Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tabi Ebrucum, kontrol ediyorum hemen.

Kızlar durumumuz çok ama çok kötü. Fatma, Dilara ve Havva olmasaydı durumumuz içler acısıydı. Geçen hafta ben kurtardım bu hafta bir kaç kişi. Ne olacak bizim bu halimiz.

Bu hafta sıkıyönetim ilan ediyorum. Herkese bir hedef belirleyeceğim ve cuma gününe kadar herkes o hedefe ulaşmaya çalışacak. Menüleri tek tek kontrol edeceğim. Kaçamak yapanın da vay haline. Akşama vaktim olursa eğer bireysel değerlendirme yapacağım yoksa bu iş olmayacak. İki haftadır kıl payı kurtarıyoruz 0,30 un altında kalmamayı. Biran önce bütün fazlalıklarımızdan kurtulmamız için gayret göstermeliyiz. Böyle bir ileri iki geri olmuyor.

Ellerine sağlık Ebrucum, hesap doğru.

Kontrolüm çok iyi geçti canım. Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı. Dikişlerimi aldı. Ayın sonuna doğru bir daha bakalım dedi. Bir iki hafta sonra çok daha iyi olacağını söyledi. İnşallah dediği gibi olur.

günaydın hanımlar
malesef kilom sabit
geçen hafta:68
bu hafta:68

inş haftaya toparlarsın kuzum en azından + değilsin şükret :)

ben teşekkür ederim canım güzel tarifler veriyordun takıp etmeye çalışısıcam arada uğrarsan seviniriz tabi :)

dünkü menüm..........
sabah:
pirinç lapası
öğle:
pirinç lapası
akşam:
pirinç lapası

direndim ebru tatlı yemedim.yemek te yemedim ama olmadı..

su 1.5 litre

kuzum sabah nası yıyosun ya :S

burdayım kız bi yere gitmiyom yasak değilse dururum zati tarifleri vereceğim merak eylemeyiniz

haftaya toparlarsın canım biraz dişini sıkarsan..

Kızlar günaydın
Ben de de bu hafta bir gelişme yok.
Geçen hafta ile aynı. 79 kiloyum.

Bu arada paylaşımım çok azaldı bu da kiloya yansıdı. Daha fazla burada olmaya çalışacağım.

canım sen nerelerdesin?en cok seni takip ederdim en çokta ilk başladığım zamanlar..burdan ayrılma sakın..hedefine az kalmışken bırakamazsın..

süpersin fatmacım..vallahi kaçamak yapmıyosun günlerdir ilk zamanlar bende yapmıyordum ama şimdi maşallahım var.:)

Ebrucum bizi yola getirirsin eminim..Hepimiz haftaya çok iyi sonuçlar alalım inş.

Ya ben bugün dışarıda olduğum için yemek yerine mecbur abur cuburla geçiştirdim. Artık bu saatten sonra hiçbir şey yemiyerek dengelemeye çalışacağım.

Merhaba kızlar

Gecmîşi okudum, bu hafa bir kaç kişi hariç sonuclar kotu olmus, haftaya duzeltebiliriz unatım.. Benim haftaya koydugum hedef 64,5 , suan 65'im.. Bu arada uzun zamandır 65 e dusmemiştim:) mutluyum gururluyum:)

Suam dersi bekliyorum fırmasyon dersini.. Bugun yine gec gidicem eve, dun de boyleydi.. Bugun bi de kpss için eğitim bilimleri seti aldım, birsuru para verdim, formasyon için onlardan calısıcam, haftaya sınav..

Ay, kızlar akşam akşam alışveriş merkezine gittim. Bir şey almadım ama çok güzel şeyler beğendim. Ayrıca eskiden 42 beden filan giyerdim şimdi 40 beden giydim. Acilen hedefime ulaşmalı ve çıtır bir şey olmalıyım ki bugün baktığım ve iç geçirdiğim her şeyi giyebileyim.

ben de arti oldum yalniz degilsin utanc icindeyim

cok haklisin kaptan takimda degilim ama ben de bu hafta kendime hedef koyucam bugun de kacamak yaptim ama yarin dikkat etmeye devam edicem ama her gun bunu kendime diyorum olmuyor motivasyonum dustu gibi hissediyorum eskisi gibi nasil kararli olabilirim

Herkese iyi geceler kizlar bende yatmadan önce leslie ile 30 dakika yaptım. Pazar günü arkadaşların evine gidecem kaçamak ihtimaline karşı spor yapıyorum.

Günaydın kızlar
Dün için özür dilerim listeyi unutmadım hatta elime yazdım ama dün klinikte çok kötü oldum başım döndü hastanin üstüne yığılıp kaliyordum az daha tansiyonum yükseldi alkali su yüzünden oldu kalbimin ritmini bozdu 2 hastama bakamadım başımın agrisindan öldüm resmen tüm gün uyudum bundan sonra kimyasal hiç bişey kullanmiycam ben hep

Kızlar hastaneye kontrole gitmem gerekli. Gitmeden bildirimimi yapayım.

Maalesef bu hafta kilom sabit.

Hastaneden dönünce görüşürüz. Bu hafta listeyi Havva yapacak. Unutmamıştır umarım.
Canım ya unutmadım hatta unutmayayim diye elimin üstüne bile yazdım dün klinikte çok kötü oldum tansiyonum yükseldi ciddi anlamda kötüydüm dersimde yoktu dün ama başımın ağrısı baş dönmesi mahvetti beni şu alkali sudan oldu hep özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…