Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta diete tekrardan basladigim ilk hafta ve sonuc dogal olarak güzel. Ilk hafta hep güzel vermisimdir ama sonraki haftalarda 300gr vermeye bile mihtac oluyorum :)

Gecen cuma 74.3kg
Bugün 72.7 kg
Fark -1,6kg

3gündüe 200gr asagi yukari oynadi ve bugün yukarda cikti ama olsun.

funda busenin geçen haftaki menülerine baksana.senin için de güzel olabilir

Bugün cesitli bir kahvalti yaptim sanirsam cokda saglikli oldu :)
Yorumlarinizi bekliyorum aksam tüm menüyü yazicam yine.

1 kabak rendelip az yag ile buguladim
1 yumurtayi az yag ile omlet yaptim
1 tost ekmegini makinede kizarttim (siyah ekmek kalmamisti bana yine)
1 kibrit kutusu 45% yag oranli beyaz peyniri minik minik dogradim cok görünsün gözüm doysun diye :)
6 adet tuzu az siyah zeytin
Bolca salatalik
1 domates
Ve sekersiz nane cayi

Biraz tuz kullandim sebzelere tansiyonum düsüyor diye.

Ebru'm telaş yaptım paylaşımda mesajı okuyunca..
Dilerim ciddi bir şey yoktur.
Dualar seninle olsun..

Çok önemli bir durum değil canım aslında. Uzun süre ertelenmiş bir burun ameliyatı. İlk okulda taş gelmişti burnuma kırılmıştı. Yaş küçük olunca ameliyatı 18 yaşından sonraya ertelemişlerdi. Üzerine korkudan 15 yılda ben ekleyince şimdiye kaldı ameliyat. Salı günü ameliyat oldum. Bugünde tamponlar çıktı. Allaha şükür önemli bir sorun yok ama iyi bakmam gerekiyormuş. Burun içinin sürekli nemli olması lazımmış. İyi dileklerin için çok teşekkürler.

Çok geçmiş olsun ebrucum. Burnunda bir şekil değilikliği de olacak mı.

*** 13. TAKIM 391. ETAP***

Akkat (75.5/75.4/0.1/%0.13)
cerenberen16 (79.3/79/0.3/%0.38)
dilarasahra (83.3/83.6/-0.3/%-0.36)
gubsej (91.1/91/0.1/%0.11)
hepbera(69.2/68/0.3/%0.43)388. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 4 e bölündü.
LAydLiNe (62.9/61.9/1/%1.59)
mavera87 (65.7/65.4/0.3/%0.46)
OoOturtleOoO ( 89.8/89.5/0.3/%0.33)

13. Takım ortalaması : % 0,38

tamponların çıkınca ağrın azaldı mı ebru

Ağrım kalmadı denilecek kadar azaldı canım ama çok kuruyor. Buhar makinasını açtım. Yağlı bir damla verdi her üç saate bir ondan damlatıyorum. Değişik bir okyanus suyu ile temizledim. Ama içi hep kuru. Mutlaka nemli olmalıymış. Nasıl başaracağım bilemiyorum.

Çok geçmiş olsun ebrucum. Burnunda bir şekil değilikliği de olacak mı.

Yok canım estetik olmadı. Sadece deviasyon ameliyatıydı. KBB uzmanı yaptı. Ama burnumun ön kısmana küçük bir estetik uyguladığın söyledi. İki burun arasındaki bölmeyi biraz inceltmiş. Görünüşte çok bir değişiklik yok. Sadece nefes alabilmeyi istedim. İnşallah tamamen iyileştiğinde de burnumdan tam anlamıyla nefes alabileceğim.

Kızlar listenin yeni halini paylaşım alanına taşıdım. Gülnihal' cim seni de ekledim listeye.

Ayrıca hepinize çok ama çok kızgınım. Bir ileri iki geri gidiyoruz. Bir hafta iyi kilo veriyoruz diğer hafta yerimizde sayıyoruz. Lütfen biraz daha çabalayın. Bu haftanın en sevindirici olayı 0,30 un altına düşmemiş olmamız. Yoksa durumumuz çok vahimdi.

