sakın kaçamak yapma canım, böyle devam et.ah valla bu işi çok okudum araştırdım ama uygulamada hep sınıfta kaldımbu sefer en kararlı halimdeyim dukanla başlamak da daha moral verici oldu diyebilirim ama çoğu kişi dukanı sağlıksız bulduğu için pek önermek istemedim :ı
Tamponlar mutlaka zorlıyordur Ebru, çıkardığında rahatlayacağını düşünüyorum. Ağrı kesiciye devam.Bütün dişlerim ağrıyor canım ve sürekli ağrıyor hiç kesilmiyor. Ameliyattan önce hiç bir ağrım yoktu. Büyük ihtimal ameliyatla alakalı. Böyle zonklar tarzda. Sürekli rahatsızlık veriyor. Ağrı kesici alınca kısa bir süre geçiyor sonra tekrar başlıyor. Yarın tamponlar çıkacak inşallah ağrı da geçer. Hiç iyi değilim anlayacağın.
öğrencisin demek? hangi bölümde nerede okuyorsun?yeni sayılırım ben 2 hafta önce gelmiştim gene bi diyet yapıcam hevesiyle ama 2 hafta güme gitti sınavlarımdan dolayıama bu sefer bomba gibi döndüm buse ben :)
sakın kaçamak yapma canım, böyle devam et.
öğrencisin demek? hangi bölümde nerede okuyorsun?
Ben de takıma girdiğimden beri 5 kilo falan vardım, aslında 4,5 ay falan oldu, yani şimdiye kadar istediğim kiloya inebilirdim ama arada hep kaçamaklarım oldu. Geçen pazartesiden beri kaçamaksız gidiyorum, yani bugün kaçamaksız 11.günümdeyim. Ben de bu defa çok kararlıyım, bu işi 2 ayda bitireceğim.şu 4 günde yüzüm bile küçüldü çok motive oldum böyle yaza kadar devam ederim ben
Ben de takıma girdiğimden beri 5 kilo falan vardım, aslında 4,5 ay falan oldu, yani şimdiye kadar istediğim kiloya inebilirdim ama arada hep kaçamaklarım oldu. Geçen pazartesiden beri kaçamaksız gidiyorum, yani bugün kaçamaksız 11.günümdeyim. Ben de bu defa çok kararlıyım, bu işi 2 ayda bitireceğim.
Seni çok iyi anlıyorum, dün birkaç aydır görmediğim bir arkadaşım çok zayıflamışsın, omuz kemiklerin çıkmış dedi. o kadar motive oldum ki iki gündür uçuyorum :)
Demek lise öğrencisisin :) ben üniversiteye başladığımda doğmuşsun herhaldelise 3teyim ben daha seneye sınav stresi vs olacağından şimdiden fazlalıklarımdan kurtulmak istedim hem 18-19 yaştan sonra kilo vermek çok zorlaşır diyorlar geç kalmadan tedbiri alayım dedim 15 kilo fazlam var
Demek lise öğrencisisin :) ben üniversiteye başladığımda doğmuşsun herhaldeçok yaşlı hissettim kendimi birden.
canım sen şuan gelişme çağında sayılırsın yine de dikkat et beslenmene, ama her geçen gün biraz daha metabolizma yavaşlıyor. bir an önce yüklerinden kurtulursan iyi olur. Ama dediğim gibi meyveni sebzeni ihmal etme :)
dur bakalım prenses bu bu ne hal böyle?...olumsuz düşündükçe kararır kalırsın.aldığın kararların hepsini uygulayamazsan bile ucundan accık başla.gerisi gelir.burası içinse..selam desen yeterli.gönlün burda olsun canım
Ececim karamsarlık yok, boyle donemler olur, pozitif olup atltmaya bak, kendini iyi hissettikçe gel canım..
üstüne gitmeyi başaramıyorum bir türlü.. galiba herşeyin birikmiş olmasından bir umutsuzluktan dolayı böyleyim bir de küçük soğuk algınlıklarımı hep ayakta geçirmeye çalışıyorum ondan kafamı toparlaymıyorumBir kez ipin ucu kaçınca toparlanamayacak gibi geliyor ama sorumluluklarından kaçma, onların üstüne git Ece.
bu takım ne çekti bizim depresyonlardan heeZeynepciö kolay gelsin , fatmaya katılıyorum, ne geregi var ...
