Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kısırın kalorisi çokmu acaba kızlar bulgur pilaviyla aynı diyebilirmiyiz

zannetmıyorum canım yağsız yaparsan ve çok abartmazsan bi zararı olmaz bence..

kizlar diyet yogurdun icine gunde toplamda 1 bucuk kasigi gecmeyecek sekilde yulaf kepegi koymanizi coook tavsiye ederim

çok denedim ama yiyemedim o yulaf kepeğini canım ya..en son bi kaşık çiğ olarak yutmayı denedım suyla.başka türlü yiyemiyorum..

afiyet olsun canım güzel menü.

Günaydın kızlar Ameliyatı çok güzel geçti Allaha Şükür biraz ağrı sızıdan başka iyiyim bu gün taburcu oluyorum inşallah cumaya da tampon çıkacak

canım gözünaydın allah şifanı versin inş.çabucak iyileş.çok geçmiş olsun.

Gunaydın kızlar,

Ebrucum hadi gozun aydın gecmiş olsun bakalım..

Fundacım mercimek cornbası tutar 6-8 saat , içinde patates dfilan da varsa daha da iyi:)
Ecevim menun iyi olmus, ben de iki ogun yemegi daha cok seviyorum , sabah akşam yeterli :)

selam hanımlar..işyerindeki bilgisayardan yazıyordum size.malesef virüs bulaşmış.teknik serviste format attı.eee ben de bu saatleri buldum.size yazamadım...

Kısırın kalorisi çokmu acaba kızlar bulgur pilaviyla aynı diyebilirmiyiz

kısırın kalorisi çok ama listende varsa ye canım.yoksa zaten asla yeme.diyetin çok başındasın zor oluyor biliyorum ama lütfen sabret ve listeye harfiyen uymaya çalış..yoksa diyetisyene de gittim ama işe yaramadı, vallahi su içsem yarıyor muhabbeti yaparsın

Grip oldum şimdide canım kafamı kaldıramıyorum.kışın çok sık hasta olurum ben bu sene maşallah bi iyileşemedim((

geçmiş olsun dilara.heryanım dökülüyor dediğinden belliydi.çabuk iyileşirsin inşallah

kizlar diyet yogurdun icine gunde toplamda 1 bucuk kasigi gecmeyecek sekilde yulaf kepegi koymanizi coook tavsiye ederim

yapalım ama ne işe yarıyor acaba

Günaydın kızlar Ameliyatı çok güzel geçti Allaha Şükür biraz ağrı sızıdan başka iyiyim bu gün taburcu oluyorum inşallah cumaya da tampon çıkacak

geçmiş olsun ebrucum.zor olanı atlattın.bundan sonra çabuk iyileşirsin inşallah

akşamı da hafif atlatırsan güzel menü canım

günaydın funda.akşama kadar çorbayla mı duracaksın.zor olmaz mı canım

günaydın kızlar

günaydın dilara
günaydın tuba

Ebru gel de topla bizi, kaçaklar var aramızda:)) gubsej funda yok ortalıkta nerelerde ki acaba? Fatma da gorunmuyor pek, kızlar gelin hadi , gelip burayı bos gorunce canım sıkılıyor,
Ben de simdi kızımı uyuttum, biraz birseyler okuyacagım..

Buarada kaptan , sana hastane cıkısı hediyesi olarak "kaçamaksız Tuba" hediye ediyorum, ne kadar zor bulunugunu biliyorsun sen, kıymetini bil:)) bugun sekizinci gunum ve ne badireler atlattım, daha da bana bişe olmaz :)

hımmm..bak bu güzel fikir..hadi kızlar takım olarak ebruya iyi bir derece hediye edelim.
kaçamaksız tubaaa..selam canım
elbette hepimizin diyette olması lazım ama gubsej funda içimizde en çok diyette olması gereken hatun.buralarda değil ama inşallah kaçamak yapmıyordur.kız arkadaşlarım gelecek diyordu belki onlara takılıyordur

En çokta buna üzülüyorum Tuba. Ben ne zaman buralardan uzaklaşsam takım duman oluyor. O nedenle aklım hep buralarda. Çünkü bir ileri iki geri çok zor oluyor. Tam toparlıyoruz bi bakıyorsun dağılıyor yine. Funda' nın ve Fatma' nın buralarda olmaması da hiç iyiye alamet değil. İkisinin de numarası var yazayım bi bakalım inşallah önemli sorunları yoktur.

