senenin basinda oluyor
Şahaaaneeee çok tebrik ederim buse.Devamı gelir inşallah.İlk haftanmıydı tatlım ne zamandır burdasın.Tanışmadık galiba seninle.Ben funda 29 yaşındayım kamuda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.91 kiloyum.Hoşgeldin tekrardan şansımız bol olsun.
mesela mf seçtik diyelim.o zaman hangi dersler var.tarih, coğrafya, ingilizce falan var mı
Ebru'm telaş yaptım paylaşımda mesajı okuyunca..
Dilerim ciddi bir şey yoktur.
Dualar seninle olsun..
Çok önemli bir durum değil canım aslında. Uzun süre ertelenmiş bir burun ameliyatı. İlk okulda taş gelmişti burnuma kırılmıştı. Yaş küçük olunca ameliyatı 18 yaşından sonraya ertelemişlerdi. Üzerine korkudan 15 yılda ben ekleyince şimdiye kaldı ameliyat. Salı günü ameliyat oldum. Bugünde tamponlar çıktı. Allaha şükür önemli bir sorun yok ama iyi bakmam gerekiyormuş. Burun içinin sürekli nemli olması lazımmış. İyi dileklerin için çok teşekkürler.
tamponların çıkınca ağrın azaldı mı ebru
Çok geçmiş olsun ebrucum. Burnunda bir şekil değilikliği de olacak mı.
Yok canım estetik olmadı. Sadece deviasyon ameliyatıydı. KBB uzmanı yaptı. Ama burnumun ön kısmana küçük bir estetik uyguladığın söyledi. İki burun arasındaki bölmeyi biraz inceltmiş. Görünüşte çok bir değişiklik yok. Sadece nefes alabilmeyi istedim. İnşallah tamamen iyileştiğinde de burnumdan tam anlamıyla nefes alabileceğim.
ben almamışımda vermemişim de :) tebrik ederim rakibemGünaydın benim güzel takımımın çıtır hatunları.Cumanın ilk mesajı ve ilk bildirimi benden gelsin. Ağrı sızı içinde de olsa bu hafta tartı beni çok ama çok mutlu etti. Çünkü haftanın başından beri hiç ama hiç iştahım yok. Sadece aç kalmamak ve ilaç içmek için yiyordum. Tartıdaki rakamı görünce gözlerime inanamadım. İnşallah bugün herkesin sonuçları iyi olur. İlk üçe gireriz.
Geçen hafta : 62.9
Bu hafta : 61.9
Fark: 1
aslında doğru çok daha kötü menülerimde oldu zamanında :)Çok kötü değil Ece, sen bunalımda olduğun için herşey sana kötü geliyor.
süpersin, haydi toparlan ne kadar gençsin ve hayatının en güzel dönemindesin. Bu günlerin tadını çıkarmalısın. Senin yaşlarına dönebilmeyi ne kadar çok isterdim.
Kızlar listenin yeni halini paylaşım alanına taşıdım. Gülnihal' cim seni de ekledim listeye.
Ayrıca hepinize çok ama çok kızgınım. Bir ileri iki geri gidiyoruz. Bir hafta iyi kilo veriyoruz diğer hafta yerimizde sayıyoruz. Lütfen biraz daha çabalayın. Bu haftanın en sevindirici olayı 0,30 un altına düşmemiş olmamız. Yoksa durumumuz çok vahimdi.
Havva' cım haftaya listeyi sen yapacaksın çünkü en kötü sonuç senin listede. Geçen hafta da senin yapman gerekiyordu ama senin malum durumlardan dolayı gelip gelemeyeceğini bilmediğim için ben yapmıştım. Lütfen haftaya kendini liste için hazırla. Ben şimdilik kaçıyorum. Biraz yatıp dinleneyim.
Yeni gelen arkadaşlardan herkes bildirim yaptı mı?
Eki Görüntüle 1333621
Bugün cesitli bir kahvalti yaptim sanirsam cokda saglikli oldu :)
Yorumlarinizi bekliyorum aksam tüm menüyü yazicam yine.
1 kabak rendelip az yag ile buguladim
1 yumurtayi az yag ile omlet yaptim
1 tost ekmegini makinede kizarttim (siyah ekmek kalmamisti bana yine)
1 kibrit kutusu 45% yag oranli beyaz peyniri minik minik dogradim cok görünsün gözüm doysun diye :)
6 adet tuzu az siyah zeytin
Bolca salatalik
1 domates
Ve sekersiz nane cayi
Biraz tuz kullandim sebzelere tansiyonum düsüyor diye.
Umarım en kısa zamanda toparlanırsın Ebrucum.Kızlar listenin yeni halini paylaşım alanına taşıdım. Gülnihal' cim seni de ekledim listeye.