Havva' cım haftaya listeyi sen yapacaksın çünkü en kötü sonuç senin listede. Geçen hafta da senin yapman gerekiyordu ama senin malum durumlardan dolayı gelip gelemeyeceğini bilmediğim için ben yapmıştım. Lütfen haftaya kendini liste için hazırla. Ben şimdilik kaçıyorum. Biraz yatıp dinleneyim.

Yeni gelen arkadaşlardan herkes bildirim yaptı mı?

Ayy inşallah canım. Çok geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi nefes alabilirsin.

ben almamışımda vermemişim de :) tebrik ederim rakibem
aslında doğru çok daha kötü menülerimde oldu zamanında :)

ben ne zaman listeye dahil olabilirim

çok güzel görünüyo canım afiyet olsun.

kızlar bu hafta formasyon derslerime gitmedim, dun kızımı okuldan almam gerektiği için gitmedim, bugun de hava cok yagmurlu ve soguktu , cok zor geldi gidemedim onun için.. suan annemdeyim.. belki bu aksam sinemaya gidebiliriz esimle.. kaçamaksız 10. gunum, cok iyi gidiyor, bugun annemlerde kahvaltıda da iyi gecirdim kaçamaksız.

bugun az kilo vermiş olmamı regle baglıyorum. herhalde şişkinlik var vucudumda. bu durumda haftaya guzel olucak giibi.

Kızlar bu hafta düzenli gelemediğim için mesaj sayılarını ve menü listesini de düzenli takip edemedim. Bugünden sonra eskisi gibi takipteyim. Gelsin sayılar ve menüler

Umarım en kısa zamanda toparlanırsın Ebrucum.

Biliyorum canım ama son 2 gün hayrına 300gr yoksa +bekliyordum ben ayrılmamız gerekiyordu bunu biliyorum ama buna rağmen etkiliyor zora sokuyor insanı ama söz bu hafta çok iyi menüler ve çok iyi bi sonuç gelecek karşınıza :))

Nasıl oldun canım gerçi diğer mesajlarda iyiyim de demiştin dişlerin nasıl oldu
Günaydın kızlar,
geçen hafta 75,5 kg
bu hafta 75,4
fark 100 g
hiç kaçamak yapmadım ama bol bol dışardan yemenin sonucunu aldım.
benimde aynı sonuç sürekli dışardan yedim ama yinede vermen çok güzel tebrik ederim

Günaydın kızlar bu hafta kat kat fazla çıkacagımı düşünüyordum ne düzenli yedim ne de dikkat ettim internet paketim bitmişti giremedim buraya da
Geçen hafta:91.1
Bu hafta 91.0
Fark 100gr
Kos Kos az kaldı beni yakalamana ama bu hafta hedefim büyük dikkat et
Gunaydın

Gecen hadta 65,7
Bu hafta 65,4
Fark 300 gr

Dünkü sonucum daha guzeldi..
300gr sanırım 3kişinin sonucu +çıkmaktan iyidir tebrikler canım
Geçen hafta : 79.3
Bu hafta : 79.0
Fark : 300 gram
Hiç yoktan iyidir
Bi 300gr da senden gelmiş :) tebrikler canım
geçen hafta:68.7
bu hafta:68
giden:700 gram
tebrik ederim canım maşallah
ayy maşallah maşallah tebrik ederim
Ben onu 2 hafta denedim ama 9-10 gibi midem deliniyor açlıktan o yüzden ara öğünsuz zayıflamak zor bir sürü diyetisyenin de ortak fikri bu

maşallah canim

Canım ben sabah klinikte oluyorum özellikle bu iki hafta çok yoğun olacağım yaparım desem yapamayabilirim 8:30dan 13:00a kadar 6 hasta bakıyorum takip edemem gibi geliyor en son kaçta paylaşmak gerekiyor listeyi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…