Evet +cikman takımı kötü etkiliyor ama bu senin pes edip benden bu kadar diyip ebru beni izinli yaz demen anlamına gelmiyor funda teyzesinin bi tanesinin annesi böyle yapmazdı kızarım bak hemen toparlanıyorsun ve o elinde sadece seni 15dakika mutlu edip sana yağ olarak dönenen şeyi birakiyorsun yok öyle ben yapamıyorum demek başkaları asıl yapıyor bak bana 29 kilo verdim ve daha 20 kilo vermem lazım ve vereceğim 49kilo ne demek farkında misin 1insan kadar dün arkadaşım tartildi kız44 kilo içimde bi kız daha taşıyorum mutfaktaki damacanayi kaldirmazken içimde 2.5 fazladan damacana taşıyorum yok öyle pes etmek izne ayrıldın da ne oldu ha? Ben ayrıldım da ne oldu ? Cevap ne biliyorsun sende +KİLO olarak geri döndük o yüzden izin falan yok hemen acilen toparlan ve bebegine kendine haksızlık etme sen basarirsin rakibemi bu halde görmek istemiyorum kendin için değilse bile bebeğin için lütfenBeni napacaksınız bilmiyorumTek artı benim herhalde ebru takımı kötü etkilememek için beni izne ayırabilirsin çok üzgünüm kızlarrr
Geçen hafta 91.00
Bu hafta 92.00
Fark +1000gr
Valla regl olmadım onun da etkisi var ama bahane değil kesinlikle.
Bu hafta iyi bi hafta olacak ınşallah canım hepimiz için ben inanıyorum hepimizeKızlar günaydın
Ben de de bu hafta bir gelişme yok.
Geçen hafta ile aynı. 79 kiloyum.
Bu arada paylaşımım çok azaldı bu da kiloya yansıdı. Daha fazla burada olmaya çalışacağım.
Tebrik ederim canım :)Gunaydın kızlar gecmişe sonra bakıcam
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 65
Fark 400 gr
Bu hafta güzel olacak ınşallah hepimiz için canım sabir ve azim:)günaydın hanımlar
malesef kilom sabit
geçen hafta:68
bu hafta:68
Cuma zayıflama takımlarının ikisinde aynı anda olamıyorsun diye biliyorum ben ama sanırım senin ki cuma zayıflama yarışması dahilinde değil o yüzden aramızda kalabilirsinve kalmalisin da :))hanımlar kısa sürede bana kucak açtığınız için teşekkür ederim,biz kalabalık bir ekip olduğumuzdan kendi ekibimizi kurmaya karar verdik ..şahsıma ait candy shop topiği zayıflama ekibini de kurdu bu sebeple kısacık sürede kurduğunuz samimiyet beni çok memnun etti..kabul ederseniz burada günlük bildirimimi yapıp kendi topiğimde devam etmek isterim sizinde bilgi birikimlerinizden faydalanmak isterim...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/candyshop-simdide-zayifliyor.780096/
Mutlaka ve lütfen çok isterim canım:)nasipse diğer tariflerimide yazacağım ,buraya yazamasamda hususi sana yazacağım
Keşke siz pide helva yerken ben çay su içiyorum deseydin:))Kızlar böyle ara ara yazıyorum kendimce başarı gördüğüm şeyleri ama umarım sıkılmıyorsunuzdur.
Bugün de kurstan dönerken komşular çağırdı. Cuma günü dua okuyup helva yapıyorlarmış. Ben de uğradım. Helva, arkasından da pide yediler. ben sadece çay içtim bir de su...
canım bile istemedi. Şu kesinlikle bir gerçek, insanın yedikçe yiyesi geliyor.
Bir de çok zayıflamış buldular beni, nasıl zayıfladın diye sorup tüyo aldılar. Çok motive oldum.
