Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eğer vaktin varsa biraz daha bekle sonra tartıl. Ödem olma ihtimali çok yüksek. Tuvalete çıkabildin mi?

Cikmak zorund kaldim evden canim.iki kez tartildim arka arkaya..gecen persembeden beri spor yapmiyorum etkilemis olabilir..tuvalet sorunum hep var zaten.ama sinir oldum ilk keZ arti gorunce motivasyonum bozuldu

Günaydın kızlar,
geçen hafta 75,5 kg
bu hafta 75,4
fark 100 g
hiç kaçamak yapmadım ama bol bol dışardan yemenin sonucunu aldım.

Günaydın kızlar bu hafta kat kat fazla çıkacagımı düşünüyordum ne düzenli yedim ne de dikkat ettim internet paketim bitmişti giremedim buraya da
Geçen hafta:91.1
Bu hafta 91.0
Fark 100gr

Sorum var

Kizlar disarda oldugum icin yemegide hizli ve disarda yemem gerekiyordu.
Mercimek vorbasi ve yogurt corbasi vardi. Ben yogurt corbasi yedim ama merak ediyorum
Sizce o iki corbadan hangisi diyete daha uygundur?
İçeriği önemli canım. Yoğurt çorbası pirinçliyse tercih mercimek çorbası daha mantıklı.

Kizlar ilk defa diyete basladigimdan ber arti ciktim tartida.moralim cok bozuldu..1 hafta spora ara verdim bu hale geldim..

Gecen hafta;83,30

Bu hafta:83,60

Fark:300

Nerde yanlis yaptim bilemiyorum.kendimi toplamam lazim acilen
Bozma canım mralini, öyle iniş çıkışlar olur.

Gunaydın kızlar Ceren ben aranıza yeni katıldım desteğinîze ıhtıyacım var inşallah hepimiz istedîğimiz kiloya ulaşırız :)
Hoş geldin Ceren. Biraz kendini tanıtır mısın? Yaş, klilo boy vb.

Çok kötü değil Ece, sen bunalımda olduğun için herşey sana kötü geliyor.

süpersin, haydi toparlan ne kadar gençsin ve hayatının en güzel dönemindesin. Bu günlerin tadını çıkarmalısın. Senin yaşlarına dönebilmeyi ne kadar çok isterdim.

Hoşbulduk canım 27 yaşındayım 172 cm boy 88 kilo Evliyim 1,5 Yaşında oğlum var :) artık tombiklikten sıkıldım yeni bir sayfa açmak istiyorummm :)

Gunaydın

Gecen hadta 65,7
Bu hafta 65,4
Fark 300 gr

Dünkü sonucum daha guzeldi..
Olsun Tubacım, vermişsin yine de. bence bizim için en büyük başarı kaçamaksız geçirmiş olmamız. Haftaya daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.
Hoşbulduk canım 27 yaşındayım 172 cm boy 88 kilo Evliyim 1,5 Yaşında oğlum var :) artık tombiklikten sıkıldım yeni bir sayfa açmak istiyorummm :)
Ben Fatma, 34 yaşındayım. Evliyim, 1 kızım var. Takıma geldiğimde 80,5 kg dım. Şuan 75,4 kg ım. Kaçamaklar yapmasaydım şimdiye çoktan hedef kiloma ulaşmıştım aslında. Ben kaptan yardımcısıyım. Kaptanımız Ebru, şuan hastanede kendisi. Geldiğinde sana takıma girişle ilgili bilgileri verir.
Bu arada profil fotoğrafın oğlun sanırım, çok tatlıymış, maşallah :)

Kızlar Zeynep 10:30 a kadar gelir umarım, listeyi hazırladım. Bir tek o kaldı. 10:30 da çıkmam lazım.

şuanda ortalamamız %0,32 (ZEYNEP HARİÇ)

*** 13. TAKIM 391. ETAP***

Akkat (75.5/75.4/0.1/%0.13)

cerenberen16 (79.3///%)

dilarasahra (83.3/83.6/-0.3/%-0.36)

gubsej (91.1/91/0.1/%0.11)

LAydLiNe (62.9/61.9/1/%1.59)

mavera87 (65.7/65.4/0.3/%0.46)

OoOturtleOoO ( 89.8/89.5/0.3/%0.33)

13. Takım ortalaması : %

durumumuz çok parlak değildi aslında, Ebru'nun yüzdesi ortalamayı baya yükseltti.

*** 13. TAKIM 391. ETAP***

Akkat (75.5/75.4/0.1/%0.13)

cerenberen16 (79.3/79/0.3/%0.38)

dilarasahra (83.3/83.6/-0.3/%-0.36)

gubsej (91.1/91/0.1/%0.11)

LAydLiNe (62.9/61.9/1/%1.59)

mavera87 (65.7/65.4/0.3/%0.46)

OoOturtleOoO ( 89.8/89.5/0.3/%0.33)

13. Takım ortalaması : % 0,38

günaydın arkadaşlar...cumanız hayırlı olsun.....

geçmiş olsun canım

diyetisyenler karşılarındaki kişinin kilo verme şeklini belirleyebilmek adına ilk hafta olması gereken menüyü verirler, sonra hastayı tanıdıkça menü şekil alır.ama sen bunu ilk haftadan kendine göre düzenlemeye çalışırsan diyetisyenin seni tanımasına imkan vermemiş olursun.bu senin zararına olur..

Çok faydalı bilgiler vermişsin canım, konuyu güzel özetlemişsin.

evet bilgiler faydalı fatmacım ama fatma zehra çok uzun bir yolun başında..zaten diyetisyen kontrolünde..işi ehline bırakalım diyorum

lise 3teyim ben daha seneye sınav stresi vs olacağından şimdiden fazlalıklarımdan kurtulmak istedim hem 18-19 yaştan sonra kilo vermek çok zorlaşır diyorlar geç kalmadan tedbiri alayım dedim 15 kilo fazlam var

11. sınıfta alan seçimi yapılıyor mu canım.tm gibi..mf gibi...

gülnihal bana çok karışıyorsun demezsin inşallah ama başlangıçta 2 saat yürüyüş eklemlerine zarar verebilir canım

Sorum var

Kizlar disarda oldugum icin yemegide hizli ve disarda yemem gerekiyordu.
Mercimek vorbasi ve yogurt corbasi vardi. Ben yogurt corbasi yedim ama merak ediyorum
Sizce o iki corbadan hangisi diyete daha uygundur?

baklagillerin kalorisi daha fazla diye biliyorum.yoğurt çorbası güzel seçim olmuş

sen yurtdışında mı yaşıyorsun canım

Bugun cuma 86.9 kilo ile ilk resm bildirimimi yapayim sanirim adet olacagim ondan oldu dun 86.3 idim belki iner bilmiyorum ayip olcak ama bugun sabah
Bir hashasli pogaca
Bes zeytin yedim eve yeni girdik bir sey yok diye...bugun evimi temizleyeyim yarin duzene girerim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…