Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

harikasın ya üşenmeden kendine özel hazırlıosun..ben üşengeçlikten hiçbişey yapamıyorum
kız akşam beş dakkamı almıyor hemen iki kaşık kepek 3 kaşık süt tozu bir yumurta bi kaşık yoğurt karıştırıyorum kabarmasını istiyorsam az da kabartma tozu çatalla iki dakka çırp tavada 4 dakika sürmüyor pişmesi

süper menü canım afiyet şeker olsun.

akşam hemen bu tarifi deniyorum..bi ara dukan yaparken krep yapmayı denedim iğrenç bişey oldu yapıştı tavaya..yulaf kepeğimde duruyo ama bi türlü beceremedim..süt tozu yerine süt kullanamaz mıyız peki?pek sağlıklı değil sanki tozlar kuzum

yağsız tavada pişiriyosun dimi canım benimki inanılmaz yapıştı çıkaramadım hepsi dağılmıştı..bidaha da denemedim..neden yapıştı acep?

bu süt tozu un mahiyetinde toparlamaya yardımcı olup süt tadını veriyor tavayı da peçete ile yağla iyice sil ateşte tava ısınınca kısık ateşe al dök karışımı kapağını kapat iki dk sonra aç kapağı üstü kepek kepek olmuştur zaten çevir bir iki dk da öbür taraf tamamdır dene yoğurdu ben kattım doğaçlama lezzet aldım,yoksa orjinalde yoğurt yok sadece kepek süt tozu yumurta yarım çay kaşığı kabartma tozu haberin olsun

çok teşekkür ederim canım hemen deniyorum...inş başarırım..

Ece canım tatlıyı geri bırakmana sebep olduysa cok guzel bişe olmalı karnonatlı su:)
canım yemek yerken hem tatlarını daha iyi alıyorum hemde karbonatın tadı geliyorsa beğenmediğimden bırakıyorum :) söyledim inşallah psikolojim ters tepki yapmaz.. yalnız ilk başta acıktırıyor midem kazınıyor... sonra suya itiyor insanı

gönüülll.lütfen yeme..sonrasında o kiloları zorla vereceğin günleri düşün canım.akupunkturu ben de denedim ama veremedim.çünkü hiç azmim yoktu.diyette en önemli olan hedefe kilitlenmek..azim..

dunku kacamaktan sonra bugun de bi moral bozukluguyla kaynadi diyet
ama yarin yepyeni kararlarimla basliyorum cumaya kadar toparlamaliyim

ve karşımızda yeni buseeeeee................bugün güzel bir menün olsun inşallah canım

hahhaaaaaa...tuttum bunu.misafirlik öncesi accık içeyim

ayyyy benim de canım çekti.süt tozu bulabilirsem ben de yapayım

günaydın güzel hatunlar..hepimizin günü güzel geçsin inşallah.bu arada ebru nerelerde

günaydın canım

gunaydin kizlaarr

günaydın busecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…