Günaydın benim güzel takımımın çıtır hatunları.Cumanın ilk mesajı ve ilk bildirimi benden gelsin. Ağrı sızı içinde de olsa bu hafta tartı beni çok ama çok mutlu etti. Çünkü haftanın başından beri hiç ama hiç iştahım yok. Sadece aç kalmamak ve ilaç içmek için yiyordum. Tartıdaki rakamı görünce gözlerime inanamadım. İnşallah bugün herkesin sonuçları iyi olur. İlk üçe gireriz.
Geçen hafta : 62.9
Bu hafta : 61.9
Fark: 1
Kızlar ben çıkıyorum. Tamponları aldırmak için hastaneye gitmem gerekli. Fatma' cım ola ki gelemezsem listemizi siz paylaşın lütfen. Ayrıca sadece Fatma değil herkes ilgilensin listenin taşınması için. Dua edin benim için lütfen bir aksilik çıkmasın.
Gunaydın kızlar Ceren ben aranıza yeni katıldım desteğinîze ıhtıyacım var inşallah hepimiz istedîğimiz kiloya ulaşırız :)
Günaydın kızlar bu hafta kat kat fazla çıkacagımı düşünüyordum ne düzenli yedim ne de dikkat ettim internet paketim bitmişti giremedim buraya da
Geçen hafta:91.1
Bu hafta 91.0
Fark 100gr
durumumuz çok parlak değildi aslında, Ebru'nun yüzdesi ortalamayı baya yükseltti.
*** 13. TAKIM 391. ETAP***
Akkat (75.5/75.4/0.1/%0.13)
cerenberen16 (79.3/79/0.3/%0.38)
dilarasahra (83.3/83.6/-0.3/%-0.36)
gubsej (91.1/91/0.1/%0.11)
LAydLiNe (62.9/61.9/1/%1.59)
mavera87 (65.7/65.4/0.3/%0.46)
OoOturtleOoO ( 89.8/89.5/0.3/%0.33)
13. Takım ortalaması : % 0,38
Ebru nasıl olsa gelir, o zaman en kötü ihtimalle düzeltiriz listeyi. Ayrıca tebrik ediyorum, oruç tutmana rağmen çoğumuzdan çok kilo vermişsin. Çıktım ben.benim için önemli değil.ceza falan almayalım.ben ondan söyledim
11. sınıfta alan seçimi yapılıyor mu canım.tm gibi..mf gibi...
Olur olur canım her cuma bildiriminizi yapın mutlaka verdiğiniz kiloya buraya katılımınıza göre ebru sizi listeye dahil edebilir.ya ben de gec kalktim bugun okula gitmedigim icin simdi paylassam bi sorun olur mu kilomu
Şahaaaneeee çok tebrik ederim buse.Devamı gelir inşallah.İlk haftanmıydı tatlım ne zamandır burdasın.Tanışmadık galiba seninle.Ben funda 29 yaşındayım kamuda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.91 kiloyum.Hoşgeldin tekrardan şansımız bol olsun.tartildim simdi ben dee sanirim bi liste var adim yok ama olsun yazayim cok mutlu oldum protein agirlikli diyet yapiyorum pazartesi basladim ama 5 gunde verilen sonuc beni
gecen hafta: 76,8
bu hafta: 74,4
fark: 2,4
o kadar mutlu oldum ki sonuc gormek insani cok mutlu ediyor
Şahaaaneeee çok tebrik ederim buse.Devamı gelir inşallah.İlk haftanmıydı tatlım ne zamandır burdasın.Tanışmadık galiba seninle.Ben funda 29 yaşındayım kamuda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.91 kiloyum.Hoşgeldin tekrardan şansımız bol olsun.