Fatmacım şişlik ne zaman iniyor bende bilmiyorum, hiç dikkatli değilimdir..
Kızlar funda gubsej yok ortalarda, hiç haber de vermedi, depresyondan mı cıkamadı yoksa... Merak ettim
kızlar ben hava almaya çıkıyorum görüşürüz..
Selam sweetdimple :)İyi akşamlar 13,takımın fıstıkları
Ebrucum geçmiş olsun bitanemAcil şifalar dilerim Oylama için gelmesem haberim olmayacaktı Umarım bir an önce ağrıların geçer ayağa kalkarsın bitanem
Bir ricam maruzatım olacaktıpaylaşım alanında bir oylama başlatmıştım cevabınızı bildirmeniz mümkünmü acaba
Selam sweetdimple :)
bu akşam cevaplamamız mı gerekiyor? öyleyse ben cevaplayayım, yoksa yarın Ebru cevaplar.
teşekkürler canım, szin takıma da başarılar. :)
Slm tatlım artık gerek kalmadı kuzum çok teşekkür ederimEbruşumuz rahatsız o yzüden yardıma ihtiyacınız olursa 6, takımı tıklatmanız yeterli yarın için başarılar dilerim
Hoş geldin canım, Umarım sonuçların iyi çıkar.Arkadaşları gelecekti Funda'nın, buraya gelmeye vakit mi bulamadı acaba.
QUOTE="Kelebekcim, post: 38264911, member: 509266"]Merhabalar kızlar,
bir süredir yoktum 50 sayfa olmuş, geçmişi okuyamadım, gündüz işle akşam nişanlımla geçti zaman..
Yarın da doktora gideceğim, sonuç göstermeye.. bakalım benim troid nodülleri ne durumda :)
Çok çok geçmiş olsun ebru tamponuda çıkarına rahatlicaksin inş benimde ağrılarım olmuştu disim başım hepsi gecicek sağlığına kavusacaksin insBütün dişlerim ağrıyor canım ve sürekli ağrıyor hiç kesilmiyor. Ameliyattan önce hiç bir ağrım yoktu. Büyük ihtimal ameliyatla alakalı. Böyle zonklar tarzda. Sürekli rahatsızlık veriyor. Ağrı kesici alınca kısa bir süre geçiyor sonra tekrar başlıyor. Yarın tamponlar çıkacak inşallah ağrı da geçer. Hiç iyi değilim anlayacağın.
Çok güzel tavsiyeler vermissin canım banada yakın bir diyet önerisi aslında benim diyetisyen bana biraz fazla ekmek vermiş kontrole gidince sorucamsabahları çok iyi bir kahvaltı yapmanı öneririm örnek olarak; beyaz peynir zeytin maydanoz 1 haşlanmış yumurta domates salatalık vs öneririm 1 ya da 1 buçuk tam buğday ekmeği yesen iyi olur
öğlen ise sebze yemelisin ve yanında protein olarak da yoğurt veya ayran 1 dilim de ekmek
akşam karbonhidrat almamak için öğlen sebze yedik bu yüzden akşam protein değeri yüksek olan şeyler yemelisin et haşlama tavuk göğüsü ya da balık tarzı şeyleri salatanla birlikte tüketebilirsin tabii ki akşam ekmek yememelisin
ara öğünlerinde ise meyve, kuru yemiş tarzı şeyler de yiyebilirsin
çikolata, hamur işi ve kızartmayı hayatından kesinlikle çıkartmalısın haftada 1 gün bunlardan sadece birine taviz verebilirsin sonrasında da formun kayısılı çayını içmelisin ki tuvalete hemen çıkasın hem haftada 1 kendini ödüllendirmen de motive olacaktır
bunları uygularsan eminim ki haftada 1,5 kilo veya yapına göre daha fazlasını verebilirsin ve tabii ki hareket etmek de şart ev işi en iyi kalori yakımı diyorlar hele ütü ve halı silmek çok iyi geliyormuş bunları 1 hafta uyguladıktan sonra sonuç göreceğine eminim 1 hafta denemekten bir şey kaybetmezsin bence çok temel şeyler çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?