Bu hafta düzenli gelemediğim için kendime ceza verdim ve mesajları yine saydım. Tabi bu listede alıntı yapmadan direk yazan arkadaşlar da var, bol alıntı yapıp daha az sayıda mesaj yazan da.. ayırt etmek zor açıkçası :)
Günaydın canımGünaydın kızlar.
Ececim yemek miktarı iyi, ancak içerikte salamı, pilav pirinçse pirinci beğenmedim.
Salam zaten sağlıklı bir besin değil, pirinç de kan şekerini çok hızlı yükseltiyor. Onun yerine 1 dlm tb ekmeği yesen daha iyi olurdu. Yürüyüş süper! Özendim sana.
bi sey sorucam uzun zamandir aklima takiliyor diyorlar ya hani aksam 7den sonra 6dan sonra hicbir sey yememek bile kilo vermede cok onemli diye peki onlara ara ogun de dahil mi yani 7den once normal aksam yemegimi yedim fakat ben 12-11,30 gibi anca yataga gidebiliyorum 9-10 arasi ara ogun yapiyorum onun kotu etkisi olur mu
teşekkür ederim EbrucumAllahım yaaa .Süper bir ceza olmuş ama çok yorulmuşsun. Ellerine sağlık. Öyle de güzel yapıyorsun ki tabloları hayran kalıyorum.
Mesajları sayarken anlamışsındır dimi alıntı olayını. Bol bol alıntı yapanla tek tek alıntı yapanlar arasında. Bazıları cepten zor oluyor diyor ama ben hastanedeyken de cepten alıntı yaptığımda oluyordu. Bence biraz zorlayın kendinizi.
Ayrıca özellikle yeni gelen arkadaşlara söylüyorum. Paylaşımlar sizler için çok önemli. Mesaj sayılarının çokluğu ve içeriği de çok etkili olacak listeye girmeniz açısından. Hem menülerinize hem paylaşım ve mesajlarınıza çok dikkat edin lütfen.
bence kesinlikle doğru Ebru, ben de mümkün olduğunca ara öğün yapmayacağım bu hafta.Olur canım. Özellikle kış aylarında saat yedi bile akşam yemeği için geç bir vakit. En geç 18:00 de yeme olayını bitirmen lazım. Yaz aylarında bu saat 19:00 oluyor. Diyete ilk başlanılan dönemlerde özellikle kilo yüksekse küçük bir ara öğünü çok görmüyorum ama zamanla olmaması gereken bir durum. Zaten bir süre sonra vücut alışıyor ve acıkmıyor o saatte.
Geçin gün Canan Karatay ı daha bir dikkatle dinledim. Az az ye ama sık ye tezini çöpe atıyor kendisi. Şu leptin hormonundan bahsetti sık sık. Aklıma yattı açıkçası. Ara öğün yapınca daha çabuk acıktığımı biliyorum. Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrasında sadece aç kalmamak ve ilaç içmek için yediğimden ara öğün yapmadım ve yemeklerimin hepsinin arası uzundu. Sürekli yatmama ve kalorili yiyecekler yememe rağmen bir haftada 1 kilo verebildim. Bu hafta aynı düzeni bilinçli olarak deneyeceğim. Bakalım Canan Karatay ne kadar haklı.
Bunlar takım kurallarımız Ceren' cim. Okuduktan sonra senin içinde uygunsa eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.Gunaydın kızlar Ceren ben aranıza yeni katıldım desteğinîze ıhtıyacım var inşallah hepimiz istedîğimiz kiloya ulaşırız :)
Benim ismim de Ebru Ceren'cim. Takım kaptanıyım. 33 yaşında iki kız annesi çalışan bir ev hanımıyım. Konya' da yaşıyorum. Benim de boyum 172 ve diyete başladığımda 85,5 kiloydum. Şuan 61,9 kiloyum. Yani demek oluyor ki eğer sende istersen gerçekten zayıfladığında aynı benim gibi olacaksın. Bu sana motivasyon kaynağı olur inşallah. Hangi şehirde yaşıyorsun bu arada?Hoşbulduk canım 27 yaşındayım 172 cm boy 88kilo Evliyim 1,5 Yaşında oğlum var :) artık tombiklikten sıkıldım yeni bir sayfa açmak istiyorummm :)
Bu demek oluyor ki yarışı ben önde götürüyorum.ben almamışımda vermemişim de :) tebrik ederim rakibem
aslında doğru çok daha kötü menülerimde oldu zamanında :)
İlk geldiğini sayamıyorum canım maalesef. Hatta haber vermeden gittiğin içinde birazcık kızgınım sana. Dünkü kilonu takıma başlangıç kilon olarak kabul ediyorum. Yani listeye girebilmen için iki hafta beklemen gerekecek.ben ne zaman listeye dahil olabilirim
Dişlerim daha iyi canım eskisine göre ama dikkatimi bişey çekti. Hani şu kontak dedikleri yer var ya. Onlar sanki gevşemiş. Diş ipi çok rahat geçiyor aradan. Ayrıca da çok fazla yemek kaçıyor diş aralarıma. Zayıfladım diye dişetlerimde mi zayıfladı acaba. Yada çekilmemi oldu bilemedim. Eğer biraz daha böyle devam ederse yine gideceğim doktora. İnşallah geçici bir süre için böyledir. Düzelir biran önce.Nasıl oldun canım gerçi diğer mesajlarda iyiyim de demiştin dişlerin nasıl oldu
Canım ben sabah klinikte oluyorum özellikle bu iki hafta çok yoğun olacağım yaparım desem yapamayabilirim 8:30dan 13:00a kadar 6 hasta bakıyorum takip edemem gibi geliyor en son kaçta paylaşmak gerekiyor listeyi ?