Ayrıca hepinize çok ama çok kızgınım. Bir ileri iki geri gidiyoruz. Bir hafta iyi kilo veriyoruz diğer hafta yerimizde sayıyoruz. Lütfen biraz daha çabalayın. Bu haftanın en sevindirici olayı 0,30 un altına düşmemiş olmamız. Yoksa durumumuz çok vahimdi.
Havva' cım haftaya listeyi sen yapacaksın çünkü en kötü sonuç senin listede. Geçen hafta da senin yapman gerekiyordu ama senin malum durumlardan dolayı gelip gelemeyeceğini bilmediğim için ben yapmıştım. Lütfen haftaya kendini liste için hazırla. Ben şimdilik kaçıyorum. Biraz yatıp dinleneyim.
Biliyorum canım ama son 2 gün hayrına 300gr yoksa +bekliyordum ben ayrılmamız gerekiyordu bunu biliyorum ama buna rağmen etkiliyor zora sokuyor insanı ama söz bu hafta çok iyi menüler ve çok iyi bi sonuç gelecek karşınıza :))Tebrik ederim canım. Az olmuş ama almaman bile mucize. Ben bu hafta senden + bekliyordum. Okudum tüm geçmişi ama mesaj yazamamıştım. Hayatta hiç bir şey için üzülme. Bu ayrılma olayını da hırs yap kendine. Bir daha ki gördüğünde seni tanıyamasın bile.
Nasıl oldun canım gerçi diğer mesajlarda iyiyim de demiştin dişlerin nasıl olduKızlar ben çıkıyorum. Tamponları aldırmak için hastaneye gitmem gerekli. Fatma' cım ola ki gelemezsem listemizi siz paylaşın lütfen. Ayrıca sadece Fatma değil herkes ilgilensin listenin taşınması için. Dua edin benim için lütfen bir aksilik çıkmasın.
benimde aynı sonuç sürekli dışardan yedim ama yinede vermen çok güzel tebrik ederimGünaydın kızlar,
geçen hafta 75,5 kg
bu hafta 75,4
fark 100 g
hiç kaçamak yapmadım ama bol bol dışardan yemenin sonucunu aldım.
Kos Kos az kaldı beni yakalamana ama bu hafta hedefim büyük dikkat etGünaydın kızlar bu hafta kat kat fazla çıkacagımı düşünüyordum ne düzenli yedim ne de dikkat ettim internet paketim bitmişti giremedim buraya da
Geçen hafta:91.1
Bu hafta 91.0
Fark 100gr
300gr sanırım 3kişinin sonucu +çıkmaktan iyidir tebrikler canımGunaydın
Gecen hadta 65,7
Bu hafta 65,4
Fark 300 gr
Dünkü sonucum daha guzeldi..
Bi 300gr da senden gelmiş :) tebrikler canımGeçen hafta : 79.3
Bu hafta : 79.0
Fark : 300 gram
Hiç yoktan iyidir
tebrik ederim canım maşallahgeçen hafta:68.7
bu hafta:68
giden:700 gram
ayy maşallah maşallah tebrik ederimtartildim simdi ben dee sanirim bi liste var adim yok ama olsun yazayim cok mutlu oldum protein agirlikli diyet yapiyorum pazartesi basladim ama 5 gunde verilen sonuc beni
mutlu etti
gecen hafta: 76,8
bu hafta: 74,4
fark: 2,4
o kadar mutlu oldum ki sonuc gormek insani cok mutlu ediyor
Ben onu 2 hafta denedim ama 9-10 gibi midem deliniyor açlıktan o yüzden ara öğünsuz zayıflamak zor bir sürü diyetisyenin de ortak fikri bubi sey sorucam uzun zamandir aklima takiliyor diyorlar ya hani aksam 7den sonra 6dan sonra hicbir sey yememek bile kilo vermede cok onemli diye peki onlara ara ogun de dahil mi yani 7den once normal aksam yemegimi yedim fakat ben 12-11,30 gibi anca yataga gidebiliyorum 9-10 arasi ara ogun yapiyorum onun kotu etkisi olur mu
maşallah canimBu hafta diete tekrardan basladigim ilk hafta ve sonuc dogal olarak güzel. Ilk hafta hep güzel vermisimdir ama sonraki haftalarda 300gr vermeye bile mihtac oluyorum :)
Gecen cuma 74.3kg
Bugün 72.7 kg
Fark -1,6kg
3gündüe 200gr asagi yukari oynadi ve bugün yukarda cikti ama olsun.
Kızlar listenin yeni halini paylaşım alanına taşıdım. Gülnihal' cim seni de ekledim listeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?