- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Kısırın kalorisi çokmu acaba kızlar bulgur pilaviyla aynı diyebilirmiyiz
kizlar diyet yogurdun icine gunde toplamda 1 bucuk kasigi gecmeyecek sekilde yulaf kepegi koymanizi coook tavsiye ederim
bugün ki menüm:
10,.40: 4 dl salatalık, 1 tane küçük sigara böreği, 2 kk peynir, şekersiz çay
16,30: 1 kase tarhana çorbası, 1 yuvarlak dilim nagıt ( üst kısmını arkadaşım yedi ben sadece tavuk yemiş oldum.), 1 kase yoğurt, 3 yk bulgur pilavı
su içemedim , 20 dk yürüyüş
Günaydın kızlar Ameliyatı çok güzel geçti Allaha Şükür biraz ağrı sızıdan başka iyiyim bu gün taburcu oluyorum inşallah cumaya da tampon çıkacak
Canim kahvaltiyi yazmamissin.
Birde diyet yogurt dedigin az yagli meyveli yogurtmu sekerlimi yani yada bildigimiz beyaz yogurdun az yaglisimi?
Kısırın kalorisi çokmu acaba kızlar bulgur pilaviyla aynı diyebilirmiyiz
Grip oldum şimdide canım kafamı kaldıramıyorum.kışın çok sık hasta olurum ben bu sene maşallah bi iyileşemedim((
kizlar diyet yogurdun icine gunde toplamda 1 bucuk kasigi gecmeyecek sekilde yulaf kepegi koymanizi coook tavsiye ederim
Günaydın kızlar Ameliyatı çok güzel geçti Allaha Şükür biraz ağrı sızıdan başka iyiyim bu gün taburcu oluyorum inşallah cumaya da tampon çıkacak
bugün ki menüm:
10,.40: 4 dl salatalık, 1 tane küçük sigara böreği, 2 kk peynir, şekersiz çay
16,30: 1 kase tarhana çorbası, 1 yuvarlak dilim nagıt ( üst kısmını arkadaşım yedi ben sadece tavuk yemiş oldum.), 1 kase yoğurt, 3 yk bulgur pilavı
su içemedim , 20 dk yürüyüş
Günaydın takımcım. :)
Gözünaydın canım. Geçmiş olsun tekrar.
---------
Dün akşam sonunda çorba yapmayı başardım ve kahvaltı niyetine 2 tabak mercimek çorbası içtim. Umarım 6-7 saat tutar.
günaydın kızlar
Ebru gel de topla bizi, kaçaklar var aramızda:)) gubsej funda yok ortalıkta nerelerde ki acaba? Fatma da gorunmuyor pek, kızlar gelin hadi , gelip burayı bos gorunce canım sıkılıyor,
Ben de simdi kızımı uyuttum, biraz birseyler okuyacagım..
Buarada kaptan , sana hastane cıkısı hediyesi olarak "kaçamaksız Tuba" hediye ediyorum, ne kadar zor bulunugunu biliyorsun sen, kıymetini bil:)) bugun sekizinci gunum ve ne badireler atlattım, daha da bana bişe olmaz :)
hımmm..bak bu güzel fikir..hadi kızlar takım olarak ebruya iyi bir derece hediye edelim.
kaçamaksız tubaaa..selam canım
elbette hepimizin diyette olması lazım ama gubsej funda içimizde en çok diyette olması gereken hatun.buralarda değil ama inşallah kaçamak yapmıyordur.kız arkadaşlarım gelecek diyordu belki onlara takılıyordur
Geçmiş olsun canım aman dikkat et burun biraz sıkıntılı geçiyor post op.Günaydın kızlar Ameliyatı çok güzel geçti Allaha Şükür biraz ağrı sızıdan başka iyiyim bu gün taburcu oluyorum inşallah cumaya da tampon çıkacak
Ebrucum nasılsın öncelikle, ameliyat oldun mu? iyileşme var mı? iki gündür gelemedim.Bizim buzdolabu bozuldu, yenisini aldım, yenisi geç geldi, gelince mutfak kapısından geçmedi, eski dolap da kapıdan geçmediği için içerde kaldı, servis dolabı sökemedi, vs vs bu arada gece dolaptakilerin hepsi çözülmüş suları akmış vs vs. o kadar aksilik oldu ki, temizliğe gelen yardımcı rahatsızmış işin hepsi bana kaldı derken 2 gündür tam bir kabus içindeyim. Emeklerimin boşuna gittiğine mi yanayım yoksa çektiğim zahmete mi bilmiyorum. Çoğu zaman dışardan yemek zorunda kaldık, kaçamaksız 9.günümdeyim. Hiç kaçamak yapmadım, ağzıma bile sürmedim ama dışardan yediğimiz için olsa gerek pek kilo veremedim.En çokta buna üzülüyorum Tuba. Ben ne zaman buralardan uzaklaşsam takım duman oluyor. O nedenle aklım hep buralarda. Çünkü bir ileri iki geri çok zor oluyor. Tam toparlıyoruz bi bakıyorsun dağılıyor yine. Funda' nın ve Fatma' nın buralarda olmaması da hiç iyiye alamet değil. İkisinin de numarası var yazayım bi bakalım inşallah önemli sorunları yoktur.
