Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ha bir de KARBONATLI SU gerçeğini araştırmanızı öneririm Tüm sağlık sorunlarını uzun vadede yok eden mucize...ünlü sosyal ağımız f...kta Kemal MİLAR ın sayfası karbonat araştırmasının en sağlam yapılmış olduğu yer bildiğim,ben takip ediyorum ..
Özellikle kışın hazırladığın çok lezzetli detoks içeceklerim var onların tarifinide daha sonra vereyim

Aklıma gelmişken, dün hiç poğaça yemedim. Sabah Olduğu gibi paketlenip okula gittiler. Yemek bağımlılığından kurtuluyorum galiba. Kendime maşallah

vallahi bravo sana fatma..ben kesin yerdim
hımmmm...evet yaa yemek te bir çeşit bağımlılık..

burcu bunlar harika bilgiler.özellikle bunun hepsini denedim ve katılıyorum.çok doğru.diğer menü görüntüleri de çok güzel canım.bence senden her eve bir tane lazım

Eki Görüntüle 1338218 Eki Görüntüle 1338219 ve b unlarda bugünlük son en azından fikir verebilirler yediklerinize
canım çok çok teşekkürler.. paylaşımların çok yararlı.. ve bu mesajda sağdaki fotoğraf dibiimi düşürdü
Aklıma gelmişken, dün hiç poğaça yemedim. Sabah Olduğu gibi paketlenip okula gittiler. Yemek bağımlılığından kurtuluyorum galiba. Kendime maşallah
maşallah
bende başladım karbonatlı suya.. yararını da gördüm

canım çok çok teşekkürler.. paylaşımların çok yararlı.. ve bu mesajda sağdaki fotoğraf dibiimi düşürdü

maşallah

yani nasıl ece?suya karbonat mı katıyorsun?ne faydası oldu?

maşallah

valla ben ara ara içiyodum ama şimdi rutine bağlayıp yararını görmeyi çok istiyorum çünkü 6 aydır geçmeyen geniz akıntısı ve tıkanıklık var inşallah faydasını görürürz

Seşam kozlar
Okuldan cıktım eve gidiyorum
Dunden beri 4-5 sayfa birikmiş cok hosuma hittiay şu telefondan hep yanlıs harfe basıyorum, surekli tutukluk yapyıgı için de geri sonup duzeltemihprum

dunku kacamagim yuzunden moralim cok bozuldu ve birden gobegim sisti davul gibi oldu ciddi ciddi ben de dukan tarzi diyet yapiyorum bu da her yedigimde balon gibi sismeme sebep olacaksa cok sagliksiz hayatimin sonuna kadar diyet yapmaliyim sanki

kızlar 8.takım üyesiyim köyde çalıştığımı biliyorsunuz bugün çocuklarla lunapark ve sinema hakkında konuştuk hiçbiri lunapark veya sinemaya gitmemiş öğretmenim bizi götürür müsünüz dediler.düşündüm önemli olan şehirdeki çocuğu sinemaya götürmek değil burdaki çocuğun o hayalini gerçekleştirmek.tamam dedim 15 tatile söz 2ler 3 ler 4ler son sınavlardan 4ve 5 alırsa 1. sınıflarda okumaya geçerse götüreceğim dedim.ilk önce hayvanat bahçesine ordan lunaparka zaten yanyanalar ordan yemek yemeye ve sinemaya götüreceğim .tabii ilk önce servis ayarlamak lazım.çocuklardan elbette bir miktar para toplayacağım ama hem servise hem lunaparka hem sinemaya hemde yemeğe yetecek kadar getiremezle bu dedikelrim kişi başı 30 tl gibi bir rakam eder.siz yada çevrenizdeki hayırsever yada çocukları sevindirmek isteyenler olursa para yardımı kabul ederim.bir miktarını yine ben karşılayacağım zaten.çorbada bizim de tuzumuz olsun derseniz beklerim arkadaşlar. dediğim gibi çevrenizde durumu iyi olan insanlara bi söylerseniz belki yardımları dokunur.ayrıca tabii ki yaptığımız etkinliklerin fotoğrafını çekip gönderirim.

herkese iyi akşamlar canlarım.mesai bitti.yarın görüşürüz.kaçamaksız bir akşam diliyorum hepinize

Eki Görüntüle 1338218 Eki Görüntüle 1338219 ve b unlarda bugünlük son en azından fikir verebilirler yediklerinize

harika görünüyor hepsi canım.

bende araştırmıştım bir ara deneyeyim en kısa zamanda..İngiliz karbonatıyla oluyordu yanlış hatırlamıyorsam değil mi?

temizlik yapıp geliyorum kızlar

kolay gelsin canım..

Seşam kozlar
Okuldan cıktım eve gidiyorum
Dunden beri 4-5 sayfa birikmiş cok hosuma hittiay şu telefondan hep yanlıs harfe basıyorum, surekli tutukluk yapyıgı için de geri sonup duzeltemihprum

o sorun bende de var maalesef..telefondan girmek sıkıntı.

Hepsi çok guzell sağol canım paylaşım için birde karbonatli su ingiliz karbonati demi
kalp için zararlı diye kalmış aklımda hele ki var olan bi sıkıntı varsa daha da etkiliyomus dikkat etmekte fayda var bi ara benumde ilgimi çekmişti baya bi okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…