- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Bu gün aldım başladım bakalim nasıl olacakİngiliz karbonati canim facede kemal milari takip et en iyi aciklama orda.
benimde böyle oluyor labne sürüyorum bazen bazen de beyaz peynir koyuyorum güzel oluyor birde ben tarçın ekledim tadı daha bi güzel oluyorEki Görüntüle 1339340 Eki Görüntüle 1339341
Gunaydin dunki tava ekmegimin sabah kahvaltisinda girdigi pozisyon
Yap yap hem kolay hemde güzel oluyor ben sabah kalkınca yapıyorum denesen seversinharikasın ya üşenmeden kendine özel hazırlıosun..ben üşengeçlikten hiçbişey yapamıyorum
İkinci gün benimde dağıldı küçük tavada yapmıştım ama artık krep tavasında yapıyorum onda sıkıntı çıkmadıyağsız tavada pişiriyosun dimi canım benimki inanılmaz yapıştı çıkaramadım hepsi dağılmıştı..bidaha da denemedim..neden yapıştı acep?
Hiç yanlız değilsin bende sıkıldım sınavın da kötü geçti poffayyy kızlar bugun pek bi daralıyorum havalardan mıdır nedir.çok sıkıldııııım
benimde böyle oluyor labne sürüyorum bazen bazen de beyaz peynir koyuyorum güzel oluyor birde ben tarçın ekledim tadı daha bi güzel oluyor
nasıl bi menü olmuş böyle bu pastlar pilavlar kekler cısss olmamışdünkü menüm
sabah 9:
1 dilim kek
1 su bardağı süt
öğle 12:
1 tabak şehriye çorbası
2-3 kaşık tavuklu pilav
ara:
1 mandalina
ara:
1 dilim yaşpasta
akşam 5:
1 dilim ekmek
kk peynir
1 ayran
ara:
1 elma
1 litre su
dikkat et ama canım çok çok az koymalısınhahhaaaaaa...tuttum bunu.misafirlik öncesi accık içeyim
iyiyim canım sen nasılsın :)nasılsın fıstık
biraz hava alsan belki faydası olur.ayyy kızlar bugun pek bi daralıyorum havalardan mıdır nedir.çok sıkıldııııım
Hayırdır Gülnihalcim, kek, pasta, senin gibi iradeli birine pek yakıştırmadım :)dünkü menüm
sabah 9:
1 dilim kek
1 su bardağı süt
öğle 12:
1 tabak şehriye çorbası
2-3 kaşık tavuklu pilav
ara:
1 mandalina
ara:
1 dilim yaşpasta
akşam 5:
1 dilim ekmek
kk peynir
1 ayran
ara:
1 elma
1 litre su
harika görünüyor. Afiyet olsun. Menün de güzel.Eki Görüntüle 1340118 deneyin derim ben yaptım çok sevdim
malzemeler
kıyma karnabahar soğan domates lahana baharat maydanoz 1tatlı kaşığı yağ
karnabahar rendeleniyor bir tavada kıyma kavrulur üzerine yağ soğan ve karnıbahar domates de eklenir pişirilir üzerine tuz ve baharatlar eklenir maydanoz da eklenir lahana haşlanır benim lahanam sarmaya pek uygun değildi ben muska şeklinde yaptım isterseniz sarabilirsinizde
güzel afiyet olsun. Burcu profiline tıklayıncabtüm mesajlarım diye bir menü var oradan sayabilirsin. Sayıları listeye ekliyorum ya, net sayı olursa iyi olur.Sabah dukan ekmegine peynir maydonoz sekersiz cay
Oglen:izgara dana bonfile ayran
Aksam 5 tane hamsi bol salata bir dilim ekmegi
2 litre su
Mesajim besi fazlasiyla gecti sayamadim
arada olur öyle, sen toparlarsın dilaracım.kızlar yaaa motivasyonum düştü inanılmaz derece hiçbişey yapasım yok..diyeti bırakmıcam tabi ama bu haftayıde pek iyi geçirdiğim söylenemez..zaten haftasonu berbattı bursada oluna iskenderler fln ne bulduysam yedim..kendime sinir oluyorum şu anda.15 kg verdim nerdeyse kaldım böyle şimdi
Buse akşama kadar iyi gitmişsin, sonra bütün emeklerin heba olmuş. Yazık değil mi canım emeklerine.gene abarttim ben abur cuburu.. sabahtan aksama kadar her sey guzeldi aksam yemegine kadar hatta ama yemegimi yedim saldirmaya basladim resmen
menum:
haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1 jambon salatalik domates
oglen sandvic ton balikli ve kivircikli yaninda light ayran
ara ogunum light yogurt ve yesil elma
aksam pirasa yemegi 3 nugget bol kivircikli salata ve light ayran
sonrasinda isee kuruyemis cikolataLAR ve dondurmahem psikolojik olarak bozugum hem de regl oncesindeyim cok saldirma anindayim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?