Seni de kocaman tebrik ediyorum. Sonunda lap top senin olacak eminim. Tatlı şeyler yemediğin içinde bu hafta iyi bir kilo vereceksin. Sabırsızlıkla bekliyorum cumayı.
Dukan diyeti mi yapıyorsun canım?bugun sabah jambon, light beyaz peynir sutasin, 1 haslanmis yumurta ve salatalik yedim tabii ki ekmeksiz
ara ogun gene sutasin light yogurduna 3 corba kasigi kadar yogurda 1 tatli kasigi yulaf kepegi ekledim ve yedim
oglen: gene sutastanlight ayran ve 2 tam bugday ekmegimin arasina hazirladigim kivircikli salatalikli hindi fumem
daha sonraki ara ogunumde ise 1 yesil elma ve 1 kucuk paket light yordumdan yedim simdi
Tebrik ederim Tubacım, ben de aynen devam.Ebru gel de topla bizi, kaçaklar var aramızda:)) gubsej funda yok ortalıkta nerelerde ki acaba? Fatma da gorunmuyor pek, kızlar gelin hadi , gelip burayı bos gorunce canım sıkılıyor,
Ben de simdi kızımı uyuttum, biraz birseyler okuyacagım..
Buarada kaptan , sana hastane cıkısı hediyesi olarak "kaçamaksız Tuba" hediye ediyorum, ne kadar zor bulunugunu biliyorsun sen, kıymetini bil:)) bugun sekizinci gunum ve ne badireler atlattım, daha da bana bişe olmaz :)
Yulaf kepeği çiğ olarak bana da yavan geliyor ama omletin içine koyuyorum, krebimsi birşey oluyor; köfteye galeta unu yerine koyuyorum lezzetli ve doyurucu oluyor. deneyebilirsin.zannetmıyorum canım yağsız yaparsan ve çok abartmazsan bi zararı olmaz bence..
çok denedim ama yiyemedim o yulaf kepeğini canım ya..en son bi kaşık çiğ olarak yutmayı denedım suyla.başka türlü yiyemiyorum..
afiyet olsun canım güzel menü.
canım gözünaydın allah şifanı versin inş.çabucak iyileş.çok geçmiş olsun.
Havvacım biraz az olmuş. "halka çay" ne ki?Menü m
Kahvaltı
1yumurta
Öğlen 13:00
Tavuk sandavic ayran
Ara
Bu küçük halka çay
Aksam 17:45
3kepce tavuk çorba
2kepce bulgur pilav
2litee su içtim
hepbera diyet yogurtla yulaf kepegini karistirmak metabolizmayi hizlandiriyor sanirim danismanim onermisti kilo vermeye yardimci diye
Menü m
Kahvaltı
1yumurta
Öğlen 13:00
Tavuk sandavic ayran
Ara
Bu küçük halka çay
Aksam 17:45
3kepce tavuk çorba
2kepce bulgur pilav
2litee su içtim
Ebrucum nasılsın öncelikle, ameliyat oldun mu? iyileşme var mı? iki gündür gelemedim.Bizim buzdolabu bozuldu, yenisini aldım, yenisi geç geldi, gelince mutfak kapısından geçmedi, eski dolap da kapıdan geçmediği için içerde kaldı, servis dolabı sökemedi, vs vs bu arada gece dolaptakilerin hepsi çözülmüş suları akmış vs vs. o kadar aksilik oldu ki, temizliğe gelen yardımcı rahatsızmış işin hepsi bana kaldı derken 2 gündür tam bir kabus içindeyim. Emeklerimin boşuna gittiğine mi yanayım yoksa çektiğim zahmete mi bilmiyorum. Çoğu zaman dışardan yemek zorunda kaldık, kaçamaksız 9.günümdeyim. Hiç kaçamak yapmadım, ağzıma bile sürmedim ama dışardan yediğimiz için olsa gerek pek kilo veremedim.
Havva canım dişlerim çok ağrıyor sence ne yapabilirim?Geçmiş olsun canım aman dikkat et burun biraz sıkıntılı geçiyor post op.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?