- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
inşallah canım :)Bu son olsun Ececim, artık kaçamak görmeyelim listende
senle yarışıyorum şu an bugün kendimi aştım hatta her yudumda yeni yeni rekor kırıyorumBu arada 2400 ml su ictim dahada iciyorum.
Water your body programi 2880 ml bicti bana ama bu gazla 3000 i asarim beninşallah canım :)
senle yarışıyorum şu an bugün kendimi aştım hatta her yudumda yeni yeni rekor kırıyorumşu an 2,500
Geçmiş olsun yalnız yemekler harika görünüyor.Midem kotu aX nercimek ictim kendime zeytinyagli karnabahar haxİrladim ama yiyemedim oglende haslanmis brokoli aZ pilav yedim gunduZ bugday ekmegine peynir surdum...Eki Görüntüle 1337658
3havuçlar küçük canım, ben de yıllarca kaçtım havuçtan amaz çiğ olarak tüketildiğinde o kadar problem olmuyor, üstelik hem çok tok tutuyor hem de bol bol çiğnemek gerektiği için ,çiğneme isteğini karşılıyor.Havuc mu hemde 3 tane canim ozel bir sey mi yapiyordun bilmiyorum ama havuc sirf nisasta bi oturusta 3 porsiyon asiri degil mi?
Sagol canim gastritim var midemin tepesine yumruk oturuyor yedirmiyor isimede geliyor ama sorun tabi....bu arada kucukte olsa havuca dikkat et derim gozler icin faydali ama seker ihtivasi yuksek birde genesekerli armutla tuketmissinGeçmiş olsun yalnız yemekler harika görünüyor.
3havuçlar küçük canım, ben de yıllarca kaçtım hderim dikkat etmek lazimmaz çiğ olarak tüketildiğinde o kadar problem olmuyor, üstelik hem çok tok tutuyor hem de bol bol çiğnemek gerektiği için ,çiğneme isteğini karşılıyor.
:) bende hiç içemezdim bugün birşeyler oldu banaWater your body programi 2880 ml bicti bana ama bu gazla 3000 i asarim ben
evet canım :) da sorun o 15 dakikayı ayırmakta
bugün hamburger yedim ama bir arkadaşımla küsmüştük barıştık o fıkır fıkır dedikodu arasında yemiş bulundum bugün sondu artık.. bomba gibi geliyorum bu hafta..
çok güzel bir hediye olacak canım güzel olmuş :)
tanısan seversin yani :) .. dilaracım sen en iyisi şöyle düşün, o gün gelmesin istediğinde haftasonu daha çabuk geçiyor kendini üzdüğünle kalıyorsun, o gün geçsin istediğinde de ömründen 1 gün daha gidiyor yine sıkıldığınla kalıyorsun
Hiç yanlız değilsin ayrı bi kalabalık oluyor klinik ayrı bi yorucu oluyor üstüne bird buz gibi bir ankara iyice zora soktu
10.00 2 dl salatalık, 1 dl domates, 2 kk peynir, 4 zeytin şekersiz çay
14,30 1 hamburger, salata, cola
18,00 yr kase ezogelin çorba, yr tabak taze fasülye, 2 yk şehriye pilavı, 1 kase yoğurt
şimdilik 2,7 l su, 20 dk yürüyüş
Bugünkü menüm
09:00
1 kase süzme yoğurt
6adet kayısı
Çay
14:30
1pors.ızgaratavuk
3havuç
1armut
18:30
3dlm peynir
1kase yeşil zeytin
1elma
1dlm Çavdar ekmeği
1,5 TL su
slm Funda, iyiyiz.sen nasılsın? Kilo durumun nasıl? Takımda olmasan da arada uğra böyle, özlüyoruz seni.
Ama bebisim hamburger olmus mu hic
hamburger olmamış da cola olmuş mu sankiEce hamburger cıssss
Allah kolaylık versin canım..Canlı bomba bizim eve geliyor. Yarın okulda yerli malı haftası varmış, babaanneden poğaçaotlu istedik, yola çıktı geliyor. Ben nasıl dayanacağım. En zayıf noktam. Mayalı poğaça
2 Aralık'tan beri ağzıma 1 lokma bile almadım, almayı da düşünmüyorum. Ama bu gece mutfakta poğaçalar varken nasıl geçecek
Geçmişte o kadar çok yemeseydim,şuan 1 tane yiyebilirdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?