Tabi Ebrucum, kontrol ediyorum hemen.*** 13. TAKIM 392. ETAP***
Akkat (75.4/74.5/0.9/%1.19)
cerenberen16 (79/79/0/%0)
dilarasahra (83.6/82.9/0.7/%0.84)
gubsej (91/92/-1/%-1.10)
hepbera(68/68/0/%0)
LAydLiNe (61.9/61.9/0/%0)
mavera87 (65.4/65/0.4/%0.61)
OoOturtleOoO ( 89.5/88.4/1.1%1.23)
13. Takım ortalaması : % 0.35
Listemiz bu şekilde. Saat 16:00 ya yaklaştı. Normalde listeyi Havva' nın yapması gerekiyor ama ben takımı son dakikaya kadar riske atmak istemediğimden dolayı yaptım.
Fatma' cım imkanın varsa listemizi kontrol eder misin canım.
Ellerine sağlık Ebrucum, hesap doğru.*** 13. TAKIM 392. ETAP***
Akkat (75.4/74.5/0.9/%1.19)
cerenberen16 (79/79/0/%0)
dilarasahra (83.6/82.9/0.7/%0.84)
gubsej (91/92/-1/%-1.10)
hepbera(68/68/0/%0)
LAydLiNe (61.9/61.9/0/%0)
mavera87 (65.4/65/0.4/%0.61)
OoOturtleOoO ( 89.5/88.4/1.1%1.23)
13. Takım ortalaması : % 0.35
Listemiz bu şekilde. Saat 16:00 ya yaklaştı. Normalde listeyi Havva' nın yapması gerekiyor ama ben takımı son dakikaya kadar riske atmak istemediğimden dolayı yaptım.
Fatma' cım imkanın varsa listemizi kontrol eder misin canım.
Ellerine sağlık Ebrucum, hesap doğru.
Takım olmak zor zamanda da birarada olmak demek Funda, hiçbiryere gitme canım, bu hafta toparlanacaksın. Ama burayı da ihmal etme. Düzenli geldiğin zamanlarda ne güzel kilolar veriyordun.
Nasıl geçti kontrolün Ebru?
Tebrik ederim Tubacım, bence bizim asıl başarımız, kaçamakları kesmiş olmamız. Çok büyük yol kat ettik. Allah nazardan saklasın bizi.
Olur o kadar Gülnihalcim, sen zaten uzun bir oruç döneminden çıktın. bence almamış olman bile büyük başarı.
bence değil ama Ebru daha iyi bilir.
ben de isterim.
Off çok zor.
Sahi bir ara sık geliyordu, ne oldu acaba. Diyeti mi bıraktı acaba.
en az rakamı gördüğün yere yapıştır tartıyı
hayırlı olsun canım.iki yerde olmak yasak değildi ama belki kural değişmiştir.
günaydın hanımlar
malesef kilom sabit
geçen hafta:68
bu hafta:68
hanımlar kısa sürede bana kucak açtığınız için teşekkür ederim,biz kalabalık bir ekip olduğumuzdan kendi ekibimizi kurmaya karar verdik ..şahsıma ait candy shop topiği zayıflama ekibini de kurdu bu sebeple kısacık sürede kurduğunuz samimiyet beni çok memnun etti..kabul ederseniz burada günlük bildirimimi yapıp kendi topiğimde devam etmek isterim sizinde bilgi birikimlerinizden faydalanmak isterim...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/candyshop-simdide-zayifliyor.780096/
dünkü menüm..........
sabah:
pirinç lapası
öğle:
pirinç lapası
akşam:
pirinç lapası
direndim ebru tatlı yemedim.yemek te yemedim ama olmadı..
su 1.5 litre
burdayım kız bi yere gitmiyom yasak değilse dururum zati tarifleri vereceğim merak eylemeyinizinş haftaya toparlarsın kuzum en azından + değilsin şükret :)
ben teşekkür ederim canım güzel tarifler veriyordun takıp etmeye çalışısıcam arada uğrarsan seviniriz tabi :)
kuzum sabah nası yıyosun ya :S
Beni napacaksınız bilmiyorumTek artı benim herhalde ebru takımı kötü etkilememek için beni izne ayırabilirsin çok üzgünüm kızlarrr
Geçen hafta 91.00
Bu hafta 92.00
Fark +1000gr
Valla regl olmadım onun da etkisi var ama bahane değil kesinlikle.
