol maydonoz
yarım kase yoğurt
3 dilim kepek ekmek
ara öğün 1elma
öğlen salata yogurt haşlanmış et çok az
akşam 5.30 bulgur pilavı salata 2 bardak ayran küçük porsiyon haşlanmış tavuk
canım menün güzel olmuş afiyet olsun :)Spor olarakta 20 dakika egzersiz
1 saat yürüdüm
Ama bugün çok hastaydım daha gözümü yeni actim diyebilirim spordan sonra birazda yoruldum tabi kendimi yatağa attımise gitmedim üsütmüsüm ben geldim ama kimse kalmamış saatte 1 olmuş ya yatayim en iyisi herkese sevgiler ve tatlı rüyalar
eğlenceli olduğu zamanlarda oluyorVallahi çok işe yarıyor o koşular.
canım ya o zaman bile aklına geliyoruz .. 13. TakıM Senİ Çoooook SeviYoor :)Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler. Soranlar olmuş. Burun ameliyatı olacağım inşallah. Henüz sıra gelmedi bekliyorum odada. Sizlere bi bakayım dedim.
canım kısır çekti yaaEbrucum geçmiş olsun. Bitmiştir herhalde bu saate.
Pilavdan daha çoktur. Çünkü kısırdaki bulgurlar tam şişmiyor.
epey zorlanmışsındır akşama kadar ona rağmen abartmamışsın tebrik ederim canım birde patlamış mısır olmayaydı :) iyiydi.. afiyet olsunBugunku mneum
Sabah 8:30
3 ceviz
Salatalık
PEYNir
Aksam 18:30
1 tabak kereviz
1 tabak erişte ve tavuk
Ayran
Patlamıs mısır
1,5 lt su
Günaydın kızlar Ameliyatı çok güzel geçti Allaha Şükür biraz ağrı sızıdan başka iyiyim bu gün taburcu oluyorum inşallah cumaya da tampon çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?