- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Regl tam bi baş belası şişkinlik mahvediyor birde o tatli isteği yok mukızlar bu hafta formasyon derslerime gitmedim, dun kızımı okuldan almam gerektiği için gitmedim, bugun de hava cok yagmurlu ve soguktu , cok zor geldi gidemedim onun için.. suan annemdeyim.. belki bu aksam sinemaya gidebiliriz esimle.. kaçamaksız 10. gunum, cok iyi gidiyor, bugun annemlerde kahvaltıda da iyi gecirdim kaçamaksız.
bugun az kilo vermiş olmamı regle baglıyorum. herhalde şişkinlik var vucudumda. bu durumda haftaya guzel olucak giibi.
günaydın arkadaşlar...cumanız hayırlı olsun.....
geçmiş olsun canım
O
diyetisyenler karşılarındaki kişinin kilo verme şeklini belirleyebilmek adına ilk hafta olması gereken menüyü verirler, sonra hastayı tanıdıkça menü şekil alır.ama sen bunu ilk haftadan kendine göre düzenlemeye çalışırsan diyetisyenin seni tanımasına imkan vermemiş olursun.bu senin zararına olur..
evet bilgiler faydalı fatmacım ama fatma zehra çok uzun bir yolun başında..zaten diyetisyen kontrolünde..işi ehline bırakalım diyorum
11. sınıfta alan seçimi yapılıyor mu canım.tm gibi..mf gibi...
gülnihal bana çok karışıyorsun demezsin inşallah ama başlangıçta 2 saat yürüyüş eklemlerine zarar verebilir canım
baklagillerin kalorisi daha fazla diye biliyorum.yoğurt çorbası güzel seçim olmuş
sen yurtdışında mı yaşıyorsun canım
günaydın arkadaşlar...cumanız hayırlı olsun.....
geçmiş olsun canım
diyetisyenler karşılarındaki kişinin kilo verme şeklini belirleyebilmek adına ilk hafta olması gereken menüyü verirler, sonra hastayı tanıdıkça menü şekil alır.ama sen bunu ilk haftadan kendine göre düzenlemeye çalışırsan diyetisyenin seni tanımasına imkan vermemiş olursun.bu senin zararına olur..
evet bilgiler faydalı fatmacım ama fatma zehra çok uzun bir yolun başında..zaten diyetisyen kontrolünde..işi ehline bırakalım diyorum
11. sınıfta alan seçimi yapılıyor mu canım.tm gibi..mf gibi...
gülnihal bana çok karışıyorsun demezsin inşallah ama başlangıçta 2 saat yürüyüş eklemlerine zarar verebilir canım
baklagillerin kalorisi daha fazla diye biliyorum.yoğurt çorbası güzel seçim olmuş
Yok canım demem tavsiye alıyoz sonuçta ama ben 1 aydan fazla oldu günde bir saat yürüyorum o gün hırs yaptım 2 saat yürüdüm 1 sefere mahsustur yani
sen yurtdışında mı yaşıyorsun canım
GözlemeMenüm
Kahvaltı8:00
1yumurta
3zeytin
Öğlen13:00
1patlıcanli gözleme
Akşam18:30
2kepçe tarhana çorba
2yk kadar tavuk döner
1bardak ayran
3litreye yakın su içtim daha da içerim
Bu hafta kararlıyım çok çok iyi bi sonuçla geleceğim karşınıza kızlar
Afiyet olsun canım, güzel menü.menum
10.00 light beyaz peynir
maydanoz, dere otu, roka hepsinden biraz
domates salatalik
1 haslanmis yumurta
hindi fume
1 kupa yesil cay
1 dilim tam bugday ekmegi
14.30 light yogurda yulaf kepegi karistirip yedim
16.30 1 yesil elma ve light yogurt
19.30 tavuk (gogus) 2 parca yedim
salata (kivircik salatalik domates)
ve 1 bardak light ayran
saat 9-10 gibi de 1 kupa yesil cay icmeyi dusunuyorum
oglen bi sey yiyemedim hem acikmadim hem de evdeydim zaten yatmistim tum gun isabet oldu
Afiyet olsun Dilara, dengeli ve düşük kalorili bir menü ama doydun mu canım?Kızlar menüm
Sabah 9,00 1 yumurta,1 dilim ekmek,peynir
Öğle 12,30 1 kepekli tost
Akşam 20,00 1 kase salata,1 kase cacık
Su 1,5 lt
Bizim memlekettesin yani, yolun düşersen tanışalım Dilaracım :)Kızlar haftasonu bursadayım 2 gün dinlenicem..çok fazla uğrayamayabilirim gelmeye çalışıcam ama
inceleyeceğim canım, thanks :)kizlar benim bacaklarim vucuduma gore cok kalinduzeltmek icin her gun 15 dakikayi bile gecmeyecek temel hareketler yapacagim bacaklarim icin eger benim gibi orantisizligindan rahatsiz olan varsa bu yapacaklarimi kaynak olarak kullanabilir
sirasiyla;
20 squat
30 lunges
40 calf raises
50 second wall squat
100 jumping jacks
50 second wall squat
40 sumo squat
30 leg raises
20 squat
canım çok iyi şeyler yapıyorsun sen ya tebrikler :)PERFORMANS GRAFİĞİ (1 ARALIK-12 ARALIK)=> TOPLAM MESAJ SAYILARINA GÖRE
Eki Görüntüle 1334408
TABLODA KIRMIZI ÇİZGİNİN ÜSTÜNDE KALANLAR ASGARİ SAYIYI GEÇMİŞ OLUYOR. (12 GÜN İÇİN)
çok güzel görünüyo canım afiyet olsun.
Biliyorum canım ama son 2 gün hayrına 300gr yoksa +bekliyordum ben ayrılmamız gerekiyordu bunu biliyorum ama buna rağmen etkiliyor zora sokuyor insanı ama söz bu hafta çok iyi menüler ve çok iyi bi sonuç gelecek karşınıza :))
Nasıl oldun canım gerçi diğer mesajlarda iyiyim de demiştin dişlerin nasıl oldu
benimde aynı sonuç sürekli dışardan yedim ama yinede vermen çok güzel tebrik ederim
Kos Kos az kaldı beni yakalamana ama bu hafta hedefim büyük dikkat et
300gr sanırım 3kişinin sonucu +çıkmaktan iyidir tebrikler canım
Bi 300gr da senden gelmiş :) tebrikler canım
tebrik ederim canım maşallah
ayy maşallah maşallah tebrik ederim
Ben onu 2 hafta denedim ama 9-10 gibi midem deliniyor açlıktan o yüzden ara öğünsuz zayıflamak zor bir sürü diyetisyenin de ortak fikri bu
maşallah canim
Canım ben sabah klinikte oluyorum özellikle bu iki hafta çok yoğun olacağım yaparım desem yapamayabilirim 8:30dan 13:00a kadar 6 hasta bakıyorum takip edemem gibi geliyor en son kaçta paylaşmak gerekiyor listeyi ?
Gözleme; döner
diğerleri
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun Dilara, dengeli ve düşük kalorili bir menü ama doydun mu canım? Bizim memlekettesin yani, yolun düşersen tanışalım Dilaracım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?