- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
O zaman yeniden hoş geldin aramıza. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Seninle aynı dönem yarışmışız. Rakipmişiz yani. Bu arada benim mezuniyetimi istediğim etapta sen geri dönmek üzere ayrılmışsın. Ne ilgin tesadüf böyle.
33 yaşında, iki çocuk annesi çalışan bir ev hanımıyım. Konya' da yaşıyorum.
Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen eğer sevinirim.
Nihayet bütün geçmişi okudum ve bitirdim. Önemli olanları da alıntıladım. Umarım bu durum geçmişe yeteri kadar önem vermeyenlere güzel bir örnek olur. Geçmişi okuyup yazanlar üzerine alınmasın lütfen.
Bu menüden sonra kendini cezalandırman çok iyi olmuş. Takdir ettim seni.
Hiç bırakır mıyım Tuba' cım.Ama 58 e ulaştığımda bırakmayı düşünmüyor değilim. Ona da az kaldı
Burcu' cum şimdiye kadar yazdıklarından anladığım kadarıyla çok tez canlı bir insansın. Öncelikle menülerini bu şekilde yazmamalısın. Öğünlerin yanına saatlerini de istiyorum. Birde mesaj sayısı en az 5 olacak ama mesajlar mutlaka sayılacak. Fatma gerekli uyarıyı yapmış zaten ama bende hatırlatayım dedim. Biliyorsun bunlar takım için önemli kurallar. Birde menülerini fotoğraflarken fark ettim. Kendine ayrı bir tabak hazırlamıyorsun. Bu da ne kadar yediğini tam görememeni sağlar. Bence sofraya kendin için ayrı bir tabak hazırla. Öyle olunca tabağı görür görmez gözün doyuyor zaten.
Dilara' cım motivasyonunun düşmesinin sebebini araştırdın mı hiç? Takımda en istikrarlı gidenlerden birisi de sendin. Hayatın çok rutin. Menülerin hep aynı düzen gidiyor. Bu da doğal olarak seni sıkmıştır. Bence yarından itibaren şöyle bir değişiklik yap. Kahvaltı saatini 07:00 ye çek. Akşam yemeğini de 18:00 olarak ayarla. Bak bakalım böyle yapınca kilolar nasıl gitmeye başlıyor eskisi gibi. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin neredeyse sakın bırakayım deme.
Çok kötü bir durum olmuş canım. Ama olan olmuş. Birde eltin olması durumu daha da kötüleştirmiş. Benim kızım 20 aylık ve kendi başına çok güzel yemek yiyebiliyor ona rağmen kendi evim dışında asla kendi yemesine izin vermiyorum. Aklı başında olan birisi de vermez zaten. Eltin bilerek yapmış gibi geldi bana ama sen sıkmaca canını. İyilik insanlık sende kalsın. Terbiyesizlikte onun olsun. Sandalye konusunu da şöyle düşün belki yenilenmek istiyorlardır
Nereye Zeynep' cim? İzne ayrılınca neler oluyor biliyorsun dimi? Cevap bekliyorum bu mesajıma mutlaka. Umarım yarın bildirim yaparsın.
Geçmiş olsun canım inşallah düzelmişsindir.
Seninle akşam konuşamamak da kötü oluyor. İnşallah yememişsindir tatlı felan
Fatma' cım kocaman kocaman maşallah sanaSeni böyle gördükçe bende hevesleniyorum motivasyonum tavan yapıyor. Yarın çok güzel bir sonuç bekliyorum senden. Ama ola ki istediğin sonucu tartıda göremezsen moral bozmak yok. Aynen devam. Sizi böyle görünce çok mutlu oluyorum.
Az önce Havva' ya da kızdım. Böyle kötü düşünürseniz kötü sonuçlar alırsınız. Lütfen artık olumlu düşünün.
LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor
Kızlar bakın ne buldum. Bu benim ilk mezuniyet kilom. Sonrasında yanlış hatırlamıyorsam 60 la mezun olmuştum. Bu kez hedefi 58 yapmam iyi oldu
Geçen hafta:75,4
Bu hafta:74.5
Fark:900 g
Kalp diyen bendim canım ve denedim büyük ihtimalle tansiyonda oynama yaptı baş agrisindan oldum kalp atimim bi tuhaf oldu iki gündeGeçmişte karbonatlı su olayı konuşulmuş. Ben bu sirke ve karbonat olaylı sulara aşırı karşı bir insanım. Nedeni eğer gerçekten faydalı olsalardı Allah' u teala içtiğimiz suyu o şekilde yaratırdı. Ayrıca yararından çok zararı olacağı kanaatindeyim. Birisi bir kalp rahatsızlığından bahsetmiş. O kadar detaylı bilgim yok ama mideye zarar verdiğine kesin kes eminim. Bir ara sirkeli ılık su denemiş bir insan olarak konuşuyorum. Biraz daha devam etseydim eğer midem eminim delinirdi. Suyunuzu normal için arkadaşlar içine ekstra bişey katmaya gerek yok. İllaki bişey katmak istiyorsanız tarçın katın. Hem suyunuz lezzetli olur hem de tatlı isteğiniz azalır.
