Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İngiliz karbonati canim facede kemal milari takip et en iyi aciklama orda.
Bu gün aldım başladım bakalim nasıl olacak

Eki Görüntüle 1339340 Eki Görüntüle 1339341
Gunaydin dunki tava ekmegimin sabah kahvaltisinda girdigi pozisyon
benimde böyle oluyor labne sürüyorum bazen bazen de beyaz peynir koyuyorum güzel oluyor birde ben tarçın ekledim tadı daha bi güzel oluyor
harikasın ya üşenmeden kendine özel hazırlıosun..ben üşengeçlikten hiçbişey yapamıyorum
Yap yap hem kolay hemde güzel oluyor ben sabah kalkınca yapıyorum denesen seversin

yağsız tavada pişiriyosun dimi canım benimki inanılmaz yapıştı çıkaramadım hepsi dağılmıştı..bidaha da denemedim..neden yapıştı acep?
İkinci gün benimde dağıldı küçük tavada yapmıştım ama artık krep tavasında yapıyorum onda sıkıntı çıkmadı
ayyy kızlar bugun pek bi daralıyorum havalardan mıdır nedir.çok sıkıldııııım
Hiç yanlız değilsin bende sıkıldım sınavın da kötü geçti poff

benimde böyle oluyor labne sürüyorum bazen bazen de beyaz peynir koyuyorum güzel oluyor birde ben tarçın ekledim tadı daha bi güzel oluyor

ben tatlımsı şeyleri pek sevmiyorum o yüzden bazen kekik bazen dereotu doğruyorum içine tuz ya da başka bir baharat kullanmıyorum sadece yeşillikle bir de dediğim gibi doğaçlama bir kaşık ta yoğurt koyuyorum biraz daha ağırlaştırıyorum

dünkü menüm
sabah 9:
1 dilim kek
1 su bardağı süt
öğle 12:
1 tabak şehriye çorbası
2-3 kaşık tavuklu pilav
ara:
1 mandalina
ara:
1 dilim yaşpasta
akşam 5:
1 dilim ekmek
kk peynir
1 ayran
ara:
1 elma

1 litre su

dün 9 mesaj olmuş fatmacım.mesai bitti çıkıyorum.bu akşam çok hafif atlatırım inşallah.hepinize kaçamaksız bir akşam diliyorum kızçeler

Menummm
Kahvaltı8:00
1yumurta
Öğlen13:00
1ayran
Dukan ekmeğe sandviç (1yk kadar labne )
Ara 15:00
Yarım avuç beyaz leblebi
1portakal
Akşam18:00
1porsiyon lahana sarma (biradan tarifini yollicam dukandan çok güzel oldu)
2yk yoğurt
1lt alkali su(bende başladım alkalicilere bakalaim hayırlısı)
1lt de normal su içtim bu gün mekik çekmeyi planlıyorum

deneyin derim ben yaptım çok sevdim
malzemeler
kıyma karnabahar soğan domates lahana baharat maydanoz 1tatlı kaşığı yağ
karnabahar rendeleniyor bir tavada kıyma kavrulur üzerine yağ soğan ve karnıbahar domates de eklenir pişirilir üzerine tuz ve baharatlar eklenir maydanoz da eklenir lahana haşlanır benim lahanam sarmaya pek uygun değildi ben muska şeklinde yaptım isterseniz sarabilirsinizde

nasıl bi menü olmuş böyle bu pastlar pilavlar kekler cısss olmamış

Sabah dukan ekmegine peynir maydonoz sekersiz cay
Oglen:izgara dana bonfile ayran
Aksam 5 tane hamsi bol salata bir dilim ekmegi
2 litre su

Mesajim besi fazlasiyla gecti sayamadim

kızlar menüm

sabah 9,00 1 yumurta,2 dilim beyaz peynir,domates,biber,maydanoz

öğle 12,30 2 kase tarhana çorbası,1 tabak salata

akşam 20,00 4 köfte,3 dilim patates,1 dilim ekmek

45 dk yürüyüş,2,5 lt su

kızlar yaaa motivasyonum düştü inanılmaz derece hiçbişey yapasım yok..diyeti bırakmıcam tabi ama bu haftayıde pek iyi geçirdiğim söylenemez..zaten haftasonu berbattı bursada oluna iskenderler fln ne bulduysam yedim..kendime sinir oluyorum şu anda.15 kg verdim nerdeyse kaldım böyle şimdi

