Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ameliyat zor muydu ebru..etkili bir ağrı kesici verselermiş keşke
Ameliyat kolaydı canım zaten genel anestezi ile yapıldı biraz boğazımı tahriş etmişler o canımı sıktı birazda bulantım oldu ama burnumda hiç ağrı yoktu. Sadece dişlerim ağrıyor nedense. Tamponlar çok rahatsız edici. Yarın çıkacak inşallah. Nefes alamamak çok kötü.

Tekrar cok gecmis olsun Ebrucum insallah agruöilarinda gecer biranevvel.
Büyük ihtimal bende yakinda ameliyat olcam.

Görmedim canim normamde tüm menüyü ayni mesajda yazmamiz gerekiyor.
Teşekkürler canım sen ne ameliyatı olacaksın?

Günaydınlarr..
Ebru ameliyat sonrası yanında kimse olması gerekiyor mu? Benim bakacak kimsem yok, ama özellikle geceleri burnum çok fena tıkanıyor ve horlamaya başladım.
Umarım ağrıların en kısa sürede geçer. Ağrı kesiciler dişlerin için işe yaramıyor mu?

afiyet olsun canım çok güzel menü..yemek saatlerinide yazarsan süper olcak .

Merhaba hanimlar tatil bitti eve donuyoruz insaallah yoldayiz dun arkadasimin evinde tartildim tok karin kisslik kiyafetlerle 86.3 geldim yani 85.5 orjinali ben kilo aldim sanarken biraz hareket her ogun yenilen tabak tabak tatlilara ragmen..
Artik yarin itibariyle bildirimlere basliyorum hoscakalin

bekliyoruz ozaman canım :)

günaydınlarrrr..............

sabah misler gibi uyuyorken oğlum aradı."anne servisin lstiği patladı.hemen gel beni al.oklua geç kalıyorum" ..yataktan fırladım.meğer istenince ne kadar hızlı hazırlanabiliyormuşumokula ulaştığımızda çoktaan derse girmişler.benimki bir panik.sen bir geç kağıdı al anne, ben derse gireyim dedi koşarak sınıfa gitti.bu arada işyerini aradım dr dan izin aldım.malum böylece ben de geç kalmıştım.dr un da evine temizlikçi gelecekmiş.o da geç kalmış.arkadaşların haberi olmayınca üstüste beni arıyorla.uyudum kaldım sanmışlargüne böyle başladım kızlar

kesinlikle katılıyorum sana, öyle kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki anlatamam. Çok badireler atlattım ama yeni dolap iyi oldu, daha kullanışlı ve geniş.

güle güle kullan canım.bu sene ben de değiştirdim.gardrop tipi aldım.evet kullanışlı ve geniş...

Tekrar cok gecmis olsun Ebrucum insallah agruöilarinda gecer biranevvel.
Büyük ihtimal bende yakinda ameliyat olcam.

Görmedim canim normamde tüm menüyü ayni mesajda yazmamiz gerekiyor.

hayırdır canım.sen de mi burundan ameliyat olacaksın

gunaydin herkeseeeee

sana da günaydın canım

kızlar günaydın

günaydın canım

kilo almamışın.hadi gözün aydın.evinde daha hızlı veririn kesin.

dünkü menüm............
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
kk peynir
çay
yarım portakal
iftar:
2 tabak yoğurt çorbası
ara:
1 portakal
ara:
2 kestane

1 litre su

Gunaydın kızlar

Gulnihalcim baya bir hızlı baslamıssın gune heyecan olmus:)

Nurcum herkes sormus ama bende eksik kalmayayım, nr ameliyatı olucaksın?

Gulnihal bu arada menun gayet guzel geldi gozume

Ebrucum burnunda dısaırdan bi fark olmayaacagını soylemiştin, olmadı mı,?

Merhaba kızlar resmen kendimden utanıyorum.. Her niyeyse buraya gelmeyi istememe rağmen hiç gelip yazamıyorum buna engel sadece benim kendi içimdeki bir şey ne olduğunu tam bilmiyorum. zaten son günlerde içim sürekli sıkılıyor. sürekli sıkılıyorum.

aldığım kararların %90ını terkettim o yüzden bugün tekrar yenilemeyi düşünüyorum. yani en azından öyle olmalı. ve bir an evvel tekrar ders çalışmaya başlamalıyım. yoksa sonuç kötü olacak.. toparlanamayacakmışım gibi geliyor bir şeleri denemedim korkuyorum son günlerde..

menülere bu hafta dikkat ettim ve bu sabah dayanamadım tartıldım.inşallah cumaya 67 yi ucundan görcem

dur bakalım prenses bu ne hal böyle?...olumsuz düşündükçe kararır kalırsın.aldığın kararların hepsini uygulayamazsan bile ucundan accık başla.gerisi gelir.burası içinse..selam desen yeterli.gönlün burda olsun canım

hosgeldin o zaman caniim

Kolumun icinde büyüyen biraz agriyan ufacik bir parca alinacak. henüt tam karar veremedim baska doktorlarada danisacagim.

Gulnihal bende gecen cumasan beri tartılmamıstım ama bugun dayanamadım tartıldım, sonuctan memnunum:)

Ececim karamsarlık yok, boyle donemler olur, pozitif olup atltmaya bak, kendini iyi hissettikçe gel canım..

Bu arada ben regl oldum, belki de onun şişliği olmasaydı cok daha iyi olurdu tartı sonucum, ama bu bile gayet tatmin edici:)

Dunku menumu yazmamısım

Sabah
2 yumurta (soganlı mantarlı)
1 ceviz
Peynir

Ara
Neskafe sutlu sekersiz

Aksam 17:30
1 tabak mantarlı bulgur pilavı

19:30
Bir kaç tane yogurtlu brokoli
Fırında patates

2 lt su

Kızlar 3-5 gündür çok yoğundum. Okula yeni müdür geldi. İnletiyor ortalıģı. Ne eksik varsa evrak konusunda tek tek istiyor. Onlarla uğraşıyorum. 5 günde 2 top kaģıt gitmiş bu ne yaa israftan başka birşey değil.
O yüzden gelemedim. Kusura bskmayın. Ama artık buradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…