Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ameliyat oldum canım ağrılarım var özellikle dişlerim çok ağrıyor sanada geçmiş olsun üzüldüm yaşadıklarına.

Dukan diyeti mi yapıyorsun canım?

evet canım protein ağırlıklı başladım önce motive etsin diye zayıflama uzmanı bir tanıdığım var sağolsun o yardımcı oluyor okulum da var ona uygun bi liste hazırladık okula götürebileceğim besinler vs ayrıca bu köfteyle ilgili olan şeyi de deneyeceğim sonuçta yulaf kepeği daha doyurucu oluyor

her gün tuvalete rahatlıkla çıkabiliyorum ben tavsiye ederim tabii ki öğünlerimi atlatmadan yememin de etkisi vardır ama bu da önemli bir etkidir sanırım

bu arada kızlar 3 günde 1 kilo vermişim çok mutlu oldum protein ağırlı bir diyet yapıyorum hızlı sonuç alacağımı biliyordum ama gözümle sonuçları görünce daha da mutlu ve motive oldumm

menüm:
10:00
1 yağsız tost (dışardan, beyaz ekmeğe malesef )

14:00
1 porsiyon köfte
2 dlm ekmek
ayran

18:00
1 büyükçe porsiyon kızarmış tavuk-derisiz
1 dlm ekmek
ayran

2 lt su.
bol bol ev işi

gün içinde çok ekmek yemişsin keşke son öğünde yemeseymişsin ama erken yediğinden problem olmaz pek sanırım

Sagol canim bide koftede deneyim.

Menüm

Sabah 9 kepekli tost,cay

Öğle 12,30 4 köfte,1 tabak salata,1 kase mercimek çorbası

Akşam 19,30 1 kase tarhana çorbası,2 kaşık bulgur pilavı,cacık

Su 2 lt

Menü m
Kahvaltı
1yumurta
Öğlen 13:00
Tavuk sandavic ayran
Ara
Bu küçük halka çay
Aksam 17:45
3kepce tavuk çorba
2kepce bulgur pilav
2litee su içtim
Afiyet olsun canım güzel menü..

Canım bayağı bi talihsizlik yaşamışsın gerçektende.inş önümüzdeki hafta işlerin iyice biter düzenede girersin merak etme.

Kızlar bu siteye ne oluyor böyle? her açtığımda farklı şeyler oluyor. Bir sayfada alıntı yapıyorum, ikinci sayfaya geçince ilk alıntıladıklarım siliniyor. Sizde de var mı böyle bir durum?

Fatmacım yaa neler gelmiş başınıza.. Geçmiş olsun , halletmişsinizdir insallah , yeni dolabınız da hayırlı olsun:) bu arada kaçamaksız hayat daha guzel valla:) insan pişmanlık duymuyor böyle, rahat..
saolun kızlar. çok zorluk yaşadım ama yeni dolap güzel oldu. Kapağı açtıkça içim açılıyor.

yumurtayı da dene canım; yumurta, yulaf kepeği,tuz çırpıp karıştırmadan yağsız tavada pişirince harika oluyor. biraz üzerine de beyaz peynir, maydanoz çok yakışıyor.

Tebrikederim.

gün içinde çok ekmek yemişsin keşke son öğünde yemeseymişsin ama erken yediğinden problem olmaz pek sanırım
Hiç söyleme ben bu ekmek olayını çözmeye çalışıyorum ama henüz başlayamadım çalışmalara. Çok ekmek yiyorum, yoksa doymuyorum.

Afiyet olsun canım güzel menü..

Canım bayağı bi talihsizlik yaşamışsın gerçektende.inş önümüzdeki hafta işlerin iyice biter düzenede girersin merak etme.
inşallah Dilaracım.
Menüm

Sabah 9 kepekli tost,cay

Öğle 12,30 4 köfte,1 tabak salata,1 kase mercimek çorbası

Akşam 19,30 1 kase tarhana çorbası,2 kaşık bulgur pilavı,cacık

Su 2 lt
Afiyet olsun güzel olmuş menün.

omlete bayılırım o yüzden yumurtalı olanı da deneyeceğim teşekkür ederim ekmeği kesmek için daha fazla salata yiyebilirsin ya da öğünlerini yerken yavaş yemelisin ama diyetteki bir kadın için çok zor oluyor o yavaş yemek çok acıkmış oluyoruz çünkü ben de hemen saldırıyorum yiyeceklere

Fatmacım yaa neler gelmiş başınıza.. Geçmiş olsun , halletmişsinizdir insallah , yeni dolabınız da hayırlı olsun:) bu arada kaçamaksız hayat daha guzel valla:) insan pişmanlık duymuyor böyle, rahat..
kesinlikle katılıyorum sana, öyle kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki anlatamam. Çok badireler atlattım ama yeni dolap iyi oldu, daha kullanışlı ve geniş.

Evet yardımcı yiyecekler eklemem lazım, bir de Ebru yavaş yavaş azalttım demişti. Bu hafta onu pek uygulayamadım ama haftaya çalışmalara başlayacağım. :)

Günaydın kızlar Ameliyatı çok güzel geçti Allaha Şükür biraz ağrı sızıdan başka iyiyim bu gün taburcu oluyorum inşallah cumaya da tampon çıkacak

Tekrar cok gecmis olsun Ebrucum insallah agruöilarinda gecer biranevvel.
Büyük ihtimal bende yakinda ameliyat olcam.

kahvaltimi baska bi mesajimda yazmistim yogurt da normal sutasin light yorgurdu canim

Görmedim canim normamde tüm menüyü ayni mesajda yazmamiz gerekiyor.

Bugün menüm

8:00
1 kase nesfit ve az yagli süt

13:30
Sogan, mantar, kirmizi biber, kons. Misir sote (misirindan almamaya calistim biraz geldi yinede)
1 tane beyaz topuz ekmek

18:00
Tavuk pirzola 2-3 kücük parca
Salata

Suyumu 1,5 lt ile tamamlamaya calisiyorum

Günaydın kızlar Ameliyatı çok güzel geçti Allaha Şükür biraz ağrı sızıdan başka iyiyim bu gün taburcu oluyorum inşallah cumaya da tampon çıkacak
Geçmiş olsun canım çok şükür atlattın zor kısmı ..
Ecevim menun iyi olmus, ben de iki ogun yemegi daha cok seviyorum , sabah akşam yeterli :)
evet canım öyle daha iyi oluyor kendimi daha iyi hissediyorum
akşamı da hafif atlatırsan güzel menü canım
canım akşam o son öğündü :) devamı da güzel geldi

Merhaba arkadaşlar
bugünkü menum
sabah kahvaltı 1 bardak ılık sudan sonra
1 yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim yağsız peynir yoğurt maydonoz

Öğlen salata çorba hazırlarken kaşık karisik sebze yemegi

Aksam 2 köfte salata çorba
ara öğün greyfurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…