- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Eğer vaktin varsa biraz daha bekle sonra tartıl. Ödem olma ihtimali çok yüksek. Tuvalete çıkabildin mi?
İçeriği önemli canım. Yoğurt çorbası pirinçliyse tercih mercimek çorbası daha mantıklı.Sorum var
Kizlar disarda oldugum icin yemegide hizli ve disarda yemem gerekiyordu.
Mercimek vorbasi ve yogurt corbasi vardi. Ben yogurt corbasi yedim ama merak ediyorum
Sizce o iki corbadan hangisi diyete daha uygundur?
Bozma canım mralini, öyle iniş çıkışlar olur.Kizlar ilk defa diyete basladigimdan ber arti ciktim tartida.moralim cok bozuldu..1 hafta spora ara verdim bu hale geldim..
Gecen hafta;83,30
Bu hafta:83,60
Fark:300
Nerde yanlis yaptim bilemiyorum.kendimi toplamam lazim acilen
Hoş geldin Ceren. Biraz kendini tanıtır mısın? Yaş, klilo boy vb.Gunaydın kızlar Ceren ben aranıza yeni katıldım desteğinîze ıhtıyacım var inşallah hepimiz istedîğimiz kiloya ulaşırız :)
Çok kötü değil Ece, sen bunalımda olduğun için herşey sana kötü geliyor.Kızlar geldim şimdi, içimdeki sıkıntı geçmedi ama en azından hava aldım.. bugün ki berbat menümü yazayım da belki toparlamak için gözüme batar..
08.15: 2 kk peynir, 1 dl salatalık, 1 tereyağ, 3 zeytin, 1 dl salam, 3 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
12.15: 5 tane susamlı kraker
19.15: yr kase tarhana, 1 kase makarna, 1 kase cacık, yr tabak kıymalı patates
22.00: double sıcak çikolata, 1 tane popkek
2 lt su, 45 dk yürüyüş, 30 mekik
süpersin, haydi toparlan ne kadar gençsin ve hayatının en güzel dönemindesin. Bu günlerin tadını çıkarmalısın. Senin yaşlarına dönebilmeyi ne kadar çok isterdim.Dün sabah sınıf arkadaşım sen çok zayıflamışsın bir an bakakaldım dedi.. sanırım bunu dikkate alarak yarın toparlanabilir haftasonumu detoksla geçirebilirimönümüzdeki haftayı sağlam geçireeceğim..
Günaydın kızlar,
geçen hafta 75,5 kg
bu hafta 75,4
fark 100 g
hiç kaçamak yapmadım ama bol bol dışardan yemenin sonucunu aldım.
Günaydın kızlar bu hafta kat kat fazla çıkacagımı düşünüyordum ne düzenli yedim ne de dikkat ettim internet paketim bitmişti giremedim buraya da
Geçen hafta:91.1
Bu hafta 91.0
Fark 100gr
İçeriği önemli canım. Yoğurt çorbası pirinçliyse tercih mercimek çorbası daha mantıklı.
Bozma canım mralini, öyle iniş çıkışlar olur.
Hoş geldin Ceren. Biraz kendini tanıtır mısın? Yaş, klilo boy vb.
Olsun Tubacım, vermişsin yine de. bence bizim için en büyük başarı kaçamaksız geçirmiş olmamız. Haftaya daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.Gunaydın
Gecen hadta 65,7
Bu hafta 65,4
Fark 300 gr
Dünkü sonucum daha guzeldi..
Ben Fatma, 34 yaşındayım. Evliyim, 1 kızım var. Takıma geldiğimde 80,5 kg dım. Şuan 75,4 kg ım. Kaçamaklar yapmasaydım şimdiye çoktan hedef kiloma ulaşmıştım aslında. Ben kaptan yardımcısıyım. Kaptanımız Ebru, şuan hastanede kendisi. Geldiğinde sana takıma girişle ilgili bilgileri verir.Hoşbulduk canım 27 yaşındayım 172 cm boy 88kilo Evliyim 1,5 Yaşında oğlum var :) artık tombiklikten sıkıldım yeni bir sayfa açmak istiyorummm :)
Hoşgeldin canım seni bekliyordum ben de.Geldim
Merhabalar kızlar,
bir süredir yoktum 50 sayfa olmuş, geçmişi okuyamadım, gündüz işle akşam nişanlımla geçti zaman..
Yarın da doktora gideceğim, sonuç göstermeye.. bakalım benim troid nodülleri ne durumda :)
Merhaba kızlar ben bu diyeti bozucam kilo veremiyorum ekmek bana çok fazla geldi günde 7 dilim ara öğün felan çok var sürekli yiyosun sanki yemek için yasiyomusum gibi çok sıkıldım valla püf noktaları alayım kendime göre düzenlicem
suan spor yapıyorum ara vermiştim geri dönüyorum
Çok faydalı bilgiler vermişsin canım, konuyu güzel özetlemişsin.
lise 3teyim ben daha seneye sınav stresi vs olacağından şimdiden fazlalıklarımdan kurtulmak istedim hem 18-19 yaştan sonra kilo vermek çok zorlaşır diyorlar geç kalmadan tedbiri alayım dedim 15 kilo fazlam var
Bugünkü menum u yazayım
sabah 800 1 yumurta 2 dilim peynir maydonoz çay dilim kepek ekmek
öğlen 13.00 ıspanak yemeği yoğurt
ara öğün3 gibi ceviz 2 tane
600küçük bir balık salata büyük kase
bugün 2 saat yürüdüm 15 dk spor yaptım
Sorum var
Kizlar disarda oldugum icin yemegide hizli ve disarda yemem gerekiyordu.
Mercimek vorbasi ve yogurt corbasi vardi. Ben yogurt corbasi yedim ama merak ediyorum
Sizce o iki corbadan hangisi diyete daha uygundur?
Kizlar gecenin bey vakti oldu ama midem bulaniyor acliktan degil.
Bugün toplanti bitiminde, hristiyanlarin bu ayin 24de christmas'leri kutsal gece dedikleri bayramlari var hani noel agaci dikiyorlar evlere, altina hediyeler koyuyorlar, hindi yiyorlar. Toplanti bitiminde onun kutlamasi vardi ve sicak sarap isittilar, kokusu öyle yogun ve kötüydüki halen burnumda sanki, uyuyamiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?