Birde daha önce alıntı konusunu söylemiştim. Şuan yeni gelen arkadaşlar ve Dilara' nın bu konuya çok dikkat etmediğini gördüm. Dilara' cım lütfen takıma geldiğindeki ilk alıntıların bütün mesajları içersin. Tek tek alıntı yapma canım
Yarın inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
Kızlar bişey sorucam sizin tartılarınızda evin her alanında farklı sonuc cıkarıyormu? Ya da odanın bi tarafında farklı diğer tarafında farklı..hep aynı yerde tartılmaya calısıcam bundan sonra..tartı doğru kardeşimin kg su sabittir hep..o bile baska odada tartıldığında değişiyo kg su .korkudan aynı yerde tartılıyorum sürekli hahahajajajaj
boşuna kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demiyorlar.. günaydın canımPpff o ne ya oyle de yapılmaz ki eltin olunca da bişey diyemedim benim arkadaşlarımda da var geliyorlar bir sürü yemek yapıyorum sofrayı hazırlıyorum topluyorum bulaşık falanherşey bana kalıyor bazı insanlar öyle oluyor umursamaz davrandıklarını düşünmüyorum öyle alışmış oluyorlar bu durumu biz tuhaf karşılıyoruz onlara göre bu durum normal geliyor büyük ihtimal eltinde durumun farkında değildir
Afiyet olsun:)
Vuuuuu çok iyi yaa azim ve sabır sonuç bu ışte:)
Regl dönemi zor oluyor yanlız değilsin canım benimde bu gün başladı felaket şişlik var tartışan ne çıkacak bakalım
mutlu olmana çok sevindim canım arada kaçamak da lazım arabanız iyi olmuş spor için bahane olur :)
+ olan doğru değil tabiki akşam + çıkması gayet normal sabah tartilirken 30 dakika bile etkiliyor
Ahahaha sabah sabah güldüm ya san da günaydın canımboşuna kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demiyorlar.. günaydın canım
Güzel sonuç sayende ben de 1.1verdim tekrar teşekkür ederim ekmek içinkızlar cumanız mübarek olsun ilk kilo bildirimini ben yapam dedim
geçen cuma 86.9
bugün 85.8
verilen 1.1 kilo
saygılaar
Tarih neydi Ebrucum, ben de o kiloya insem keşke..LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor
Kızlar bakın ne buldum. Bu benim ilk mezuniyet kilom. Sonrasında yanlış hatırlamıyorsam 60 la mezun olmuştum. Bu kez hedefi 58 yapmam iyi oldu
Bu hafta telafi edersin Buse, ben inanıyorum.gunaydin bu sabah cok kotu tarti sonucum
gecen hafta: (yanlis hatirlamiyorsam) 74,4
guncel: 75,5
fark: +1,1
cok pismanim bu haftaki hedefim bu aldigim fazlaligi vermek olacak
Meryemcim hoş geldin takımımıza. Ben Fatma, 34 yaşındayım. Şuan 74.5 kg'ım. Takıma girdiğimde 80 in üzerindeydim. Umarım en kısa zamanda hepbirlikte hedefimize ulaşırız.Herkese günaydın sanırım deneme süresindeyim ama ben yinede her ihtimale karşı girmişken bildirim yapayım. Kilom 64.8 hedefim 55
Senin menülerin güzel ve sağlıklı oluyor Dilara, bence devam et.Haklısın canim bu hafta düzene sokucM kendimi..18 de işte çıkıyorum sabah 7 de yeni uyanıyorum..akşam en erken 19,30 yiyebiliyorum yemek..aslında yemeyim diyorum akşam,kendime özel bişey yapmazsamda evdekilerin yemeklerinden yiyorum azar azar..düzen gidiyo tabi..neyse canım asla bırakmıcam bukadar uğraştıktan sonra.
Tebrik ederim güzel sonuç.Geçen hafta 83,60
Bu hafta 82,90
Fark:700 gr
Dijital tartılar öyle canım, mekanik olanlar daha sağlıklı aslında. Tartı konusu açılmışken, dün gelen misafirlerimden biri de diyetisyene gidiyor. Bizim tartıda tartıldı, fazla gösterdiğini söyledi. Benim de doğrulamam lazım.Kızlar bişey sorucam sizin tartılarınızda evin her alanında farklı sonuc cıkarıyormu? Ya da odanın bi tarafında farklı diğer tarafında farklı..hep aynı yerde tartılmaya calısıcam bundan sonra..tartı doğru kardeşimin kg su sabittir hep..o bile baska odada tartıldığında değişiyo kg su .korkudan aynı yerde tartılıyorum sürekli hahahajajajaj
Oooo Havva, harikasın!Günaydın korkularım ggercek olmadı
Geçen hafta 89:5
Bu hafta 88.4
Fark 1.1
O kadar şiştim ki esafmanm sıkıyor ama buna rağmen sevindim :)
İlk kez duydum, çok doğruymuş Burcu, atalarımız zaten ne söylemişse doğru söylemiş.boşuna kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demiyorlar.. günaydın canım
Harika sonuç Burcu, tebrik ederim. Üstelik çok sağlıklı da beslendin.kızlar cumanız mübarek olsun ilk kilo bildirimini ben yapam dedim
geçen cuma 86.9
bugün 85.8
verilen 1.1 kilo
saygılaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?