- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
kaptanım yardım bana yardım.. ben bu hafta ne için kural koyduysam ters tepti.. ne oldu bana anlamıyorumKızlar yaaa çok kötü bir hafta sonu olmuş. Hiç gelmeyenler var.Şimdiye kadar hiç kimseyi diskalifiye etmeyi düşünmedim ama paylaşımlar bu denli kötü giderse aramızdan bir kaç kişi diskalifiye olabilir haberiniz olsun. Çünkü takımın ayakta kalabilmesi için paylaşımın çok olması lazım. Umarım anlatabiliyorumdur.
Ebrucum geçmişte de böyle dalgalanmalar oldu, sonra zor toplandık. Bu uyarıdan sonra kurallara uymuyorsak diskalifiye olalım.Kızlar yaaa çok kötü bir hafta sonu olmuş. Hiç gelmeyenler var.Şimdiye kadar hiç kimseyi diskalifiye etmeyi düşünmedim ama paylaşımlar bu denli kötü giderse aramızdan bir kaç kişi diskalifiye olabilir haberiniz olsun. Çünkü takımın ayakta kalabilmesi için paylaşımın çok olması lazım. Umarım anlatabiliyorumdur.
Benim de planım kızı uyutup biraz okumaktı ama benim pilim bitmeden yatmıyor. Tam yatacakken kek istedi, kek yaptık, yanına ıhlamur istedi. vs vs. şimdi zorla dişlerini fırçalayor. Benim de gözlerim gidiyor. Yine beni alt etti, kendisinden önce uyutacak.Diskalifite işi bence de dogru bir karar olur. Biz burda birbirimizi motive etmek için bulunuyoruz ama bazen oyle oluyorki kendi motivasyonumu bile kaybedebiliyorum burada, enerji lazım bize:)
Simdi kızlarımı yatırdım , okuma saaatiiiiiii:)yeehuuu
Mesajımdan sonra kızlar kalktılar:) ben de heveslenöiştim kendileri uyucaklar diye, , buyugu yine kendisi uyudu da kucugu ben uyuttum.. Pek birsey okuyamadım yani. Sonrada esim geldi onla bişeyler izledik.Benim de planım kızı uyutup biraz okumaktı ama benim pilim bitmeden yatmıyor. Tam yatacakken kek istedi, kek yaptık, yanına ıhlamur istedi. vs vs. şimdi zorla dişlerini fırçalayor. Benim de gözlerim gidiyor. Yine beni alt etti, kendisinden önce uyutacak.
iyi geceler.
Olur canım. Özellikle kış aylarında saat yedi bile akşam yemeği için geç bir vakit. En geç 18:00 de yeme olayını bitirmen lazım. Yaz aylarında bu saat 19:00 oluyor. Diyete ilk başlanılan dönemlerde özellikle kilo yüksekse küçük bir ara öğünü çok görmüyorum ama zamanla olmaması gereken bir durum. Zaten bir süre sonra vücut alışıyor ve acıkmıyor o saatte.
Geçin gün Canan Karatay ı daha bir dikkatle dinledim. Az az ye ama sık ye tezini çöpe atıyor kendisi. Şu leptin hormonundan bahsetti sık sık. Aklıma yattı açıkçası. Ara öğün yapınca daha çabuk acıktığımı biliyorum. Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrasında sadece aç kalmamak ve ilaç içmek için yediğimden ara öğün yapmadım ve yemeklerimin hepsinin arası uzundu. Sürekli yatmama ve kalorili yiyecekler yememe rağmen bir haftada 1 kilo verebildim. Bu hafta aynı düzeni bilinçli olarak deneyeceğim. Bakalım Canan Karatay ne kadar haklı.
kızlar günaydın nasılsınız umarım iyisinizdir..
ben günlük tartılma takıntımdan kuurtulamıyorum nedense sabah ağzıma bir kaç parça bir şey attıktan sonra geçtim tartının başına 85,7 diyodu,ama dün çok bir şey yemedim..
sağlam bir kahvaltı yaptık yazmıştım zaten ondan osnrası fora oldu..toplamda 4 mandalina
2cennet hurması
1 haşhaşlı poğaça ile gün kapattım..
suyu bol tüketiyorum tabi.
bu arada ufak bir gerginliğim var günüm gecikti..
birazda ondan tırsıyorum açıkçası ama inşallah yoluna girer her şey..
günaydın canımGünaydın Burcu' cum
Seni böyle aramızda görmek hoşuma gidiyor. Güzel bir enerjin var ama bu gelişlerin yetmiyor canım. Daha çok takımda olman lazım. Paylaşımlarını artırman hem kendine hem bize fayda sağlaman lazım. Ayrıca menülerimizi öyle tek tek değil gün sonunda toplu bir şekilde yazıyoruz. Öğünlerin yanına saatleriyle birlikte. Bundan sonra yapmamız gereken şeyde gün sonunda takıma ne kadar mesaj yazdıysak sayıp bugünlük mesaj sayım şu diye belirtiyoruz.
Gün içinde takım topiğine geldiğimizde en son yazdığımız mesajdan itibaren geçmiş mesajların hepsini okuyoruz. İçlerinden gerekli gördüğümüz mesajlara da toplu alıntılama yöntemiyle cevap veriyoruz. Bu söylediklerim özellikle deneme süresinde olan üyeler için oldukça önemli. Çünkü takıma girip giremeyecekleri bu söylediklerime bağlı.
kızlar malumuz bir çoğumuz ekmek yemeden duramayız ,size kesinlikle şok diyetleri önermiyorum fakat dukan diyeti diye bir gerçek var..
korkmayın korkmayın dukan yapın demiyorum barsak floranıza horon teptiren bir diyet zira..
fakat dukanın bir ekmeği var birazda benim doğaçlama yaptığım hem lezzetli hem tok tutucu,sabahları sadece o ekmeğin arasına koyacağınız peynir maydonoz sizi hem tok tutar hem yulaf kepeği barsaklarınızı açar..isteyen olursa diye ben tarifimi vereyim..
2 yemek kaşığı yulaf keğeği
3 yemek kaşığı (yemeklik)süt tozu
1 yumurta
yarım çay kaşığı karbonat
1 yemek kaşığı yoğurt
bunları çırpın
peçeteyle yağladığınız tavayı harlı ateşte kızdırın sonra altını kısıp karışımı dökün kapak kapatın
bir kaç dakikaya köpük köpük oluyor hemen arkasını çevirin...
toplamda beş dakika bitmeden ekmeğiniz hazır
ben biraz soğutuyorum ya da akşamdan yapıyorum..
kabartma tozunu koyarsanız bazlama gibi oluyor şişiyor..
ben bazen kabartma tozu katmıyorum sert ve düz bir ekmek elde ediyorum..
afiyet olsun
telefonumda vardı ama sildim yarın yaptığımı fotoğraflayıp atayım canım olur mu?yaptigin varsa fotografini atabilir misin merak ettim simdi :)
telefonumda vardı ama sildim yarın yaptığımı fotoğraflayıp atayım canım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?