Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menum u yazayım
sabah 800 1 yumurta 2 dilim peynir maydonoz çay dilim kepek ekmek
öğlen 13.00 ıspanak yemeği yoğurt
ara öğün3 gibi ceviz 2 tane
600küçük bir balık salata büyük kase
bugün 2 saat yürüdüm 15 dk spor yaptım

Çok güzel tavsiyeler vermissin canım banada yakın bir diyet önerisi aslında benim diyetisyen bana biraz fazla ekmek vermiş kontrole gidince sorucam

doktorun verdigi diyet de illaki sonuc gosteriyordur fakat uzun vadeli oluyordur o yuzden biraz daha hizli kilo vermek istiyorum dersen sana ona gore program hazirlayabilir

Tesekkür ederim canim

Kızlar Zahide nin programa Canan Karatay çıkıyor imkanı olan izlesin bence

Bugün isim vardi disardaydim. Canan karatayi görünce hazir olangeviyorum heran azar isiticem gibi geliyor

Bugün 1 doktor ve bir hastaneden randevu aldim. Hayirlisi olsun.
Tesekkür ederim canim

Sorum var

Kizlar disarda oldugum icin yemegide hizli ve disarda yemem gerekiyordu.
Mercimek vorbasi ve yogurt corbasi vardi. Ben yogurt corbasi yedim ama merak ediyorum
Sizce o iki corbadan hangisi diyete daha uygundur?

Bugün menüm

11
1 kase nesfit ve az yagli süt

14
2 mandalin

18:30
1 kase yogurt corbasi
Yarim dilim beyaz ekmek

21
Tansiyonum düstügü icin yarim domates tuzladim yedim

bir guncuk ara verdin gibi dusun tatil gunundeydin ve yarin tekrar ise gidecekmissin gibi hic moralini bozma sakin yarin yeni bir gun

Bugün menüm

11
1 kase nesfit ve az yagli süt

14
2 mandalin

18:30
1 kase yogurt corbasi
Yarim dilim beyaz ekmek

21
Tansiyonum düstügü icin yarim domates tuzladim yedim

nasil dayandin tum gun boyle sagligindan olursun dikkatli ol saglik en basta gelir unutma

nasil dayandin tum gun boyle sagligindan olursun dikkatli ol saglik en basta gelir unutma

Dogrudu Firsat olmadi yemeye. Cok kisa sürem vardi gün icinde diyet bozulacak diye yemedim, yoksa tavuk izgara alacaktim. Aksamda yine az zamanim vardi corbayla idare ettim ama dedigin gibi eve geldim ve tasiyonum düstü basim dönüyor hala. Yarin daha saglikli yerim insallah

Kizlar gecenin bey vakti oldu ama midem bulaniyor acliktan degil.
Bugün toplanti bitiminde, hristiyanlarin bu ayin 24de christmas'leri kutsal gece dedikleri bayramlari var hani noel agaci dikiyorlar evlere, altina hediyeler koyuyorlar, hindi yiyorlar. Toplanti bitiminde onun kutlamasi vardi ve sicak sarap isittilar, kokusu öyle yogun ve kötüydüki halen burnumda sanki, uyuyamiyorummm

Kizlar ilk defa diyete basladigimdan ber arti ciktim tartida.moralim cok bozuldu..1 hafta spora ara verdim bu hale geldim..

Gecen hafta;83,30

Bu hafta:83,60

Fark:300

Nerde yanlis yaptim bilemiyorum.kendimi toplamam lazim acilen

Günaydın benim güzel takımımın çıtır hatunları. Cumanın ilk mesajı ve ilk bildirimi benden gelsin. Ağrı sızı içinde de olsa bu hafta tartı beni çok ama çok mutlu etti. Çünkü haftanın başından beri hiç ama hiç iştahım yok. Sadece aç kalmamak ve ilaç içmek için yiyordum. Tartıdaki rakamı görünce gözlerime inanamadım. İnşallah bugün herkesin sonuçları iyi olur. İlk üçe gireriz.

Geçen hafta : 62.9

Bu hafta : 61.9

Fark: 1

Kizlar ilk defa diyete basladigimdan ber arti ciktim tartida.moralim cok bozuldu..1 hafta spora ara verdim bu hale geldim..

Gecen hafta;83,30

Bu hafta:83,60

Fark:300

Nerde yanlis yaptim bilemiyorum.kendimi toplamam lazim acilen

Eğer vaktin varsa biraz daha bekle sonra tartıl. Ödem olma ihtimali çok yüksek. Tuvalete çıkabildin mi?

*** 13. TAKIM 391. ETAP***

Akkat (75.5///%)
cerenberen16 (79.3///%)
dilarasahra (83.3/83.6/-0.3/%-0.36)
gubsej (91.1///%)
LAydLiNe (62.9/61.9/1/%1.59)
mavera87 (65.7///%)
OoOturtleOoO ( 89.8///%)

13. Takım ortalaması : %

Günaydın kızlar
Geçen hafta 89.8
Bu hafta 89.5
Fark 300gr

Tebrik ederim canım. Az olmuş ama almaman bile mucize. Ben bu hafta senden + bekliyordum. Okudum tüm geçmişi ama mesaj yazamamıştım. Hayatta hiç bir şey için üzülme. Bu ayrılma olayını da hırs yap kendine. Bir daha ki gördüğünde seni tanıyamasın bile.

Kızlar ben çıkıyorum. Tamponları aldırmak için hastaneye gitmem gerekli. Fatma' cım ola ki gelemezsem listemizi siz paylaşın lütfen. Ayrıca sadece Fatma değil herkes ilgilensin listenin taşınması için. Dua edin benim için lütfen bir aksilik çıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…