Süper bir sonuç o zaman. Aslında regl döneminde kaçamak yapılmazsa çok hızlı kilo veriliyor. Biz psikolojik olarak çok etkileniyoruz o nedenle tartıda artı kilo görmemiz kolaylaşıyor. Ben de çok isterim sizlerle görüşmeyi ama mesafeler engelliyor maalesef. Ama ileride bir gün gelirsem mutlaka ararım sizi.Bugün tartıldığımda inanamadığım bir sonuç gördüm, düne göre tam 1 kg düşmüşüm. Regl dönemim bitti, sanırım ödem attım.Bu hafta hedefim 2 kg olacak.1 kg ı gittiğine göre bana kaldı 1 kg vermek.
Çok iyi olur aslında. Zeynep buluşalım seninle bir gün. Sen de gel Ebrucum:
teşekkür ederim Ebrucumkesinlik çok farklı, bazı arkadaşlar az msj yazmış ama tek tek alıntılamış. Okumak açısından da daha kolay oluyor öyle.
Bu arada az önce birşey dikkatimi çekti, Gülnihal'in ortalamasını ekleyince takım ortalamamız değişmemiş sanki? Tam olarak rakamları hatırlamıyorum ama bana öyle geldi.
bence kesinlikle doğru Ebru, ben de mümkün olduğunca ara öğün yapmayacağım bu hafta.
Regl döneminde kaçamak yapmamak altın kural bence. Bugünden itibaren ara öğün konusunu da uygulayacağım. Umarım bir gün hep birlikte buluşuruz :) ben şimdi çıkıyorum, kızımın sınavı var, oraya yetiştirmem lazım.Bunlar takım kurallarımız Ceren' cim. Okuduktan sonra senin içinde uygunsa eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.
13.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
Benim ismim de Ebru Ceren'cim. Takım kaptanıyım. 33 yaşında iki kız annesi çalışan bir ev hanımıyım. Konya' da yaşıyorum. Benim de boyum 172 ve diyete başladığımda 85,5 kiloydum. Şuan 61,9 kiloyum. Yani demek oluyor ki eğer sende istersen gerçekten zayıfladığında aynı benim gibi olacaksın. Bu sana motivasyon kaynağı olur inşallah. Hangi şehirde yaşıyorsun bu arada?
Bu demek oluyor ki yarışı ben önde götürüyorum.
İlk geldiğini sayamıyorum canım maalesef. Hatta haber vermeden gittiğin içinde birazcık kızgınım sana. Dünkü kilonu takıma başlangıç kilon olarak kabul ediyorum. Yani listeye girebilmen için iki hafta beklemen gerekecek.
Dişlerim daha iyi canım eskisine göre ama dikkatimi bişey çekti. Hani şu kontak dedikleri yer var ya. Onlar sanki gevşemiş. Diş ipi çok rahat geçiyor aradan. Ayrıca da çok fazla yemek kaçıyor diş aralarıma. Zayıfladım diye dişetlerimde mi zayıfladı acaba. Yada çekilmemi oldu bilemedim. Eğer biraz daha böyle devam ederse yine gideceğim doktora. İnşallah geçici bir süre için böyledir. Düzelir biran önce.
