Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arabasızlık çok güzel Funda. Hem hiç masrafın olmuyor hem de bol bol spor yapmış oluyorsun. Eğer küçük çocuğum olmasaydı kesinlikle araba kullanmazdım. Tadını çıkart bu güzel durumun. Ama artıda olmana çok kızdım

her iki durum için de geçmiş olsun canım.Allahtan sen çok iradelisin.hem burnunla hem yeme durumunla başedebilirsin.Allah şifa versin.ayrıca bol bol felak nas oku ebrucum

mutluluğun satır aralarından fışkırıyor maşallah.kankiler sana iyi gelmiş belli.

Son düzenleme:
dünkü menüm..........
sabah 8.30:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
çay
öğle 12:
1 kepçe yoğurt çorbası
yarım tabak ıspanak yemeği
ara:
1 mandalina
ara:
1 kutu ayran
akşam 6:
1 tabak mercimek çorbası

1.5 litre su

ama ben normalde konyalıyım ve ailem orda konyaya da gelirim yani ebruu ona göre

Amin canım, çok teşekkürler Nihal' cim. Her zaman okumaya çalışırım Felak ve Nas ı ama bu kez aklıma gelmedi. Hemen okumaya başlıyorum.

ama ben normalde konyalıyım ve ailem orda konyaya da gelirim yani ebruu ona göre
Ne demek canım ne zaman gelirsen haber ver görüşelim tanışalım mutlaka. Ailen neresinde Konya' nın merkezde mi?

Menün çok güzel canım afiyet olsun. Sadece suyun az olmuş. Sanırım havaların soğukluğundan ancak o kadar oluyor ama elimizden geldiğince çok içmemiz lazım.

meram kovanağzı canım tükkanımızda kemerlide

meram kovanağzı canım tükkanımızda kemerlide

Ben Selçuklu' dayım canım. Üniversiteye yakın. Meram oldukça uzak geliyor çalıştığım yerde Selçuklu' da olunca işim olmayınca çok geçmiyorum Meram tarafına. Gelmeyi düşünüyor musun peki yakınlarda?

Evine pek gitmediğim için ne yapıyor bilmiyorumcanım.

Sabah 8:40
1 ceviz
1 yumurtadan omlet
1 parca peynir

Oğlen 14:00
1 kepce kuru fasulye
1 servis kasıgı bulgur pilavı

Neskafe

19:15
1 tabak nohut-pilav
Ayran

Neskafe

1,5 lt su
1 saat spor
ooooo afiyet olsun Tubacım. Spor da güzel.

Öyle canım, haklısın.

Kızlar bu arada ben 2-3 hafta izne ayrılmak istiyorum. Yoksa toparlayamayacağım. Evraklarımı tamamlayayım. Kafam rahat olsun. Ama yine de uğrarım arada. Merak ederim sizi.
Sen daha iyi bilirsin tabi Zeynepcim. Buraya gelemeyince de rahatsız oluyor insan.

gercekten cok pisman oldum sonra bu cuma da kesinlikle + cikarim
Kendini bırakma Busecim, en kötüsü de nasıl olsa ucunu kaçırdım diyerek kendini bırakmak.

Eki Görüntüle 1341078

Günaydın hanimlar sabah kahvaltim
Süper görünüyor.

sonuncusu ne öyle ya?

bugün boynum çok ağrıyor.ona bağlı olarak ta başım...ilaç ta aldım geçmiyor.bi çay içeyim geliyorum canlar
nasıl oldu boynun Gülnihal, gece yastıktan mı düştün acaba.

Ameliyat sonrası hiçbirşey yiyemedin, ondan mı böyle oldu acaba? iyileşince hepsi geçer, bence kilo konusunu şimdilik kafana takma. önemli olan iyileşmen.

Fundacım aman Antep'te dikkat et yediklerine. Benim her gidişimde eşim sıkı sıkı tembihliyor, Bursa'da uğraşıp kilo veriyorsun, Antepte 2 günde verdiklerini alıyorsun dikkat et diye. Oraya da gidince çok zor oluyor tutmak, ama dikkat etmemiz lazım.

