Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tebrik ederim ebru

Allah yardımcın olsun canım

Gunaydın kızlar Ceren ben aranıza yeni katıldım desteğinîze ıhtıyacım var inşallah hepimiz istedîğimiz kiloya ulaşırız :)

hoşgeldin ceren.ben gülnihal.sen yeter ki istekli ol.hepimiz sana destek oluruz

Günaydın kızlar bu hafta kat kat fazla çıkacagımı düşünüyordum ne düzenli yedim ne de dikkat ettim internet paketim bitmişti giremedim buraya da
Geçen hafta:91.1
Bu hafta 91.0
Fark 100gr

seni çok merak ettik.kaçamaklarda değilmişsin şükür..olsun 100 gram 100 gramdır

ben bu hafta listedeyim diye biliyorum fatmacım.sonra yanlış olmasın

Gülnihalcim ben listeyi paylaştım, Ebru'nun gönderdiği listede adın yoktu, ekleneceğini bilmiyordum. Şimdi çıkmam lazım, 10:30 da eşim gelecek, henüz hazırlanmadım. Kusura bakma canım ya.

benim için önemli değil.ceza falan almayalım.ben ondan söyledim
Ebru nasıl olsa gelir, o zaman en kötü ihtimalle düzeltiriz listeyi. Ayrıca tebrik ediyorum, oruç tutmana rağmen çoğumuzdan çok kilo vermişsin. Çıktım ben.

Kizlar ebrya mesaj attim gulnihal icin.donerse ekleriz yoksa bu haliyle yayinlariz fatmacim 11.30a kadar bekleyelim mi?

tartildim simdi ben dee sanirim bi liste var adim yok ama olsun yazayim cok mutlu oldum protein agirlikli diyet yapiyorum pazartesi basladim ama 5 gunde verilen sonuc beni

gecen hafta: 76,8

bu hafta: 74,4

fark: 2,4

o kadar mutlu oldum ki sonuc gormek insani cok mutlu ediyor

tartildim simdi ben dee sanirim bi liste var adim yok ama olsun yazayim cok mutlu oldum protein agirlikli diyet yapiyorum pazartesi basladim ama 5 gunde verilen sonuc beni
mutlu etti

gecen hafta: 76,8

bu hafta: 74,4

fark: 2,4

o kadar mutlu oldum ki sonuc gormek insani cok mutlu ediyor

Şahaaaneeee çok tebrik ederim buse.Devamı gelir inşallah.İlk haftanmıydı tatlım ne zamandır burdasın.Tanışmadık galiba seninle.Ben funda 29 yaşındayım kamuda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.91 kiloyum.Hoşgeldin tekrardan şansımız bol olsun.

2 hafta once gelmistim fakat sinav haftama denk geldigi icin hem diyetime dikkat edemedim hem de burayla ilgilenemedim geldigim gibi geri dondum diyebilirim :ı sinav sonrasi notlarin iyi gelmesiyle siranin artik kilomda oldugunu dusundum ve tekrar geldiim ben de buse biraz kucugum burada 17 yasindayim lise 3teyim desteklesecek birilerini aradigim icin bu takim cok iyi oldu hirsli biriyim o yuzden yarisma olmasi cok dikkatimi cekti ayrica

Bu yaşta olgun düşünebilmen çok güzel buse.Eğer şimdiden kendini sağlıklı yaşamaya beslenmeye alıştırırsan çok çok iyi olur senin için ilerde.bizim yaşlarda fit vucutlu bir afet olursun:)sakın bırakma ucunu.Evet yarışma daha cazip geliyor o yüzden paylaşımını arttır ve her hafta kilo vermeye çalış bu hafta da alabilir belki ebru.

bu yasta bi de arkadaslar arasi kilo muhabbetleri de olur ya ondan daha da dikkat etmeye calisiyorum :) insallah alinirim bu haftadan cok heyecanli geliyor bu yarisma isi

bu yasta bi de arkadaslar arasi kilo muhabbetleri de olur ya ondan daha da dikkat etmeye calisiyorum :) insallah alinirim bu haftadan cok heyecanli geliyor bu yarisma isi
Üniversiteye şahane bir vücutla git tatlım kendine güvenin tam olur.Sen paylaşımını arttır ve bırakma diyetini deneme süresindesin galiba ebru karar verir tatlım listeye.

bi sey sorucam uzun zamandir aklima takiliyor diyorlar ya hani aksam 7den sonra 6dan sonra hicbir sey yememek bile kilo vermede cok onemli diye peki onlara ara ogun de dahil mi yani 7den once normal aksam yemegimi yedim fakat ben 12-11,30 gibi anca yataga gidebiliyorum 9-10 arasi ara ogun yapiyorum onun kotu etkisi olur mu

Allah isini rast getirsin, acil sifalar versin.

Cikmak zorund kaldim evden canim.iki kez tartildim arka arkaya..gecen persembeden beri spor yapmiyorum etkilemis olabilir..tuvalet sorunum hep var zaten.ama sinir oldum ilk keZ arti gorunce motivasyonum bozuldu

Yalin zamanda takimandöndügüm icin tam bilmiyorum durumunu ama eger gebel bir wc peoblemin barsa. Ara ögün olarak kayisi yemeni tavsiye ediyorum cok etkili. Eher cok kötü durumdaysan ac karina 1 bardak su ve 3 tane kayisi yersen hemen etkiyi görürsün

evet pirincliydi ama cok az. 1 kasede en fazla 1 yk pirinc belkide

Suan 1 yogurt corbasi ve 1 mercimek corbasi dendi bakalim baska cvp verenler olacakmi :)

Evet canim y. Disindayim

Tebrik ederim canim. Listede olanlar deneme süresini basariyla gecenler.sen denene süresindesin sanirim 2 haftadir. Deneme bitince sende listede yarisacaksin :)

Ebru'm telaş yaptım paylaşımda mesajı okuyunca..
Dilerim ciddi bir şey yoktur.
Dualar seninle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…