Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Midem kotu aX nercimek ictim kendime zeytinyagli karnabahar haxİrladim ama yiyemedim oglende haslanmis brokoli aZ pilav yedim gunduZ bugday ekmegine peynir surdum...Eki Görüntüle 1337658
Geçmiş olsun yalnız yemekler harika görünüyor.
Havuc mu hemde 3 tane canim ozel bir sey mi yapiyordun bilmiyorum ama havuc sirf nisasta bi oturusta 3 porsiyon asiri degil mi?
3havuçlar küçük canım, ben de yıllarca kaçtım havuçtan amaz çiğ olarak tüketildiğinde o kadar problem olmuyor, üstelik hem çok tok tutuyor hem de bol bol çiğnemek gerektiği için ,çiğneme isteğini karşılıyor.

Sagol canim gastritim var midemin tepesine yumruk oturuyor yedirmiyor isimede geliyor ama sorun tabi....bu arada kucukte olsa havuca dikkat et derim gozler icin faydali ama seker ihtivasi yuksek birde genesekerli armutla tuketmissin

10.00 2 dl salatalık, 1 dl domates, 2 kk peynir, 4 zeytin şekersiz çay
14,30 1 hamburger, salata, cola
18,00 yr kase ezogelin çorba, yr tabak taze fasülye, 2 yk şehriye pilavı, 1 kase yoğurt

şimdilik 2,7 l su, 20 dk yürüyüş

Son düzenleme:

Dogru soyluyosun kuzucum

Ama bebisim hamburger olmus mu hic

Fundacım hoşgeldin, canım işlerin çok yogun belli, Allah yardımcın olsun, özledik seni arada gel böyle:)

Fatmacım 5 renk yayınlarını bizede aldırdı ogretmeni, set olarak.. Onlardan sınav yapıyor, guzeller..

Ece hamburger cıssss

Canlı bomba bizim eve geliyor. Yarın okulda yerli malı haftası varmış, babaanneden poğaçaotlu istedik, yola çıktı geliyor. Ben nasıl dayanacağım. En zayıf noktam. Mayalı poğaça
2 Aralık'tan beri ağzıma 1 lokma bile almadım, almayı da düşünmüyorum. Ama bu gece mutfakta poğaçalar varken nasıl geçecek
Geçmişte o kadar çok yemeseydim,şuan 1 tane yiyebilirdim ama

Fatmacım sakin ol. Seni cok iyi anlıyorum, aynı seyi kızımın dogumgununde yasadım, harika bi pasta , en sevdiği tatlı vardı ve ertesi gunde yine en sevdiğim kadayıf vardı.. Benim için dayanması cok zordu, ama cok kolay atlattım, kafamdan ailmişim cunku, yen me ye cek okadar! Sende yaklasık 2 haftadır bunu basarıyorsun, bir poğacanın seni Alt etmesine izin verme

Bugunku menum

Sabah 8:45

1 ince krep
Peynir zeytin
Kahvlaltılık sos (ev yapımı)

Oğlen 13:00
1 lahmacun

Aksam 18:30
1 tabak pilav
1 tabak kurufasulye
Ayran

Gun içinde 1 sekersiz neskafe
1 bardak sekersiz cay

1 lt su

Kızlar galiba bugun Ebrunun dogumgunu

İYİKİ DOGDUUUUNNN EBRRRUUUUU
MUTLU YILLLAAAAARRRRR :))

Ama bebisim hamburger olmus mu hic

Ece hamburger cıssss
hamburger olmamış da cola olmuş mu sanki
Allah kolaylık versin canım..

şu an odada iki kişi cips, iki kişide ıspanaklı böreği nefes almadan yiyor.. yine tavırları üstlerinde börekçiler teklif etmedi. etmemeleri daha iyi zaten ama özellikle göstere göstere yemeleri canımı sıkıyor şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…