- 26 Kasım 2014
- 132
- 83
- 38
- 40
Ameliyat kolaydı canım zaten genel anestezi ile yapıldı biraz boğazımı tahriş etmişler o canımı sıktı birazda bulantım oldu ama burnumda hiç ağrı yoktu. Sadece dişlerim ağrıyor nedense. Tamponlar çok rahatsız edici. Yarın çıkacak inşallah. Nefes alamamak çok kötü.ameliyat zor muydu ebru..etkili bir ağrı kesici verselermiş keşke
Teşekkürler canım sen ne ameliyatı olacaksın?Tekrar cok gecmis olsun Ebrucum insallah agruöilarinda gecer biranevvel.
Büyük ihtimal bende yakinda ameliyat olcam.
Görmedim canim normamde tüm menüyü ayni mesajda yazmamiz gerekiyor.
Ebru ameliyat sonrası yanında kimse olması gerekiyor mu? Benim bakacak kimsem yok, ama özellikle geceleri burnum çok fena tıkanıyor ve horlamaya başladım.Ameliyat kolaydı canım zaten genel anestezi ile yapıldı biraz boğazımı tahriş etmişler o canımı sıktı birazda bulantım oldu ama burnumda hiç ağrı yoktu. Sadece dişlerim ağrıyor nedense. Tamponlar çok rahatsız edici. Yarın çıkacak inşallah. Nefes alamamak çok kötü.
Teşekkürler canım sen ne ameliyatı olacaksın?
Merhaba arkadaşlar
bugünkü menum
sabah kahvaltı 1 bardak ılık sudan sonra
1 yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim yağsız peynir yoğurt maydonoz
Öğlen salata çorba hazırlarken kaşık karisik sebze yemegi
Aksam 2 köfte salata çorba
ara öğün greyfurt
Merhaba hanimlar tatil bitti eve donuyoruz insaallah yoldayiz dun arkadasimin evinde tartildim tok karin kisslik kiyafetlerle 86.3 geldim yani 85.5 orjinaliben kilo aldim sanarken biraz hareket her ogun yenilen tabak tabak tatlilara ragmen..
Artik yarin itibariyle bildirimlere basliyorum hoscakalin
kesinlikle katılıyorum sana, öyle kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki anlatamam. Çok badireler atlattım ama yeni dolap iyi oldu, daha kullanışlı ve geniş.
Tekrar cok gecmis olsun Ebrucum insallah agruöilarinda gecer biranevvel.
Büyük ihtimal bende yakinda ameliyat olcam.
Görmedim canim normamde tüm menüyü ayni mesajda yazmamiz gerekiyor.
gunaydin herkeseeeee
kızlar günaydın
Merhaba hanimlar tatil bitti eve donuyoruz insaallah yoldayiz dun arkadasimin evinde tartildim tok karin kisslik kiyafetlerle 86.3 geldim yani 85.5 orjinaliben kilo aldim sanarken biraz hareket her ogun yenilen tabak tabak tatlilara ragmen..
Gunaydın kızlar
Gulnihalcim baya bir hızlı baslamıssın gune heyecan olmus:)
Nurcum herkes sormus ama bende eksik kalmayayım, nr ameliyatı olucaksın?
Gulnihal bu arada menun gayet guzel geldi gozume
Ebrucum burnunda dısaırdan bi fark olmayaacagını soylemiştin, olmadı mı,?
Merhaba kızlar resmen kendimden utanıyorum.. Her niyeyse buraya gelmeyi istememe rağmen hiç gelip yazamıyorum buna engel sadece benim kendi içimdeki bir şey ne olduğunu tam bilmiyorum. zaten son günlerde içim sürekli sıkılıyor. sürekli sıkılıyorum.
aldığım kararların %90ını terkettim o yüzden bugün tekrar yenilemeyi düşünüyorum. yani en azından öyle olmalı. ve bir an evvel tekrar ders çalışmaya başlamalıyım. yoksa sonuç kötü olacak..toparlanamayacakmışım gibi geliyor bir şeleri denemedim korkuyorum son günlerde..
Ameliyat kolaydı canım zaten genel anestezi ile yapıldı biraz boğazımı tahriş etmişler o canımı sıktı birazda bulantım oldu ama burnumda hiç ağrı yoktu. Sadece dişlerim ağrıyor nedense. Tamponlar çok rahatsız edici. Yarın çıkacak inşallah. Nefes alamamak çok kötü.
Teşekkürler canım sen ne ameliyatı olacaksın?
günaydınlarrrr..............
sabah misler gibi uyuyorken oğlum aradı."anne servisin lstiği patladı.hemen gel beni al.oklua geç kalıyorum" ..yataktan fırladım.meğer istenince ne kadar hızlı hazırlanabiliyormuşumokula ulaştığımızda çoktaan derse girmişler.benimki bir panik.sen bir geç kağıdı al anne, ben derse gireyim dedi koşarak sınıfa gitti.bu arada işyerini aradım dr dan izin aldım.malum böylece ben de geç kalmıştım.dr un da evine temizlikçi gelecekmiş.o da geç kalmış.arkadaşların haberi olmayınca üstüste beni arıyorla.uyudum kaldım sanmışlar güne böyle başladım kızlar
güle güle kullan canım.bu sene ben de değiştirdim.gardrop tipi aldım.evet kullanışlı ve geniş...
hayırdır canım.sen de mi burundan ameliyat olacaksın
sana da günaydın canım
günaydın canım
kilo almamışın.hadi gözün aydın.evinde daha hızlı veririn kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?