Seni de kocaman tebrik ediyorum. Sonunda lap top senin olacak eminim. Tatlı şeyler yemediğin içinde bu hafta iyi bir kilo vereceksin. Sabırsızlıkla bekliyorum cumayı.

bugun sabah jambon, light beyaz peynir sutasin, 1 haslanmis yumurta ve salatalik yedim tabii ki ekmeksiz

ara ogun gene sutasin light yogurduna 3 corba kasigi kadar yogurda 1 tatli kasigi yulaf kepegi ekledim ve yedim

oglen: gene sutastan light ayran ve 2 tam bugday ekmegimin arasina hazirladigim kivircikli salatalikli hindi fumem

daha sonraki ara ogunumde ise 1 yesil elma ve 1 kucuk paket light yordumdan yedim simdi

hepbera diyet yogurtla yulaf kepegini karistirmak metabolizmayi hizlandiriyor sanirim danismanim onermisti kilo vermeye yardimci diye

evet funda nerelerde ki acep ?

Menü m
Kahvaltı
1yumurta
Öğlen 13:00
Tavuk sandavic ayran
Ara
Bu küçük halka çay
Aksam 17:45
3kepce tavuk çorba
2kepce bulgur pilav
2litee su içtim

Ebrucum nasılsın öncelikle, ameliyat oldun mu? iyileşme var mı? iki gündür gelemedim.Bizim buzdolabu bozuldu, yenisini aldım, yenisi geç geldi, gelince mutfak kapısından geçmedi, eski dolap da kapıdan geçmediği için içerde kaldı, servis dolabı sökemedi, vs vs bu arada gece dolaptakilerin hepsi çözülmüş suları akmış vs vs. o kadar aksilik oldu ki, temizliğe gelen yardımcı rahatsızmış işin hepsi bana kaldı derken 2 gündür tam bir kabus içindeyim. Emeklerimin boşuna gittiğine mi yanayım yoksa çektiğim zahmete mi bilmiyorum. Çoğu zaman dışardan yemek zorunda kaldık, kaçamaksız 9.günümdeyim. Hiç kaçamak yapmadım, ağzıma bile sürmedim ama dışardan yediğimiz için olsa gerek pek kilo veremedim.

Dukan diyeti mi yapıyorsun canım?

Tebrik ederim Tubacım, ben de aynen devam.
Yulaf kepeği çiğ olarak bana da yavan geliyor ama omletin içine koyuyorum, krebimsi birşey oluyor; köfteye galeta unu yerine koyuyorum lezzetli ve doyurucu oluyor. deneyebilirsin.

menüm:
10:00
1 yağsız tost (dışardan, beyaz ekmeğe malesef )

14:00
1 porsiyon köfte
2 dlm ekmek
ayran

18:00
1 büyükçe porsiyon kızarmış tavuk-derisiz
1 dlm ekmek
ayran

2 lt su.
bol bol ev işi

Menü m
Kahvaltı
1yumurta
Tavuk sandavic ayran
Ara
Bu küçük halka çay
3kepce tavuk çorba
2kepce bulgur pilav
2litee su içtim
Havvacım biraz az olmuş. "halka çay" ne ki?

hepbera diyet yogurtla yulaf kepegini karistirmak metabolizmayi hizlandiriyor sanirim danismanim onermisti kilo vermeye yardimci diye

dukan diyetinde barsakları çalıştırsın diye veriliyor diye biliyorum.çarşıya çıkınca alayım çünkü metabolizmayı çalıştırmasına da barsakları çalıştırmasına da ihtiyacım var.artık hangisine yararsa

Menü m
Kahvaltı
1yumurta
Tavuk sandavic ayran
Ara
Bu küçük halka çay
3kepce tavuk çorba
2kepce bulgur pilav
2litee su içtim

afiyet olsun canım.kahvaltıda 1 yumurta doyurdu mu

hay Allah yaaaa....aksilik aksilik üstüne gelmiş fatma.mutfak kapısı çok küçükmüş demek ki..neyse yepyeni bir dolabın oldu..hayırlı olsun canım.güle güle kullan

oğlum bugün özel ders için dışarıdaydı.ondan gelebildim.ama şimdi gidip onu almam lazım.hepinize iyi geceler fıstıklar

Fatmacım yaa neler gelmiş başınıza.. Geçmiş olsun , halletmişsinizdir insallah , yeni dolabınız da hayırlı olsun:) bu arada kaçamaksız hayat daha guzel valla:) insan pişmanlık duymuyor böyle, rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…