Kızlar günaydın
Ben de de bu hafta bir gelişme yok.
Geçen hafta ile aynı. 79 kiloyum.
Bu arada paylaşımım çok azaldı bu da kiloya yansıdı. Daha fazla burada olmaya çalışacağım.
Kızlar böyle ara ara yazıyorum kendimce başarı gördüğüm şeyleri ama umarım sıkılmıyorsunuzdur.
Bugün de kurstan dönerken komşular çağırdı. Cuma günü dua okuyup helva yapıyorlarmış. Ben de uğradım. Helva, arkasından da pide yediler. ben sadece çay içtim bir de su...
canım bile istemedi. Şu kesinlikle bir gerçek, insanın yedikçe yiyesi geliyor.
Bir de çok zayıflamış buldular beni, nasıl zayıfladın diye sorup tüyo aldılar. Çok motive oldum.
Kızlar durumumuz çok ama çok kötü. Fatma, Dilara ve Havva olmasaydı durumumuz içler acısıydı. Geçen hafta ben kurtardım bu hafta bir kaç kişi. Ne olacak bizim bu halimiz.
Bu hafta sıkıyönetim ilan ediyorum. Herkese bir hedef belirleyeceğim ve cuma gününe kadar herkes o hedefe ulaşmaya çalışacak. Menüleri tek tek kontrol edeceğim. Kaçamak yapanın da vay haline. Akşama vaktim olursa eğer bireysel değerlendirme yapacağım yoksa bu iş olmayacak. İki haftadır kıl payı kurtarıyoruz 0,30 un altında kalmamayı. Biran önce bütün fazlalıklarımızdan kurtulmamız için gayret göstermeliyiz. Böyle bir ileri iki geri olmuyor.
burdayım kız bi yere gitmiyom yasak değilse dururum zati tarifleri vereceğim merak eylemeyiniz
Beni napacaksınız bilmiyorumTek artı benim herhalde ebru takımı kötü etkilememek için beni izne ayırabilirsin çok üzgünüm kızlarrr
Geçen hafta 91.00
Bu hafta 92.00
Fark +1000gr
Valla regl olmadım onun da etkisi var ama bahane değil kesinlikle.
Kızlar durumumuz çok ama çok kötü. Fatma, Dilara ve Havva olmasaydı durumumuz içler acısıydı. Geçen hafta ben kurtardım bu hafta bir kaç kişi. Ne olacak bizim bu halimiz.
Bu hafta sıkıyönetim ilan ediyorum. Herkese bir hedef belirleyeceğim ve cuma gününe kadar herkes o hedefe ulaşmaya çalışacak. Menüleri tek tek kontrol edeceğim. Kaçamak yapanın da vay haline. Akşama vaktim olursa eğer bireysel değerlendirme yapacağım yoksa bu iş olmayacak. İki haftadır kıl payı kurtarıyoruz 0,30 un altında kalmamayı. Biran önce bütün fazlalıklarımızdan kurtulmamız için gayret göstermeliyiz. Böyle bir ileri iki geri olmuyor.
Canım ya unutmadım hatta unutmayayim diye elimin üstüne bile yazdım dün klinikte çok kötü oldum tansiyonum yükseldi ciddi anlamda kötüydüm dersimde yoktu dün ama başımın ağrısı baş dönmesi mahvetti beni şu alkali sudan oldu hep özür dilerimKızlar hastaneye kontrole gitmem gerekli. Gitmeden bildirimimi yapayım.
Maalesef bu hafta kilom sabit.
Hastaneden dönünce görüşürüz. Bu hafta listeyi Havva yapacak. Unutmamıştır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?