- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Canım eğer tartı dijitalse koyduğun zeminin düz olması lazım, farklı çıkması bu yüzdendir. İndikten sonra sıfır olmasına dikkat et.
est. her zamanGüzel sonuç sayende ben de 1.1verdim tekrar teşekkür ederim ekmek için
Menumu yazayim kizlar
Sabah 9,00 1 kepekli kasarli tost
Ogle 13,00 1 kase tarhana,1 kase cacik,1 dilim ekmek
Aksam 20,00 1 buyuk tabak salata,1 kase yogurtlu corba,1 elma
Su 2,5 lt 45 dk yuruyus
Selam. Ay heyecan yaptım. Geri dönmek üzere ayrılmıştım canım kurallarda bir değişiklik mi oldu? Çünkü ayrılalı uzun bir zaman oldu.
Kızlar geç de olsa ben geldim, misafirlerim gitti, ortalığı toparladım. Çok yoruldum ama değdi, güzel bir akşam geçirdik. Böyle insanlarla olmayı seviyorum, sevdiklerim için hep birşeyler yapmak istiyorum, yedireyim içireyim, hep hediyeler alayım istiyorum. keşke daha çok imkanım olsa da daha çok verebilsem, verdikçe mutlu oluyorum, sevdiğim insanları mutlu ettikçe mutlu oluyorum. Napalım ben de böyleyim işte.
nasipse diğer tariflerimide yazacağım ,buraya yazamasamda hususi sana yazacağımGüzel sonuç sayende ben de 1.1verdim tekrar teşekkür ederim ekmek için
Kızlar bişey sorucam sizin tartılarınızda evin her alanında farklı sonuc cıkarıyormu? Ya da odanın bi tarafında farklı diğer tarafında farklı..hep aynı yerde tartılmaya calısıcam bundan sonra..tartı doğru kardeşimin kg su sabittir hep..o bile baska odada tartıldığında değişiyo kg su .korkudan aynı yerde tartılıyorum sürekli hahahajajajaj
yani iki yerde olmak yasak değilse devam edeceğim yoksa beni mazur görün demeye çalıştım becerebildiysem
nihalcim hiç sorma o en düşük rakamı gördüğüm yere digital tartıyı bende yapıştırıyorum bazen evin içinde dört dönüyorumen az rakamı gördüğün yere yapıştır tartıyı
hayırlı olsun canım.iki yerde olmak yasak değildi ama belki kural değişmiştir.
nihalcim hiç sorma o en düşük rakamı gördüğüm yere digital tartıyı bende yapıştırıyorum bazen evin içinde dört dönüyorum
ya benim zaten diyet günlüğüm var oraya da yazıyorum ekibim neşeli bir ekip kiloları çok yüksek değil ama olsun birde ben ölçülere takılamıyorum maalesef akşamları yemeklerimi fotolayıp koyuyordum takıma ama ben zaten onlardan bir iki çatal alıyordum tabağım önümdeki minik kaseydi..yani sanırım resim koyarak paylaşım yaparak 13. takıma bi faydam dokunmuyor(ben seçenek versin fikir olsun diye resmediyordum) sanırım ufaktan yanlış fikir verdim
neyse yasak değilse 3 yerden devam ederim ben
Takım olmak zor zamanda da birarada olmak demek Funda, hiçbiryere gitme canım, bu hafta toparlanacaksın. Ama burayı da ihmal etme. Düzenli geldiğin zamanlarda ne güzel kilolar veriyordun.Beni napacaksınız bilmiyorumTek artı benim herhalde ebru takımı kötü etkilememek için beni izne ayırabilirsin çok üzgünüm kızlarrr
Geçen hafta 91.00
Bu hafta 92.00
Fark +1000gr
Valla regl olmadım onun da etkisi var ama bahane değil kesinlikle.
Nasıl geçti kontrolün Ebru?Kızlar hastaneye kontrole gitmem gerekli. Gitmeden bildirimimi yapayım.
Maalesef bu hafta kilom sabit.
Hastaneden dönünce görüşürüz. Bu hafta listeyi Havva yapacak. Unutmamıştır umarım.
Tebrik ederim Tubacım, bence bizim asıl başarımız, kaçamakları kesmiş olmamız. Çok büyük yol kat ettik. Allah nazardan saklasın bizi.Gunaydın kızlar gecmişe sonra bakıcam
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 65
Fark 400 gr
Olur o kadar Gülnihalcim, sen zaten uzun bir oruç döneminden çıktın. bence almamış olman bile büyük başarı.günaydın hanımlar
malesef kilom sabit
geçen hafta:68
bu hafta:68
bence değil ama Ebru daha iyi bilir.yani iki yerde olmak yasak değilse devam edeceğim yoksa beni mazur görün demeye çalıştım becerebildiysem
ben de isterim.nasipse diğer tariflerimide yazacağım ,buraya yazamasamda hususi sana yazacağım
Off çok zor.dünkü menüm..........
sabah:
pirinç lapası
öğle:
pirinç lapası
akşam:
pirinç lapası
direndim ebru tatlı yemedim.yemek te yemedim ama olmadı..
su 1.5 litre
Sahi bir ara sık geliyordu, ne oldu acaba. Diyeti mi bıraktı acaba.fatma zehra ne durumda aceponun menülerini takip edip kardeşime veriyordum, epeydir sesi çıkmıyor
Kızlar böyle ara ara yazıyorum kendimce başarı gördüğüm şeyleri ama umarım sıkılmıyorsunuzdur.
Bugün de kurstan dönerken komşular çağırdı. Cuma günü dua okuyup helva yapıyorlarmış. Ben de uğradım. Helva, arkasından da pide yediler. ben sadece çay içtim bir de su...
canım bile istemedi. Şu kesinlikle bir gerçek, insanın yedikçe yiyesi geliyor.
Bir de çok zayıflamış buldular beni, nasıl zayıfladın diye sorup tüyo aldılar. Çok motive oldum.
İş görüşmesi değil Gülnihalcim, bir web tasarım kursu vardı, ona bakmaya gittim. Vaktimi değerlendirmek için. Beğendim kursu, kursiyer profili de iyi. Haftaya başlayabilirim.aahhh biz kadınlar...dua oku tamam niye pide yiyorsun..sonra helva..ondan sonra tombiş tombiş geziyoruz..bu konuda peygamber efendimizin ölçüsüne uyabilsek keşke..müslüman acıkmadan sofraya oturmaz, karnı doymadan da kalkar diyor..
görüşmen nasıl geçti fatma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?