Fatmacım kusura bakma ama bence hatsizliği. 1.5 yaşında ki çocuğa misafirlikte çatal kaşık verilmez. Benim kızım da 1.5 taşında anneme gidiyorum da oturmadan geri geliyorum.Bugün size biraz içimi dökeyim. Bu akşam akşam yemeğine misafirlerim vardı. Insanlar ne kadar rahat, hatta utanmaz. Gelenlerden birinin 1,5 yaşında çocuğu var, masaya oturduk, çocuğun eline kaşığı verdi. Çocuk kaşıkla bulgurları yere saçıyor, pat kaşığı düşürüyor, temiz bir kaşık verir misin diye yenisini istiyor benden. Bu arada bulgurların hepsi yerlere saçıldı. 3 kez kaşık yere düştü kaşık istedi, sonrada annesi ay benim kızım da nasıl oynuyor diye gururlanıyor.
Kalkarken sandalyemiz biraz kirlendi dedi anne, gidince silmek için bir baktım ki çocuğa çatal mı verdi, bıçak mı bilmiyorum, güZelim deri sandalyem paramparça olmuş, kesmişler.sinir oldum. Sanki özellikle yapıyor kadın. Bu kadın benim eltim olur ayrıca.
Yemeği yap, sofrayı hazırla, servisi yap, sofrayı topla, bulaşığı yıka hiçbirşeye yardım etmedi. Mutfaktan çıkamadım kaç saat, kendisi salonda oturmuş kahkahalar atıyor. Kendimi çok saf hissediyorum, böyle insanlara neden emek veriyorum diye. Sizce bu kadın beni sinir etmek için mi böyle davranıyor, 10 yıllık pırıl pırıl duran sandalyemi özellikle mi kestirdi bu kadın. Ben yorgunluktan mı böyle düşünüyorum. Siz olsanız ne yorum yapardınız.
Buse akşama kadar iyi gitmişsin, sonra bütün emeklerin heba olmuş. Yazık değil mi canım emeklerine.
yok bea 3 nugget mafetmez görmediğim başka bir şey yoksa protein işteBuse akşama kadar iyi gitmişsin, sonra bütün emeklerin heba olmuş. Yazık değil mi canım emeklerine.
yok bea 3 nugget mafetmez görmediğim başka bir şey yoksa protein işte
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaproblem o degil ki sonrasi yani yemekten sonra yedigim cikolatalar vs
Amannnnın ebru dikkat et kendine canım nazara bende çok inanırım maddi açıdan öyle bir yıprandım ki çift maaş alıyorlar altlarında araba istedikleri yere gidiyorlar tatillere gidiyorlar vs. saolsunlar yeyip bitirdiler bizi.Antebe gidecem bu cuma bu sefer satıyoruz heralde arabayı Allah can sağlığı versin gerisi kolay.Bende baya streslendim ve doymuyorum ruhum okadar aç ki.Allah fesat insanlarla karşılaştırmasın.Sende yıpratma kendini ne kadar basit olursa olsun sonuçta bıçak altına yattın çok dikkat etmen gerek kendine.Bir an önce toparlarsın inşallah.Günaydın kızlar
Gelemedim birkaç gündür hem bedenen hem ruhen kendimi çok kötü hissediyordum. Bugün ruhumdakini atlatmaya başladım. Bedenimde kendiliğinden iyileşir inşallah. Burnum henüz iyileşmedi her üç güne bir kontrole gidiyorum. Ben basit bir operasyon sanmıştım ama doktorum sağ olsun bayağı uğraşmış burnumla. Yarın yine kontrolüm var. Ön iç tarafta dikiş varmış oldukça rahatsız ediyor. Ve tam olarak iyileşmesi 3 haftayı buluyormuş.
Gelelim ruhen ki duruma. Salı günü doktor kontrolüm vardı. Kontrolden sonra eşimin iş yerine gittim. Oradaki hatunlar öyle bir nazar ettiler ki anlatamam. Ne kadar zayıflamışsın diyen soluğu benim yanımda aldı. Arkasından doymaz oldum. Bütün hayat enerjim çekildi. Ameliyat için kayınvalidemler bendeydi. Onlarda gidince evde iyice yalnız kaldım. Yeme problemini çözdüm çok şükür. Ama biraz daha uğraşmam lazım düzelebilmem için.