Bu yaşta olgun düşünebilmen çok güzel buse.Eğer şimdiden kendini sağlıklı yaşamaya beslenmeye alıştırırsan çok çok iyi olur senin için ilerde.bizim yaşlarda fit vucutlu bir afet olursun:)sakın bırakma ucunu.Evet yarışma daha cazip geliyor o yüzden paylaşımını arttır ve her hafta kilo vermeye çalış bu hafta da alabilir belki ebru.2 hafta once gelmistim fakat sinav haftama denk geldigi icin hem diyetime dikkat edemedim hem de burayla ilgilenemedim geldigim gibi geri dondum diyebilirim :ı sinav sonrasi notlarin iyi gelmesiyle siranin artik kilomda oldugunu dusundum ve tekrar geldiimben de buse biraz kucugum burada 17 yasindayim lise 3teyim desteklesecek birilerini aradigim icin bu takim cok iyi oldu hirsli biriyim o yuzden yarisma olmasi cok dikkatimi cekti ayrica
Bu yaşta olgun düşünebilmen çok güzel buse.Eğer şimdiden kendini sağlıklı yaşamaya beslenmeye alıştırırsan çok çok iyi olur senin için ilerde.bizim yaşlarda fit vucutlu bir afet olursun:)sakın bırakma ucunu.Evet yarışma daha cazip geliyor o yüzden paylaşımını arttır ve her hafta kilo vermeye çalış bu hafta da alabilir belki ebru.
Üniversiteye şahane bir vücutla git tatlım kendine güvenin tam olur.Sen paylaşımını arttır ve bırakma diyetini deneme süresindesin galiba ebru karar verir tatlım listeye.bu yasta bi de arkadaslar arasi kilo muhabbetleri de olur ya ondan daha da dikkat etmeye calisiyorum :) insallah alinirim bu haftadan cok heyecanli geliyor bu yarisma isi
Kızlar ben çıkıyorum. Tamponları aldırmak için hastaneye gitmem gerekli. Fatma' cım ola ki gelemezsem listemizi siz paylaşın lütfen. Ayrıca sadece Fatma değil herkes ilgilensin listenin taşınması için. Dua edin benim için lütfen bir aksilik çıkmasın.
Cikmak zorund kaldim evden canim.iki kez tartildim arka arkaya..gecen persembeden beri spor yapmiyorum etkilemis olabilir..tuvalet sorunum hep var zaten.ama sinir oldum ilk keZ arti gorunce motivasyonum bozuldu
evet pirincliydi ama cok az. 1 kasede en fazla 1 yk pirinc belkideİçeriği önemli canım. Yoğurt çorbası pirinçliyse tercih mercimek çorbası daha mantıklı.
Bozma canım mralini, öyle iniş çıkışlar olur.
Hoş geldin Ceren. Biraz kendini tanıtır mısın? Yaş, klilo boy vb.
günaydın arkadaşlar...cumanız hayırlı olsun.....
geçmiş olsun canım
diyetisyenler karşılarındaki kişinin kilo verme şeklini belirleyebilmek adına ilk hafta olması gereken menüyü verirler, sonra hastayı tanıdıkça menü şekil alır.ama sen bunu ilk haftadan kendine göre düzenlemeye çalışırsan diyetisyenin seni tanımasına imkan vermemiş olursun.bu senin zararına olur..
evet bilgiler faydalı fatmacım ama fatma zehra çok uzun bir yolun başında..zaten diyetisyen kontrolünde..işi ehline bırakalım diyorum
11. sınıfta alan seçimi yapılıyor mu canım.tm gibi..mf gibi...
gülnihal bana çok karışıyorsun demezsin inşallah ama başlangıçta 2 saat yürüyüş eklemlerine zarar verebilir canım
baklagillerin kalorisi daha fazla diye biliyorum.yoğurt çorbası güzel seçim olmuş
sen yurtdışında mı yaşıyorsun canım
tartildim simdi ben dee sanirim bi liste var adim yok ama olsun yazayim cok mutlu oldum protein agirlikli diyet yapiyorum pazartesi basladim ama 5 gunde verilen sonuc beni
mutlu etti
gecen hafta: 76,8
bu hafta: 74,4
fark: 2,4
o kadar mutlu oldum ki sonuc gormek insani cok mutlu ediyor
Ebru'm telaş yaptım paylaşımda mesajı okuyunca..Kızlar ben çıkıyorum. Tamponları aldırmak için hastaneye gitmem gerekli. Fatma' cım ola ki gelemezsem listemizi siz paylaşın lütfen. Ayrıca sadece Fatma değil herkes ilgilensin listenin taşınması için. Dua edin benim için lütfen bir aksilik çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?