- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Bende burcu 27 yadim bir aydir 4 kilo verdim...supersin nasil verdin 28 i
27ocaktan bu yana verdim aslında alıp verdiklerimi de saysak 35 falan verdim burda verdim menulerim falan hep var burda sadeceistemek lazım isteyip azmedimce oluyor ama şu ara eskiye göre yavaşladı baya28 kilo mu verdin sen havva..anlatsana n
kilo vermen yavaşladığında bedenini şaşırtmak adına farklı şeyler yapmalısın misal protein ağırlıklı beslendiysen 2 gün sırf karbonhidratla beslenip tekrar proteine döndüğünde vücudu şaşırtıp tekrar kilo verme sistemine sokabilirsin bu da benden kıyak olsun sana27ocaktan bu yana verdim aslında alıp verdiklerimi de saysak 35 falan verdim burda verdim menulerim falan hep var burda sadeceistemek lazım isteyip azmedimce oluyor ama şu ara eskiye göre yavaşladı baya
Hiç yanlız değilsin ayrı bi kalabalık oluyor klinik ayrı bi yorucu oluyor üstüne bird buz gibi bir ankara iyice zora soktuşu pazartesileri birgün sevebilecek miyim kızlar
Arada diyeti bırakıp homini gırtlak yiyorum buda ise yarıyor hemde kendimi simartiyorum:) birde dün verdiğin ekmeği yaptım cook sevdim ben waffle hamuru gibi oldu kalorisi ne kadar ki öğlen yemeği yaptım o bir ölçüyü içine ceviz tarçın falan koyulsa kurabiye gibi olur:) her gün yesem bi sıkıntı olmaz dimi:)kilo vermen yavaşladığında bedenini şaşırtmak adına farklı şeyler yapmalısın misal protein ağırlıklı beslendiysen 2 gün sırf karbonhidratla beslenip tekrar proteine döndüğünde vücudu şaşırtıp tekrar kilo verme sistemine sokabilirsin bu da benden kıyak olsun sana
şöyle söyleyeyim bir yk yulaf kepeği sadece 15 kalori telefonuna fatsecret programını indir orda her şeyin kalorisi varArada diyeti bırakıp homini gırtlak yiyorum buda ise yarıyor hemde kendimi simartiyorum:) birde dün verdiğin ekmeği yaptım cook sevdim ben waffle hamuru gibi oldu kalorisi ne kadar ki öğlen yemeği yaptım o bir ölçüyü içine ceviz tarçın falan koyulsa kurabiye gibi olur:) her gün yesem bi sıkıntı olmaz dimi:)
Öğlen için düşünüyorum bir ogunde hepsini yiyorum çünkü klinikten çıkınca yiyecek normal hiç bişey kalmıyor o saatte sabahtan yapıp götürüyorum teşekkür ederim ben paylaşımın için:)şöyle söyleyeyim bir yk yulaf kepeği sadece 15 kalori telefonuna fatsecret programını indir orda her şeyin kalorisi vargünde bir kere yap hergün yiyebilirsin 2 yk kaşığından fazla yulaf kepeği tüketme kesinlikle.
ben o karışımı iki küçük parça döküyorum bazen bi,ri sabaha biri öğleneÖğlen için düşünüyorum bir ogunde hepsini yiyorum çünkü klinikten çıkınca yiyecek normal hiç bişey kalmıyor o saatte sabahtan yapıp götürüyorum teşekkür ederim ben paylaşımın için:)
Bu sitede veriyorsun emin ol sende yapacaksın benim en uzun diyeyim pazartesi kahvaltıda başlayıp öğle yemeğinde sona ererdi ta ki bi siteyi bulana kadarben o karışımı iki küçük parça döküyorum bazen bi,ri sabaha biri öğleneest. bildiğim her şeyi paylaşacağım bende numara çok bir tek kendime hayrım yok :=)
evet canım :) da sorun o 15 dakikayı ayırmaktaher gun bi 15 dakikamizi ayirsak 1 ayda bile mukemmel sonuc alacagimiza eminim
bugün hamburger yedim ama bir arkadaşımla küsmüştük barıştık o fıkır fıkır dedikodu arasında yemiş bulundum bugün sondu artık.. bomba gibi geliyorum bu hafta..Güzel hediyeler seçmişsin Ececim, evde olmayınca ev yemekleri özlüyor insan. hele de öğrenciysen. Bundan sonra lütfen hiç kaçamak yapma.
gerçekten çok beğendim. :)
çok güzel bir hediye olacak canım güzel olmuş :)Şimdi okuldayım, ececim paylastıgın şiiri cok begendim, kopyaladım..
