- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
dün pazara gittim bütün yeşillik tezgahını eve serdim..
dereotu
maydonoz
kuzu kulağı
tere
semiz otu
roka
ıceberg(göbek marul)
kırmızı marul
turp(siyah-kırmızı ayrı ayrı)
brüksel lahanası
brokoli(bayılırım)
karnabahar
yeşil soğan
bir tek frenk maydonozu almadım ondan hoşlanmıyorum..
mandalina
greyfurt
portakal
elma
ayva
cennet hurması
bu hafta böyle sağlıklı bir tüketim yapayım dedim
brüksel lahanası
brokoli
karnabahar
suda haşlanıp zeytinyağlanıp limonlanınca mükemmel oluyor
semizotunu yoğurtlayınca beğeniyorum
kereviz aldım pek sevmem ama rendelenip yoğurtlanınca hoş oluyor inkar edemem..
pırasayıda zeytinyağlı ve portakal suyu ile pişirince çok seviyorum..
yaptıkça hem resimlerini de atarım..
sıkıntı oluyor mu yaptıklarımı paylaşınca bilemedim ..pek resim göremedim..yıllardır diyet yapan bir bünyem olduğundan sağlıklı gıdalara aşinayım..
hele fırında dereotlu kabağı burdan paylaşmazsam sizlere haksızlık ettiğimi düşünürüm
10 mesajla gunu kapatip aksam yaptigim yemekleri resmediyorum..zeytinyagli brokoli biberli tarhana yesil salata sebzeli pilavEki Görüntüle 1336197 pilavdaan azicik yedim ekmek yok [/QUOTE
Cok guzel gorunuyor eminim lezzetlidir afiyet olsun:)
Sen Bursa' da mıydın canım? Zeynep' te Bursa' da. Kaçamaksız güzel bir tanışma buluşması ayarlayın bence. Ama resim felan atmayın ben kıskanırım sonra
hoşgeldin canım:)Kızlar selam uğrayamadım dün..Bursa'ya gittim dinlendim iki gün..yeni gelebildim eve..İnşallah yarın herkes için güzel birgün olur.
Canim dereotlunun tarifi farkli evde yumurta kalmamis almayi unutmusum saabah yapamayacagim du an telden giriyorum sabah butun bildigim tarifleri yazarim insaallahdereotlunutmusumdasıl canım yine aynı malzemeler ve aynı tarif mi?
bende aldım bu gün malzemeleri hatta sabah yapmayı düşünüyorum öğlen bundan yesem nasıl olur d,yede düşünüyorum çünkü klinikten geç çıkıyorum yemekhanede yemek kalmıyor malasef ve kantinden yemek zorunda kalıyorum bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum:)
E bende bursadayim yaAaa sen Bursada miydin canim?Zeynebi biliyodum da senin orda oldugunu bilmiyodum.keske ayarlayabilseydik ne guzel olurdu.bir gunlugune geldim cok seviyorum memleketinizi:)kis bitmeden bidaha gelicem
Insallah haberlesip biseyler ayarlayalim birlikte super olur.
canım benim son günlerde bayağı oldu kaçamağım.. o yüzden iyi karşılanmaması gereken türlerden :)keske aksam bi daha yemek yemeseydin cok agir gecmis bugun ama olsun herkes 1 gun kacamak hak ediyor ben de yarin kendimi odullendirecegim
önceki mesajını da alıntıladım sanıyodum ama unutmuşum canım dilerim bir an evvel geçer tam diyorum ki adam oldum artık geri adımım yok birden puff diye başa dönüyorum.. yılbaşı öncesi kararlarım için zaman çok daraldı en azından kilo işini halletmeyi umuyorumEce' cim hediyelerin çok güzel. Güle güle kullansınlar. Ben bayılırım çerçevelere. Kaçamağın kötü olmuş ama telafi edilemeyecek kadar kötü görmedim. Bugün benim içime de öküz kaçtı resmen. Geçen hafta verdiğim 1 kiloya güvenip yedim. Tamamen psikolojikti. Ama şuandan itibaren hepsi geçmişte kaldı. İnşallah cumaya 60 ı ucundan da olsa görmek istiyorum. Sende unut bu günü. Önündeki saatlere bak.
