Yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama birtürlü fırsat bulamıyorum Ebru, güya çalışmıyorum ama inanılmaz yoğunum. Üstelik katma değeri olmayan işlerle.Kafandaki ters tepen her şeyi bir kenara bırak canım. Düşünmemeye çalış. Kafanı düşüncelerini başka şeylere odakla. Hayatımızın bazı dönemlerinde ters tepen şeyler olabiliyor. Emin ol geçici bir dönem. Sadece çok fazla dinleme kendini.
Çok güzel bir menü olmuş Fatma. Bu hafta çok güzel kilo vereceksin inşallah. Spor yapma konusunda ne düşünüyorsun?
Buse' cim canım yanılmıyorsam dukan ağırlıklı besleniyorsun yalnız mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak durman gerekli. Ayrıca light yoğurtlar bence sağlıklı değil. Onun yerine normal yoğurt yemen daha doğru. Kahvaltını çok geç yapmışsın. Doğal olarak metabolizman da geç çalışmaya başlamış, Bunun zararını ise 21:45 te yoğurt bile olsa birşeyler yemekle görmüşsün. Kış aylarında en geç saat 18:00 de ağzımızı kapatıyoruz. Bunu yapmak bile çok büyük fayda sağlayacak diyetine. Jambon, hindi füme diyet menüsünde olmaması gereken yiyecekler. Her ne kadar dukan amca izin verse de işlenmiş gıda olduğu için çok yararlı olduğunu düşünmüyorum. Yaşın henüz çok küçük. Metabolizman hiç birimizde olmadığı kadar hızlı. Bu menülerin yanına yürüyüşte ekleyebilirsen çok kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum. İçtiğin su miktarını yazmayı da unutma lütfen.
Tuba Tuba Tuba inanamıyorum sana. Maşallah kırk bir kere. Başka da bişey demiyorum. Demek ki neymiş efendim. İstenilince yapılamayacak hiç bir şey yokmuş.
Kahvaltını erken yap canım. Onun haricinde ara öğüne bir sürelik ara ver bakalım işe yarayacak mı? Netice de herkesin bünyesi farklı. Deneme yanılma yöntemi kullanacağız ama dedim yaaa Canan hocanın söyledikleri aklıma yattı.
Senden çok ümitliyim bakalım Burcu. İnşallah güzel sonuçlar gelecek senden.
kızlar bu hafta formasyon derslerime gitmedim, dun kızımı okuldan almam gerektiği için gitmedim, bugun de hava cok yagmurlu ve soguktu , cok zor geldi gidemedim onun için.. suan annemdeyim.. belki bu aksam sinemaya gidebiliriz esimle.. kaçamaksız 10. gunum, cok iyi gidiyor, bugun annemlerde kahvaltıda da iyi gecirdim kaçamaksız.
bugun az kilo vermiş olmamı regle baglıyorum. herhalde şişkinlik var vucudumda. bu durumda haftaya guzel olucak giibi.
Kızlar haftasonu bursadayım 2 gün dinlenicem..çok fazla uğrayamayabilirim gelmeye çalışıcam ama
Ay Fatma haızlradıgın listeler harika olmus, gradikler filan supersin ya, muhendia olmak boyle bişey demekki:)
Bizde dun aksam kızları anneme bırakıp esimle exodus filmine gittik, ben cok begendim.. Esim son bir kaç sahnede uyumus:) 150 dk film, gece gittik onunda etkisi var tabi uyumasında:
tamam olur:)) Bu arada benim ismim havva :) 25 yaşındayım 28 kilo verdim şimdiye kadar
Yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama birtürlü fırsat bulamıyorum Ebru, güya çalışmıyorum ama inanılmaz yoğunum. Üstelik katma değeri olmayan işlerle.Bu haftada aynı tempoda geçecek ama bir daha ki haftaya başlayacağım.
Bu arada herkese günaydın..
Dünkü menüm:
13:00 (önceki gece hiç uyuyamadım, sabah 8 gibi dalmışım, o nedenle 12:30 da kalktım)
3 kk peynir,
yarım avokado
1 avuç konserve mantar
1 armut
1 dlm ekmek
19:00
1 porsiyon tavuk haşlama
1 kase yeşil zeytin
1 elma
2 lt su.
günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin,söz verdiğim ekmeği yapamadım çünkü evde yumurta kalmamış bugün alıp yapıp resmedeceğim
Kızlar selam
Uzun zamandan sonra buradayım.
Selam kizlar,
Hafta sonu yemek konusunda kötü gecti. Yani yemekler cok güzeldi maalesef.
Hafta ici dpzeltmeye gayret edicem tartiya cikmaya korkuyorum suan
E bende bursadayim ya))
Kızlar selam
Uzun zamandan sonra buradayım.
Selam kizlar,
Hafta sonu yemek konusunda kötü gecti. Yani yemekler cok güzeldi maalesef.
Hafta ici dpzeltmeye gayret edicem tartiya cikmaya korkuyorum suan
28 kilo mu verdin sen havva..anlatsana neler yaptın
kız sen hani işe girecektin
günaydın canım.avokado yemeye başlamışsın.tadı güzel mi
günaydın canım
hoşgeldin zeynep.okulda işler yolunda mı
olsun canım yaaaa...birkaç günü hafif geçirsen toparlarsın
Selam milleett
Haftasonunun ardından yepyeni bol egzersizli bir hafta gecirelim insallah..
Şimdi okuldayım, ececim paylastıgın şiiri cok begendim, kopyaladım..
Bende babama bir kitap almıstımda, bizim fakultenin dekanının kitabı. Az önce gidip babam adına imzalattım:) guzel oldu bence:)
BiraDan derse giricem kızlar, gorusuruz
ben istanbulluyum canım ama sık sık geliyorum bursaya..çok seviyorum bursayı gelmişken kaplıcalarada giriyorum bol bol dinleniyorum.
nerelerdesin sen canım özlettin?
bence sureklı tartılmak yerine sadece cumaları tartıl canım.benimde haftasonum kötü geçti malesef..inşallah telafi ederiz.
Canım okulda işler yoğun bir de küçük kızım çok huysuz uykusuz kalıyorum geceleri gündüzleri bazen uyuyorum. Fena depresyondayım uykusuzluktan.
kolay gelsin tubacım sana.
Hiç sorma Dilara. Küçük kızımın gece kuşu olmadı sebebiyle çok uykusuz kalıyorum. Bir de okula yeni müďür geldi oda biraz kastırıyor bizi. Evrak manyağı olduk on gündür. O yüzden de çok uğrayamadım. Hafta sonu da deliler gibi yedim. Baktım buradan uzaklaştım yemeye devam ediyorum. Dur geri döneyim. Yoksa eski ben olacağım diye korkuyorum.
:)) dilara, oladar da kotu degil aslında:) seversin:)şu pazartesileri birgün sevebilecek miyim kızlar
ebru iyileşince sana uyku eğitimini anlatsın zeynepcim.hergün hergün de uykusuzluk çekilmez
canım allah kolaylık versin..ama toparla kendini verdiğin kilolar boşa gitmesin..devam edersen hedefe az kaldı unutma
şu pazartesileri birgün sevebilecek miyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?