Liste konusunu düşünelim. Seni çok zor durumda bırakmak istemiyorum ama kuralları da uygulamak istiyorum. Ne kadar yoğun çalıştığını tahmin edebiliyorum kendi doktorumdan. Nefes bile alamıyorsunuz. Listeyi en geç 18:00 e kadar paylaşmamız lazım. Öğleden sonrası için vaktin olursa beklerim. Sen ne dersin?
Süper bir sonuç o zaman. Aslında regl döneminde kaçamak yapılmazsa çok hızlı kilo veriliyor. Biz psikolojik olarak çok etkileniyoruz o nedenle tartıda artı kilo görmemiz kolaylaşıyor. Ben de çok isterim sizlerle görüşmeyi ama mesafeler engelliyor maalesef. Ama ileride bir gün gelirsem mutlaka ararım sizi.
Gülnihal' in ortalaması listeyi olumsuz etkileseydi zaten almayacaktım listeye. Baktım hiç bir farkı yok ekledim. İzne ayırdığım hafta bildirim yapmamıştı. Üzerine de bu üçüncü haftasıydı. Toplamda 1,2 kilo vermiş ama 4 e böldüğümüz için listeye hiç bir etkisi kalmadı. Ara öğün konusunu da dene bence işe yarayacak.
Çok geçmiş olsun Ebru'm..Çok önemli bir durum değil canım aslında. Uzun süre ertelenmiş bir burun ameliyatı. İlk okulda taş gelmişti burnuma kırılmıştı. Yaş küçük olunca ameliyatı 18 yaşından sonraya ertelemişlerdi. Üzerine korkudan 15 yılda ben ekleyince şimdiye kaldı ameliyat. Salı günü ameliyat oldum. Bugünde tamponlar çıktı. Allaha şükür önemli bir sorun yok ama iyi bakmam gerekiyormuş. Burun içinin sürekli nemli olması lazımmış. İyi dileklerin için çok teşekkürler.
Gözleme için diyecek hiç bişeyim yok ama döneri sadece tavuk kısmını yedim hazır pakette satilanlar var ya onlardan almıştım okuldan gelince çok yorgun ve aç oluyorum yemek yapmaya halim olmuyor çoğunlukla o yüzden hazır isit ye ve kalorisi az olanları alıyorum yoksa eve gelince yemeksepetine girip en kalorisi fazla olanı sipariş veriyorum aslında 1porsiyon döner 102kalori çok mu kiGözleme; döner
diğerleri
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun Dilara, dengeli ve düşük kalorili bir menü ama doydun mu canım? Bizim memlekettesin yani, yolun düşersen tanışalım Dilaracım :)
Takımın yüz karası da benim cezayı hak ettim hakime hanımPERFORMANS GRAFİĞİ (1 ARALIK-12 ARALIK)=> TOPLAM MESAJ SAYILARINA GÖRE
Eki Görüntüle 1334408
TABLODA KIRMIZI ÇİZGİNİN ÜSTÜNDE KALANLAR ASGARİ SAYIYI GEÇMİŞ OLUYOR. (12 GÜN İÇİN)
Acaba yanlış mi diş fircaliyorsun diye düşündüm çünkü köprülerin yeni yapıldı ve bu kadar kısa sürede sıkıntı çıkarması biraz ilginç sert mi fircaliyorsun canım diş eti çekilmesine sebep olur bu mutlaka diş ipi kullan doktoruna da bir danış bence yani tam ne yapıldı nasıl yapıldı bilmediğim için farazi konuşuyorum hep 18:00a kadar yapabilirim 1den sonra halledebilirim o zaman sanırım sıkıntı olmaz ama mutlaka sende kontrol et yanlış bişey yapmak istemem :)Bunlar takım kurallarımız Ceren' cim. Okuduktan sonra senin içinde uygunsa eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.
13.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
Benim ismim de Ebru Ceren'cim. Takım kaptanıyım. 33 yaşında iki kız annesi çalışan bir ev hanımıyım. Konya' da yaşıyorum. Benim de boyum 172 ve diyete başladığımda 85,5 kiloydum. Şuan 61,9 kiloyum. Yani demek oluyor ki eğer sende istersen gerçekten zayıfladığında aynı benim gibi olacaksın. Bu sana motivasyon kaynağı olur inşallah. Hangi şehirde yaşıyorsun bu arada?
İlk geldiğini sayamıyorum canım maalesef. Hatta haber vermeden gittiğin içinde birazcık kızgınım sana. Dünkü kilonu takıma başlangıç kilon olarak kabul ediyorum. Yani listeye girebilmen için iki hafta beklemen gerekecek.