resmi alıcam şimdi hem bilgisayara hem telefona ve deneyeceğim :) çok gaza geldim şu an
bu egzersizleri öneririm tüm bacak kaslarımın çalıştığını hissettim
Hadi bakalım dereotunu çok severim de sabırsızlıkla bekliyorum birde sen dukan mi yapıyorsun birde ne kadar kilo vermeyi planlıyorsunCanim dereotlunun tarifi farkli evde yumurta kalmamis almayi unutmusum saabah yapamayacagim du an telden giriyorum sabah butun bildigim tarifleri yazarim insaallah
Canim ben 65 e dussem mukemmel olacak 86 yim su an..dukan yaptim da barsaklarim kotu etkilendi...hatta gunlugum var tekrar el atacagim parkbyulun dukanimsi gunlugu diye iki haftadir yoktum diye yazamiyordum.Hadi bakalım dbarsaklatk severim de sabırsızlıkla bekliyorum birde sen dukan mi yapıyorsun birde ne kadar kilo vermeyi planlıyorsun
Benimde günlüğüm vardı ama çok takip edemedim bende 20vermek istiyorum aslında bi 70 olsam ne güzel olur:))Canim ben 65 e dussem mukemmel olacak 86 yim su an..dukan yaptim da barsaklarim kotu etkilendi...hatta gunlugum var tekrar el atacagim parkbyulun dukanimsi gunlugu diye iki haftadir yoktum diye yazamiyordum.
O zaman kankayizBenimde günlüğüm vardı ama çok takip edemedim bende 20vermek istiyorum aslında bi 70 olsam ne güzel olur:))
tamam olur:)) Bu arada benim ismim havva :) 25 yaşındayım 28 kilo verdim şimdiye kadarO zaman kankayiz
Bende burcu 27 yadim bir aydir 4 kilo verdim...supersin nasil verdin 28 itamam olur:)) Bu arada benim ismim havva :) 25 yaşındayım 28 kilo verdim şimdiye kadar
resmi alıcam şimdi hem bilgisayara hem telefona ve deneyeceğim :) çok gaza geldim şu an
Ellerine sağlık, bu kadar sebzeyi yıkayıp temizlemek, bozulmadan muhafaza etmek de zor :)dün pazara gittim bütün yeşillik tezgahını eve serdim..
dereotu
maydonoz
kuzu kulağı
tere
semiz otu
roka
ıceberg(göbek marul)
kırmızı marul
turp(siyah-kırmızı ayrı ayrı)
brüksel lahanası
brokoli(bayılırım)
karnabahar
yeşil soğan
bir tek frenk maydonozu almadım ondan hoşlanmıyorum..
mandalina
greyfurt
portakal
elma
ayva
cennet hurması
bu hafta böyle sağlıklı bir tüketim yapayım dedim
brüksel lahanası
brokoli
karnabahar
suda haşlanıp zeytinyağlanıp limonlanınca mükemmel oluyor
semizotunu yoğurtlayınca beğeniyorum
kereviz aldım pek sevmem ama rendelenip yoğurtlanınca hoş oluyor inkar edemem..
pırasayıda zeytinyağlı ve portakal suyu ile pişirince çok seviyorum..
yaptıkça hem resimlerini de atarım..
sıkıntı oluyor mu yaptıklarımı paylaşınca bilemedim ..pek resim göremedim..yıllardır diyet yapan bir bünyem olduğundan sağlıklı gıdalara aşinayım..