Bence de dizginleri eline almalısın kaptanim:)Kızlar durumumuz çok ama çok kötü. Fatma, Dilara ve Havva olmasaydı durumumuz içler acısıydı. Geçen hafta ben kurtardım bu hafta bir kaç kişi. Ne olacak bizim bu halimiz.
Bu hafta sıkıyönetim ilan ediyorum. Herkese bir hedef belirleyeceğim ve cuma gününe kadar herkes o hedefe ulaşmaya çalışacak. Menüleri tek tek kontrol edeceğim. Kaçamak yapanın da vay haline. Akşama vaktim olursa eğer bireysel değerlendirme yapacağım yoksa bu iş olmayacak. İki haftadır kıl payı kurtarıyoruz 0,30 un altında kalmamayı. Biran önce bütün fazlalıklarımızdan kurtulmamız için gayret göstermeliyiz. Böyle bir ileri iki geri olmuyor.
Maşallah masallah ama mutlaka dikkat et burun ameliyat ları sonrası birazcık sıkıntı ve heryerde çok iyiyim deme nazar değer kuzum çok ssevindim iyi olmana daKontrolüm çok iyi geçti canım. Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı. Dikişlerimi aldı. Ayın sonuna doğru bir daha bakalım dedi. Bir iki hafta sonra çok daha iyi olacağını söyledi. İnşallah dediği gibi olur.
Öğlen olmaması kötü olmuş ama benim de yok.Merhana hanimlar
Sabah iki kasik menemen
Sekersiz cay
Bir dilim ekmek
Oglen yok
Aksam
İki kepce kuru fasulye
İki kasik bulgur pilavi
Bol yesillik
Bir dilim ekmek
Off Havva, ben de yemek istiyorum mantı ve köstebek pasta. Normalde canım istemiyor ama bugün çok aç kaldım istemeyerek o yüzden herhalde şimdi gözümde tüttü mantı. kendime kızıyorum ne vardı zamanında bu kadar çok yiyecek diye.Dünki menum
Kahvaltı 8:00
Yarım Dukan ekmeğine sandviç
Arada
Ağzıma bir sürü şey tikistirdilar klinikte neler vardı çok hatırlamıyorum ama ısrarla verilen böreği ısrarla yemediğimi hatırlıyorum:)
Öğlen 13:00
Kalan yarm sandviç
Akşam çok cozuttum arkadaşlarım geldi kötü oldum diye
1.5 tabak Mantı
1bardak salgam
1dilim köstebek pasta
4-5 tane de cips
3kupa şekersiz çay
2litre saf temiz su içtim karbonati da çöpe attım
Buse' cim bu hafta seni çok boşlamış gördüm. Sanırım psikolojik bir durum. İnsan diyetteyim dedikçe kendi kendine farklı bir bunalıma giriyor ve normalden daha fazla yeme isteği oluşuyor. Öncelikle kendi kendine şunu tekrarla. Sen diyet yapmıyorsun, biz diyet yapmıyoruz. Biz burada hep birlikte nasıl sağlıklı yaşarız onu öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum. Hep söylüyorum yaşın henüz çok ama çok genç. Metabolizman eğer bir hastalığın yok ise çok ama çok hızlı. Ömrünün bu en güzel zamanlarını kendine zehir ederek geçirme. Tek yapman ve öğrenmen gereken sağlıklı beslenmek, bol su içmek ve mümkün olduğunca hareket halinde olmak. Bunları başarabildiğin zaman en kısa zamanda ideal kilona ulaşacağına eminim. Menülerini takipte olacağım. Ve lütfen kendini bırakma.gunaydin bu sabah cok kotu tarti sonucum
gecen hafta: (yanlis hatirlamiyorsam) 74,4
guncel: 75,5
fark: +1,1
cok pismanim bu haftaki hedefim bu aldigim fazlaligi vermek olacak