Dişlerim daha iyi canım eskisine göre ama dikkatimi bişey çekti. Hani şu kontak dedikleri yer var ya. Onlar sanki gevşemiş. Diş ipi çok rahat geçiyor aradan. Ayrıca da çok fazla yemek kaçıyor diş aralarıma. Zayıfladım diye dişetlerimde mi zayıfladı acaba. Yada çekilmemi oldu bilemedim. Eğer biraz daha böyle devam ederse yine gideceğim doktora. İnşallah geçici bir süre için böyledir. Düzelir biran önce.
Liste konusunu düşünelim. Seni çok zor durumda bırakmak istemiyorum ama kuralları da uygulamak istiyorum. Ne kadar yoğun çalıştığını tahmin edebiliyorum kendi doktorumdan. Nefes bile alamıyorsunuz. Listeyi en geç 18:00 e kadar paylaşmamız lazım. Öğleden sonrası için vaktin olursa beklerim. Sen ne dersin?
Süper bir sonuç o zaman. Aslında regl döneminde kaçamak yapılmazsa çok hızlı kilo veriliyor. Biz psikolojik olarak çok etkileniyoruz o nedenle tartıda artı kilo görmemiz kolaylaşıyor. Ben de çok isterim sizlerle görüşmeyi ama mesafeler engelliyor maalesef. Ama ileride bir gün gelirsem mutlaka ararım sizi.
Gülnihal' in ortalaması listeyi olumsuz etkileseydi zaten almayacaktım listeye. Baktım hiç bir farkı yok ekledim. İzne ayırdığım hafta bildirim yapmamıştı. Üzerine de bu üçüncü haftasıydı. Toplamda 1,2 kilo vermiş ama 4 e böldüğümüz için listeye hiç bir etkisi kalmadı. Ara öğün konusunu da dene bence işe yarayacak.
Ben dürüm olanlardan diye düşünmüştüm Havvacım. O daha masum görünüyor. Bak sana bir önerim var. Ben de evde yemek olmayınca hep dışardan yiyorum. 2 gün önce 1 bütün tavuk aldım. Bütün olarak haşladım.derilerini çıkardım, kemiğini ayırdım, dolaba koydum. 4 öğün idare eder beni. Baharatla falan güzel oldu.Gözleme için diyecek hiç bişeyim yok ama döneri sadece tavuk kısmını yedim hazır pakette satilanlar var ya onlardan almıştım okuldan gelince çok yorgun ve aç oluyorum yemek yapmaya halim olmuyor çoğunlukla o yüzden hazır isit ye ve kalorisi az olanları alıyorum yoksa eve gelince yemeksepetine girip en kalorisi fazla olanı sipariş veriyorum aslında 1porsiyon döner 102kalori çok mu ki
Takımın yüz karası da benim cezayı hak ettim hakime hanımbana ceza vermemi istiyorum canım hatta bence her hafta sonuncuya ceza verebiliriz nacizhane fikrimkızlar ne düşünür bilmiyorum ama ben her sonuncu olduğum hafta senden ceza istiyorum
Acaba yanlış mi diş fircaliyorsun diye düşündüm çünkü köprülerin yeni yapıldı ve bu kadar kısa sürede sıkıntı çıkarması biraz ilginç sert mi fircaliyorsun canım diş eti çekilmesine sebep olur bu mutlaka diş ipi kullan doktoruna da bir danış bence yani tam ne yapıldı nasıl yapıldı bilmediğim için farazi konuşuyorum hep 18:00a kadar yapabilirim 1den sonra halledebilirim o zaman sanırım sıkıntı olmaz ama mutlaka sende kontrol et yanlış bişey yapmak istemem :)
Başarılar diliyorum kızın için. Ne sınavıydı? Yanlış hatırlamıyorsam 4. sınıfa gidiyor dimi?Regl döneminde kaçamak yapmamak altın kural bence. Bugünden itibaren ara öğün konusunu da uygulayacağım. Umarım bir gün hep birlikte buluşuruz :) ben şimdi çıkıyorum, kızımın sınavı var, oraya yetiştirmem lazım.bye..
