Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fatmacım yaa ben bile okurken sinirlendim , o ne oylee, cok ayıp etmiş, kendi evinde de bu kadar rahat mı? Burda nasılsa kendisi toplamıcak kendiai temiLemicek ve kendi esyası değil, cocugunu salmıs cayıra.. Sinir olurum boyle tiplere.. Kötü olmus sandalyen yaa.. Yapacak bişe yok , düsüncesiz insan dolu etraf..

Yatmadan önce niye tartıldınki hem sen, tabi artıda cıkarsın, yarın sabah tubaletten sonra tartıl da moralin duzelsin:)

Sabah 8:40
1 ceviz
1 yumurtadan omlet
1 parca peynir

Oğlen 14:00
1 kepce kuru fasulye
1 servis kasıgı bulgur pilavı

Neskafe

19:15
1 tabak nohut-pilav
Ayran

Neskafe

1,5 lt su
1 saat spor

Fatmacım kusura bakma ama bence hatsizliği. 1.5 yaşında ki çocuğa misafirlikte çatal kaşık verilmez. Benim kızım da 1.5 taşında anneme gidiyorum da oturmadan geri geliyorum.
Sandalye konusunda belki kadın fark etmeden olmuş olabilir. Yoksa ben misafir olsam yerin dibine girerdim. Kötü düşünme sen gene de.

Kızlar bu arada ben 2-3 hafta izne ayrılmak istiyorum. Yoksa toparlayamayacağım. Evraklarımı tamamlayayım. Kafam rahat olsun. Ama yine de uğrarım arada. Merak ederim sizi.

günaydınlar....günaydın dilara..günaydın buse

önceki gün kötü bir menüm vardı.dün regl oldum.dün de kaçırdım biraz ama akşamı güzel geçirdim.bugün de kaçamak olmazsa yarın bi ihtimal ekside olabilirim.ama akşam açlıktan süründüm..kendime ceza verdim sadece 1 tabak çorba içtim.zor bir akşamdı.fatmacım eltine ben de sinir oldum.ama istisnalar hariç küçük çocuğu olanlar bu konularda çok gevşek.benim de en çok takıldığım ayakkabı konusu.çocuğunu yolda yürüterek gelir eve de onunla sokar.ayakkabısı temiz der.sandalyene üzüldüm.yapılacak bişey yok.bişey söylesen takışırsınız.olacağı varmış diyeceksin artık.

bugün boynum çok ağrıyor.ona bağlı olarak ta başım...ilaç ta aldım geçmiyor.bi çay içeyim geliyorum canlar

Günaydın kızlar

Gelemedim birkaç gündür hem bedenen hem ruhen kendimi çok kötü hissediyordum. Bugün ruhumdakini atlatmaya başladım. Bedenimde kendiliğinden iyileşir inşallah. Burnum henüz iyileşmedi her üç güne bir kontrole gidiyorum. Ben basit bir operasyon sanmıştım ama doktorum sağ olsun bayağı uğraşmış burnumla. Yarın yine kontrolüm var. Ön iç tarafta dikiş varmış oldukça rahatsız ediyor. Ve tam olarak iyileşmesi 3 haftayı buluyormuş.

Gelelim ruhen ki duruma. Salı günü doktor kontrolüm vardı. Kontrolden sonra eşimin iş yerine gittim. Oradaki hatunlar öyle bir nazar ettiler ki anlatamam. Ne kadar zayıflamışsın diyen soluğu benim yanımda aldı. Arkasından doymaz oldum. Bütün hayat enerjim çekildi. Ameliyat için kayınvalidemler bendeydi. Onlarda gidince evde iyice yalnız kaldım. Yeme problemini çözdüm çok şükür. Ama biraz daha uğraşmam lazım düzelebilmem için.

Siz siz olun benim gibi kendinize nazar ettirmeyin. Çünkü gerçekten çok kötü bir olay. Resmen yatak döşek yatırıyorlar insanı.