Bende babama bir kitap almıstımda, bizim fakultenin dekanının kitabı. Az önce gidip babam adına imzalattım:) guzel oldu bence:)
BiraDan derse giricem kızlar, gorusuruz
şu pazartesileri birgün sevebilecek miyim kızlar
tanısan seversin yani :) .. dilaracım sen en iyisi şöyle düşün, o gün gelmesin istediğinde haftasonu daha çabuk geçiyor kendini üzdüğünle kalıyorsun, o gün geçsin istediğinde de ömründen 1 gün daha gidiyor yine sıkıldığınla kalıyorsun:)) dilara, oladar da kotu degil aslında:) seversin:)
Denenmez miBu sitede veriyorsun emin ol sende yapacaksın benim en uzun diyeyim pazartesi kahvaltıda başlayıp öğle yemeğinde sona ererdi ta ki bi siteyi bulana kadar
Ben en çok bu ara kozde patlıcan ve kozde biberi biraz ısıtıp üstüne yoğurt koyuyorum en ustune de tavuk göğsü pişiriyorum tavada yalancı alinazik oluyor çok seviyorum ve masum bişey olduğuna da inanıyorum mutlaka dene derim:)
öyle canım ama henüz iş bulamadım28 kilo mu verdin sen havva..anlatsana neler yaptın
kız sen hani işe girecektin
günaydın canım.avokado yemeye başlamışsın.tadı güzel mi
günaydın canım
hoşgeldin zeynep.okulda işler yolunda mı
olsun canım yaaaa...birkaç günü hafif geçirsen toparlarsın
slm Funda, iyiyiz.sen nasılsın? Kilo durumun nasıl? Takımda olmasan da arada uğra böyle, özlüyoruz seni.Kızlar nasılsınız?
Ebrucum buralarda mısın?
Ne olacak benim bu halim, 1,5 ay oldu gelemiyorum. Yılbaşına kadar da bir iş programımız var ki evlere şenlik. Günde 13 saat çalışma, izin desen yok. Yani yine gelemeyeceğim. Yeni gelen üyeler de var. Takımın düzenini bozuyormuşum gibi hissediyorum böyle olunca.
Bu son olsun Ececim, artık kaçamak görmeyelim listendeevet canım :) da sorun o 15 dakikayı ayırmakta
bugün hamburger yedim ama bir arkadaşımla küsmüştük barıştık o fıkır fıkır dedikodu arasında yemiş bulundum bugün sondu artık.. bomba gibi geliyorum bu hafta..
çok güzel bir hediye olacak canım güzel olmuş :)
tanısan seversin yani :) .. dilaracım sen en iyisi şöyle düşün, o gün gelmesin istediğinde haftasonu daha çabuk geçiyor kendini üzdüğünle kalıyorsun, o gün geçsin istediğinde de ömründen 1 gün daha gidiyor yine sıkıldığınla kalıyorsun
avokadoyu eskiden sevmiyordum. Şimdi Olgun olanından alıp eziyorum. Peynirle karıştırıp yiyorum. Bir de çay varsa harika oluyor.28 kilo mu verdin sen havva..anlatsana neler yaptın
kız sen hani işe girecektin
günaydın canım.avokado yemeye başlamışsın.tadı güzel mi
günaydın canım
hoşgeldin zeynep.okulda işler yolunda mı
olsun canım yaaaa...birkaç günü hafif geçirsen toparlarsın
benim kızım 9 yaşında, büyük 5 renk yayınevinin hikayelerini aldırdı okul. Çocuklar çok beğendi, çok sürükleyici. 2.sınıfa uygun olanları da vardır. Kızım okula başlamadan önce de Anaokulu dergisi alıyorduk, benim bile çok hoşuma gidiyordu dergiler. Internette deneme sayıları vardır, incele istersen.Kızlar ıstanbulda uskudarda cocuk kutuphanesi var, kızlarıma oradan kitaplar alıyorum, bana onereceginiz çocuk kitapları var mı ? 7 yaş 2. Sınıf seviyesine uygun.
Bir de 3,5 yaş için
Havuc mu hemde 3 tane canim ozel bir sey mi yapiyordun bilmiyorum ama havuc sirf nisasta bi oturusta 3 porsiyon asiri degil mi?Ahemd post: 38330817 .!.:Bugünkü menüm
09:00
1 kase süzme yoğurt
6adet kayısı
Çay
14:30
1pors.ızgaratavuk
3havuç
1armut
18:30
3dlm peynir
1kase yeşil zeytin
1elma
1dlm Çavdar ekmeği
1,5 TL su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?