Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim..

menüm
kahvaltı 9:00
1 porsiyon activa kahvaltı
1 yumurta ve köz biber
12:00
1 kase patlıcan salata
14:00
latte (şekersiz)
16:30
tavuk ızgara
salata
2 -2.5 litre su içtim
ya spora diye evden çıktım da saati yanlış kalmış aklımda 14693 adım attım yaklaşık 9.8 km

Sen Bursa' da mıydın canım? Zeynep' te Bursa' da. Kaçamaksız güzel bir tanışma buluşması ayarlayın bence. Ama resim felan atmayın ben kıskanırım sonra

Aaa sen Bursada miydin canim?Zeynebi biliyodum da senin orda oldugunu bilmiyodum.keske ayarlayabilseydik ne guzel olurdu.bir gunlugune geldim cok seviyorum memleketinizi:)kis bitmeden bidaha gelicem
Insallah haberlesip biseyler ayarlayalim birlikte super olur.

Canim dereotlunun tarifi farkli evde yumurta kalmamis almayi unutmusum saabah yapamayacagim du an telden giriyorum sabah butun bildigim tarifleri yazarim insaallah

E bende bursadayim ya))

LAydLiNe ebrucum sofram iki kisilik sifir ekmek bir kase tarhana corbasi kuru biber varicinde o gordugun brokoli zeytinyagli limonlu iki kisi yedik salata sirkeliydi pilavdan-toplamda uc kasik yedim....buda 13.mesajim

keske aksam bi daha yemek yemeseydin cok agir gecmis bugun ama olsun herkes 1 gun kacamak hak ediyor ben de yarin kendimi odullendirecegim
canım benim son günlerde bayağı oldu kaçamağım.. o yüzden iyi karşılanmaması gereken türlerden :)
önceki mesajını da alıntıladım sanıyodum ama unutmuşum canım dilerim bir an evvel geçer tam diyorum ki adam oldum artık geri adımım yok birden puff diye başa dönüyorum.. yılbaşı öncesi kararlarım için zaman çok daraldı en azından kilo işini halletmeyi umuyorum

bu egzersizleri öneririm tüm bacak kaslarımın çalıştığını hissettim
resmi alıcam şimdi hem bilgisayara hem telefona ve deneyeceğim :) çok gaza geldim şu an

Canim dereotlunun tarifi farkli evde yumurta kalmamis almayi unutmusum saabah yapamayacagim du an telden giriyorum sabah butun bildigim tarifleri yazarim insaallah
Hadi bakalım dereotunu çok severim de sabırsızlıkla bekliyorum birde sen dukan mi yapıyorsun birde ne kadar kilo vermeyi planlıyorsun

Hadi bakalım dbarsaklatk severim de sabırsızlıkla bekliyorum birde sen dukan mi yapıyorsun birde ne kadar kilo vermeyi planlıyorsun
Canim ben 65 e dussem mukemmel olacak 86 yim su an..dukan yaptim da barsaklarim kotu etkilendi...hatta gunlugum var tekrar el atacagim parkbyulun dukanimsi gunlugu diye iki haftadir yoktum diye yazamiyordum.

Canim ben 65 e dussem mukemmel olacak 86 yim su an..dukan yaptim da barsaklarim kotu etkilendi...hatta gunlugum var tekrar el atacagim parkbyulun dukanimsi gunlugu diye iki haftadir yoktum diye yazamiyordum.
Benimde günlüğüm vardı ama çok takip edemedim bende 20vermek istiyorum aslında bi 70 olsam ne güzel olur:))

kızlar size bu akşam okuduğum ve çok beğendiğim bir şiiri gönderip öyle çıkıcam.. iyi geceler..

DAVET …

“şunları bir araya toplayayım.
Bir güzel muhabbet edelim” diye düşündüm.

Mutfak işinden de anlarım.
Donattım sofrayı.
Bayağı uğraştım.
Hepsinin, ayrı ayrı ne
yemekten, ne içmekten
hoşlandığını iyi bilirim.
Bayağı da para gitti.

Birinin yediğini öbürü yemez.
Ötekinin içtiğini beriki içmez.
Dört kişilik sofra kurdum.

Mumları da yaktım.
Bak hepsi, Erick Satie severdi.
Hatırladım.
Müziği de ayarladım.

Geldiler.
20 yaşında ben,
35 yaşımda ben,
40 yaşımda ben ve
bugünkü ben dördümüz.
Birden yirmi yaşımı, otuz beş yaşımın karşısına oturttum.
Kırk yaşımın karşısına da, ben geçtim.
Yirmi yaşım, otuz beş yaşımı tutucu buldu.
Kırk yaşım ikisinin de salak olduğunu söyledi.

Yatıştırayım dedim.
“Sen karışma moruk” dediler. Büyük hır çıktı.
Komşular alttan üstten duvarlara vurdular.
Yirmi yaşım kırk yaşıma bardak attı.

Evin de içine ettiler.

Bende kabahat.
Ne çağırıyorsun tanımadığın adamları evine …

CAN YÜCEL

Ellerine sağlık, bu kadar sebzeyi yıkayıp temizlemek, bozulmadan muhafaza etmek de zor :)

Güzel hediyeler seçmişsin Ececim, evde olmayınca ev yemekleri özlüyor insan. hele de öğrenciysen. Bundan sonra lütfen hiç kaçamak yapma.

Mutlaka haber ver canım, ben Nilüfer'de oturuyorum.

E bende bursadayim ya))
Sen de gel o zaman :)

Benimde günlüğüm vardı ama çok takip edemedim bende 20vermek istiyorum aslında bi 70 olsam ne güzel olur:))
Ben de bir ara yapmıştım, bir blog vardı, dukanamca diye galiba, onu takip etmiştim.

gerçekten çok beğendim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…