gene abarttim ben abur cuburu.. sabahtan aksama kadar her sey guzeldi aksam yemegine kadar hatta ama yemegimi yedim saldirmaya basladim resmen

menum:

haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1 jambon salatalik domates

oglen sandvic ton balikli ve kivircikli yaninda light ayran

ara ogunum light yogurt ve yesil elma

aksam pirasa yemegi 3 nugget bol kivircikli salata ve light ayran

sonrasinda isee kuruyemis cikolataLAR ve dondurma hem psikolojik olarak bozugum hem de regl oncesindeyim cok saldirma anindayim o yuzden

Lahanalı yemek super gorunuyor . Cok severim bende ..

Dilara toparlaan hadi kuzum, olmaz boyle unut iskenderleri tamam yedin bitti gecti gitti, suandan sonrasına odaklan.. Şokladın vucudunu şimdi daha iyi gitmeye baslar tekrar

Ben geldim kızlar. Herkes yattı galiba
ayyy kızlar bugun pek bi daralıyorum havalardan mıdır nedir.çok sıkıldııııım
biraz hava alsan belki faydası olur.

Hayırdır Gülnihalcim, kek, pasta, senin gibi iradeli birine pek yakıştırmadım :)
harika görünüyor. Afiyet olsun. Menün de güzel.

Sabah dukan ekmegine peynir maydonoz sekersiz cay
Oglen:izgara dana bonfile ayran
Aksam 5 tane hamsi bol salata bir dilim ekmegi
2 litre su

Mesajim besi fazlasiyla gecti sayamadim
güzel afiyet olsun. Burcu profiline tıklayıncabtüm mesajlarım diye bir menü var oradan sayabilirsin. Sayıları listeye ekliyorum ya, net sayı olursa iyi olur.

arada olur öyle, sen toparlarsın dilaracım.

Buse akşama kadar iyi gitmişsin, sonra bütün emeklerin heba olmuş. Yazık değil mi canım emeklerine.

Bugün size biraz içimi dökeyim. Bu akşam akşam yemeğine misafirlerim vardı. Insanlar ne kadar rahat, hatta utanmaz. Gelenlerden birinin 1,5 yaşında çocuğu var, masaya oturduk, çocuğun eline kaşığı verdi. Çocuk kaşıkla bulgurları yere saçıyor, anne gülüyor, aferin diyor. pat kaşığı düşürüyor, temiz bir kaşık verir misin diye yenisini istiyor benden. Bu arada bulgurların hepsi yerlere saçıldı. 3 kez kaşık yere düştü kaşık istedi, sonrada annesi ay benim kızım da nasıl oynuyor diye gururlanıyor.
Kalkarken sandalyemiz biraz kirlendi dedi anne, gidince silmek için bir baktım ki çocuğa çatal mı verdi, bıçak mı bilmiyorum, güZelim deri sandalyem paramparça olmuş, kesmişler.sinir oldum. Sanki özellikle yapıyor kadın. Bu kadın benim eltim olur ayrıca.
Yemeği yap, sofrayı hazırla, servisi yap, sofrayı topla, bulaşığı yıka hiçbirşeye yardım etmedi. Mutfaktan çıkamadım kaç saat, kendisi salonda oturmuş kahkahalar atıyor. Kendimi çok saf hissediyorum, böyle insanlara neden emek veriyorum diye. Sizce bu kadın beni sinir etmek için mi böyle davranıyor, 10 yıllık pırıl pırıl duran sandalyemi özellikle mi kestirdi bu kadın. Ben yorgunluktan mı böyle düşünüyorum. Siz olsanız ne yorum yapardınız.

Son düzenleme:
Biraz önce tartıldım kızlar, malesef iyi bir sonuç alamadım. Hatta + da çıktım. Bugün çok çok az su içtim ondan mı acaba. Hiç kaçamağım yok. Menüm;
09:30
1 kase yoğurt
4-5 ad kuru kayısı çay

14:30
2 haşlanmış yumurta
1 dlm Çavdar ekmeği
2 salatalık

19:30
1 kase salata
2 yemek kaşığı patatesli kıyma

0,5 lt su. (Yaklaşık 1 saat yürüyüş.markette, pazarda)

Ben de yatıyorum, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…