Amannnnın ebru dikkat et kendine canım nazara bende çok inanırım maddi açıdan öyle bir yıprandım ki çift maaş alıyorlar altlarında araba istedikleri yere gidiyorlar tatillere gidiyorlar vs. saolsunlar yeyip bitirdiler bizi.Antebe gidecem bu cuma bu sefer satıyoruz heralde arabayı Allah can sağlığı versin gerisi kolay.Bende baya streslendim ve doymuyorum ruhum okadar aç ki.Allah fesat insanlarla karşılaştırmasın.Sende yıpratma kendini ne kadar basit olursa olsun sonuçta bıçak altına yattın çok dikkat etmen gerek kendine.Bir an önce toparlarsın inşallah.

Ben Konya' dayım canım. Bursa' da şuan Fatma, Zeynep ve Burcu var. Wouw bence hemen bir buluşma ayarlayın ama kaçamaksız olsun lütfen.

Kızlar ıstanbulda uskudarda cocuk kutuphanesi var, kızlarıma oradan kitaplar alıyorum, bana onereceginiz çocuk kitapları var mı ? 7 yaş 2. Sınıf seviyesine uygun.

Bir de 3,5 yaş için
En çok zorlandığım konu kızıma kitap seçmek. Önce ben okumalıyım biliyorum ama bazen olmuyor okuyamıyorum sonra aklım hep onun okuduğu kitaplarda kalıyor acaba nasıl şeyler yazıyor diye. Çünkü hayatımızda okuduğumuz kitapların etkisi büyük. Hele ki düşünceleri yeni şekillenirken. İyi araştırmanı tavsiye ederim. Sonuçlardan bizi de haberdar et lütfen çünkü bizimde işimize yarayacaktır.

Hoş geldin Funda' cım Bir kaç gündür bende yoktum buralarda. Yerin çok belli özlüyoruz seni ama biliyoruz ki işlerin çok yoğun. Ne zaman istersen o zaman gelebilirsin. Takımın düzenini falan da bozduğun yok. Sakın öyle düşünme.

Seşam kozlar
Okuldan cıktım eve gidiyorum
Dunden beri 4-5 sayfa birikmiş cok hosuma hittiay şu telefondan hep yanlıs harfe basıyorum, surekli tutukluk yapyıgı için de geri sonup duzeltemihprum
Bence laptopun yanına sana birde telefon lazım.

dunku kacamagim yuzunden moralim cok bozuldu ve birden gobegim sisti davul gibi oldu ciddi ciddi ben de dukan tarzi diyet yapiyorum bu da her yedigimde balon gibi sismeme sebep olacaksa cok sagliksiz hayatimin sonuna kadar diyet yapmaliyim sanki
Nerede yanlış yaptığını sende anlamışsın canım. Yaşın henüz çok küçük. Metabolizmanı böyle diyetlerle bozma. Sadece sağlıklı yaşamaya özen göster bak nasıl gidiyor o kilolar kendiliğinden.

Gönül' cüm bu ara en çok kilo verme ihtiyacı olan kişi sensin aramızda. Unutma her geçen gün düğün yaklaşıyor. Lütfen incecik zarif bir gelin ol. Çünkü geçmişe dönüp düzeltemiyorsun hiç bir şeyi.

Kızlar biliyorsunuz arkadaşlarım gelmişti üniversiteden o kadar mutlu oldum ki bol kahkahalı bol yemeli bi kaç gün geçirdim.Malum artıdayım 2 gündür ugraşıyorum ama reglin de etkisiyle pek bi değişiklik olmuyor.Kendimi bu ugurda harcamaya kesin karar verdim bu aralar araba satışı antep vs derken koşturmalı geçecek yediklerime dikkat edeceğim ama spor yapamayacağım.Bir müddet arabasızız kızlar tabana kuvvet artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…