Sanırım bu yarışmaya başladığından beri aldığın en güzel sonuçlardan. Kocaman tebrik ederim. Bu kez başaracağına da çok eminim. Sende ki karar ve azim benimde ayakta durmamı sağlıyor. Bunun içinde ayrıca teşekkürler.Geçen hafta:75,4
Bu hafta:74.5
Fark:900 g
Günaydın Meryem' cim. Deneme süresinde olsan bile bildirim yapman gerekiyordu zaten. Doğru yapmışsın. İnşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alacaksın.Herkese günaydın sanırım deneme süresindeyim ama ben yinede her ihtimale karşı girmişken bildirim yapayım. Kilom 64.8 hedefim 55
Dilara' cım sabah 7 de uyanmak yerine 06:30 da uyansan, kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşlayıp, yanına peynir ve zeytinle kahvaltını yapsan, Öğle yemeğinin saati güzel zaten, akşam yemeğini de işten çıkmadan yesen her hafta garanti 1-1,5 arasında kilo verirsin. Akşam yemeklerinin saati çok geç. Bu hafta senden saatleri daha iyi olan menüler bekliyorum.Haklısın canim bu hafta düzene sokucM kendimi..18 de işte çıkıyorum sabah 7 de yeni uyanıyorum..akşam en erken 19,30 yiyebiliyorum yemek..aslında yemeyim diyorum akşam,kendime özel bişey yapmazsamda evdekilerin yemeklerinden yiyorum azar azar..düzen gidiyo tabi..neyse canım asla bırakmıcam bukadar uğraştıktan sonra.
O kadar karamsarlığa rağmen çok iyi kilo verdin tebrik ederim.Geçen hafta 83,60
Bu hafta 82,90
Fark:700 gr
Benim tartımda aynısını yapıyordu canım. Çok uzun zamandır tek bir noktaya sabitledim hep orada duruyor. Yerini hiç değiştirmiyorum. Doğal olarak sonuç hep aynı çıkıyor. Sanırım tartı dijital bile olsa eğim farkları etkiliyor kiloyu. Ya da tartının pili önemli. Dikkat etmek lazım pile.Kızlar bişey sorucam sizin tartılarınızda evin her alanında farklı sonuc cıkarıyormu? Ya da odanın bi tarafında farklı diğer tarafında farklı..hep aynı yerde tartılmaya calısıcam bundan sonra..tartı doğru kardeşimin kg su sabittir hep..o bile baska odada tartıldığında değişiyo kg su .korkudan aynı yerde tartılıyorum sürekli hahahajajajaj
1,1 Sevinilecek bir kilo. Bende çok sevindim kilo vermiş olmanıza. Çünkü o kadar karamsardınız ki beni bile korkuttunuz. Lütfen öncelikle beyinde bitirin işi. Kilo vereceğinize inanın ve kilo verin. Kocaman tebriklerGünaydın korkularım ggercek olmadı
Geçen hafta 89:5
Bu hafta 88.4
Fark 1.1
O kadar şiştim ki esafmanm sıkıyor ama buna rağmen sevindim :)
Tebrik ederim Burcu' cum.kızlar cumanız mübarek olsun ilk kilo bildirimini ben yapam dedim
geçen cuma 86.9
bugün 85.8
verilen 1.1 kilo
saygılaar
27 Temmuz 212 canım tarih. O zaman ki takım listesi de bu şekildeymiş.Tarih neydi Ebrucum, ben de o kiloya insem keşke..
Valla Funda tam dayaklıksın.Beni napacaksınız bilmiyorumTek artı benim herhalde ebru takımı kötü etkilememek için beni izne ayırabilirsin çok üzgünüm kızlarrr
Geçen hafta 91.00
Bu hafta 92.00
Fark +1000gr
Valla regl olmadım onun da etkisi var ama bahane değil kesinlikle.
