anaaaaaaaaaaaaaam görüşelim o vakıtBen Bursadayım Burcu.
yapma ya canım sen de bursadasın dimi yanlış bilmiyorum,hani ben bursadayım o bakımdan
Ppff o ne ya oyle de yapılmaz ki eltin olunca da bişey diyemedim benim arkadaşlarımda da var geliyorlar bir sürü yemek yapıyorum sofrayı hazırlıyorum topluyorum bulaşık falanherşey bana kalıyor bazı insanlar öyle oluyor umursamaz davrandıklarını düşünmüyorum öyle alışmış oluyorlar bu durumu biz tuhaf karşılıyoruz onlara göre bu durum normal geliyor büyük ihtimal eltinde durumun farkında değildirBugün size biraz içimi dökeyim. Bu akşam akşam yemeğine misafirlerim vardı. Insanlar ne kadar rahat, hatta utanmaz. Gelenlerden birinin 1,5 yaşında çocuğu var, masaya oturduk, çocuğun eline kaşığı verdi. Çocuk kaşıkla bulgurları yere saçıyor, anne gülüyor, aferin diyor. pat kaşığı düşürüyor, temiz bir kaşık verir misin diye yenisini istiyor benden. Bu arada bulgurların hepsi yerlere saçıldı. 3 kez kaşık yere düştü kaşık istedi, sonrada annesi ay benim kızım da nasıl oynuyor diye gururlanıyor.
Kalkarken sandalyemiz biraz kirlendi dedi anne, gidince silmek için bir baktım ki çocuğa çatal mı verdi, bıçak mı bilmiyorum, güZelim deri sandalyem paramparça olmuş, kesmişler.sinir oldum. Sanki özellikle yapıyor kadın. Bu kadın benim eltim olur ayrıca.
Yemeği yap, sofrayı hazırla, servisi yap, sofrayı topla, bulaşığı yıka hiçbirşeye yardım etmedi. Mutfaktan çıkamadım kaç saat, kendisi salonda oturmuş kahkahalar atıyor. Kendimi çok saf hissediyorum, böyle insanlara neden emek veriyorum diye. Sizce bu kadın beni sinir etmek için mi böyle davranıyor, 10 yıllık pırıl pırıl duran sandalyemi özellikle mi kestirdi bu kadın. Ben yorgunluktan mı böyle düşünüyorum. Siz olsanız ne yorum yapardınız.
Afiyet olsun:)
Vuuuuu çok iyi yaa azim ve sabır sonuç bu ışte:)sabah sabah hırs azim istikrar verir belki
Eki Görüntüle 1341103 Eki Görüntüle 1341104 Eki Görüntüle 1341105 Eki Görüntüle 1341106 Eki Görüntüle 1341107
Regl dönemi zor oluyor yanlız değilsin canım benimde bu gün başladı felaket şişlik var tartışan ne çıkacak bakalımgünaydınlar....günaydın dilara..günaydın buse
önceki gün kötü bir menüm vardı.dün regl oldum.dün de kaçırdım biraz ama akşamı güzel geçirdim.bugün de kaçamak olmazsa yarın bi ihtimal ekside olabilirim.ama akşam açlıktan süründüm..kendime ceza verdim sadece 1 tabak çorba içtim.zor bir akşamdı.fatmacım eltine ben de sinir oldum.ama istisnalar hariç küçük çocuğu olanlar bu konularda çok gevşek.benim de en çok takıldığım ayakkabı konusu.çocuğunu yolda yürüterek gelir eve de onunla sokar.ayakkabısı temiz der.sandalyene üzüldüm.yapılacak bişey yok.bişey söylesen takışırsınız.olacağı varmış diyeceksin artık.
mutlu olmana çok sevindim canım arada kaçamak da lazım arabanız iyi olmuş spor için bahane olur :)Kızlar biliyorsunuz arkadaşlarım gelmişti üniversiteden o kadar mutlu oldum ki bol kahkahalı bol yemeli bi kaç gün geçirdim.Malum artıdayım 2 gündür ugraşıyorum ama reglin de etkisiyle pek bi değişiklik olmuyor.Kendimi bu ugurda harcamaya kesin karar verdim bu aralar araba satışı antep vs derken koşturmalı geçecek yediklerime dikkat edeceğim ama spor yapamayacağım.Bir müddet arabasızız kızlar tabana kuvvet artık:)
+ olan doğru değil tabiki akşam + çıkması gayet normal sabah tartilirken 30 dakika bile etkiliyorBen yarın ki sonucumu çok merak ediyorum, bir an önce sabah olsa da tartılsam. geçen hafta sonu -1 dim, dün akşam +1 den fazlaydım. hangisi doğru acaba. Bu hafta çok tartıldım.
