- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
İngiliz karbonati canim facede kemal milari takip et en iyi aciklama orda.Hepsi çok guzell sağol canım paylaşım için birde karbonatli su ingiliz karbonati demi
kalp için zararlı diye kalmış aklımda hele ki var olan bi sıkıntı varsa daha da etkiliyomus dikkat etmekte fayda var bi ara benumde ilgimi çekmişti baya bi okumuştum
içecek tariflerini de bekliyoruz.ha bir de KARBONATLI SU gerçeğini araştırmanızı öneririm Tüm sağlık sorunlarını uzun vadede yok eden mucize...ünlü sosyal ağımız f...kta Kemal MİLAR ın sayfası karbonat araştırmasının en sağlam yapılmış olduğu yer bildiğim,ben takip ediyorum ..
Özellikle kışın hazırladığın çok lezzetli detoks içeceklerim var onların tarifinide daha sonra vereyim
saol canım, saolFatmacım pogacaları yemeyecegini biliyordum. Kocaman tebrikler:)
Buse canım kopyaladıgın bilgiler için tesekkur ederiz:)
Gönülcüm nerelerdesin sen, ben daha önce akulunktur ile 9 kg verdim sonrasında 19 kg aldım. Hiç önermiyorum. Beslenme ve yaşam tarzını değiştirmediğin sürece fazlasıyla alırsın.Kızlar merhaba,,düzenli gelemyorum ama ben de bugünkü menümü yazmak istiyrum.
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
2 küçük salatalık
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
Ara 10.00
fıstık ama kavrulmuşş
öğlen 14.30
1 küçük kase türlü
4 çiğköfte
3 katal kabak tatlısı
Akşam 18.00
1 kase kuruyemiş
1 tane portakal
yürüyüş açık buz gibi havada 1 saatten fazla
su 2 lt olmadı henüz..
uf bu ara cok streslıyım, yedikçe rahatlıyorum sankiii
ev değiştirme durumm var onu netleştireyim, ondan sonra bir diyetisyene gideceğim.
tam araştıramadım, birini duyum gidenler çok memnun, ona bir bakacağım, kulağa akapuntur falan da yapıyormuş. daha önce deneyenler var mı kulağa akapunturu..
aynen canım ama 2 litreye 1 çay kaşığı bile değil yani şöyle oldu şu plastik karıştırıcılar var ya ondan vardı bende onun kadar koydum hala içtikçe su ekliyorum..yani nasıl ece?suya karbonat mı katıyorsun?ne faydası oldu?
canım ben düzenli kullanmaya başlayamadım daha ama yararını görüyorum :)valla ben ara ara içiyodum ama şimdi rutine bağlayıp yararını görmeyi çok istiyorum çünkü 6 aydır geçmeyen geniz akıntısı ve tıkanıklık var inşallah faydasını görürürz
dünki mesaj sayım 10 olmuştur sanırım yazmadım bakmadım....içecek tariflerini de bekliyoruz.
saol canım, saol
Gönülcüm nerelerdesin sen, ben daha önce akulunktur ile 9 kg verdim sonrasında 19 kg aldım. Hiç önermiyorum. Beslenme ve yaşam tarzını değiştirmediğin sürece fazlasıyla alırsın.
Eki Görüntüle 1339340 Eki Görüntüle 1339341
Gunaydin dunki tava ekmegimin sabah kahvaltisinda girdigi pozisyon
dunku kacamaktan sonra bugun de bi moral bozukluguyla kaynadi diyet
ama yarin yepyeni kararlarimla basliyorum cumaya kadar toparlamaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?