Günaydın Buse' cimgunaydin herkese
Günaydın Havva' cımGünaydın kızlar kahvaltimi yaptım birazdan da spora gideceğim herkese az kalorili bol gulmeli bie hafta sonu olur inşallah
Çok sert fırçalamıyorum canım. Ameliyattan önce hiç bir sorun yoktu. Ameliyattan sonra böyle oldu. O nedenle sana danışmak istedim. Dedim yaa zaten böyle devam ederse mutlaka görüşeceğim doktorumla. Diş ipini kullanıyorum. Cevapların için çok teşekkürler.Gözleme için diyecek hiç bişeyim yok ama döneri sadece tavuk kısmını yedim hazır pakette satilanlar var ya onlardan almıştım okuldan gelince çok yorgun ve aç oluyorum yemek yapmaya halim olmuyor çoğunlukla o yüzden hazır isit ye ve kalorisi az olanları alıyorum yoksa eve gelince yemeksepetine girip en kalorisi fazla olanı sipariş veriyorum aslında 1porsiyon döner 102kalori çok mu ki
Takımın yüz karası da benim cezayı hak ettim hakime hanımbana ceza vermemi istiyorum canım hatta bence her hafta sonuncuya ceza verebiliriz nacizhane fikrimkızlar ne düşünür bilmiyorum ama ben her sonuncu olduğum hafta senden ceza istiyorum
Acaba yanlış mi diş fircaliyorsun diye düşündüm çünkü köprülerin yeni yapıldı ve bu kadar kısa sürede sıkıntı çıkarması biraz ilginç sert mi fircaliyorsun canım diş eti çekilmesine sebep olur bu mutlaka diş ipi kullan doktoruna da bir danış bence yani tam ne yapıldı nasıl yapıldı bilmediğim için farazi konuşuyorum hep 18:00a kadar yapabilirim 1den sonra halledebilirim o zaman sanırım sıkıntı olmaz ama mutlaka sende kontrol et yanlış bişey yapmak istemem :)
ameliyatla bi ilgisi varmıdır bilemedim şimdi acaba aslında dişinde değilde burnunda var olan sıkıntıyı dişinde mi zannediyorsun bu genelde çok oluyor ameliyatta oldun ya ayırt edemeyebilirsinBaşarılar diliyorum kızın için. Ne sınavıydı? Yanlış hatırlamıyorsam 4. sınıfa gidiyor dimi?
Günaydın Buse' cim
Günaydın Havva' cım
Çok sert fırçalamıyorum canım. Ameliyattan önce hiç bir sorun yoktu. Ameliyattan sonra böyle oldu. O nedenle sana danışmak istedim. Dedim yaa zaten böyle devam ederse mutlaka görüşeceğim doktorumla. Diş ipini kullanıyorum. Cevapların için çok teşekkürler.
Liste işini kontrol ederim canım sen merak etme. Bende buralarda olurum inşallah Allahtan bir engel çıkmazsa.
pirinç ne yazık kiGünaydın kızlar.
Ececim yemek miktarı iyi, ancak içerikte salamı, pilav pirinçse pirinci beğenmedim.
Salam zaten sağlıklı bir besin değil, pirinç de kan şekerini çok hızlı yükseltiyor. Onun yerine 1 dlm tb ekmeği yesen daha iyi olurdu. Yürüyüş süper! Özendim sana.
Kolay gelsin Tubacım, ben de bugün sinemaya götürdüm kızımı.Selam hanımlar
Aanca gelebildim, sabah kızımı yuzme dersine goturdum, simdi de tiyatrodan cıktık eve gidiyoruz. Ben de bugun tartıda guzel bi sonuc gordum..
Kızlar gecmişi okudum ama aklımda kalmadı, parca parca okudum..
Şimdi eve gidip kızomı uyutmam lazım, gorusuruuz
Evet Ebrucum, 4.sınıfta. Seneye ortaokula gidecek. ben okulundan çok memnun değilim, değiştirmeyi düşünüyorum. Doğa kolejinin bursluluk sınavı vardı, ona götürdüm. Çok övüyorlar sistemlerini ama nedense için ısınmadı bir türlü.Başarılar diliyorum kızın için. Ne sınavıydı? Yanlış hatırlamıyorsam 4. sınıfa gidiyor dimi?
Günaydın Buse' cim
Günaydın Havva' cım
Çok sert fırçalamıyorum canım. Ameliyattan önce hiç bir sorun yoktu. Ameliyattan sonra böyle oldu. O nedenle sana danışmak istedim. Dedim yaa zaten böyle devam ederse mutlaka görüşeceğim doktorumla. Diş ipini kullanıyorum. Cevapların için çok teşekkürler.
Liste işini kontrol ederim canım sen merak etme. Bende buralarda olurum inşallah Allahtan bir engel çıkmazsa.
Harikasın, benim de halim kalmadı ama spordan değil malesef.sporumu yaptım geldim kızlar kolumu kaldıracak halim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?