Zeynep' cim mümkün olduğunca buradan uzak kalmamaya çalış. Biliyorum iki çocukla çalışan bir insan için burası çok zorlayıcı ama bir şekilde burada olmamız lazım. Yoksa verdiğimiz bütün emekler boşa gidiyor. Bunu en iyi bilenlerden birisi sensin. Lütfen elinden geldiğince burada olmaya çalış. Çünkü burada bulduğumuz motivasyonu para verdiğimiz diyetisyenlerde bile bulamıyoruz.Kızlar günaydın
Ben de de bu hafta bir gelişme yok.
Geçen hafta ile aynı. 79 kiloyum.
Bu arada paylaşımım çok azaldı bu da kiloya yansıdı. Daha fazla burada olmaya çalışacağım.
Tuba sana ayrı kızacağım. Tatlı yemiyorsun , kaçamak yapmıyorsun bu 400 gr neyin nesi?Gunaydın kızlar gecmişe sonra bakıcam
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 65
Fark 400 gr
Hiç olmazsa + ları verdin. Keşke hiç + olmasaydın da şimdi o verdiklerin seni daha iyi kilolara taşısaydı. Azıcık bir kaçamak ne hallere sokuyor insanı. Kilo almak çok kolay ama vermek maalesef ki o kadar kolay olmuyor. İnşallah haftaya iyi bir kilo verirsin. Oruç tutmaya devam mı yoksa bıraktın mı?günaydın hanımlar
malesef kilom sabit
geçen hafta:68
bu hafta:68
Denizli deyince aklıma geldi. Hayır olur inşallah bugün sabah seni gördüm rüyamda. Bizim hastane değişmiş. Benim çalıştığım yeri başka bir yere taşımışlar. Sende bizim hastanede çalışıyormuşsun. Tanıştık çok sevindim tanıştığımıza. Ayrıca çokta kilolu değildin rüyamda. Hayır olur inşallah yeniden.hayalimdek, menü
hoşgeldin meryem.ismin ne güzelmiş senin.ben gülnihal.çalışıyorum ve denizlideyim.
biz de seni seviyorum.o güzel kalbini seviyoruz...
hanımlar kısa sürede bana kucak açtığınız için teşekkür ederim,biz kalabalık bir ekip olduğumuzdan kendi ekibimizi kurmaya karar verdik ..şahsıma ait candy shop topiği zayıflama ekibini de kurdu bu sebeple kısacık sürede kurduğunuz samimiyet beni çok memnun etti..kabul ederseniz burada günlük bildirimimi yapıp kendi topiğimde devam etmek isterim sizinde bilgi birikimlerinizden faydalanmak isterim...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/candyshop-simdide-zayifliyor.780096/
İki yerde üç yerde beş yerde olmanın hiç bir sakıncası yok. Sadece yarışma topiğinde tek bir takımda olman önemli. Ama biliyorsun ki takımda olabilmek paylaşım çokluğu ile alakalı. Takımımız ihmal etmediğin sürece her yerde olabilirsin canım.yani iki yerde olmak yasak değilse devam edeceğim yoksa beni mazur görün demeye çalıştım becerebildiysem
Ben bu lapa işine hiç iyi bakmıyorum canım. Bence yapmayın. Çok sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Su az olmuş. Tatlı yememene ayrıca çok sevindim. İnşallah bundan sonra kaçamak yapmazsın.dünkü menüm..........
sabah:
pirinç lapası
öğle:
pirinç lapası
akşam:
pirinç lapası
direndim ebru tatlı yemedim.yemek te yemedim ama olmadı..
