kız akşam beş dakkamı almıyor hemen iki kaşık kepek 3 kaşık süt tozu bir yumurta bi kaşık yoğurt karıştırıyorum kabarmasını istiyorsam az da kabartma tozu çatalla iki dakka çırp tavada 4 dakika sürmüyor pişmesiharikasın ya üşenmeden kendine özel hazırlıosun..ben üşengeçlikten hiçbişey yapamıyorum
Bugünkü menüm
09:30
1 kase yoğurt
6-7 kayısı
14:30
Salata
1 porsiyon kuru fasülye
1 dlm ekmek
1 elma
20:45
2 yumurta haşlanmış
2 salatalık
1 kivi
2 lt su. Akşam yemeği geç oldu, dışardaydım erken dönemedim. Dışardan yemek de istemedim.
kız akşam beş dakkamı almıyor hemen iki kaşık kepek 3 kaşık süt tozu bir yumurta bi kaşık yoğurt karıştırıyorum kabarmasını istiyorsam az da kabartma tozu çatalla iki dakka çırp tavada 4 dakika sürmüyor pişmesi
kız akşam beş dakkamı almıyor hemen iki kaşık kepek 3 kaşık süt tozu bir yumurta bi kaşık yoğurt karıştırıyorum kabarmasını istiyorsam az da kabartma tozu çatalla iki dakka çırp tavada 4 dakika sürmüyor pişmesi
bu süt tozu un mahiyetinde toparlamaya yardımcı olup süt tadını veriyor tavayı da peçete ile yağla iyice sil ateşte tava ısınınca kısık ateşe al dök karışımı kapağını kapat iki dk sonra aç kapağı üstü kepek kepek olmuştur zaten çevir bir iki dk da öbür taraf tamamdır dene yoğurdu ben kattım doğaçlama lezzet aldım,yoksa orjinalde yoğurt yok sadece kepek süt tozu yumurta yarım çay kaşığı kabartma tozu haberin olsunakşam hemen bu tarifi deniyorum..bi ara dukan yaparken krep yapmayı denedim iğrenç bişey oldu yapıştı tavaya..yulaf kepeğimde duruyo ama bi türlü beceremedim..süt tozu yerine süt kullanamaz mıyız peki?pek sağlıklı değil sanki tozlar kuzum
bu süt tozu un mahiyetinde toparlamaya yardımcı olup süt tadını veriyor tavayı da peçete ile yağla iyice sil ateşte tava ısınınca kısık ateşe al dök karışımı kapağını kapat iki dk sonra aç kapağı üstü kepek kepek olmuştur zaten çevir bir iki dk da öbür taraf tamamdır dene yoğurdu ben kattım doğaçlama lezzet aldım,yoksa orjinalde yoğurt yok sadece kepek süt tozu yumurta yarım çay kaşığı kabartma tozu haberin olsun
yaparsın kesin bende şu kilo cetvelinden yapmak istiyorum bi el atsanıza biliyorsanızçok teşekkür ederim canım hemen deniyorum...inş başarırım..
yaparsın kesin bende şu kilo cetvelinden yapmak istiyorum bi el atsanıza biliyorsanız
Sporumu yaptımmm karınn ve yanları çalıstık
canım yemek yerken hem tatlarını daha iyi alıyorum hemde karbonatın tadı geliyorsa beğenmediğimden bırakıyorum :) söyledim inşallah psikolojim ters tepki yapmaz.. yalnız ilk başta acıktırıyor midem kazınıyor... sonra suya itiyor insanıEce canım tatlıyı geri bırakmana sebep olduysa cok guzel bişe olmalı karnonatlı su:)
günaydın canımgünaydınlarrrrr
Kızlar merhaba,,düzenli gelemyorum ama ben de bugünkü menümü yazmak istiyrum.
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
2 küçük salatalık
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
Ara 10.00
fıstık ama kavrulmuşş
öğlen 14.30
1 küçük kase türlü
4 çiğköfte
3 katal kabak tatlısı
Akşam 18.00
1 kase kuruyemiş
1 tane portakal
yürüyüş açık buz gibi havada 1 saatten fazla
su 2 lt olmadı henüz..
uf bu ara cok streslıyım, yedikçe rahatlıyorum sankiii
ev değiştirme durumm var onu netleştireyim, ondan sonra bir diyetisyene gideceğim.
tam araştıramadım, birini duyum gidenler çok memnun, ona bir bakacağım, kulağa akapuntur falan da yapıyormuş. daha önce deneyenler var mı kulağa akapunturu..
dunku kacamaktan sonra bugun de bi moral bozukluguyla kaynadi diyet
ama yarin yepyeni kararlarimla basliyorum cumaya kadar toparlamaliyim
karbonatın en mutlu eden özelliğini bu akşam gördüm, hep o etkiyi yapar mı bilmem ama bende böyle bir etki yarattı.. ilk içtiğimde sürekli su içer olmuştum.. bugün de biraz içtim karbonatlı suyumdan.. sonra akşam daha alırken pişmanlık duyduğum profiterolden bir yudum almamla kenara bırakmam bir oldu.. karbonatın tadından sanırım midem bulandı yemeye devam edemedim arkadaşım afiyetle yerken de hiç canım istemedi.. menüm:
10.30 salatalık domates, 2 kk peynir, yr tereyağ, 1 dl normal ekmek, şekersiz çay
13,00 ıspanaklı böreğin kırıntılarından 3 yudum
16,45 1 kase sebze çorbası, yr tabak sulu köfte (2 köfte 2 dl patates gerisi sulu sebze), 1 kase yoğurt
19,30 2 küçük beyaz lahana dolması, 1 yudum profiterol
2,25 ltre su, 30 dk yürüyüş
günaydın canım
günaydın güzel hatunlar..hepimizin günü güzel geçsin inşallah.bu arada ebru nerelerde
gunaydin kizlaarr
ve karşımızda yeni buseeeeee................bugün güzel bir menün olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?