Kolumun icinde büyüyen biraz agriyan ufacik bir parca alinacak. henüt tam karar veremedim baska doktorlarada danisacagim.
Gulnihal bende gecen cumasan beri tartılmamıstım ama bugun dayanamadım tartıldım, sonuctan memnunum:)
Ececim karamsarlık yok, boyle donemler olur, pozitif olup atltmaya bak, kendini iyi hissettikçe gel canım..
Bu arada ben regl oldum, belki de onun şişliği olmasaydı cok daha iyi olurdu tartı sonucum, ama bu bile gayet tatmin edici:)
Dunku menumu yazmamısım
Sabah
2 yumurta (soganlı mantarlı)
1 ceviz
Peynir
Ara
Neskafe sutlu sekersiz
Aksam 17:30
1 tabak mantarlı bulgur pilavı
19:30
Bir kaç tane yogurtlu brokoli
Fırında patates
2 lt su
Kızlar 3-5 gündür çok yoğundum. Okula yeni müdür geldi. İnletiyor ortalıģı. Ne eksik varsa evrak konusunda tek tek istiyor. Onlarla uğraşıyorum. 5 günde 2 top kaģıt gitmiş bu ne yaa israftan başka birşey değil.
O yüzden gelemedim. Kusura bskmayın. Ama artık buradayım.
Afiyet olsun, Allah kabul etsin Gülnihal :)dünkü menüm............
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
kk peynir
çay
yarım portakal
iftar:
2 tabak yoğurt çorbası
ara:
1 portakal
ara:
2 kestane
1 litre su
Bir kez ipin ucu kaçınca toparlanamayacak gibi geliyor ama sorumluluklarından kaçma, onların üstüne git Ece.aldığım kararların %90ını terkettim o yüzden bugün tekrar yenilemeyi düşünüyorum. yani en azından öyle olmalı. ve bir an evvel tekrar ders çalışmaya başlamalıyım. yoksa sonuç kötü olacak..toparlanamayacakmışım gibi geliyor bir şeleri denemedim korkuyorum son günlerde..
Tutuyorum tabi, yalnız bu aralar düzenli gelmediğim için kaçırdıklarım oldu. yarından itibaren daha sıkı tutacağım.bu arada fatmacım dün 6 mesaj yazmışım.hala liste tutuyorsun değil mi
Geçmiş olsun, farklı doktorlardan da fikir almanda fayda var.Kolumun icinde büyüyen biraz agriyan ufacik bir parca alinacak. henüt tam karar veremedim baska doktorlarada danisacagim.
kaçamaksız menün için tebrik ederim Tuba. Ben de regl oldum, bu reglin kaçıncı gününde şişlik gidiyor acaba?Gulnihal bende gecen cumasan beri tartılmamıstım ama bugun dayanamadım tartıldım, sonuctan memnunum:)
Ececim karamsarlık yok, boyle donemler olur, pozitif olup atltmaya bak, kendini iyi hissettikçe gel canım..
Bu arada ben regl oldum, belki de onun şişliği olmasaydı cok daha iyi olurdu tartı sonucum, ama bu bile gayet tatmin edici:)
Dunku menumu yazmamısım
Sabah
2 yumurta (soganlı mantarlı)
1 ceviz
Peynir
Ara
Neskafe sutlu sekersiz
Aksam 17:30
1 tabak mantarlı bulgur pilavı
19:30
Bir kaç tane yogurtlu brokoli
Fırında patates
2 lt su
Afedersin Zeynepcim ama bunlara eski kafalı diyorum ben. O kağıtlar için ne kadar ağaç kesiliyor. Artık sanal olarak her bilgi hem daha güvenli saklanıyor, hem de daha kolay ulaşılıyor. Yazık valla, ben hiç kıyamıyorum o kağıtlara. [/QUOTE="LAydLiNe, post: 38261467, member: 353785"]Kızlar Zahide nin programa Canan Karatay çıkıyor imkanı olan izlesin bence[/QUOTE] Annem de aradı ama dışardaydım bakamadımKızlar 3-5 gündür çok yoğundum. Okula yeni müdür geldi. İnletiyor ortalıģı. Ne eksik varsa evrak konusunda tek tek istiyor. Onlarla uğraşıyorum. 5 günde 2 top kaģıt gitmiş bu ne yaa israftan başka birşey değil.
O yüzden gelemedim. Kusura bskmayın. Ama artık buradayım.
Halka tatlısımenüm:
10:00
1 yağsız tost (dışardan, beyaz ekmeğe malesef)
14:00
1 porsiyon köfte
2 dlm ekmek
ayran
18:00
1 büyükçe porsiyon kızarmış tavuk-derisiz
1 dlm ekmek
ayran
2 lt su.
bol bol ev işi
Havvacım biraz az olmuş. "halka çay" ne ki?
Vaktim olmuyor onu da zar zor atıyorum ağzıma ama haftaya böyle yapmicamdukan diyetinde barsakları çalıştırsın diye veriliyor diye biliyorum.çarşıya çıkınca alayım çünkü metabolizmayı çalıştırmasına da barsakları çalıştırmasına da ihtiyacım var.artık hangisine yararsa
afiyet olsun canım.kahvaltıda 1 yumurta doyurdu mu
hay Allah yaaaa....aksilik aksilik üstüne gelmiş fatma.mutfak kapısı çok küçükmüş demek ki..neyse yepyeni bir dolabın oldu..hayırlı olsun canım.güle güle kullan
oğlum bugün özel ders için dışarıdaydı.ondan gelebildim.ama şimdi gidip onu almam lazım.hepinize iyi geceler fıstıklar
Nasıl ne zaman Ne kadar sürüyor agrin köprü yapılanlar mi sıcak soğuk arttırıyor mu ağrı kesici alabilirsin majezik iyidir mide rahatsızlığın varsa arveles alHavva canım dişlerim çok ağrıyor sence ne yapabilirim?