su 1.5 litre
Fikirlerin yanlış değil canım. Paylaşımlarında çok güzel. Ben sadece sana naçizane fikrimi söyledim kendine tabak hazırla diye. Süslemeyi zaten seviyorsun. Şöyle güzel güzel tabaklar süsle bizimde gözümüz gönlümüz açılsın. Ben birazdan sana bir kahvaltımın fotosunu ekleyeyim. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.nihalcim hiç sorma o en düşük rakamı gördüğüm yere digital tartıyı bende yapıştırıyorum bazen evin içinde dört dönüyorum
ya benim zaten diyet günlüğüm var oraya da yazıyorum ekibim neşeli bir ekip kiloları çok yüksek değil ama olsun birde ben ölçülere takılamıyorum maalesef akşamları yemeklerimi fotolayıp koyuyordum takıma ama ben zaten onlardan bir iki çatal alıyordum tabağım önümdeki minik kaseydi..yani sanırım resim koyarak paylaşım yaparak 13. takıma bi faydam dokunmuyor(ben seçenek versin fikir olsun diye resmediyordum) sanırım ufaktan yanlış fikir verdim
neyse yasak değilse 3 yerden devam ederim ben
Bende merak ediyorum. İnşallah diyeti bırakmamıştır çünkü kilosu itibariyle gerçekten çok ihtiyacı olan bir insandı. Özellikle yüksek kilolu insanlara yardım etmek istiyorum çünkü artık sağlıklarını da etkilemeye başlıyor.fatma zehra ne durumda aceponun menülerini takip edip kardeşime veriyordum, epeydir sesi çıkmıyor
Harikasın Fatma' cım. Maşallah sanaKızlar böyle ara ara yazıyorum kendimce başarı gördüğüm şeyleri ama umarım sıkılmıyorsunuzdur.
Bugün de kurstan dönerken komşular çağırdı. Cuma günü dua okuyup helva yapıyorlarmış. Ben de uğradım. Helva, arkasından da pide yediler. ben sadece çay içtim bir de su...
canım bile istemedi. Şu kesinlikle bir gerçek, insanın yedikçe yiyesi geliyor.
Bir de çok zayıflamış buldular beni, nasıl zayıfladın diye sorup tüyo aldılar. Çok motive oldum.
Bence evde olmanın keyfini çıkart Fatma' cım. Keşke benim de imkanım olsa da böyle kurslara gidebilsem. Yapmak istediğim bir sürü şey var ama bende de vakit yok.İş görüşmesi değil Gülnihalcim, bir web tasarım kursu vardı, ona bakmaya gittim. Vaktimi değerlendirmek için. Beğendim kursu, kursiyer profili de iyi. Haftaya başlayabilirim.
Toparlamazsam zaten yine durumumuz kötüye gidiyor. O zaman daha kötü oluyor hepimiz için. En baştan bırakmayalım ki kendimizi sonra pişmanlar korosuna girmeyelim. Hani şu reklamı var yaEbrucum bizi yola getirirsin eminim..Hepimiz haftaya çok iyi sonuçlar alalım inş.
Yaptığımız en büyük yanlış. Geçiştirmek. Kendimizi aç bıraktığımız her an pimi çekilmiş el bombası gibi dolaşıyoruz ortalıkta. Çünkü acıkan insanın gözü hiç bir şey görmüyor. Bir reklam var ya acıkınca sen sen değilsin diye. Aynen o şekilde. Sakın ama sakın aç bırakma kendini. Öğünün birinde kaçırsan bile diğerinde sağlıklı bir şekilde dengele. Sakın yememezlik etme.Ya ben bugün dışarıda olduğum için yemek yerine mecbur abur cuburla geçiştirdim. Artık bu saatten sonra hiçbir şey yemiyerek dengelemeye çalışacağım.
64,5 buçuk bir hafta için az bir hedef canım. Bu haftanın hedeflerini ben belirleyeceğim. Ve inşallah hepimiz o hedeflere ulaşmaya çalışacağız. Sınavların için Allah yardımcın olsun. İnşallah hepsinden güzel notlar alırsın.Merhaba kızlar
Gecmîşi okudum, bu hafa bir kaç kişi hariç sonuclar kotu olmus, haftaya duzeltebiliriz unatım.. Benim haftaya koydugum hedef 64,5 , suan 65'im.. Bu arada uzun zamandır 65 e dusmemiştim:) mutluyum gururluyum:)
Suam dersi bekliyorum fırmasyon dersini.. Bugun yine gec gidicem eve, dun de boyleydi.. Bugun bi de kpss için eğitim bilimleri seti aldım, birsuru para verdim, formasyon için onlardan calısıcam, haftaya sınav..
