- 26 Kasım 2014
- 132
- 83
- 38
- 40
Çok güzel tavsiyeler vermissin canım banada yakın bir diyet önerisi aslında benim diyetisyen bana biraz fazla ekmek vermiş kontrole gidince sorucam
Kontrole giitigimde sorucamdoktorun verdigi diyet de illaki sonuc gosteriyordur fakat uzun vadeli oluyordur o yuzden biraz daha hizli kilo vermek istiyorum dersen sana ona gore program hazirlayabilir
aman ihmal etme canım.çok geçmiş olsun
tebrikler tuba..ve de maşallah..2 çocuk..okul..diyet..
kolay gelsin zeynepcim.bilgisayar diye bişey var.artık bu kağıt kürek işleri bitmeli.ama bitmiyor..bizde de durum aynı..yaz yaz canımız çıkıyor bazen..
Kızlar Zahide nin programa Canan Karatay çıkıyor imkanı olan izlesin bence
Afiyet olsun, Allah kabul etsin Gülnihal :)
Bir kez ipin ucu kaçınca toparlanamayacak gibi geliyor ama sorumluluklarından kaçma, onların üstüne git Ece.
Tutuyorum tabi, yalnız bu aralar düzenli gelmediğim için kaçırdıklarım oldu. yarından itibaren daha sıkı tutacağım.
Geçmiş olsun, farklı doktorlardan da fikir almanda fayda var.
kaçamaksız menün için tebrik ederim Tuba. Ben de regl oldum, bu reglin kaçıncı gününde şişlik gidiyor acaba?
Afedersin Zeynepcim ama bunlara eski kafalı diyorum ben. O kağıtlar için ne kadar ağaç kesiliyor. Artık sanal olarak her bilgi hem daha güvenli saklanıyor, hem de daha kolay ulaşılıyor. Yazık valla, ben hiç kıyamıyorum o kağıtlara.
Kızlar geldim şimdi, içimdeki sıkıntı geçmedi ama en azından hava aldım.. bugün ki berbat menümü yazayım da belki toparlamak için gözüme batar..
08.15: 2 kk peynir, 1 dl salatalık, 1 tereyağ, 3 zeytin, 1 dl salam, 3 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
12.15: 5 tane susamlı kraker
19.15: yr kase tarhana, 1 kase makarna, 1 kase cacık, yr tabak kıymalı patates
22.00: double sıcak çikolata, 1 tane popkek
2 lt su, 45 dk yürüyüş, 30 mekik
Bugün menüm
11
1 kase nesfit ve az yagli süt
14
2 mandalin
18:30
1 kase yogurt corbasi
Yarim dilim beyaz ekmek
21
Tansiyonum düstügü icin yarim domates tuzladim yedim
aynen öyle canım.. :)bir guncuk ara verdin gibi dusun tatil gunundeydin ve yarin tekrar ise gidecekmissin gibi hic moralini bozma sakin yarin yeni bir gun
nasil dayandin tum gun boyle sagligindan olursun dikkatli ol saglik en basta gelir unutma
Kizlar ilk defa diyete basladigimdan ber arti ciktim tartida.moralim cok bozuldu..1 hafta spora ara verdim bu hale geldim..
Gecen hafta;83,30
Bu hafta:83,60
Fark:300
Nerde yanlis yaptim bilemiyorum.kendimi toplamam lazim acilen
Günaydın kızlar
Geçen hafta 89.8
Bu hafta 89.5
Fark 300gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?