hele fırında dereotlu kabağı burdan paylaşmazsam sizlere haksızlık ettiğimi düşünürüm
Güzel hediyeler seçmişsin Ececim, evde olmayınca ev yemekleri özlüyor insan. hele de öğrenciysen. Bundan sonra lütfen hiç kaçamak yapma.Kızlar merhaba.. bugün kaçamak yaptım yine.. ama hafif duygu değişimlerim var, hayal kurmakta özgür olunca huzurlu oluyorum.. bugün 2,5 saat yürüdüm yine.. kaslarım ağrıyor.. ve sanırım soğuk algınlığım var üstümdeki ağırlık gitmedi gitti, sonunda çekiliş için ve aynı gün doğumgününü kutlayacağım arkadaşım için son olarak onlar alınca ona almamak olmaz dediğim bir arkadaşım için hediyeler aldım.. çekiliş için aldığım orta boyda güzel bir kolaj çerçeve ahşap görünümlü beyaz renk ailesinin fotoğraflarını çıkattırıp koyucam ailesine çok değer verir.. eğer şansına bulursam melek desenli küpe de alıcam.. doğumgünü olana da çerçeve aldım onun ki tekli ve daha küçük ama hediye paketinin içine anlamlı bir not koyacağım.. son olarakta 4lü duru bir bardak takımı aldım düz klasik bir görünümü var ona da not olarak " klasik gibi görünen farklılığa hitap etsin istedim gibisinden bir şey yazacağım.. oda arkadaşımın ailesi günü birlik geldi ve annesi 2 çeşit dolma, börek ve tulumba tatlısı getirmiş abartmadım elbette ama kendi yediğim çikolata bozdu olayı.. son olarak bugün karbonatlı su olayına giriştim.. ama abartmıyorum, iştahımı çok pis açtı yarında deneyeceğim kendime engel olamazsam bırakıcam sadece akşam üstü içtim ama şu an midem kazınıyor etkilerini takip edicem.. vücuttan artıkları atmaya yardımcı oluyormuş.. şimdi yatıcam uyumazsam gelirim yine menümü de yazıp kaçayım..
10.30 2 dl salatalık, 2 dl domates, kepekli ekmek 2 dl, 10 gr krem peynir, 1 dl kaşar, şekersiz çay
15.00 1 küçük pırasalı börek, 2 beyaz 1 kara lahana dolması
16.00 1 börek daha, 1 küçük tulumba tatlısı
16,30 1 dido
18,00 yr kase mercimek çorbası, 3 yk makarna, yr biber dolması, 1 kase yoğurt
2 lt su, 2,5 saat yürüyüş, 10 mekik
Mutlaka haber ver canım, ben Nilüfer'de oturuyorum.Aaa sen Bursada miydin canim?Zeynebi biliyodum da senin orda oldugunu bilmiyodum.keske ayarlayabilseydik ne guzel olurdu.bir gunlugune geldim cok seviyorum memleketinizi:)kis bitmeden bidaha gelicem
Insallah haberlesip biseyler ayarlayalim birlikte super olur.
Sen de gel o zaman :)E bende bursadayim ya))
Ben de bir ara yapmıştım, bir blog vardı, dukanamca diye galiba, onu takip etmiştim.Benimde günlüğüm vardı ama çok takip edemedim bende 20vermek istiyorum aslında bi 70 olsam ne güzel olur:))
gerçekten çok beğendim. :)kızlar size bu akşam okuduğum ve çok beğendiğim bir şiiri gönderip öyle çıkıcam.. iyi geceler..
DAVET …
“şunları bir araya toplayayım.
Bir güzel muhabbet edelim” diye düşündüm.
Mutfak işinden de anlarım.
Donattım sofrayı.
Bayağı uğraştım.
Hepsinin, ayrı ayrı ne
yemekten, ne içmekten
hoşlandığını iyi bilirim.
Bayağı da para gitti.
Birinin yediğini öbürü yemez.
Ötekinin içtiğini beriki içmez.
Dört kişilik sofra kurdum.
Mumları da yaktım.
Bak hepsi, Erick Satie severdi.
Hatırladım.
Müziği de ayarladım.
Geldiler.
20 yaşında ben,
35 yaşımda ben,
40 yaşımda ben ve
bugünkü ben dördümüz.
Birden yirmi yaşımı, otuz beş yaşımın karşısına oturttum.
Kırk yaşımın karşısına da, ben geçtim.
Yirmi yaşım, otuz beş yaşımı tutucu buldu.
Kırk yaşım ikisinin de salak olduğunu söyledi.
Yatıştırayım dedim.
“Sen karışma moruk” dediler. Büyük hır çıktı.
Komşular alttan üstten duvarlara vurdular.
Yirmi yaşım kırk yaşıma bardak attı.
Evin de içine ettiler.
Bende kabahat.
Ne çağırıyorsun tanımadığın adamları evine …
CAN YÜCEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?