Öğün saatlerin yok canım. Çorba ne çorbası?Kızlar selam
Menüm sabah 1 yumurta 9,00
Öğle 1 simit,peynir,zeytin,salatalık
Akşam 1 kase çorba,1 kase karnıbahar 2 lt su
Dünyadaki en büyük mutluluk beğendiğin kıyafetlerin küçük bedenlerinin içine girebilmek. Ben şuan 38 beden giyiyorum o bile bana büyük geliyor. Hedefim 36 bedenAy, kızlar akşam akşam alışveriş merkezine gittim. Bir şey almadım ama çok güzel şeyler beğendim. Ayrıca eskiden 42 beden filan giyerdim şimdi 40 beden giydim. Acilen hedefime ulaşmalı ve çıtır bir şey olmalıyım ki bugün baktığım ve iç geçirdiğim her şeyi giyebileyim.
Takımda değilim ne demek Buse. Siz buraya gelip merhaba mesajını yazdıktan sonra takımdan sayılıyorsunuz. Lütfen kendinizi öyle görmeyin. Sadece şuan deneme haftasındasınız. Ama sizlerde takımın bir üyesisiniz.cok haklisin kaptan takimda degilim ama ben de bu hafta kendime hedef koyucam bugun de kacamak yaptim ama yarin dikkat etmeye devam edicem ama her gun bunu kendime diyorum olmuyor motivasyonum dustu gibi hissediyorum eskisi gibi nasil kararli olabilirim
Kaçamak ihtimali deyip şimdiden kaçamağı meşrulaştırma lütfen canım. Sen artık sağlıklı beslenen bir insansın ve lütfen sağlıksız hiç bir yiyeceğe dokunmayacağına söz ver kendin için. Bu zamana kadar her şeyden yedik. Sonuç kocaman bir biz. Küçülmek lazım artık.Herkese iyi geceler kizlar bende yatmadan önce leslie ile 30 dakika yaptım. Pazar günü arkadaşların evine gidecem kaçamak ihtimaline karşı spor yapıyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah şuan bir sorun yoktur. Ben zaten senin ne kadar yoğun çalıştığını bildiğim için ses çıkartmadım. Ama bir şekilde de olsa aldığımız kararları uygulamamız lazım. Bu nedenle senin yapmanı istedim listeyi. Ayrıca sonucunu bile bile neden alkali su denedin anlamış değilim. Sağlıksız olduğunu konuştuk, hatta kendin söyledin zararlarını ama neden denedin. Kızmak lazım sana.Canım ya unutmadım hatta unutmayayim diye elimin üstüne bile yazdım dün klinikte çok kötü oldum tansiyonum yükseldi ciddi anlamda kötüydüm dersimde yoktu dün ama başımın ağrısı baş dönmesi mahvetti beni şu alkali sudan oldu hep özür dilerim
Çok güzel bir menü canım. Nohutu özellikle mi öyle yedin? Merak ettim?Günaydın kızlar..
Dünkü menüm:
09:00
1 kase yoğurt
(+1 armut yiyecektim, soymuştum, unutmuşum)
14:30
1 porsiyon kavrulmuş mantar(yağsız)
2 dlm tam yağlı beyaz peynir
1 elma
19:30
1 avokado
1 kase haşlanmış nohut
1 elma
2 lt su, spora henüz başlayamadım.
