Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay, hoşbulduk. Gerçekten büyük tesadüf. Ben 18 yaşında gençliğinin baharını kilolu olarak geçiren iki çocuklu bir ailenin tek kız çocuğuyum. 2012 yılında 76 kilo olarak girmiştim bu siteye daha sonra 69 iken gruplara katıldım. 62'ye kadar indim derken okul filan ayeıldım ve hoop kilolar geri döndü. Bir ara 67 ile 68i gördümde şükür tekrar önüne geçebildim. Buraya hep 55 kilo hedef demiştim. Bu sefer o hedefi gerçekten görmek istiyorum ve geçen seferkinden kat be kat umutluyum. İnşallah bu sefer olucak Bu arada ismim Meryem söylemeyi unutmuşum

Kızlar geç de olsa ben geldim, misafirlerim gitti, ortalığı toparladım. Çok yoruldum ama değdi, güzel bir akşam geçirdik. Böyle insanlarla olmayı seviyorum, sevdiklerim için hep birşeyler yapmak istiyorum, yedireyim içireyim, hep hediyeler alayım istiyorum. keşke daha çok imkanım olsa da daha çok verebilsem, verdikçe mutlu oluyorum, sevdiğim insanları mutlu ettikçe mutlu oluyorum. Napalım ben de böyleyim işte.

gunaydin bu sabah cok kotu tarti sonucum

gecen hafta: (yanlis hatirlamiyorsam) 74,4

guncel: 75,5

fark: +1,1

cok pismanim bu haftaki hedefim bu aldigim fazlaligi vermek olacak

Haklısın canim bu hafta düzene sokucM kendimi..18 de işte çıkıyorum sabah 7 de yeni uyanıyorum..akşam en erken 19,30 yiyebiliyorum yemek..aslında yemeyim diyorum akşam,kendime özel bişey yapmazsamda evdekilerin yemeklerinden yiyorum azar azar..düzen gidiyo tabi..neyse canım asla bırakmıcam bukadar uğraştıktan sonra.

Kızlar bişey sorucam sizin tartılarınızda evin her alanında farklı sonuc cıkarıyormu? Ya da odanın bi tarafında farklı diğer tarafında farklı..hep aynı yerde tartılmaya calısıcam bundan sonra..tartı doğru kardeşimin kg su sabittir hep..o bile baska odada tartıldığında değişiyo kg su .korkudan aynı yerde tartılıyorum sürekli hahahajajajaj

Günaydın korkularım ggercek olmadı
Geçen hafta 89:5
Bu hafta 88.4
Fark 1.1
O kadar şiştim ki esafmanm sıkıyor ama buna rağmen sevindim :)

Kalp diyen bendim canım ve denedim büyük ihtimalle tansiyonda oynama yaptı baş agrisindan oldum kalp atimim bi tuhaf oldu iki günde

Canım eğer tartı dijitalse koyduğun zeminin düz olması lazım, farklı çıkması bu yüzdendir. İndikten sonra sıfır olmasına dikkat et.

boşuna kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demiyorlar.. günaydın canım

Günaydın kızlar, nazar değmesin takımımıza güzel bir derece alacağız gibi geldi bana bu hafta.

LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor

Kızlar bakın ne buldum. Bu benim ilk mezuniyet kilom. Sonrasında yanlış hatırlamıyorsam 60 la mezun olmuştum. Bu kez hedefi 58 yapmam iyi oldu
Tarih neydi Ebrucum, ben de o kiloya insem keşke..

gunaydin bu sabah cok kotu tarti sonucum

gecen hafta: (yanlis hatirlamiyorsam) 74,4

guncel: 75,5

fark: +1,1

cok pismanim bu haftaki hedefim bu aldigim fazlaligi vermek olacak
Bu hafta telafi edersin Buse, ben inanıyorum.

Herkese günaydın sanırım deneme süresindeyim ama ben yinede her ihtimale karşı girmişken bildirim yapayım. Kilom 64.8 hedefim 55
Meryemcim hoş geldin takımımıza. Ben Fatma, 34 yaşındayım. Şuan 74.5 kg'ım. Takıma girdiğimde 80 in üzerindeydim. Umarım en kısa zamanda hepbirlikte hedefimize ulaşırız.

Senin menülerin güzel ve sağlıklı oluyor Dilara, bence devam et.

Geçen hafta 83,60

Bu hafta 82,90

Fark:700 gr
Tebrik ederim güzel sonuç.

Dijital tartılar öyle canım, mekanik olanlar daha sağlıklı aslında. Tartı konusu açılmışken, dün gelen misafirlerimden biri de diyetisyene gidiyor. Bizim tartıda tartıldı, fazla gösterdiğini söyledi. Benim de doğrulamam lazım.
Günaydın korkularım ggercek olmadı
Geçen hafta 89:5
Bu hafta 88.4
Fark 1.1
O kadar şiştim ki esafmanm sıkıyor ama buna rağmen sevindim :)
Oooo Havva, harikasın!

boşuna kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demiyorlar.. günaydın canım
İlk kez duydum, çok doğruymuş Burcu, atalarımız zaten ne söylemişse doğru söylemiş.

kızlar cumanız mübarek olsun ilk kilo bildirimini ben yapam dedim
geçen cuma 86.9
bugün 85.8
verilen 1.1 kilo
saygılaar
Harika sonuç Burcu, tebrik ederim. Üstelik çok sağlıklı da beslendin.

Benim çıkmam lazım, web tasarım kursuna gitmeyi düşünüyorum, 10 da görüşmem var kızlar. Gelince görüşürüz

Beni napacaksınız bilmiyorumTek artı benim herhalde ebru takımı kötü etkilememek için beni izne ayırabilirsin çok üzgünüm kızlarrr
Geçen hafta 91.00
Bu hafta 92.00
Fark +1000gr
Valla regl olmadım onun da etkisi var ama bahane değil kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…