Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sakın kaçamak yapma canım, böyle devam et.

Tamponlar mutlaka zorlıyordur Ebru, çıkardığında rahatlayacağını düşünüyorum. Ağrı kesiciye devam.

öğrencisin demek? hangi bölümde nerede okuyorsun?

lise 3teyim ben daha seneye sınav stresi vs olacağından şimdiden fazlalıklarımdan kurtulmak istedim hem 18-19 yaştan sonra kilo vermek çok zorlaşır diyorlar geç kalmadan tedbiri alayım dedim 15 kilo fazlam var

şu 4 günde yüzüm bile küçüldü çok motive oldum böyle yaza kadar devam ederim ben
Ben de takıma girdiğimden beri 5 kilo falan vardım, aslında 4,5 ay falan oldu, yani şimdiye kadar istediğim kiloya inebilirdim ama arada hep kaçamaklarım oldu. Geçen pazartesiden beri kaçamaksız gidiyorum, yani bugün kaçamaksız 11.günümdeyim. Ben de bu defa çok kararlıyım, bu işi 2 ayda bitireceğim.
Seni çok iyi anlıyorum, dün birkaç aydır görmediğim bir arkadaşım çok zayıflamışsın, omuz kemiklerin çıkmış dedi. o kadar motive oldum ki iki gündür uçuyorum :)

bana da cevremdekiler yuzun kuculmus gobegin gitmis vs diyince daha da diyet moduna giriyorum :)

lise 3teyim ben daha seneye sınav stresi vs olacağından şimdiden fazlalıklarımdan kurtulmak istedim hem 18-19 yaştan sonra kilo vermek çok zorlaşır diyorlar geç kalmadan tedbiri alayım dedim 15 kilo fazlam var
Demek lise öğrencisisin :) ben üniversiteye başladığımda doğmuşsun herhalde çok yaşlı hissettim kendimi birden.
canım sen şuan gelişme çağında sayılırsın yine de dikkat et beslenmene, ama her geçen gün biraz daha metabolizma yavaşlıyor. bir an önce yüklerinden kurtulursan iyi olur. Ama dediğim gibi meyveni sebzeni ihmal etme :)

bu hafta sonrasinda tekrar donucem onlara da onlar da cok onemli cunku

Ececim karamsarlık yok, boyle donemler olur, pozitif olup atltmaya bak, kendini iyi hissettikçe gel canım..

Bir kez ipin ucu kaçınca toparlanamayacak gibi geliyor ama sorumluluklarından kaçma, onların üstüne git Ece.
üstüne gitmeyi başaramıyorum bir türlü.. galiba herşeyin birikmiş olmasından bir umutsuzluktan dolayı böyleyim bir de küçük soğuk algınlıklarımı hep ayakta geçirmeye çalışıyorum ondan kafamı toparlaymıyorum
bu takım ne çekti bizim depresyonlardan hee

İyi akşamlar 13,takımın fıstıkları

Ebrucum geçmiş olsun bitanem Acil şifalar dilerim Oylama için gelmesem haberim olmayacaktıUmarım bir an önce ağrıların geçer ayağa kalkarsın bitanem

Bir ricam maruzatım olacaktı paylaşım alanında bir oylama başlatmıştım cevabınızı bildirmeniz mümkünmü acaba

Selam sweetdimple :)
bu akşam cevaplamamız mı gerekiyor? öyleyse ben cevaplayayım, yoksa yarın Ebru cevaplar.

Selam sweetdimple :)
bu akşam cevaplamamız mı gerekiyor? öyleyse ben cevaplayayım, yoksa yarın Ebru cevaplar.

Slm tatlım artık gerek kalmadı kuzum çok teşekkür ederimEbruşumuz rahatsız o yzüden yardıma ihtiyacınız olursa 6, takımı tıklatmanız yeterli yarın için başarılar dilerim

Kızlar geldim şimdi, içimdeki sıkıntı geçmedi ama en azından hava aldım.. bugün ki berbat menümü yazayım da belki toparlamak için gözüme batar..
08.15: 2 kk peynir, 1 dl salatalık, 1 tereyağ, 3 zeytin, 1 dl salam, 3 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
12.15: 5 tane susamlı kraker
19.15: yr kase tarhana, 1 kase makarna, 1 kase cacık, yr tabak kıymalı patates
22.00: double sıcak çikolata, 1 tane popkek
2 lt su, 45 dk yürüyüş, 30 mekik

Dün sabah sınıf arkadaşım sen çok zayıflamışsın bir an bakakaldım dedi.. sanırım bunu dikkate alarak yarın toparlanabilir haftasonumu detoksla geçirebilirim önümüzdeki haftayı sağlam geçireeceğim..

Hoş geldin canım, Umarım sonuçların iyi çıkar.

Afiyet olsun Havva. Yalnız suntaların da kalorisi oldukça yüksek, yerine havuç yemeni öneririm. havuç çiğneme ihtiyacını bastıyor. Bugün bol bol kemirdim :)

ekmek çok geliyorsa azalt canım. çok ara öğünü ben de sevmiyorum.

Afiyet olsun, süper! tam dukan listesi olmuş. :)[/QUOTE]
Azalttim valla böyle gitse ben kilo veremezdim

Çok çok geçmiş olsun ebru tamponuda çıkarına rahatlicaksin inş benimde ağrılarım olmuştu disim başım hepsi gecicek sağlığına kavusacaksin ins

Çok güzel tavsiyeler vermissin canım banada yakın bir diyet önerisi aslında benim diyetisyen bana biraz fazla ekmek vermiş kontrole gidince sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…