Görüşelim Burcu :)anaaaaaaaaaaaaaam görüşelim o vakıt
Bakalım yarın ne çıkacak Havva, merakla bekliyorum sonucumu :)Ppff o ne ya oyle de yapılmaz ki eltin olunca da bişey diyemedim benim arkadaşlarımda da var geliyorlar bir sürü yemek yapıyorum sofrayı hazırlıyorum topluyorum bulaşık falanherşey bana kalıyor bazı insanlar öyle oluyor umursamaz davrandıklarını düşünmüyorum öyle alışmış oluyorlar bu durumu biz tuhaf karşılıyoruz onlara göre bu durum normal geliyor büyük ihtimal eltinde durumun farkında değildir
Afiyet olsun:)
Vuuuuu çok iyi yaa azim ve sabır sonuç bu ışte:)
Regl dönemi zor oluyor yanlız değilsin canım benimde bu gün başladı felaket şişlik var tartışan ne çıkacak bakalım
mutlu olmana çok sevindim canım arada kaçamak da lazım arabanız iyi olmuş spor için bahane olur :)
+ olan doğru değil tabiki akşam + çıkması gayet normal sabah tartilirken 30 dakika bile etkiliyor
Ayy kiyamam ya takdira şayan bi hareket olmuşKızlar bu akşam da yemeğe misafirim var, şöyle bir siteye bakıp kaçayım dedim. Bu arada kayınvalidem sarma yapmış. Sarmaları da pek güzel olur kendisinin. kapıda ağzıma 2 tane tepiştirdi tabiri caizze :) Şimdi yemem desem gücenecek. Ağzımda tutup çaktırmadan peçeteye çıkardım. Tadı o kadar nefisti ki anlatamam. Sırf kendime verdiğim sözü tutayım diye yemedim. Malum bugün 16.kaçamaksız günüm :) ben de damağımda kalan tadı ile idarece edeceğim artık.
Şimdi mutfakta misafirlerin gelmesini bekliyorlar.
Görüşelim Burcu :)
Bakalım yarın ne çıkacak Havva, merakla bekliyorum sonucumu :)
Benim su saat itibarı ile zerre kadar umudum kalmadı yarına dair öyle bir şiştim ki su son 3saatte anlatamam patliycam resmen kesin +2falan cikcam
Bu menüden sonra kendini cezalandırman çok iyi olmuş. Takdir ettim seni.dünkü menüm
sabah 9:
1 dilim kek
1 su bardağı süt
öğle 12:
1 tabak şehriye çorbası
2-3 kaşık tavuklu pilav
ara:
1 mandalina
ara:
1 dilim yaşpasta
akşam 5:
1 dilim ekmek
kk peynir
1 ayran
ara:
1 elma
1 litre su
Hiç bırakır mıyım Tuba' cım.Kızlar ebru fundalar zeynep... Yoklukları cok hissediliyor yaa , gelseler artık..
Kaptan bıraktınmı bizi nerelerdesin?
Burcu' cum şimdiye kadar yazdıklarından anladığım kadarıyla çok tez canlı bir insansın. Öncelikle menülerini bu şekilde yazmamalısın. Öğünlerin yanına saatlerini de istiyorum. Birde mesaj sayısı en az 5 olacak ama mesajlar mutlaka sayılacak. Fatma gerekli uyarıyı yapmış zaten ama bende hatırlatayım dedim. Biliyorsun bunlar takım için önemli kurallar. Birde menülerini fotoğraflarken fark ettim. Kendine ayrı bir tabak hazırlamıyorsun. Bu da ne kadar yediğini tam görememeni sağlar. Bence sofraya kendin için ayrı bir tabak hazırla. Öyle olunca tabağı görür görmez gözün doyuyor zaten.Sabah dukan ekmegine peynir maydonoz sekersiz cay
Oglen:izgara dana bonfile ayran
Aksam 5 tane hamsi bol salata bir dilim ekmegi
2 litre su
Mesajim besi fazlasiyla gecti sayamadim
Dilara' cım motivasyonunun düşmesinin sebebini araştırdın mı hiç? Takımda en istikrarlı gidenlerden birisi de sendin. Hayatın çok rutin. Menülerin hep aynı düzen gidiyor. Bu da doğal olarak seni sıkmıştır. Bence yarından itibaren şöyle bir değişiklik yap. Kahvaltı saatini 07:00 ye çek. Akşam yemeğini de 18:00 olarak ayarla. Bak bakalım böyle yapınca kilolar nasıl gitmeye başlıyor eskisi gibi. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin neredeyse sakın bırakayım deme.kızlar yaaa motivasyonum düştü inanılmaz derece hiçbişey yapasım yok..diyeti bırakmıcam tabi ama bu haftayıde pek iyi geçirdiğim söylenemez..zaten haftasonu berbattı bursada oluna iskenderler fln ne bulduysam yedim..kendime sinir oluyorum şu anda.15 kg verdim nerdeyse kaldım böyle şimdi
Çok kötü bir durum olmuş canım. Ama olan olmuş. Birde eltin olması durumu daha da kötüleştirmiş. Benim kızım 20 aylık ve kendi başına çok güzel yemek yiyebiliyor ona rağmen kendi evim dışında asla kendi yemesine izin vermiyorum. Aklı başında olan birisi de vermez zaten. Eltin bilerek yapmış gibi geldi bana ama sen sıkmaca canını. İyilik insanlık sende kalsın. Terbiyesizlikte onun olsun. Sandalye konusunu da şöyle düşün belki yenilenmek istiyorlardırBugün size biraz içimi dökeyim. Bu akşam akşam yemeğine misafirlerim vardı. Insanlar ne kadar rahat, hatta utanmaz. Gelenlerden birinin 1,5 yaşında çocuğu var, masaya oturduk, çocuğun eline kaşığı verdi. Çocuk kaşıkla bulgurları yere saçıyor, anne gülüyor, aferin diyor. pat kaşığı düşürüyor, temiz bir kaşık verir misin diye yenisini istiyor benden. Bu arada bulgurların hepsi yerlere saçıldı. 3 kez kaşık yere düştü kaşık istedi, sonrada annesi ay benim kızım da nasıl oynuyor diye gururlanıyor.