Arkadaşları gelecekti Funda'nın, buraya gelmeye vakit mi bulamadı acaba.Zeynepciö kolay gelsin , fatmaya katılıyorum, ne geregi var ...
Fatmacım şişlik ne zaman iniyor bende bilmiyorum, hiç dikkatli değilimdir..
Kızlar funda gubsej yok ortalarda, hiç haber de vermedi, depresyondan mı cıkamadı yoksa... Merak ettim
Afiyet olsun Havva. Yalnız suntaların da kalorisi oldukça yüksek, yerine havuç yemeni öneririm. havuç çiğneme ihtiyacını bastıyor. Bugün bol bol kemirdim :)Menüm
Kahvaltı8:00
1yumurta
Öğlen13:00
1kase mercimek çorba
1yuvarlak ekmek
1ayran
Ara
Yarım paket sunta
Aksam18:00
Yoğurtlu kozde patlıcan
2dilim hindi göğsü
2lt su
ekmek çok geliyorsa azalt canım. çok ara öğünü ben de sevmiyorum.Merhaba kızlar ben bu diyeti bozucam kilo veremiyorum ekmek bana çok fazla geldi günde 7 dilim ara öğün felan çok var sürekli yiyosun sanki yemek için yasiyomusum gibi çok sıkıldım valla püf noktaları alayım kendime göre düzenlicem
suan spor yapıyorum ara vermiştim geri dönüyorum
Afiyet olsun, süper! tam dukan listesi olmuş. :)bugünkü menüm;
sabah: light beyaz peynir
1 jambon
1 haşlanmış yumurta
-ekmek yok-
ara öğün: light yogurt ve yulaf kepeği karışımı
öğlen: hindi füme kıvırcık ve salatalık sandvic halinde yedim -2 tam buğday ekmeği arasında-
light ayran
ara öğün: yeşil elma ve light yogurt
akşam: kıvırcık salatalık ve domatesten olan salatam
5 köfte -yulaf kepeğinden yapılmış-
light ayran
daha yemedim ama yatmadan önceki ara öğünüm de gene light yogurda yulaf kepeği karıştıracağım
1 kupa yeşil çay
Merhaba kızlar ben bu diyeti bozucam kilo veremiyorum ekmek bana çok fazla geldi günde 7 dilim ara öğün felan çok var sürekli yiyosun sanki yemek için yasiyomusum gibi çok sıkıldım valla püf noktaları alayım kendime göre düzenlicem
suan spor yapıyorum ara vermiştim geri dönüyorum
Çok faydalı bilgiler vermişsin canım, konuyu güzel özetlemişsin.sabahları çok iyi bir kahvaltı yapmanı öneririm örnek olarak; beyaz peynir zeytin maydanoz 1 haşlanmış yumurta domates salatalık vs öneririm 1 ya da 1 buçuk tam buğday ekmeği yesen iyi olur
öğlen ise sebze yemelisin ve yanında protein olarak da yoğurt veya ayran 1 dilim de ekmek
akşam karbonhidrat almamak için öğlen sebze yedik bu yüzden akşam protein değeri yüksek olan şeyler yemelisin et haşlama tavuk göğüsü ya da balık tarzı şeyleri salatanla birlikte tüketebilirsin tabii ki akşam ekmek yememelisin
ara öğünlerinde ise meyve, kuru yemiş tarzı şeyler de yiyebilirsin
çikolata, hamur işi ve kızartmayı hayatından kesinlikle çıkartmalısın haftada 1 gün bunlardan sadece birine taviz verebilirsin sonrasında da formun kayısılı çayını içmelisin ki tuvalete hemen çıkasın hem haftada 1 kendini ödüllendirmen de motive olacaktır
bunları uygularsan eminim ki haftada 1,5 kilo veya yapına göre daha fazlasını verebilirsin ve tabii ki hareket etmek de şart ev işi en iyi kalori yakımı diyorlar hele ütü ve halı silmek çok iyi geliyormuş bunları 1 hafta uyguladıktan sonra sonuç göreceğine eminim 1 hafta denemekten bir şey kaybetmezsin bence çok temel şeyler çünkü
Afiyet olsun, süper! tam dukan listesi olmuş. :)
Çok faydalı bilgiler vermişsin canım, konuyu güzel özetlemişsin.
Evet buseey haklısın bırakmaman lazım, ben de denemiştim dukanı, çok faydasını gördüm ama devam ettirmeyince haliyle verdiklerimi hediyeleri ile aldım. bu arada kusura bakma canım senin adın neydi? unuttum benvalla canım ama yararını görüyorum 3 günde 1 kilo vermemi sağladı 1 hafta sürdüreceğim işte bu pazartesi başladım pazar gününden sonra inşallah 2,5 kilo vermiş olurum
sonrasında 2,5 kilo verdim zaten diyip bırakırsam çok geri kilo alırım ama normal diyete geçmeliyim bozmadan devam edersem dukanın söylentilerdeki gibi zararını göreceğimi sanmıyorum
Halka tatlısı
Vaktim olmuyor onu da zar zor atıyorum ağzıma ama haftaya böyle yapmicam
Nasıl ne zaman Ne kadar sürüyor agrin köprü yapılanlar mi sıcak soğuk arttırıyor mu ağrı kesici alabilirsin majezik iyidir mide rahatsızlığın varsa arveles al
Evet buseey haklısın bırakmaman lazım, ben de denemiştim dukanı, çok faydasını gördüm ama devam ettirmeyince haliyle verdiklerimi hediyeleri ile aldım. bu arada kusura bakma canım senin adın neydi? unuttum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?