Hatırlarsan canım bu konuya ben daha önce değinmiştim. Senin de denemen çok iyi olmuş. Uyku hayatın her döneminde çok önemli. Özellikle diyet zamanında. Mutlaka erken yatıp erken kalkmak lazım.Kızlar 2 haftadır kendim üzerinde uykunun kilo verme üzerine etkisini gözlemliyorum. Gece geç yattığım dönemlerde, yani az uyuduğum dönemlerde çok iyi kilo veremiyorum. Erken yattığım dönemlerde ise daha iyi kilo veriyorum. Tabi bu benim bünyemle alakalı ama kesinlikle eminim ki uyku ve kilo verme ilişkili. Siz de mutlaka kendinizi gözlemleyin.
Bugün artık gelemeyebilirim, öğlenden sonra da doğum günü var. Sabah hediye almaya çıkıcaz, öğlenden sonra doğum gününe gideriz, aşkam da başka bir arkadaşa gideceğiz. Belki fırsat bulursam telefondan uğrarım.
Yanıma yemeklerimi de alacağım, böylece kaçamaksız bir gün geçirebilirim.
Bu mesajına bayıldım Havva. Çok güzel yazmışsın.Evet +cikman takımı kötü etkiliyor ama bu senin pes edip benden bu kadar diyip ebru beni izinli yaz demen anlamına gelmiyor funda teyzesinin bi tanesinin annesi böyle yapmazdı kızarım bak hemen toparlanıyorsun ve o elinde sadece seni 15dakika mutlu edip sana yağ olarak dönenen şeyi birakiyorsun yok öyle ben yapamıyorum demek başkaları asıl yapıyor bak bana 29 kilo verdim ve daha 20 kilo vermem lazım ve vereceğim 49kilo ne demek farkında misin 1insan kadar dün arkadaşım tartildi kız44 kilo içimde bi kız daha taşıyorum mutfaktaki damacanayi kaldirmazken içimde 2.5 fazladan damacana taşıyorum yok öyle pes etmek izne ayrıldın da ne oldu ha? Ben ayrıldım da ne oldu ? Cevap ne biliyorsun sende +KİLO olarak geri döndük o yüzden izin falan yok hemen acilen toparlan ve bebegine kendine haksızlık etm sen basarirsin rakibemi bu halde görmek istemiyorum kendin için değilse bile bebeğin için lütfen
Maşallah masallah ama mutlaka dikkat et burun ameliyat ları sonrası birazcık sıkıntı ve heryerde çok iyiyim deme nazar değer kuzum çok ssevindim iyi olmana da
Naptın Havva yaaaa o akşam nasıl bir akşamdır. Bu hafta senden hiç ama hiç kaçamak görmek istemiyorum.Dünki menum
Kahvaltı 8:00
Yarım Dukan ekmeğine sandviç
Arada
Ağzıma bir sürü şey tikistirdilar klinikte neler vardı çok hatırlamıyorum ama ısrarla verilen böreği ısrarla yemediğimi hatırlıyorum:)
Öğlen 13:00
Kalan yarm sandviç
Akşam çok cozuttum arkadaşlarım geldi kötü oldum diye
1.5 tabak Mantı
1bardak salgam
1dilim köstebek pasta
4-5 tane de cips
3kupa şekersiz çay
2litre saf temiz su içtim karbonati da çöpe attım
Kocaman alkışlar senin için gelsin Buse.sabah kahvaltiya borek koymuslar allahiim neyseki tuttum kendimi yemedim gunun ilk asamasini atlattim sanki
Menülerine dikkat et canım. Molalarda mutlaka bekliyorum seni çünkü sen buradan uzak kalınca kendini kaybedenlerdensin. Sınavların inşallah iyi geçer.Selam milleettt
Nasılsınız bakalım? Bu sabah spora gittim, kızımla birlikte gittim onun için cok uzun yapamafım, yarım saat egzersizler yaptım..