Kalkarken sandalyemiz biraz kirlendi dedi anne, gidince silmek için bir baktım ki çocuğa çatal mı verdi, bıçak mı bilmiyorum, güZelim deri sandalyem paramparça olmuş, kesmişler.sinir oldum. Sanki özellikle yapıyor kadın. Bu kadın benim eltim olur ayrıca.
Yemeği yap, sofrayı hazırla, servisi yap, sofrayı topla, bulaşığı yıka hiçbirşeye yardım etmedi. Mutfaktan çıkamadım kaç saat, kendisi salonda oturmuş kahkahalar atıyor. Kendimi çok saf hissediyorum, böyle insanlara neden emek veriyorum diye. Sizce bu kadın beni sinir etmek için mi böyle davranıyor, 10 yıllık pırıl pırıl duran sandalyemi özellikle mi kestirdi bu kadın. Ben yorgunluktan mı böyle düşünüyorum. Siz olsanız ne yorum yapardınız.
Nereye Zeynep' cim? İzne ayrılınca neler oluyor biliyorsun dimi? Cevap bekliyorum bu mesajıma mutlaka. Umarım yarın bildirim yaparsın.Kızlar bu arada ben 2-3 hafta izne ayrılmak istiyorum. Yoksa toparlayamayacağım. Evraklarımı tamamlayayım. Kafam rahat olsun. Ama yine de uğrarım arada. Merak ederim sizi.
Geçmiş olsun canım inşallah düzelmişsindir.bugün boynum çok ağrıyor.ona bağlı olarak ta başım...ilaç ta aldım geçmiyor.bi çay içeyim geliyorum canlar
Seninle akşam konuşamamak da kötü oluyor. İnşallah yememişsindir tatlı felanyemeeeeeekkkkkk...yemek istiyorummmmmmm........tatlıııııııı.....tatlı istiyorummmmmm....
Fatma' cım kocaman kocaman maşallah sanaKızlar bu akşam da yemeğe misafirim var, şöyle bir siteye bakıp kaçayım dedim. Bu arada kayınvalidem sarma yapmış. Sarmaları da pek güzel olur kendisinin. kapıda ağzıma 2 tane tepiştirdi tabiri caizze :) Şimdi yemem desem gücenecek. Ağzımda tutup çaktırmadan peçeteye çıkardım. Tadı o kadar nefisti ki anlatamam. Sırf kendime verdiğim sözü tutayım diye yemedim. Malum bugün 16.kaçamaksız günüm :) ben de damağımda kalan tadı ile idarece edeceğim artık.
Şimdi mutfakta misafirlerin gelmesini bekliyorlar.
Görüşelim Burcu :)
Bakalım yarın ne çıkacak Havva, merakla bekliyorum sonucumu :)
Az önce Havva' ya da kızdım. Böyle kötü düşünürseniz kötü sonuçlar alırsınız. Lütfen artık olumlu düşünün.Kizlar acaip istahim var bu ara ins yarin + cikmam....bugun kacamaksiz gecti ama sanki zorlaniyorum artik..ne oldu bana boyle bilmiyorum
Selam. Ay heyecan yaptım. Geri dönmek üzere ayrılmıştım canım kurallarda bir değişiklik mi oldu? Çünkü ayrılalı uzun bir zaman oldu.
Kurallar ara ara değişiyor canım. Hemen kontrol edelim en son nasıl ayrıldığını. Ona göre devam edersin. Bir ara izne ayrılanlar 6 ayı doldurunca diskalifiye oluyordu. Muhtemelen diskalifiye listesinde ismin var. Ama dediğin gibi geçmişe bir göz atalım. Hoş geldin aramıza o zaman diyeyim. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra senin için de uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.
Okudum, kabul ediyorum. Benim ayrıldığım zaman böyle bir uygulama yoktu. O yüzden haberim yok. İnşallah alınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?