Siz siz olun benim gibi kendinize nazar ettirmeyin. Çünkü gerçekten çok kötü bir olay. Resmen yatak döşek yatırıyorlar insanı.
Ben Konya' dayım canım. Bursa' da şuan Fatma, Zeynep ve Burcu var. Wouw bence hemen bir buluşma ayarlayın ama kaçamaksız olsun lütfen.Aaa sen Bursada miydin canim?Zeynebi biliyodum da senin orda oldugunu bilmiyodum.keske ayarlayabilseydik ne guzel olurdu.bir gunlugune geldim cok seviyorum memleketinizi:)kis bitmeden bidaha gelicem
Insallah haberlesip biseyler ayarlayalim birlikte super olur.
En çok zorlandığım konu kızıma kitap seçmek. Önce ben okumalıyım biliyorum ama bazen olmuyor okuyamıyorum sonra aklım hep onun okuduğu kitaplarda kalıyor acaba nasıl şeyler yazıyor diye. Çünkü hayatımızda okuduğumuz kitapların etkisi büyük. Hele ki düşünceleri yeni şekillenirken. İyi araştırmanı tavsiye ederim. Sonuçlardan bizi de haberdar et lütfen çünkü bizimde işimize yarayacaktır.Kızlar ıstanbulda uskudarda cocuk kutuphanesi var, kızlarıma oradan kitaplar alıyorum, bana onereceginiz çocuk kitapları var mı ? 7 yaş 2. Sınıf seviyesine uygun.
Bir de 3,5 yaş için
Hoş geldin Funda' cımKızlar nasılsınız?
Ebrucum buralarda mısın?
Ne olacak benim bu halim, 1,5 ay oldu gelemiyorum. Yılbaşına kadar da bir iş programımız var ki evlere şenlik. Günde 13 saat çalışma, izin desen yok. Yani yine gelemeyeceğim. Yeni gelen üyeler de var. Takımın düzenini bozuyormuşum gibi hissediyorum böyle olunca.
Bence laptopun yanına sana birde telefon lazım.Seşam kozlar
Okuldan cıktım eve gidiyorum
Dunden beri 4-5 sayfa birikmiş cok hosuma hittiay şu telefondan hep yanlıs harfe basıyorum, surekli tutukluk yapyıgı için de geri sonup duzeltemihprum
Nerede yanlış yaptığını sende anlamışsın canım. Yaşın henüz çok küçük. Metabolizmanı böyle diyetlerle bozma. Sadece sağlıklı yaşamaya özen göster bak nasıl gidiyor o kilolar kendiliğinden.dunku kacamagim yuzunden moralim cok bozuldu ve birden gobegim sisti davul gibi oldu ciddi ciddi ben de dukan tarzi diyet yapiyorum bu da her yedigimde balon gibi sismeme sebep olacaksa cok sagliksiz hayatimin sonuna kadar diyet yapmaliyim sanki
Gönül' cüm bu ara en çok kilo verme ihtiyacı olan kişi sensin aramızda. Unutma her geçen gün düğün yaklaşıyor. Lütfen incecik zarif bir gelin ol. Çünkü geçmişe dönüp düzeltemiyorsun hiç bir şeyi.Kızlar merhaba,,düzenli gelemyorum ama ben de bugünkü menümü yazmak istiyrum.
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
2 küçük salatalık
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
Ara 10.00
fıstık ama kavrulmuşş
öğlen 14.30
1 küçük kase türlü
4 çiğköfte
3 katal kabak tatlısı
Akşam 18.00
1 kase kuruyemiş
1 tane portakal
yürüyüş açık buz gibi havada 1 saatten fazla
su 2 lt olmadı henüz..
uf bu ara cok streslıyım, yedikçe rahatlıyorum sankiii
ev değiştirme durumm var onu netleştireyim, ondan sonra bir diyetisyene gideceğim.
tam araştıramadım, birini duyum gidenler çok memnun, ona bir bakacağım, kulağa akapuntur falan da yapıyormuş. daha önce deneyenler var mı kulağa akapunturu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?