Arabasız daha çok hareket edeceğin için daha çok zayıflayacaksın, öyle düşün canım. İlerde daha güzelini alırsınız inşallah.

keklerin bedelini ödemişsin Gülnihal :) Afiyet olsun. kesinlikle süper.

Menün çok güzel canım afiyet olsun. Sadece suyun az olmuş. Sanırım havaların soğukluğundan ancak o kadar oluyor ama elimizden geldiğince çok içmemiz lazım.

sen benim dünkü menüyü görseydinbu ceza menüsüydü..
evet fatmacım keklerin bedelini akşam açlıktan sürünerek ödedim ama dün +daydım.sabah sabit hale gelebildim.
bugün de ceza menülerine devam.yarın 100 gram bile olsa vermem lazım.yok öyle adet haftasıydı mazereti...

çinlileri tebrik ediyorum.koca bir millet pirinçle besleniyor derler ya ondan.bugün lapa yapıyorum.ıyhzor yiyorum.ama yarına kadar bu ödemi atmanın başka yolu yok

çinlileri tebrik ediyorum.koca bir millet pirinçle besleniyor derler ya ondan.bugün lapa yapıyorum.ıyhzor yiyorum.ama yarına kadar bu ödemi atmanın başka yolu yok
Ben yarın ki sonucumu çok merak ediyorum, bir an önce sabah olsa da tartılsam. geçen hafta sonu -1 dim, dün akşam +1 den fazlaydım. hangisi doğru acaba. Bu hafta çok tartıldım.

Geçmişi okuyorum canım ama demek ki henüz senin kötü menüye gelememişim. İnşallah yarın - çıkarsın. Bir dağılınca toparlanmak çok zor oluyor.

ben de konyalıyım toprağım.aynı zamanda orda olursak görüşelim
Ben bilmiyordum Konya' lı olduğunu, söylemiş miydin?

Ben yarın ki sonucumu çok merak ediyorum, bir an önce sabah olsa da tartılsam. geçen hafta sonu -1 dim, dün akşam +1 den fazlaydım. hangisi doğru acaba. Bu hafta çok tartıldım.
Sık sık tartılmanın sakıncaları işte. Keşke tartılmasaydın dün akşam. Ama emin ol yarın güzel bir sonuç göreceksin.

Ameliyat sonrası hiçbirşey yiyemedin, ondan mı böyle oldu acaba? iyileşince hepsi geçer, bence kilo konusunu şimdilik kafana takma. önemli olan iyileşmen.
Yok canım onunla alakalı değil. Eşimin iş yerine en son gittiğimden 64 lü kilolardaydım. Cumadan sonra tartıda 61,5 i bile görmüştüm. Aradaki farkta kilo az olunca çok belli oluyor. Birde doğum günümde eşim ince uzun topuklu bir ayakkabı almış. Onunla boyum daha da uzun durdu. Dar bir kotum vardı zayıflayınca çok güzel oldu üstüme. Onu da giyince çok ince göründüm. Tabii ki herkesin dikkatini çekti. Kilo konusunda daha önce de çok nazar değdi bana. Çok azimlisin ne güzel kilo veriyorsun diye. Her seferinde ertesi gün kendimi kontrol edemedim. Biliyorum yani kesin nazar olduğunu. Sizlerde dikkat edin. Etrafta kem gözlü çekemeyen çok insan var.

çok haklısın Ebru, ben nazara çok inanırım. Çok da korkarım. Allah hepimizi korusun kem gözlerden. Bu arada ben de gözümde canlandırdım, çok güzel görünüyordun :)

ilk geldiğimde söylemiştim ama takıma çok katılan oldu.üstüne diş..burun..unutmuş olabilirsin canım..

real ve bosnahersek taraflarında teyzemler dayımlar annaannemler var şimdilik izinleri tükettim bakalım nasipse geliriz yakın zamanda ordaydım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…