Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama birtürlü fırsat bulamıyorum Ebru, güya çalışmıyorum ama inanılmaz yoğunum. Üstelik katma değeri olmayan işlerle. Bu haftada aynı tempoda geçecek ama bir daha ki haftaya başlayacağım.

Bu arada herkese günaydın..
Dünkü menüm:
13:00 (önceki gece hiç uyuyamadım, sabah 8 gibi dalmışım, o nedenle 12:30 da kalktım)
3 kk peynir,
yarım avokado
1 avuç konserve mantar
1 armut
1 dlm ekmek

19:00
1 porsiyon tavuk haşlama
1 kase yeşil zeytin
1 elma

2 lt su.

günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin,söz verdiğim ekmeği yapamadım çünkü evde yumurta kalmamış bugün alıp yapıp resmedeceğim

Selam kizlar,
Hafta sonu yemek konusunda kötü gecti. Yani yemekler cok güzeldi maalesef.
Hafta ici dpzeltmeye gayret edicem tartiya cikmaya korkuyorum suan

hadi inşallah güzel olacak...

Kızlar haftasonu bursadayım 2 gün dinlenicem..çok fazla uğrayamayabilirim gelmeye çalışıcam ama

iyi eğlenceler canım

o filme gitmeyi ben de istiyordum.hatırlattığın iyi oldu

tamam olur:)) Bu arada benim ismim havva :) 25 yaşındayım 28 kilo verdim şimdiye kadar

28 kilo mu verdin sen havva..anlatsana neler yaptın

kız sen hani işe girecektin

günaydın canım.avokado yemeye başlamışsın.tadı güzel mi

günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin,söz verdiğim ekmeği yapamadım çünkü evde yumurta kalmamış bugün alıp yapıp resmedeceğim

günaydın canım

Kızlar selam
Uzun zamandan sonra buradayım.

hoşgeldin zeynep.okulda işler yolunda mı

Selam kizlar,

olsun canım yaaaa...birkaç günü hafif geçirsen toparlarsın

cuma günü 8 mesaj olmuş fatmacım.yazmadan çıkmıştım.dünkü menümü vereyim
sabah 11:
3-4 çatal patates kızartması
kk peynir
1 dilim ekmek
2 köz biber
1 tatlı kaşığı bal
1 yumurta
ara:
1 mandalina
ara:
1 çb tarçınlı süt
akşam 5:
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
ara:
1 elma

2 litre su

Selam milleett

Haftasonunun ardından yepyeni bol egzersizli bir hafta gecirelim insallah..

Şimdi okuldayım, ececim paylastıgın şiiri cok begendim, kopyaladım..

Bende babama bir kitap almıstımda, bizim fakultenin dekanının kitabı. Az önce gidip babam adına imzalattım:) guzel oldu bence:)

BiraDan derse giricem kızlar, gorusuruz

E bende bursadayim ya))

ben istanbulluyum canım ama sık sık geliyorum bursaya..çok seviyorum bursayı gelmişken kaplıcalarada giriyorum bol bol dinleniyorum.

Kızlar selam
Uzun zamandan sonra buradayım.

nerelerdesin sen canım özlettin?

Selam kizlar,

bence sureklı tartılmak yerine sadece cumaları tartıl canım.benimde haftasonum kötü geçti malesef..inşallah telafi ederiz.

Canım okulda işler yoğun bir de küçük kızım çok huysuz uykusuz kalıyorum geceleri gündüzleri bazen uyuyorum. Fena depresyondayım uykusuzluktan.

kolay gelsin tubacım sana.

Hiç sorma Dilara. Küçük kızımın gece kuşu olmadı sebebiyle çok uykusuz kalıyorum. Bir de okula yeni müďür geldi oda biraz kastırıyor bizi. Evrak manyağı olduk on gündür. O yüzden de çok uğrayamadım. Hafta sonu da deliler gibi yedim. Baktım buradan uzaklaştım yemeye devam ediyorum. Dur geri döneyim. Yoksa eski ben olacağım diye korkuyorum.

canım allah kolaylık versin..ama toparla kendini verdiğin kilolar boşa gitmesin..devam edersen hedefe az kaldı unutma

Kızlar ıstanbulda uskudarda cocuk kutuphanesi var, kızlarıma oradan kitaplar alıyorum, bana onereceginiz çocuk kitapları var mı ? 7 yaş 2. Sınıf seviyesine uygun.

Bir de 3,5 yaş için

ebru iyileşince sana uyku eğitimini anlatsın zeynepcim.hergün hergün de uykusuzluk çekilmez

Gülnihalcim inan en uzun uykusu 20 dakika gecede. Bir gece üşenmedim saydım 34 sefer uyandı. Bir şey yapmak lazım yoksa ben telef olucağım.

canım allah kolaylık versin..ama toparla kendini verdiğin kilolar boşa gitmesin..devam edersen hedefe az kaldı unutma

Yok dilara almak istemiyorum. Çok daha zayıf olmak istiyorum.

şu pazartesileri birgün sevebilecek miyim kızlar

Ben zannetmiyorum canım. Ben de hiç sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…