Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydın
Ben de de bu hafta bir gelişme yok.
Geçen hafta ile aynı. 79 kiloyum.

Bu arada paylaşımım çok azaldı bu da kiloya yansıdı. Daha fazla burada olmaya çalışacağım.

Kızlar hastaneye kontrole gitmem gerekli. Gitmeden bildirimimi yapayım.

Maalesef bu hafta kilom sabit.

Hastaneden dönünce görüşürüz. Bu hafta listeyi Havva yapacak. Unutmamıştır umarım.

Menumu yazayim kizlar

Sabah 9,00 1 kepekli kasarli tost

Ogle 13,00 1 kase tarhana,1 kase cacik,1 dilim ekmek

Aksam 20,00 1 buyuk tabak salata,1 kase yogurtlu corba,1 elma

Su 2,5 lt 45 dk yuruyus

hayalimdek, menü

Selam. Ay heyecan yaptım. Geri dönmek üzere ayrılmıştım canım kurallarda bir değişiklik mi oldu? Çünkü ayrılalı uzun bir zaman oldu.

hoşgeldin meryem.ismin ne güzelmiş senin.ben gülnihal.çalışıyorum ve denizlideyim.

biz de seni seviyorum.o güzel kalbini seviyoruz...

hanımlar kısa sürede bana kucak açtığınız için teşekkür ederim,biz kalabalık bir ekip olduğumuzdan kendi ekibimizi kurmaya karar verdik ..şahsıma ait candy shop topiği zayıflama ekibini de kurdu bu sebeple kısacık sürede kurduğunuz samimiyet beni çok memnun etti..kabul ederseniz burada günlük bildirimimi yapıp kendi topiğimde devam etmek isterim sizinde bilgi birikimlerinizden faydalanmak isterim...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/candyshop-simdide-zayifliyor.780096/

yani iki yerde olmak yasak değilse devam edeceğim yoksa beni mazur görün demeye çalıştım becerebildiysem

en az rakamı gördüğün yere yapıştır tartıyı

yani iki yerde olmak yasak değilse devam edeceğim yoksa beni mazur görün demeye çalıştım becerebildiysem

hayırlı olsun canım.iki yerde olmak yasak değildi ama belki kural değişmiştir.

dünkü menüm..........
sabah:
pirinç lapası
öğle:
pirinç lapası
akşam:
pirinç lapası

direndim ebru tatlı yemedim.yemek te yemedim ama olmadı..

su 1.5 litre

en az rakamı gördüğün yere yapıştır tartıyı

hayırlı olsun canım.iki yerde olmak yasak değildi ama belki kural değişmiştir.
nihalcim hiç sorma o en düşük rakamı gördüğüm yere digital tartıyı bende yapıştırıyorum bazen evin içinde dört dönüyorum
ya benim zaten diyet günlüğüm var oraya da yazıyorum ekibim neşeli bir ekip kiloları çok yüksek değil ama olsun birde ben ölçülere takılamıyorum maalesef akşamları yemeklerimi fotolayıp koyuyordum takıma ama ben zaten onlardan bir iki çatal alıyordum tabağım önümdeki minik kaseydi..yani sanırım resim koyarak paylaşım yaparak 13. takıma bi faydam dokunmuyor(ben seçenek versin fikir olsun diye resmediyordum) sanırım ufaktan yanlış fikir verdim

neyse yasak değilse 3 yerden devam ederim ben

olur mu hiç..tariflerin ve resimleri bence hepimizin ilgisini çekti..o resimlere bakıp ta ağzı sulanmayan yoktur herhalde
başlangıç hariç, diyet yapan biri zaten tabak dolusu yiyemiyor..tabi yine kepçeyle dolduruyoruz ama 3-5 lokmada kesiliyoruz

fatma zehra ne durumda aceponun menülerini takip edip kardeşime veriyordum, epeydir sesi çıkmıyor

Takım olmak zor zamanda da birarada olmak demek Funda, hiçbiryere gitme canım, bu hafta toparlanacaksın. Ama burayı da ihmal etme. Düzenli geldiğin zamanlarda ne güzel kilolar veriyordun.
Kızlar hastaneye kontrole gitmem gerekli. Gitmeden bildirimimi yapayım.

Maalesef bu hafta kilom sabit.

Hastaneden dönünce görüşürüz. Bu hafta listeyi Havva yapacak. Unutmamıştır umarım.
Nasıl geçti kontrolün Ebru?
Gunaydın kızlar gecmişe sonra bakıcam

Gecen hafta 65.4
Bu hafta 65
Fark 400 gr
Tebrik ederim Tubacım, bence bizim asıl başarımız, kaçamakları kesmiş olmamız. Çok büyük yol kat ettik. Allah nazardan saklasın bizi.
günaydın hanımlar
malesef kilom sabit
geçen hafta:68
bu hafta:68
Olur o kadar Gülnihalcim, sen zaten uzun bir oruç döneminden çıktın. bence almamış olman bile büyük başarı.

bence değil ama Ebru daha iyi bilir.

nasipse diğer tariflerimide yazacağım ,buraya yazamasamda hususi sana yazacağım
ben de isterim.

dünkü menüm..........
sabah:
pirinç lapası
öğle:
pirinç lapası
akşam:
pirinç lapası

direndim ebru tatlı yemedim.yemek te yemedim ama olmadı..

su 1.5 litre
Off çok zor.

fatma zehra ne durumda aceponun menülerini takip edip kardeşime veriyordum, epeydir sesi çıkmıyor
Sahi bir ara sık geliyordu, ne oldu acaba. Diyeti mi bıraktı acaba.

Kızlar böyle ara ara yazıyorum kendimce başarı gördüğüm şeyleri ama umarım sıkılmıyorsunuzdur.
Bugün de kurstan dönerken komşular çağırdı. Cuma günü dua okuyup helva yapıyorlarmış. Ben de uğradım. Helva, arkasından da pide yediler. ben sadece çay içtim bir de su...
canım bile istemedi. Şu kesinlikle bir gerçek, insanın yedikçe yiyesi geliyor.

Bir de çok zayıflamış buldular beni, nasıl zayıfladın diye sorup tüyo aldılar. Çok motive oldum.

aahhh biz kadınlar...dua oku tamam niye pide yiyorsun..sonra helva..ondan sonra tombiş tombiş geziyoruz..bu konuda peygamber efendimizin ölçüsüne uyabilsek keşke..müslüman acıkmadan sofraya oturmaz, karnı doymadan da kalkar diyor..
görüşmen nasıl geçti fatma?

İş görüşmesi değil Gülnihalcim, bir web tasarım kursu vardı, ona bakmaya gittim. Vaktimi değerlendirmek için. Beğendim kursu, kursiyer profili de iyi. Haftaya başlayabilirim.

*** 13. TAKIM 392. ETAP***

Akkat (75.4/74.5/0.9/%1.19)
cerenberen16 (79/79/0/%0)
dilarasahra (83.6/82.9/0.7/%0.84)
gubsej (91/92/-1/%-1.10)
hepbera(68/68/0/%0)
LAydLiNe (61.9/61.9/0/%0)
mavera87 (65.4/65/0.4/%0.61)
OoOturtleOoO ( 89.5/88.4/1.1%1.23)

13. Takım ortalaması : % 0.35

Listemiz bu şekilde. Saat 16:00 ya yaklaştı. Normalde listeyi Havva' nın yapması gerekiyor ama ben takımı son dakikaya kadar riske atmak istemediğimden dolayı yaptım.

Fatma' cım imkanın varsa listemizi kontrol eder misin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…