Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende burcu 27 yadim bir aydir 4 kilo verdim...supersin nasil verdin 28 i

28 kilo mu verdin sen havva..anlatsana n
27ocaktan bu yana verdim aslında alıp verdiklerimi de saysak 35 falan verdim burda verdim menulerim falan hep var burda sadeceistemek lazım isteyip azmedimce oluyor ama şu ara eskiye göre yavaşladı baya

27ocaktan bu yana verdim aslında alıp verdiklerimi de saysak 35 falan verdim burda verdim menulerim falan hep var burda sadeceistemek lazım isteyip azmedimce oluyor ama şu ara eskiye göre yavaşladı baya
kilo vermen yavaşladığında bedenini şaşırtmak adına farklı şeyler yapmalısın misal protein ağırlıklı beslendiysen 2 gün sırf karbonhidratla beslenip tekrar proteine döndüğünde vücudu şaşırtıp tekrar kilo verme sistemine sokabilirsin bu da benden kıyak olsun sana

Arada diyeti bırakıp homini gırtlak yiyorum buda ise yarıyor hemde kendimi simartiyorum:) birde dün verdiğin ekmeği yaptım cook sevdim ben waffle hamuru gibi oldu kalorisi ne kadar ki öğlen yemeği yaptım o bir ölçüyü içine ceviz tarçın falan koyulsa kurabiye gibi olur:) her gün yesem bi sıkıntı olmaz dimi:)

şöyle söyleyeyim bir yk yulaf kepeği sadece 15 kalori telefonuna fatsecret programını indir orda her şeyin kalorisi vargünde bir kere yap hergün yiyebilirsin 2 yk kaşığından fazla yulaf kepeği tüketme kesinlikle.

Öğlen için düşünüyorum bir ogunde hepsini yiyorum çünkü klinikten çıkınca yiyecek normal hiç bişey kalmıyor o saatte sabahtan yapıp götürüyorum teşekkür ederim ben paylaşımın için:)

ben o karışımı iki küçük parça döküyorum bazen bi,ri sabaha biri öğlene est. bildiğim her şeyi paylaşacağım bende numara çok bir tek kendime hayrım yok :=)

ben o karışımı iki küçük parça döküyorum bazen bi,ri sabaha biri öğlene est. bildiğim her şeyi paylaşacağım bende numara çok bir tek kendime hayrım yok :=)
Bu sitede veriyorsun emin ol sende yapacaksın benim en uzun diyeyim pazartesi kahvaltıda başlayıp öğle yemeğinde sona ererdi ta ki bi siteyi bulana kadar
Ben en çok bu ara kozde patlıcan ve kozde biberi biraz ısıtıp üstüne yoğurt koyuyorum en ustune de tavuk göğsü pişiriyorum tavada yalancı alinazik oluyor çok seviyorum ve masum bişey olduğuna da inanıyorum mutlaka dene derim:)

Kızlar nasılsınız?
Ebrucum buralarda mısın?

Ne olacak benim bu halim, 1,5 ay oldu gelemiyorum. Yılbaşına kadar da bir iş programımız var ki evlere şenlik. Günde 13 saat çalışma, izin desen yok. Yani yine gelemeyeceğim. Yeni gelen üyeler de var. Takımın düzenini bozuyormuşum gibi hissediyorum böyle olunca.

her gun bi 15 dakikamizi ayirsak 1 ayda bile mukemmel sonuc alacagimiza eminim
evet canım :) da sorun o 15 dakikayı ayırmakta
Güzel hediyeler seçmişsin Ececim, evde olmayınca ev yemekleri özlüyor insan. hele de öğrenciysen. Bundan sonra lütfen hiç kaçamak yapma.

gerçekten çok beğendim. :)
bugün hamburger yedim ama bir arkadaşımla küsmüştük barıştık o fıkır fıkır dedikodu arasında yemiş bulundum bugün sondu artık.. bomba gibi geliyorum bu hafta..
çok güzel bir hediye olacak canım güzel olmuş :)
şu pazartesileri birgün sevebilecek miyim kızlar

:)) dilara, oladar da kotu degil aslında:) seversin:)
tanısan seversin yani :) .. dilaracım sen en iyisi şöyle düşün, o gün gelmesin istediğinde haftasonu daha çabuk geçiyor kendini üzdüğünle kalıyorsun, o gün geçsin istediğinde de ömründen 1 gün daha gidiyor yine sıkıldığınla kalıyorsun

Menüm
Kahvaltı 8:00
1yumurta
Öğlen13:00
1ayran
1dukan ekmek( 1kk kadr peynir 4zeytin 1kozlenmis kırmızı biberi ) sandviç
Ara
Yarım kutu ton balık
Yarım avuç beyaz leblebi
1mandalina
Akşam18:00
1kase tavuk çorba
1tabak yeşil fasulye
2litre su içtim daha da içerim

Denenmez mi

bugün çok kötü bir gün çikolatalar turtalar makarnalarla geçti günüm bu hafta verdiğim 2 kiloyu sanki geri aldım şiştim ama şimdi kayısılı form çayımı içtim haftalık kaçamağımı da kullandım eski tempoda devam edeceğim gene

öyle canım ama henüz iş bulamadım

slm Funda, iyiyiz.sen nasılsın? Kilo durumun nasıl? Takımda olmasan da arada uğra böyle, özlüyoruz seni.

Bu son olsun Ececim, artık kaçamak görmeyelim listende

Bugünkü menüm
09:00
1 kase süzme yoğurt
6adet kayısı
Çay

14:30
1pors.ızgaratavuk
3havuç
1armut

18:30
3dlm peynir
1kase yeşil zeytin
1elma
1dlm Çavdar ekmeği
1,5 TL su

avokadoyu eskiden sevmiyordum. Şimdi Olgun olanından alıp eziyorum. Peynirle karıştırıp yiyorum. Bir de çay varsa harika oluyor.

Kızlar ıstanbulda uskudarda cocuk kutuphanesi var, kızlarıma oradan kitaplar alıyorum, bana onereceginiz çocuk kitapları var mı ? 7 yaş 2. Sınıf seviyesine uygun.

Bir de 3,5 yaş için
benim kızım 9 yaşında, büyük 5 renk yayınevinin hikayelerini aldırdı okul. Çocuklar çok beğendi, çok sürükleyici. 2.sınıfa uygun olanları da vardır. Kızım okula başlamadan önce de Anaokulu dergisi alıyorduk, benim bile çok hoşuma gidiyordu dergiler. Internette deneme sayıları vardır, incele istersen.

Midem kotu aX nercimek ictim kendime zeytinyagli karnabahar haxİrladim ama yiyemedim oglende haslanmis brokoli aZ pilav yedim gunduZ bugday ekmegine peynir surdum...

Ahemd post: 38330817 .!.:
Bugünkü menüm
09:00
1 kase süzme yoğurt
6adet kayısı
Çay

14:30
1pors.ızgaratavuk
3havuç
1armut

18:30
3dlm peynir
1kase yeşil zeytin
1elma
1dlm Çavdar ekmeği
1,5 TL su
Havuc mu hemde 3 tane canim ozel bir sey mi yapiyordun bilmiyorum ama havuc sirf nisasta bi oturusta 3 porsiyon asiri degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…