Kızlar persembe cuma toplam 6 sınavım var iki gunde.. Bu hafta full ders calısmalıyım, eger pek ugrayamazsam kusuruna bakmayın olur mu? Ben uine ders aralarında dinlenirken gelmeye calısırım, nitekim suan oyle yazıyorum, ders arası verdim:)
Havvacım fundaya yazdıkların cok iyiydi, cok guzel yazmıssın
Evecim kahvaltıdaki kaçamagı atlattıgın için tebrik ediyorum
Fatmacım yanına yemeklerini alıp gezmelere gitmen cok hoş, oyle yapabilmek lazım supersin
Yaa bir kaçtane Daha yazacagım vardı aklımda tutuyordum ama unuttum..
Ebrucum burnunun iyi olmasına svindim
Fundaa, gel buraya kuzum uzak durma bizden, merak etme toparlicaksın, moralini ve inancını yuksek tut :)
Tahmin edebiliyorum Zeynep' cim. İnşallah bitirmişsindir temizliği. Ara ara da olsa daha sık gel lütfen. Burdan uzak kalmak sana hiç yaramıyor.Kızlar selam ne habersiniz bakalım. Ben bu ara o kadar yoğunum ki anlatamam. Bu gün biraz evi toplayayım dedim ama suyum çıktı.
Herkese bol eğlenceli haftasonu.
Öğün saatlerini yazmamışsın canım. Bunlar diyette önemli konular. O nedenle ısrarla herkese soruyorum öğün saatlerini. Menün çok güzel ama öğleyi atlaman hiç iyi olmamış. Ne kadar su içtin?Merhana hanimlar
Sabah iki kasik menemen
Sekersiz cay
Bir dilim ekmek
Oglen yok
Aksam
İki kepce kuru fasulye
İki kasik bulgur pilavi
Bol yesillik
Bir dilim ekmek
Öğleyi atlaman dışında çok güzel bir menü. Keşke unutmasaydın yiyeceklerini eminim güzel bir menü çıkacaktı karşımıza.Slm kızlar, ben de bugünkğ menümü yazayım.
09:00
1 kase yoğurt
6-7 adet kuru kayısı
19:00
1 kase bamya konservesi
1 kase haşlanmış kuru fasülye
hiç su içemedim. ancak yarım litre eder bugün içtiklerim.
Unutkanlıkla başım belada, çıkmadan önce hazırladığım yemekleri evde unutup gitmişim. Tabi hiçbirşey yiyemedim.
Eve gelince gömüldüm resmen fasülyeye.
Zayıfladığın zaman zaten yiyeceksin Fatma birde o kısmını düşün. Ama sadece birazcık zaman ve sabır gerekli. O da sende bolca var zatenOff Havva, ben de yemek istiyorum mantı ve köstebek pasta. Normalde canım istemiyor ama bugün çok aç kaldım istemeyerek o yüzden herhalde şimdi gözümde tüttü mantı. kendime kızıyorum ne vardı zamanında bu kadar çok yiyecek diye.
Çok sağlıksız olduğunu biliyorsun zaten başka söze gerek yok. Su çok az olmuş ama.Kızlar menüm
Sabah yumurta iki tane çırpılmış 9,00
Öğle 2 dilim pizza,iki çatal pasta
Akşam yemedim bişey
Su 1 lt
Çok sağlıksız oldu biliyorum
Hindi füme, tatlı, nugget haricinde çok güzel bir menü. Birde akşamki kuruyemişlerin vakti çok yanlış. Ne kadar su içtin?bugunku menum
11.00 bol maydanoz roka ve dereotlu omlet -tam bugday unuyla-
domates salatalik
1 dilim peynir
1 dilim hindi fume
4 zeytin
yesilcay
16.20 kucuk bi tatli kacamagi
19.00 minik kasede pirasa yemegi
5 nugget
1 bardak ayran
1 dilim tam bugday ekmegi
sarimsakli yogurtlu brokoli ve karnabahar haslamasi
20.30 bir avuc badem ve bir avuc kuru uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?